2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semaysem canım valla bende anlamadım sanırım 2.hamilelik olmasından kaynaklı karın genişledi benim oğlumda karnım daha geç çıkmıştı bunda maşallah 3.aydan sonra ben burdayım dedi hemde ilk 3 ay kilo vermeme rağmen

akşam yediklerindenmi oluyor acaba canım?dr a sor bakalım bi.
canınıda sıkma..dietine uyuyorsun sonuçta.daha ne yapasınki:26:
akşam tokluk şekerim normal çıkıyor canım ama sabah tokluk yükseliyor bilemiyorumki
Canım ben daha şeker ölçümü yaptırmadım çok bilgim yok ama acaba akşam yediklerinle alakalımı ne biliyim sütü falan ballı içiyorsan oda etkili olabilirmi?

Günaydın Afiyet olsun..
sütü liht içiyorum diyetede uyuyorum
tommm bebeğine kim bakıcakkk
neden ücretsiz izin yok ?
nerde çalışıyosun sen

allah kolaylık versiinnn

çokmu uyuyosun ece ?
bugün 9 saat uyumuşum çok mu acaba:26::26::26:uyku şekeri yükseltir mi?

tabiki........izmirde olsanız birlikte gideriz....doktor nede olsa izmirli kanı sıcak :)

:))

koşşşşşşşş bekleme...dinlen...

Dinlendim anam...

Ay maşallah kızına tosuncuk mübarek:))

Merhaba kızlar hepinizee...Herkese hayırlı cumalar..Cuma selası okunurken hepimize dua ettim Allahım kabul eder inşallah....
Semaysem dün yazdım görmedin canım ben çok şükür toparladım ilaçlarla ..Buarada sen okadar çok yapılacak iş saymışsınkii sakın tek başına yapmaaaa:)

Buarada dün kargolarım geldii annem neler neler almış kızıma şok olduk eşimle örgüleri patikleri nasıl süslü yapmış ..Hiç bebek kıyafetim yoktu evim doldu taştı nasıl mutluyum anlatamamResimlerini ekliycem birazdannn...

Selamlar tekrardan canlarım............

Göbüşlere bakıcam şimdi birileri yeni göbük koymuş heralde:)) dün gece dinlenip gelcem dedim gidiş o gidiş oldu:)) Bu arada kızlar dün ben blue ile sohbet ediyodum gece bir anda çıktı forumdan merak ettim bende şimdi. Cerenli yağmur dün aranızda olamıcam demişti zati...

Allah razı olsun canım... bu arada hemen eklede bakalım. Bugün bende eklicem cicilere bişiler....

ben öğlen arasına çıkıyorum...görüşürüz kızlarr :79:

afiyet olsunnnn

hehe
bende ender tastlanan bir hamilelik yaşadım
ilk 3 ay kilo aldım
bulantıalrım bitti göbiş çıktı
kız olunca böyle olur dediler

akşam tokluk şekerim normal çıkıyor canım ama sabah tokluk yükseliyor bilemiyorumki

sütü liht içiyorum diyetede uyuyorum

bugün 9 saat uyumuşum çok mu acaba:26::26::26:uyku şekeri yükseltir mi?

ececimm
burda bir arkadaş kimdi yaww duncan mıydı aralmıydı :26::26:
şeker testi için hastaneye gitmişti beklerken uyumuş uyandıktan sonra kan vermiş
şekeri yüksek çıkmıştı
dr.uyku şekeri yükseltiyo demiş
seninki bunla ilgili olabilir diye düşündüm
9 saat normalde fazla uyku için ama hamişken normalmidir bilemedim :26::26:
yarın sabah biraz daha erken kalkmaya çalışıp öyle ölç
inş.düşük çıkarrrr
hemen moral bozmak yok ok.

Bence 131 yüksek değil o kadar canım merak etme sakın tamam mı:))

Bu arada valla ben uyumadım şeker yüklemesi yaptırırken:)) Semaysem o ben değilim

Bence 131 yüksek değil o kadar canım merak etme sakın tamam mı:))

Bu arada valla ben uyumadım şeker yüklemesi yaptırırken:)) Semaysem o ben değilim

pardon isimi karıştırdımm :26::26:
hem uyumuş olsan fenamı olurduu ne güzel şekerleme yapardınn

cnm nbr dün bende slm çaktım sana nasıl oldun die sordum görmedin heralde :) cicilerin hayırlı olsun arkadaşım hemen eklede bakalım
duncann nasılsın cnm valla hayat sana güzel yatıon kalkııon gezmelere gidyon :):) blue yi bende merak etmeye başladım nerdeki

kızlar slm..nasılsınız?geçmişi okumadım henüz ama herkes iyidir inş...bugün izindeyim.evdeyim...dinlenmeye olan ihtiyacım arttı gibi hissediyorum kızlar?sizde de var mı böyle bir ihtiyaç sonradan ortaya çıkan?uyumak istiyorum....

Allah razı olsun canım duaların kabul olsun inşallah..

Oyy ne güzel ciciler gelmiş ananesinden güle güle sağlıklı günlerde giysin güzel kızın..

herkese hayırlı cumalar ... TAm ezan okunuyor şuan ..Allah bu mübarek saatlerde dualarımızı kabul etsin ... hepimize hayırlı , problemsiz doğumlar ,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah....
Nevraa, sayende bende ogrendim ticker eklemeyi, teşekkürleer
rica ederim canım
nevra:84: gunlerdir uğraşıyorum bende banada yaparsan çok mutlu olcam canım yaaaaaaaa...:84::84::84::84:

ellerine sağlık duncancım ..
eslemcim çok güzel olmuş güle güle kullan

a.s.
hoşgeldinn
biz iyiyiz hayırdır ne bu yorgunluk
hasta olucam demiycen değilmi
cıks benim hiç ihtiyacım yok 7/24 çalışıyorum
olmazmı kız yatsam yatsam hiç kalkmasam diyorumm

hehe
bende ender tastlanan bir hamilelik yaşadım
ilk 3 ay kilo aldım
bulantıalrım bitti göbiş çıktı
kız olunca böyle olur dediler

Annemde öyle diyor kız bebişde böyle olurmuş basen büyür göbüş büyürr :)))

pardon isimi karıştırdımm :26::26:
hem uyumuş olsan fenamı olurduu ne güzel şekerleme yapardınn

evet valla bak o kısmı düşünmemiştim ama tek gittim ben şeker yüklemesine hastanede uyusaydım deli diye bakarlarmıydı bana acep

bende çalışanlara özeniyorum arada bir çünkü hamileliğimin başında çalışıyodum bende işten çıkardılar beni bazen özlüyorum işyerimi falan ne bilim ben hayatımda ilk defa evde oturuyorum heralde o yüzden evde oturammıyorum hep biyerlere falan gidiyorum bünye alışmamış tabi

Yafrum seni merak ettik biz ama nere gittin dün akşam bir anda bakiyim

evet hep uyumak istiyorum blucum bende senin gibi evde olsam uzansam dinlensem uyusam uyusam hep uyusam akşam olsa eve gitsem misafirde gelmese bende uyusam eve gider gitmez kendimi yorgun halsiz hissediyorum bende

Nevraaaaaa

dualarına amin diyim canım benim... mübarek cuma günü Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhh.....

canım benim senin bana kızmıcanı biliyorum ben zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…