çevremdeki eş dost işte.hep kız dio çok limon ve turşu edim sanırım ondan.benimde sadece göbişim var.hemen sipariş verim ben başlım bu :92: işe...ilk müşterim sen ol heheheheh :124:
kız semaaa göbüş resmi koysana bizde görelim ikizleri
olabilir
ben burdaki birçok tezi çürüttümm
hatta kendi tezlerimi bilem çürüttümm
o yüzden ekşi-ayşe
tatlı-hakkı inanmıyorum artıkınn
ama sen için rahat olsun diye dr.gidince yinede pipiyi onaylat için rahatlar kafanda şüphen kalmaz
günümüzde son dakikaya kadar yanlış cinsiyet olabiliyooorr
yaz bana 1 koliiiii
Günaydınlar.. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum .. Umarım bütün güzel anne adayları iyidir Hasta olanlar iyileşmiştir inşallah.. Biz bu hafta uğrayamadık buralara işler çok yoğundu bugün biraz rahatım hemencik geliverdim
Kızlar ben acayip yoruluyorum artık iş ev birde evdeki çocuk artık akşamları nasıl yattığımı bilmiyorum ya( nasıl dayanacağım bilemiyorum 37.haftaya kadar??
Dünden kızçem korkuttu beni karnım bir tuhaf oldu sanırım içeride gerindi hanım efendi ama ben başta algılıyamadım nasıl korktum anlatamam oğlum böyle değildi ,bizim kız tam fırıldak valla:)) zaten rüyalarımda erken doğum falan görüyorum iyice tırsak oldum güya 2.hamileliğim..
göbişlere nerden bakıosunuz kızlar ya
cıksss koymam
hepinize baktımm
benim karnımın karşısında erkek annelerini hamile diye bile saymıyorumm
şaka bir yana izine çıkınca cicilerle beraber yapmayı düşünüyorum
burda öyle imkanım youk evdede bilg.youk şimdilik kaldı yanii
onaylattım canım resmen resmi var elimde kız dienlere al gör pipişi diom.renklide çok net gördüm canım.evet cinsiyet belli değilken herkez kesin kız kız dedi ama erkek çıkınca onların tezleride çürüdü.benimde.ben eski hikayelere inanmam pek huyum kurusun.inanmam yok öle olunca erkek kız yalan hepsi palavra.allahım sağlıklı evlat versin nasıl olsa ilk çocuğum ne olursa olsun önemli değildi zaten benim ve eşim içinde.
göbişlere nerden bakıosunuz kızlar ya
merhaba hoşgeldiin
ammiin inş...
sanada hayrlı cumalar olsunn
öncelikle işin çokk ama çokk zor allah kolaylık versin
37.haftaya kadar nasıl çalışıcaksın a kuzum
iş tempon ayrıca evdede seni bekleyen bir çocuk eş
evde ayrıca yoruluyosunnn
allah kolaylık versin
32.haftada izine çıkamıyomusun
DENİZcim ya bende bakamıyorum göbişlere.bulamadım.rapu cicilerin linkini verdide cicilerede ordan bakıyorum sağolsun.ben daha çaylağım burda sendemi öyle. bebişimide alta duncan yaptı.hamiş desteği.arkadaşlarım sağolsunn.....:118:
hımmm evi beklices yani..ehh..ama ayarlarsın dimi bilg??kıs biz naparız sensiz??
kaç tane göbiş resmimi çektirdimm
her seferinde pürüz oldu youk kime çektirdiysem face attıramadımm
her işte var bir hayır dedim en iyisi bu işi kendim yapayımm
ayarlıycam tabiii bilg.
asıl ben sizsiz ne yaparımmm
bak bugün cerenli +blue-can +zonox baharnaz youk
sabah arkadaşlarım youk merak ediyorum işte
kaç tane göbiş resmimi çektirdimm
her seferinde pürüz oldu youk kime çektirdiysem face attıramadımm
her işte var bir hayır dedim en iyisi bu işi kendim yapayımm
ayarlıycam tabiii bilg.
asıl ben sizsiz ne yaparımmm
bak bugün cerenli +blue-can +zonox baharnaz youk
sabah arkadaşlarım youk merak ediyorum işte
merhaba kızlar geçmişi biraz okuyabildim.bugün canım biraz sıkkın diyetime tam uyuyorum ama sabah tokluk şekerim yüksek çıkıyor bugün 131 çıktı akşam tokluk hep 90 civarı çıkıyor peki sabah ne oluyor anlamadım
merhaba kızlar geçmişi biraz okuyabildim.bugün canım biraz sıkkın diyetime tam uyuyorum ama sabah tokluk şekerim yüksek çıkıyor bugün 131 çıktı akşam tokluk hep 90 civarı çıkıyor peki sabah ne oluyor anlamadım
Canlarım günaydınnnnnnn..........
Geçmişi bir okuyup geliyorum hemen ... gerçi günaydınlık bir saatte kalmamış ben daha kahvaltımı yeni yaptım
Canım benim bana kalsa şimdi çıkmak isterim ama çalışmak zorundayım..
İstesem çıkarım ama bu sefer kuzuma sadece 2 ay bakmış olacağım bizde ücretsiz izin olayı yokBende ne kadar çalışırsam o kadar kar diye düşünüyorum off offf.. Umarım yollarda doğurmam valla birde ev ile işim çok uzak 1,5-2 saat sürüyor
Canlarım günaydınnnnnnn..........
Geçmişi bir okuyup geliyorum hemen ... gerçi günaydınlık bir saatte kalmamış ben daha kahvaltımı yeni yaptım
ya cerenin yeni elemanı gelmişti onu analdımmhakkaten yaaa bluyla cerenli nerdee
Bende merak ettim göbüşünü şimdi:)) Bende becerebilirsem ekleyeyim Ben kilo almadım çok fazla ama göbüşümün maşallahı var:)))
eklersin inş..
yaw nasıl becerdin bu kilo almadan göbek yapma işini
Evet bugün çok kalabalık değil burası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?