2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bebiş cicileri sayfasına bakarken bebek şekerleri için şu site önerilmiş:

Letizia - Kap

bende kapı süslerine baktım, uygun gibi geldi fiyatlar, sizce nasıl??

Canlarım selammmmmmm

Oğluşumun dolabı tamamen bitti. içini öylesine yerleştirdim ama o bile yetti odasının toparlanması için. CİCİLER BÖLÜMÜNDE OĞLUŞUMUN DOLABINA BAKABİLİRSİNİZZZZZ

dün kuzenim askerden şırnak'tan geldi (Allah herkese nasip etsin) amcamlara gittim uzun zamandır beni görmüyorlardı. karnımı görünce çok şaşırdılar. herkes leblebi yutmuş gibi görünüyosun karnın top gibi dediler. oğlumu sevdiler Doğunca yicekler oğlumu biliyorum

dün sabah babamızla mothercare'e gittik indirim vardı. oğluma yarım kollu 7 li çıtçıtlı body aldım. 32 tl ye düşmüştü. toplam çıtçıtlımız 35 adet olmuş. yaz bebeği için çok değilmiş. ben önce çok sandım ama bazı bodyleri 3.aydan sonra giyilebilecek.

M.C de mama önlüğü aldık kovboy elbisesi şeklinde
babası indirimden kışlık 12 aya kadar şişme mont aldı. (kendinede benzerini alıcakmış) manyak kocam
banyo süngeri, tırnak makasınıda M.C den aldık önerim M.C den almanız çünkü cidden çok kaliteliymiş (kullananlardan biliyorum)

canımmmm, geldik biz teyzesi. oğluşumun dolabını ekledim cicilere. mamamızı yedik geldikk
hemen göbüş fotonu istiyorum o kadar abarttığın göbüşü merak ettim. yoksa sana mı büyük gelio acepp
canım hemen değişme olmayabilir. sen dikkat et zamanla düzelir zaten. bir de hergün yediklerini yaz. belki şekerli birşey kaçırıyorsundur. mesela patates, havuç, portakal çok şekerlidir. üzmekendini lütfen
canım çok sevindim iyi olmana. ilaçları ihmal etme (bu saatten sonra kullanılan ilaçlar fetusun üzerinde direkt etkili değilmiş)

bebişinin cicilerini, ciciler bölümünde bekliyoruz
canım neyin var, yoksa hasta mı oluyorsun :S dikkat et kendine bol bol dinlen. güzel bir duş ardından miss gibi bir uyku çek
kızlar turkodan haberi olan varmı arada bir girerdi şimdi hiç girmiyo...

Semaysem yazımı gördünmü arka sayfada kalmıştı
canım, ben face'den mesaj attım ama cevap yok. açıkcası çok merak ediyorum ya
semaysem
Tomurcuk82
hazal..
monaroza90
LOVER1984
NEVRAA
deniz.14
zonox

kızlar ben kaçar örgümü örcem biraz sonra gene gelirim...

görüşürüz canım benim:81:

Son düzenleme:
ben geldim herkes gitmiş yahuu
huuhhuuu kim var kim yok?? benimde amma yoğun günüm yaff
semaysem sen yemeğe gitmedinmi daha? aç bırakma kıs ayşeyi

bebiş cicileri sayfasına bakarken bebek şekerleri için şu site önerilmiş:

Letizia - Kap

bende kapı süslerine baktım, uygun gibi geldi fiyatlar, sizce nasıl??

Ben arkadaşlara bir site daha önerdim Metto eker bu sitenin sahibini bizzat tanıyorum ve çok uygun ürünleri var. ben burdan alıcam. siparişlerinide facebook'tan takip edebiliyosun

Metto Şeker | Facebook

istersen burayada bir bak.

hoşgeldiiinnnnnn
cicilerin hayırlı olsun
biraz önce dolabınıda gördümm güle güle kullan
çok şık dolap çok beğendimm :97::97:

ay keşke bana büyük gelse
yada keşke gözümde büyütsem
ben bir akşam eşime resim çektireyim oda hiç hoşlanmaz böyle şeylerden olmazsada
ımmm başka bir şey düşüneyim
bu aralar atıcam resmi merak etme

ben geldim herkes gitmiş yahuu
huuhhuuu kim var kim yok?? benimde amma yoğun günüm yaff
semaysem sen yemeğe gitmedinmi daha? aç bırakma kıs ayşeyi

gittim geldim bilemm
kızımı aç bırakırmıyımm yıvrım benimmm ooo
babası beni aradığında sıkı sıkı tembihliyo
aman yediklerime dikkat edicem diye kızopamı sakın aç bırakma papaz oluruz senle

geçen akşamda az yedim eşim teselli ediyor beni ama nasıl

canııımm hadi gel pastadan 1 çatalda olsa al ye kızım için
söz çok kilo alırsan ben sana yürüyüş değil koşu bandı alıcam
sen bu kiloları ancak koşarak verebilirsinn

selam kızlarrrr ben geldim hem çok mutluyum hemde moralim çok bozukk
bugün şeker yüklemem vardı biliyosunuz 50lilik yaptılar ve sınır 141ken benim şekerim 151 çıktı salı günü tekrar gidicem bu sefer 100lük yapılacakmış
bunun haricinde kızım kocaman olmuş 15gün önde gidiyomuş kilosuda 1.260gr olmuş
ee sizlerde neler var neler yok bakalım

hıhıhıı tabi deseydin.. ben koşarımm..ama o sırada kızçeye sen bakarsın atıverirsin kucağına babasının...

umarım herkes çok iyidir tüm hasta sıkıntıda olan annelerimize rabbimden şifa diliyorum önce ciciler bölümüne baktım zonox çok güzel bir seçim dolabın harika ve çok kullanışlı güle güle kullansın yavrun dilecim onlar ne harika ciciler öyle özellikle örgü cicler bir harika olmuş renkleri modellieri çok güzel prensesin güzel günlarde kullansın inşallah cicilerini..burda hava çok güzel güneşli birazdan çıkıp biraz yürüyecem ordan eşimin yanına geçerim

merhaba hoşgelsinn
canım benim üzme kendini
canın sağolsun
en kötü dietle düzelirsinn
kızınada koskocamannnnn
rekor senin kızda galiba
hay maşallah annesi ne güzel beslemiş elacığını
bizde aynı işte iş güç aynı tas aynı hammammm

hıhıhıı tabi deseydin.. ben koşarımm..ama o sırada kızçeye sen bakarsın atıverirsin kucağına babasının...

hahammm tamama dedimm
işi gücü benimle dalga geçmek
rejime başlıcam galiba diyorum
üzme kendine bana yetişeceksin koyver bırak gitsin diyo yawww
evlendiğimde 30 kg vardı aramızda
şimdi 10 kg var

caım sılma canını şekerin o kadar yüksek çıkmamış benimki 194 çımıştı bu ara biraz yediklerine dikkat edren 100 lükte normal çıkar değerlerin maşallah ele koca kız olmuş annesi totiş olacak kokoş elamız...

ayyy şu 100lüğüde bi atlatsam diyetle düzeltirim dimiiii benim korkum bebeğe zarar vermesiii

tatlım hoşgeldin nasılsın şekerin ne durumda canım varmı olumsuz bişey bu arada benim içinde gez olurmu oturmaktan sırtım feci ağrıyor ama yarın izin aldım birazcık uyuyup kalktığım gibi şeker ölçtürmeye gideceğim sonrada arkidişlerimlen toplantım var heheh poğça börek yiyip yaramazlık yapçam teyzesi kızımı akşam gördük büyümüş maşallah 980 gr olmuş yüzünüde gördük masumdu bebem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…