korkma dilaracım t-yediklerine dikkat edrsen bebeğe hiç bir zarar vern-mez sadecde biraz tombik doğabilirler onun dışında allah korusun birşey olmaz sen içini ferah tut aynı durumu yaşıyorum üstelik benim 100 lükte yüksek çıkmıştı şimdi yediklerime dikkat ediyorum çok şükür şekerim hep istenen düzeyde gidiyor ve yediklerimi saatiyle kelem klem yazıyorum ve bu yugulamanın çok faydasını gördüm sende yaz yedilerini faydası oluyorayyy şu 100lüğüde bi atlatsam diyetle düzeltirim dimiiii benim korkum bebeğe zarar vermesiii
iyiyim tatlım. sen nasılsın oğluş nasılenee zonox gelmişnasılsın canım benim??
du o zaman ben ciciş sayfasına gideyim..
saol canım benim. daha güzelleri cümlenize inşallah.hoşgeldiiinnnnnn
cicilerin hayırlı olsun
biraz önce dolabınıda gördümm güle güle kullan
çok şık dolap çok beğendimm :97::97:
ay keşke bana büyük gelse
yada keşke gözümde büyütsem
ben bir akşam eşime resim çektireyim oda hiç hoşlanmaz böyle şeylerden olmazsada
ımmm başka bir şey düşüneyim
bu aralar atıcam resmi merak etme
umarım herkes çok iyidir tüm hasta sıkıntıda olan annelerimize rabbimden şifa diliyorum önce ciciler bölümüne baktım zonox çok güzel bir seçim dolabın harika ve çok kullanışlı güle güle kullansın yavrun dilecim onlar ne harika ciciler öyle özellikle örgü cicler bir harika olmuş renkleri modellieri çok güzel prensesin güzel günlarde kullansın inşallah cicilerini..burda hava çok güzel güneşli birazdan çıkıp biraz yürüyecem ordan eşimin yanına geçerim
AA ÜZME kendini
asıl üzülerek eloşa zarar verirsinn
dr.sorun olsa söylerdi
sakın panik yapma pzt teste sorun olursa en kötü ihtimalle diyetle düzelirsinn
hoşbulduk canım arkadaşım benim maşallah nisa mıza tontiş prenses allahım esirgesin kuzuyu oh ne güzel sende arkadaşlarla buluşacakmışsın özendim vallahi benim burda tek arkadaşım eşim ve sizlersiniztatlım hoşgeldin nasılsın şekerin ne durumda canım varmı olumsuz bişey bu arada benim içinde gez olurmu oturmaktan sırtım feci ağrıyorama yarın izin aldım birazcık uyuyup kalktığım gibi şeker ölçtürmeye gideceğim sonrada arkidişlerimlen toplantım var heheh poğça börek yiyip yaramazlık yapçam teyzesi kızımı akşam gördük büyümüş maşallah 980 gr olmuş yüzünüde gördük masumdu bebem :)
peki ne kadar sıklıkla kan aldırıyorsun şekerinin kontrol altında olup olmadığını anlamak içinkorkma dilaracım t-yediklerine dikkat edrsen bebeğe hiç bir zarar vern-mez sadecde biraz tombik doğabilirler onun dışında allah korusun birşey olmaz sen içini ferah tut aynı durumu yaşıyorum üstelik benim 100 lükte yüksek çıkmıştı şimdi yediklerime dikkat ediyorum çok şükür şekerim hep istenen düzeyde gidiyor ve yediklerimi saatiyle kelem klem yazıyorum ve bu yugulamanın çok faydasını gördüm sende yaz yedilerini faydası oluyor
iyiyim tatlım. sen nasılsın oğluş nasıl
saol canım benim. daha güzelleri cümlenize inşallah.
ya evet koy fotonu. benimki de sorun yapıodu ama en sonunda dedim ki "aşkım kafamı kesip koyuyorum abartma" sonra tamam dedi. benim ki de çok terstir o konuda. ama yüzlerimiz görünmüyor sonuçta
saol hayatım. inşallah donatıcam teyzesi. son aylara doğru içini düzenlicem o halinide yayınlıcam. Allah o günleri nasip ederse,
kdilara, canım moralini bozma hemen yaaaaaaaa. bebişin 15 gün ilerdeymiş maşallah maşallahen fazla diyet yaparsın hem de kilonu kontrol altına alırsın. moralini yüksek tut. şunun şurasında 3 ay kaldı.
ay inşallah ya inş düzelir şu şeker drum çok kilo almış olduğumu söledi eğer böle gidersem normal doğum yapaayabilirmişim 87 kilo olmuşum nasıl ya dedim onların tartısı fazla tartıyo heralde çünkü dışardan bakıldığında okadarda şişman gözükmüyorum beli kapanmasada eski kotlarıma grebiliyorum bi karnım çok büyük offf of 76 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 87yim nasıl vericem ben bu kiloları:84:
ay inşallah ya inş düzelir şu şeker drum çok kilo almış olduğumu söledi eğer böle gidersem normal doğum yapaayabilirmişim 87 kilo olmuşum nasıl ya dedim onların tartısı fazla tartıyo heralde çünkü dışardan bakıldığında okadarda şişman gözükmüyorum beli kapanmasada eski kotlarıma grebiliyorum bi karnım çok büyük offf of 76 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 87yim nasıl vericem ben bu kiloları:84:
yahu, beni görenlerde hiç kilo almamışsın diyorlar. anlamadım ben bu işi
boyum 160, kilomda 59 oldu herhaldemaşallah koca totomaaaaaaaa
peki ne kadar sıklıkla kan aldırıyorsun şekerinin kontrol altında olup olmadığını anlamak için
ayyy evet valla şu 3 ay bi geçse bi sağlıklı ve sağlıkla doğurabilsekkk ALLAHIM
ayyyy ne biliyimm bennn bu arada jelli doğumu sordum aynı bir fark olmuyor dediYinemi aynı hikaye efffff
tabi kesin dr.terazisi yanlış tartıyor hıhımmmm
aman doğuramazsak aldırırız ne var yanii bununlamı bizi korkutacakalrrr
neyse bu bana biraz moral oldu heeee
ay artık sırf salata ızgara ve meyve yicem valla yok öle şimdiden diyete başlayalımki doğumdan sonra rahatlık olsun kilo vermedecanım aynı kiloyla hamiş kalmışız bende 86 yım ama şu diyete başaldım başlıyalı almıyorum şükür kilo sende bundan sonra daha dikkatli beslenirsen bir sıkıntı olma bende dışardan çok kilolu durmuyorum boydan kut-rtarıyoruz galiba ama bu gidişe bir dur demessek 100 kilo olup ta doğuma gidebiliriz ay allah korusun ..
ben evda kendim ölçüyorum şeker aleti aldım eczaneden gün içindeki açlık tokluk şekerlerimi ölçüyorum günde 7 defa bunu bu hafta 3 gün uyguluyacağım sora dr bu değerlere bakıp yorumluyacak bakalım hayırlısı
yok canım 7 aldım. yani doktora göre 7. benim tartıma göre 6 aldım.
53 tüm hamilelikten önce. Eki Görüntüle 137618
işte buda son halim :26:
ayyyy ne biliyimm bennn bu arada jelli doğumu sordum aynı bir fark olmuyor dedi
hımmmmm
jelli doğum ne yaw ?
ay artık sırf salata ızgara ve meyve yicem valla yok öle şimdiden diyete başlayalımki doğumdan sonra rahatlık olsun kilo vermede
dr.danışmadan bişeye başlama dilaracık
ayyy çok zor ya ben hayata kendim yapamam öğğğ aklıma geldi 100lükte 3 kere şekerli su içiliyomuş bugün ölüyodum içerken heralde 100lükte kesin ölürümmm
merhbalar yeni geldim....şeker değerim aclık 98 tokluk 135 çıktı...doktora ugramadım telefonla öğrendim zaten...gitmeme gerek yok herhalde o kadar yol gidemicem şimdi... ama kan değerim düşük sanırm 10.2
sizin akn değerleriniz ne...kan hapını ikiye çıkarayım bari ben....
yaparsın şekercik korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?