semaysem
Tomurcuk82
hazal..
monaroza90
LOVER1984
NEVRAA
deniz.14
zonox
kızlar ben kaçar örgümü örcem biraz sonra gene gelirim...
sen çalışıyosun değilmi
belliki arkadaşların çalışmıyo
yawwww
başka biri kalmadı uçurtacak
yada hadi onuda geçelim
arkadaşında hamilelik yaşadı bilir zorluklarını
hafta sonu denen bişiy var el insaf yawwww:26::26:
çalışıyorum tatlım masabaşı işim rahat ama genede yorgunluk oluyo yani yakın arkadaşlarımız o yüzden gelirler gece gündüz saat farketmio onlara bi bakarsın yatıya gelmişler bilio canım oda zorluklarını ama eşinin işi yoğun olduğundan fırsat buldukca geliolar olsun canları saolsun adamları diğer odaya play stationa gönderip az uyumadık biz onla gene uyuruz dayanamazsak şimdi bir fazlamız var tabi onların minik bi kızları var artık
aman canım yakın arkadaş desene
misafir deyince baya bi misafir sandımm
kanka arkadaşsa çoğu işi kendi bile yapar
sende git tamambende birkaç işimi halladip geleyim ..
bende yemeğe çıkayım bari herkes yemekte galiba doyuralım bebişleri
canımmmm, geldik biz teyzesi. oğluşumun dolabını ekledim cicilere. mamamızı yedik geldikkkaç tane göbiş resmimi çektirdimm
her seferinde pürüz oldu youk kime çektirdiysem face attıramadımm
her işte var bir hayır dedim en iyisi bu işi kendim yapayımm
ayarlıycam tabiii bilg.
asıl ben sizsiz ne yaparımmm
bak bugün cerenli +blue-can +zonox baharnaz youk
sabah arkadaşlarım youk merak ediyorum işte
canım hemen değişme olmayabilir. sen dikkat et zamanla düzelir zaten. bir de hergün yediklerini yaz. belki şekerli birşey kaçırıyorsundur. mesela patates, havuç, portakal çok şekerlidir. üzmekendini lütfenmerhaba kızlar geçmişi biraz okuyabildim.bugün canım biraz sıkkın diyetime tam uyuyorum ama sabah tokluk şekerim yüksek çıkıyor bugün 131 çıktı akşam tokluk hep 90 civarı çıkıyor peki sabah ne oluyor anlamadım
canım çok sevindim iyi olmana. ilaçları ihmal etme (bu saatten sonra kullanılan ilaçlar fetusun üzerinde direkt etkili değilmiş)Merhaba kızlar hepinizee...Herkese hayırlı cumalar..Cuma selası okunurken hepimize dua ettim Allahım kabul eder inşallah....
Semaysem dün yazdım görmedin canım ben çok şükür toparladım ilaçlarla ..Buarada sen okadar çok yapılacak iş saymışsınkii sakın tek başına yapmaaaa:)
Buarada dün kargolarım geldii annem neler neler almış kızıma şok olduk eşimle örgüleri patikleri nasıl süslü yapmış ..Hiç bebek kıyafetim yoktu evim doldu taştı nasıl mutluyum anlatamamResimlerini ekliycem birazdannn...
canım neyin var, yoksa hasta mı oluyorsun :S dikkat et kendine bol bol dinlen. güzel bir duş ardından miss gibi bir uyku çekkızlar slm..nasılsınız?geçmişi okumadım henüz ama herkes iyidir inş...bugün izindeyim.evdeyim...dinlenmeye olan ihtiyacım arttı gibi hissediyorum kızlar?sizde de var mı böyle bir ihtiyaç sonradan ortaya çıkan?uyumak istiyorum....
canım, ben face'den mesaj attım ama cevap yok. açıkcası çok merak ediyorum yakızlar turkodan haberi olan varmı arada bir girerdi şimdi hiç girmiyo...
Semaysem yazımı gördünmü arka sayfada kalmıştı
semaysem
Tomurcuk82
hazal..
monaroza90
LOVER1984
NEVRAA
deniz.14
zonox
kızlar ben kaçar örgümü örcem biraz sonra gene gelirim...
bebiş cicileri sayfasına bakarken bebek şekerleri için şu site önerilmiş:
Letizia - Kap
bende kapı süslerine baktım, uygun gibi geldi fiyatlar, sizce nasıl??
Canlarım selammmmmmm
canımmmm, geldik biz teyzesi. oğluşumun dolabını ekledim cicilere. mamamızı yedik geldikk
hemen göbüş fotonu istiyorum o kadar abarttığın göbüşü merak ettim. yoksa sana mı büyük gelio acepp
ben geldim herkes gitmiş yahuu
huuhhuuu kim var kim yok?? benimde amma yoğun günüm yaff
semaysem sen yemeğe gitmedinmi daha? aç bırakma kıs ayşeyi
hoşgeldiiinnnnnn
cicilerin hayırlı olsun
biraz önce dolabınıda gördümm güle güle kullan
çok şık dolap çok beğendimm :97::97:
ay keşke bana büyük gelse
yada keşke gözümde büyütsem
ben bir akşam eşime resim çektireyim oda hiç hoşlanmaz böyle şeylerden olmazsada
ımmm başka bir şey düşüneyim
bu aralar atıcam resmi merak etme
gittim geldim bilemm
kızımı aç bırakırmıyımm yıvrım benimmm ooo
babası beni aradığında sıkı sıkı tembihliyo
aman yediklerime dikkat edicem diye kızopamı sakın aç bırakma papaz oluruz senle
geçen akşamda az yedim eşim teselli ediyor beni ama nasıl
canııımm hadi gel pastadan 1 çatalda olsa al ye kızım için
söz çok kilo alırsan ben sana yürüyüş değil koşu bandı alıcam
sen bu kiloları ancak koşarak verebilirsinn
selam kızlarrrr ben geldim hem çok mutluyum hemde moralim çok bozukk
bugün şeker yüklemem vardı biliyosunuz 50lilik yaptılar ve sınır 141ken benim şekerim 151 çıktı salı günü tekrar gidicem bu sefer 100lük yapılacakmış
bunun haricinde kızım kocaman olmuş15gün önde gidiyomuş kilosuda 1.260gr olmuş
ee sizlerde neler var neler yok bakalım
hıhıhıı tabi deseydin.. ben koşarımm..ama o sırada kızçeye sen bakarsınatıverirsin kucağına babasının...
selam kızlarrrr ben geldim hem çok mutluyum hemde moralim çok bozukk
bugün şeker yüklemem vardı biliyosunuz 50lilik yaptılar ve sınır 141ken benim şekerim 151 çıktı salı günü tekrar gidicem bu sefer 100lük yapılacakmış
bunun haricinde kızım kocaman olmuş15gün önde gidiyomuş kilosuda 1.260gr olmuş
ee sizlerde neler var neler yok bakalım
kkızlarr ananemizin aldığı cicileri eklediimmm buyrun cici bakmaya...
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri-59.html
merhaba hoşgelsinn
canım benim üzme kendini
canın sağolsun
en kötü dietle düzelirsinn
kızınada koskocamannnnn
rekor senin kızda galiba
hay maşallah annesi ne güzel beslemiş elacığını
bizde aynı işte iş güç aynı tas aynı hammammm
sağol teyzesiiiayyy sağlıklı olsunda bebeğimmm brokoli bile yerim artık yeterki şu şeker düzelsinn çok kilo almışım çokkkk hastanede tartıldımmm 87 kilo olmuşum resmen o kilolar nerde anlamıyorummm dışardan bakınca öle çok fazla tonton görünmüyorum
hahammm tamama dedimm
işi gücü benimle dalga geçmek
rejime başlıcam galiba diyorum
üzme kendine bana yetişeceksin koyver bırak gitsin diyo yawww
evlendiğimde 30 kg vardı aramızda
şimdi 10 kg var
caım sılma canını şekerin o kadar yüksek çıkmamış benimki 194 çımıştı bu ara biraz yediklerine dikkat edren 100 lükte normal çıkar değerlerin maşallah ele koca kız olmuş annesi totiş olacak kokoş elamız...
ayyy şu 100lüğüde bi atlatsam diyetle düzeltirim dimiiii benim korkum bebeğe zarar vermesiii
tatlım hoşgeldin nasılsın şekerin ne durumda canım varmı olumsuz bişey bu arada benim içinde gez olurmu oturmaktan sırtım feci ağrıyorumarım herkes çok iyidir tüm hasta sıkıntıda olan annelerimize rabbimden şifa diliyorum önce ciciler bölümüne baktım zonox çok güzel bir seçim dolabın harika ve çok kullanışlı güle güle kullansın yavrun dilecim onlar ne harika ciciler öyle özellikle örgü cicler bir harika olmuş renkleri modellieri çok güzel prensesin güzel günlarde kullansın inşallah cicilerini..burda hava çok güzel güneşli birazdan çıkıp biraz yürüyecem ordan eşimin yanına geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?