hehe
bende ender tastlanan bir hamilelik yaşadım
ilk 3 ay kilo aldım
bulantıalrım bitti göbiş çıktı
kız olunca böyle olur dediler
Annemde öyle diyor kız bebişde böyle olurmuş basen büyür göbüş büyürr :)))
evet valla bak o kısmı düşünmemiştim ama tek gittim ben şeker yüklemesine hastanede uyusaydım deli diye bakarlarmıydı bana acep
kız deli falan deme arkadaşın ismini karıştırdımmm
şimdi esas kişi çıkcak siz kime deli diyosunuz diyecek
bende çalışanlara özeniyorum arada bir çünkü hamileliğimin başında çalışıyodum bende işten çıkardılar beni bazen özlüyorum işyerimi falan ne bilim ben hayatımda ilk defa evde oturuyorum heralde o yüzden evde oturammıyorum hep biyerlere falan gidiyorum bünye alışmamış tabi
hıhımmm banada öyle diyolar sen evde nasıl yapıcaksın
ooo hele bir eve geçeyim düşünürüm diyorumm
canımızın sıkılmasına fırsatmı kalıcak allahın sen yawww
Yafrum seni merak ettik biz ama nere gittin dün akşam bir anda bakiyim
herkese hayırlı cumalar ... TAm ezan okunuyor şuan ..Allah bu mübarek saatlerde dualarımızı kabul etsin ... hepimize hayırlı , problemsiz doğumlar ,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah....
rica ederim canım
hayırlı cumalaarrrr
amiin amiin inş
allah razı olsunnn
allah kabul etsin inş..
evet hep uyumak istiyorum blucum bende senin gibi evde olsam uzansam dinlensem uyusam uyusam hep uyusam akşam olsa eve gitsem misafirde gelmese bende uyusam eve gider gitmez kendimi yorgun halsiz hissediyorum bende
deniz14.
akşamları birde misafirmi ağırlıyosunn sen
sana inanmıyorummm
afiyet olsunnnn
pekala canımm
şirketi değil önce sen kendini düşün bence
doğal haklarından yararlanmana izin vermeyen şirkette süt iznini nasıl yapıcaksın...
doğum izni yada allah korusun
hepimiz hamileyiz risk taşıyoruz allah korusun erkenden kesin rapor alıp dinlenmen gerekirse ne olcak
2 tane çocuğun olucak allahın izniyle
2. çocuk extra sorumluluk
çok çok izin almanı gerektirecek durumalrın olacak
buna anlayış gösterecekmi şirketin
herşey maddiyat değilki
bence doğal haklarını kullanmak için mücadele et..
çıkartıyorlarsada çıkartsınlar seni
iş kanunu denen bişey var canımmm beniimm
kendini bu kadar yormana gönlüm razı olamıyorrrr
Canım benim haklısın öncelik para pul değil sağlığım çocuklarım ama işte hayat müacadelesi ist.gibi bir yerde çalışıyorum gücümüzün yettiği yere kadar çalışacağım..
Canım onlar sadece bu duruma çok alışık değilller ya 4 ay doğum izni çok geliyor öncedende bahsetmiştim ilk çalışan bayan benim çok bilmiyorlar bu konuları ..Sonuçta istedikleri kadar laf söylesinler yasal olan iznimi süt iznimi çatır çatır kullanacağım ..
İşlerine gelirse böyle yoksa kendileri bilir.Canım çıkartsalar işime gelir milli piyango gibi birşey olur benim içim kızıma 1 seme kimseye minnet duymadan bakarım...
Sağol canım beni düşündüğün için işte hamile olan hamilelin halinden anlıyor..
kızlar slm..nasılsınız?geçmişi okumadım henüz ama herkes iyidir inş...bugün izindeyim.evdeyim...dinlenmeye olan ihtiyacım arttı gibi hissediyorum kızlar?sizde de var mı böyle bir ihtiyaç sonradan ortaya çıkan?uyumak istiyorum....
herkese hayırlı cumalar ... TAm ezan okunuyor şuan ..Allah bu mübarek saatlerde dualarımızı kabul etsin ... hepimize hayırlı , problemsiz doğumlar ,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah....
rica ederim canım
Amin canım hoşgeldin..
saol paylaşımın için ... çok önemli bilgiler ...bu arada hanımlar ben çoçuk doktoruna gitiim...elimde soru listesi vardı cevap aldım hepsine....
siznlede paylaşayım...ttabi bu benim gitiiğim doktorun görüşü.....
1 : bebeğinizi liflemenize gerek yok dedi....saçını yıkadıgınız sappuan dökülerken elinizle yıkamanız yeterli dedi....lif , banyo süngeri , heleki örgü malzeme kulalnamayın..onlar ısalk kalıyor üzerinde bir sürü bakteri ürüyor dedi...hatta mutfakta kualndıgınzı sarı bezleri bile katlayıp banyo önüne koyuyorsunuz ya dedi hiç iyii değil dedi...ıslak kalamsın açın muftak seleseien kur kalsın hep dedi....
2:
pudra sakın kullanma dedi..heleki kız çocugu ise...bir şeyler tıkıyor dedi...bir kanaldan bahsetti ama adını unuttum....
3işik kremi için önleyici olandan sürmene gerk bile yok dedi...altını sık değiştirisen bezi sıkmaz kilosuna göre ise hiç bir şey olmaz dedi...
4: vucut şampuanına gerek yok dedi...şampuan olarakta DALİN dedi...yeterli antialerjik dedi...
5 : ilk bez olarak önce primadan başla bakalım nasıl tepki vercek arkasında o olmaz ise molfix dedi...
6: pişik olursada HEMATAN yeterli olur dedi...
ve ŞEKERLİ SUYU BEN SORMADAN verme dedi....özelikle bal ve yumurta beyazını hatırlattı....
7: odasında kilma, ısıtma cihazı koymayın dedi ufo gibi...çok gerekli olurda yağlı petek alın dedi....
daha var ....yavaş yavaş yazıyım..... tabi nisanda doğacagı için hemen arkasında yaz geleceği için nasıl giydirilmeli onuda anlattı....
kendi kızıda nisanda doğmuş :)
ikeadakileri gittim gördüm ....kızlar kızımın anneanesi uyku setini almıştı.heni koymuştum resimleri taçtan.
ablamada almıştı(oda hamile) baya büyükmüş bizim karyolalrı 60-120 aldık neyse bi şekilde uydurucaz artık.
bide ben almıştım nevresim takım amerikadan gelicek kısmetse
peki başak alayımmı?
siz kaçtane alacaksınız?2 yeterlimi
bide ikea da çok uygun 17-35 arası fiyatlar alan oldumu?kalitelimidir acaba?
bakıcam birazdan ... güle güle kullan(bebişinle) cicileriMerhaba kızlar hepinizee...Herkese hayırlı cumalar..Cuma selası okunurken hepimize dua ettim Allahım kabul eder inşallah....
Semaysem dün yazdım görmedin canım ben çok şükür toparladım ilaçlarla ..Buarada sen okadar çok yapılacak iş saymışsınkii sakın tek başına yapmaaaa:)
Buarada dün kargolarım geldii annem neler neler almış kızıma şok olduk eşimle örgüleri patikleri nasıl süslü yapmış ..Hiç bebek kıyafetim yoktu evim doldu taştı nasıl mutluyum anlatamamResimlerini ekliycem birazdannn...
Nevraaaaaa
dualarına amin diyim canım benim... mübarek cuma günü Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhh.....
canım benim senin bana kızmıcanı biliyorum ben zati
Canım merak ettik seni ,, yorunluk bende her daim var canım , ne güzel evdeysen bol bol dinlen..
Ne yaptın kocacığına hediye işini bende hala halledemedim( bugün doğum günü sanırım yarın birlikte birşeyler yaparız ..
NEVRAA;17481325]herkese hayırlı cumalar ... TAm ezan okunuyor şuan ..Allah bu mübarek saatlerde dualarımızı kabul etsin ... hepimize hayırlı , problemsiz doğumlar ,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah....
rica ederim canım
Amin canım hoşgeldin..
hoşbulduk canım......
mecidiyeköyde çalışıyorum demişsin bilgisayar firmasımı ?
nabayım tatlım arkadaşlar arayabilir kırk ucurmaya gelmek için dün akşam gelceklerdi biz annemlerdeydik gelemediler belki bu akşam gelirler
Semaysem tırsıttın beni ama senyok yafrum ben öle kötü niyetle demedimki yani şey ıhım hani tek olursam diyerekten falan fişmekan nese bu konuyu kapatıyorum çok utandım şimdi :78: uyarın için sağol valla hiç böle düşünmemiştim....:78:
ya ne yapayımm baktım büyük büyük çamlar devriliyor
müdahele ediyim dedim di
yok kimse yanlış anlamaz merak etme
OFF YAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW:84::84::84:
şimdi bir erkek müşterim geldiiii
karnıma baktıııııı
maşallah ikizlerinde baya büyümüş dediii
ne ikizi yawwwwwww
allahım ben nasıl bir hormonlu sergenim yawwwwww:86::86::86:
semaysem
Tomurcuk82
hazal..
monaroza90
LOVER1984
NEVRAA
deniz.14
zonox
kızlar ben kaçar örgümü örcem biraz sonra gene gelirim...
sen çalışıyosun değilmi
belliki arkadaşların çalışmıyo
yawwww
başka biri kalmadı uçurtacak
yada hadi onuda geçelim
arkadaşında hamilelik yaşadı bilir zorluklarını
hafta sonu denen bişiy var el insaf yawwww:26::26:
çalışıyorum tatlım masabaşı işim rahat ama genede yorgunluk oluyo yani yakın arkadaşlarımız o yüzden gelirler gece gündüz saat farketmio onlara bi bakarsın yatıya gelmişler bilio canım oda zorluklarını ama eşinin işi yoğun olduğundan fırsat buldukca geliolar olsun canları saolsun adamları diğer odaya play stationa gönderip az uyumadık biz onla gene uyuruz dayanamazsak şimdi bir fazlamız var tabi onların minik bi kızları var artık
EHE HEHERahatladım bak şimdi sağol
TAMAM canım kolay gele bir hızda bitirirsin inş..semaysem
Tomurcuk82
hazal..
monaroza90
LOVER1984
NEVRAA
deniz.14
zonox
AYYY ne densiz bir adam hadsiz lafa bak..
semaysem
Tomurcuk82
hazal..
monaroza90
LOVER1984
NEVRAA
deniz.14
zonox
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?