2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çevremdeki eş dost işte.hep kız dio çok limon ve turşu edim sanırım ondan.benimde sadece göbişim var.hemen sipariş verim ben başlım bu :92: işe...ilk müşterim sen ol heheheheh:124:

olabilir
ben burdaki birçok tezi çürüttümm
hatta kendi tezlerimi bilem çürüttümm
o yüzden ekşi-ayşe
tatlı-hakkı inanmıyorum artıkınn

ama sen için rahat olsun diye dr.gidince yinede pipiyi onaylat için rahatlar kafanda şüphen kalmaz
günümüzde son dakikaya kadar yanlış cinsiyet olabiliyooorr

yaz bana 1 koliiiii

onaylattım canım resmen resmi var elimde kız dienlere al gör pipişi diom.renklide çok net gördüm canım.evet cinsiyet belli değilken herkez kesin kız kız dedi ama erkek çıkınca onların tezleride çürüdü.benimde.ben eski hikayelere inanmam pek huyum kurusun.inanmam yok öle olunca erkek kız yalan hepsi palavra.allahım sağlıklı evlat versin nasıl olsa ilk çocuğum ne olursa olsun önemli değildi zaten benim ve eşim içinde.

merhaba hoşgeldiin
ammiin inş...
sanada hayrlı cumalar olsunn

öncelikle işin çokk ama çokk zor allah kolaylık versin
37.haftaya kadar nasıl çalışıcaksın a kuzum
iş tempon ayrıca evdede seni bekleyen bir çocuk eş
evde ayrıca yoruluyosunnn
allah kolaylık versin
32.haftada izine çıkamıyomusun

hımmm evi beklices yani..ehh..ama ayarlarsın dimi bilg??kıs biz naparız sensiz??

DENİZcim ya bende bakamıyorum göbişlere.bulamadım.rapu cicilerin linkini verdide cicilerede ordan bakıyorum sağolsun.ben daha çaylağım burda sendemi öyle. bebişimide alta duncan yaptı.hamiş desteği.arkadaşlarım sağolsunn.....:118:

ben eski hikayelere inanıyorum huyum yeşillensin filizlensinnn muhahahaha
önemli olan sağlığı cinsiyet tabi 2.planda
sağlıklı olsunda ne olursa olsun
kızda erkekde bizim canımız

göbişlere nerden bakıosunuz kızlar ya

mayıs anneleri forumun ilk sayfasında
altta link var ordan girebilirsin

Canım benim bana kalsa şimdi çıkmak isterim ama çalışmak zorundayım..

İstesem çıkarım ama bu sefer kuzuma sadece 2 ay bakmış olacağım bizde ücretsiz izin olayı yok Bende ne kadar çalışırsam o kadar kar diye düşünüyorum off offf.. Umarım yollarda doğurmam valla birde ev ile işim çok uzak 1,5-2 saat sürüyor

aynen tatlım bende senin gibi çaylağım benimde cizelgeyi nevra yaptı dün saolsun

hımmm evi beklices yani..ehh..ama ayarlarsın dimi bilg??kıs biz naparız sensiz??

kaç tane göbiş resmimi çektirdimm
her seferinde pürüz oldu youk kime çektirdiysem face attıramadımm
her işte var bir hayır dedim en iyisi bu işi kendim yapayımm
ayarlıycam tabiii bilg.
asıl ben sizsiz ne yaparımmm
bak bugün cerenli +blue-can +zonox baharnaz youk
sabah arkadaşlarım youk merak ediyorum işte

merhaba kızlar geçmişi biraz okuyabildim.bugün canım biraz sıkkın diyetime tam uyuyorum ama sabah tokluk şekerim yüksek çıkıyor bugün 131 çıktı akşam tokluk hep 90 civarı çıkıyor peki sabah ne oluyor anlamadım

Canlarım günaydınnnnnnn..........

Geçmişi bir okuyup geliyorum hemen ... gerçi günaydınlık bir saatte kalmamış ben daha kahvaltımı yeni yaptım

hakkaten yaaa bluyla cerenli nerdee

Bende merak ettim göbüşünü şimdi:)) Bende becerebilirsem ekleyeyim Ben kilo almadım çok fazla ama göbüşümün maşallahı var:)))

Evet bugün çok kalabalık değil burası..

akşam yediklerindenmi oluyor acaba canım?dr a sor bakalım bi.
canınıda sıkma..dietine uyuyorsun sonuçta.daha ne yapasınki:26:

Canım ben daha şeker ölçümü yaptırmadım çok bilgim yok ama acaba akşam yediklerinle alakalımı ne biliyim sütü falan ballı içiyorsan oda etkili olabilirmi?

Geçmişi bir okuyup geliyorum hemen ... gerçi günaydınlık bir saatte kalmamış ben daha kahvaltımı yeni yaptım

Günaydın Afiyet olsun..

tommm bebeğine kim bakıcakkk
neden ücretsiz izin yok ?
nerde çalışıyosun sen

allah kolaylık versiinnn

çokmu uyuyosun ece ?

günaydın tünaydıınnn
afiyet olsun maşallahhh

hakkaten yaaa bluyla cerenli nerdee
ya cerenin yeni elemanı gelmişti onu analdımm
blue-nerde

olsun kalan sağlar bizimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…