akşam tokluk şekerim normal çıkıyor canım ama sabah tokluk yükseliyor bilemiyorumkiakşam yediklerindenmi oluyor acaba canım?dr a sor bakalım bi.
canınıda sıkma..dietine uyuyorsun sonuçta.daha ne yapasınki:26:
sütü liht içiyorum diyetede uyuyorumCanım ben daha şeker ölçümü yaptırmadım çok bilgim yok ama acaba akşam yediklerinle alakalımı ne biliyim sütü falan ballı içiyorsan oda etkili olabilirmi?
Günaydın Afiyet olsun..
bugün 9 saat uyumuşum çok mu acaba:26::26::26:uyku şekeri yükseltir mi?tommm bebeğine kim bakıcakkk
neden ücretsiz izin yok ?
nerde çalışıyosun sen
allah kolaylık versiinnn
çokmu uyuyosun ece ?
tommm bebeğine kim bakıcakkk
nerde çalışıyosun sen
allah kolaylık versiinnn
Canım zaten eleman olarak çok kalabalık şirket değiliz kaldıki benim yasal olan doğum iznime bile çok oluyor ya diyen bir şirkette ücretsiz izin almam imkanısız ..Çıkmamta istemiyorum 11 sene çalışmışlığım var boşuna gitsin istemem ..
Mecidiyeköydeyim canım ben.. Anadolu yakasında oturuyorum..
tabiki........izmirde olsanız birlikte gideriz....doktor nede olsa izmirli kanı sıcak :)
koşşşşşşşş bekleme...dinlen...
canımm iyiyim şükür yarın izin alıcam dahada sevinçliyim :) şeker yüklemem var sabah bu arada kızımı gördüm teyzesi maşallah yüzünü çok yakından gördük belki ben anasıyım die güzel geldi ama çok şeker bi surattı o dudaklar burun maşallah bebeğime aşık oldum resme bakıp bakıp duruyorum980 gr.olmuş bebeğim ama bana yanlış gibi geldi ya doktorumuz + - 100 gr farkeder dedi herşey normalmiş boyunu sölemedi doğru ölçü değil bunlar dedi çok mutluyum tatlım ya dün böle hareketleri izledik uzunca elini hep yanağının yanına yaslıo poz verir gibi
Merhaba kızlar hepinizee...Herkese hayırlı cumalar..Cuma selası okunurken hepimize dua ettim Allahım kabul eder inşallah....
Semaysem dün yazdım görmedin canım ben çok şükür toparladım ilaçlarla ..Buarada sen okadar çok yapılacak iş saymışsınkii sakın tek başına yapmaaaa:)
Buarada dün kargolarım geldii annem neler neler almış kızıma şok olduk eşimle örgüleri patikleri nasıl süslü yapmış ..Hiç bebek kıyafetim yoktu evim doldu taştı nasıl mutluyum anlatamamResimlerini ekliycem birazdannn...
ben öğlen arasına çıkıyorum...görüşürüz kızlarr :79:
semaysem canım valla bende anlamadım sanırım 2.hamilelik olmasından kaynaklı karın genişledi benim oğlumda karnım daha geç çıkmıştı bunda maşallah 3.aydan sonra ben burdayım dedi hemde ilk 3 ay kilo vermeme rağmen
akşam tokluk şekerim normal çıkıyor canım ama sabah tokluk yükseliyor bilemiyorumki
sütü liht içiyorum diyetede uyuyorum
bugün 9 saat uyumuşum çok mu acaba:26::26::26:uyku şekeri yükseltir mi?
tommm bebeğine kim bakıcakkk
nerde çalışıyosun sen
allah kolaylık versiinnn
Canım zaten eleman olarak çok kalabalık şirket değiliz kaldıki benim yasal olan doğum iznime bile çok oluyor ya diyen bir şirkette ücretsiz izin almam imkanısız ..Çıkmamta istemiyorum 11 sene çalışmışlığım var boşuna gitsin istemem ..
Mecidiyeköydeyim canım ben.. Anadolu yakasında oturuyorum..
pekala canımm
şirketi değil önce sen kendini düşün bence
doğal haklarından yararlanmana izin vermeyen şirkette süt iznini nasıl yapıcaksın...
doğum izni yada allah korusun
hepimiz hamileyiz risk taşıyoruz allah korusun erkenden kesin rapor alıp dinlenmen gerekirse ne olcak
2 tane çocuğun olucak allahın izniyle
2. çocuk extra sorumluluk
çok çok izin almanı gerektirecek durumalrın olacak
buna anlayış gösterecekmi şirketin
herşey maddiyat değilki
bence doğal haklarını kullanmak için mücadele et..
çıkartıyorlarsada çıkartsınlar seni
iş kanunu denen bişey var canımmm beniimm
kendini bu kadar yormana gönlüm razı olamıyorrrr
Merhaba kızlar hepinizee...Herkese hayırlı cumalar..Cuma selası okunurken hepimize dua ettim Allahım kabul eder inşallah....
Semaysem dün yazdım görmedin canım ben çok şükür toparladım ilaçlarla ..Buarada sen okadar çok yapılacak iş saymışsınkii sakın tek başına yapmaaaa:)
Buarada dün kargolarım geldii annem neler neler almış kızıma şok olduk eşimle örgüleri patikleri nasıl süslü yapmış ..Hiç bebek kıyafetim yoktu evim doldu taştı nasıl mutluyum anlatamamResimlerini ekliycem birazdannn...
merhaba hoşgeldiinnn
amin amin amin allah razı olsun allah kabul etsin inş....
iyileşmene çok sevindiimmmmm
youk tek başıma yapamama akşam şöyle bir eve baktımda cıksss
kendim anca kıvır zıvırları yapabilirim deta ıncık cıncıkalrı yaparımm
oy oyyy oyyy
annemmmmm beniimmm
işte bu böyle olur annelerrrr
ekle ekle bekliyorummm
merhaba kızlar geçmişi biraz okuyabildim.bugün canım biraz sıkkın diyetime tam uyuyorum ama sabah tokluk şekerim yüksek çıkıyor bugün 131 çıktı akşam tokluk hep 90 civarı çıkıyor peki sabah ne oluyor anlamadım
Bence 131 yüksek değil o kadar canım merak etme sakın tamam mı:))
Bu arada valla ben uyumadım şeker yüklemesi yaptırırken:)) Semaysem o ben değilim
:))
cnm nbr dün bende slm çaktım sana nasıl oldun die sordum görmedin heralde :) cicilerin hayırlı olsun arkadaşım hemen eklede bakalımMerhaba kızlar hepinizee...Herkese hayırlı cumalar..Cuma selası okunurken hepimize dua ettim Allahım kabul eder inşallah....
duncann nasılsın cnm valla hayat sana güzel yatıon kalkııon gezmelere gidyon :):) blue yi bende merak etmeye başladım nerdekiSelamlar tekrardan canlarım............
Göbüşlere bakıcam şimdi birileri yeni göbük koymuş heralde:)) dün gece dinlenip gelcem dedim gidiş o gidiş oldu:)) Bu arada kızlar dün ben blue ile sohbet ediyodum gece bir anda çıktı forumdan merak ettim bende şimdi. Cerenli yağmur dün aranızda olamıcam demişti zati...
rica ederim canımNevraa, sayende bende ogrendim ticker eklemeyi, teşekkürleer
nevra:84: gunlerdir uğraşıyorum bende banada yaparsan çok mutlu olcam canım yaaaaaaaa...:84::84::84::84:
nevra bana kızmaz anam elinden işini aldım hehekızmazsın dimi tatlım:)) benim gibin şirin hamileye
Söle bakalım tatlım kızınmı oğlun mu oluyo sat tarihin bide beklenen doğum tarihin bide yazı istermisin üst tarafına ve son olarak sticker rengini sölersen tamam bu iş:))
kızlar slm..nasılsınız?geçmişi okumadım henüz ama herkes iyidir inş...bugün izindeyim.evdeyim...dinlenmeye olan ihtiyacım arttı gibi hissediyorum kızlar?sizde de var mı böyle bir ihtiyaç sonradan ortaya çıkan?uyumak istiyorum....
pardon isimi karıştırdımm :26::26:
hem uyumuş olsan fenamı olurduu ne güzel şekerleme yapardınn
cnm nbr dün bende slm çaktım sana nasıl oldun die sordum görmedin heralde :) cicilerin hayırlı olsun arkadaşım hemen eklede bakalım
duncann nasılsın cnm valla hayat sana güzel yatıon kalkııon gezmelere gidyon :):) blue yi bende merak etmeye başladım nerdeki
kızlar slm..nasılsınız?geçmişi okumadım henüz ama herkes iyidir inş...bugün izindeyim.evdeyim...dinlenmeye olan ihtiyacım arttı gibi hissediyorum kızlar?sizde de var mı böyle bir ihtiyaç sonradan ortaya çıkan?uyumak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?