aminnnnn
kızımı çok özlemişim ya görsen ellerini koymuş yanaklarının yanına orda bana ce-e yapıyo resmen yüzü bi tatlıydıı dr acil doğuma gitti ne resim çekebildi ne bişey neyse artık salı günü isticem gidip resim
dr.sonuçalrını göstermiyecekmisin ?
kan değerinden ben anlamıyorum
bence dr.görün kan değerin içinde görüşmeden ilacını artırma derim
şekeri çıkan arkadaşlarım ne olur üzmeyin o tatlı canınzı aklınıza birşey gelmesin....ne size nede bebğe bir zararı yok...içiniz rahat olsun diye demiyorum gerçek bu...arakadaşalrda deyinmiş sadece bebiş toplu oluyor ama doğumdan sonra o pof olan şişilk iniyor bir süre sonra...ulturasyonda dokoru yanıltıyor işte fazla gözüküyor bebişlerimiz... tek kötü yanı işte düzenli yemek yemek...eger bu durumada iyi yönden bakarsak aslında doğru beslenmeyi öğreniyoruz...tabi insannın canı böle disipline gelince inadına birşeyler çekiyor ve istiyor.... ama az kaldı yatcaz kalkcaz ,yatcaz kalkcaz........... sonra doğcaklar nasipse sonra hep uyanık kalcaz.......bi kamışınız eski kilomuzda çıtır bir annneyiz....
şekeri çıkan arkadaşlarım ne olur üzmeyin o tatlı canınzı aklınıza birşey gelmesin....ne size nede bebğe bir zararı yok...içiniz rahat olsun diye demiyorum gerçek bu...arakadaşalrda deyinmiş sadece bebiş toplu oluyor ama doğumdan sonra o pof olan şişilk iniyor bir süre sonra...ulturasyonda dokoru yanıltıyor işte fazla gözüküyor bebişlerimiz... tek kötü yanı işte düzenli yemek yemek...eger bu durumada iyi yönden bakarsak aslında doğru beslenmeyi öğreniyoruz...tabi insannın canı böle disipline gelince inadına birşeyler çekiyor ve istiyor.... ama az kaldı yatcaz kalkcaz ,yatcaz kalkcaz........... sonra doğcaklar nasipse sonra hep uyanık kalcaz.......bi kamışınız eski kilomuzda çıtır bir annneyiz....
oyyyy annesi kızınıda görmüşşş
özlem gidermiş ne güzell:97::97:
nasıl sana benziyomuydu yoksa babayamı benziyo
merhaba dostlarım..geri geldim..azıcık kestirdim ama telefonlardan bölük pörçük oldu...iyi de işyerinde değiliz..izin mi veriyorlar ki dinlenelim...neyse yaw..buna da şükür...napıyorsunuz bakalım?kuzularınız nasıl?
merhaba dostlarım..geri geldim..azıcık kestirdim ama telefonlardan bölük pörçük oldu...iyi de işyerinde değiliz..izin mi veriyorlar ki dinlenelim...neyse yaw..buna da şükür...napıyorsunuz bakalım?kuzularınız nasıl?
yok yok aynı baba sanki karşımda eşimin bebekliği vardıayyy kilo almışya biraz yüzüde toplamış yavrumun oyyy annesi yesin onuuuu
aile hekimine gideyim bari....200 metre ötede oda takip ediyordu zaten....
ayyyy içim rahatladı resmen sonucu aldıktan sonra ağlamaktan helak olmuştum
Hiç üzülme kuzummm.
İnan yalnız diilsin sıkıntı cekmek ve aglamak konusunda...
İnşallah hersey istedigimiz gibi olur ve yoluna girer
Hiç üzülme kuzummm.
İnan yalnız diilsin sıkıntı cekmek ve aglamak konusunda...
İnşallah hersey istedigimiz gibi olur ve yoluna girer
vallah ben uyuyunca herşeyi kapatıyorum...benide annem sağolsun çok arar öle bir önlem aldım artık....sende dene bence..bu uykuları bir daha bulamayabilirz....
kzızımda çok iyiii maşallah....en son ters duruyordu şimdi başı aşağıya inmiş ...belkide anasının sözünü dinledi..hep konuştum sevdim okşadım ondan mı döndü bilmem....
ne bileyim kızlar yaa...işyerinden acil ihtiyaç duyarlar diye açık bıraktım zaten...aklım kalıyor kendim ilgilenmeyince...benimki de iş..ayda yılda böyle fırsat geçti elime,onda da kapatmadım tlfu...haklısınız...:78:allahım yaww
blue-can
uyumadan önce telefonunun kırmızı tuşunu 2 saniye basılı tutsaydın yaaa
iyi ne olsunn
hava karardı eğer yağmur yağmazsa
bende 15 dak sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumm
biraz hava alıyımmm patlıycammmm
inşallah canım ya şu 100lüğüde bi yaptırıyımda bakalım ne olucak
dilara noldu?şeker sonucun yüksek mi çıktı ?ben kaçırdım oralaraı sanırım...
ne bileyim kızlar yaa...işyerinden acil ihtiyaç duyarlar diye açık bıraktım zaten...aklım kalıyor kendim ilgilenmeyince...benimki de iş..ayda yılda böyle fırsat geçti elime,onda da kapatmadım tlfu...haklısınız...:78:
benim kızda öyle oturur pozisyondaydı en son ama dönmüş olabilir son birkaç günde..ben anlamıyorum pek,başı nerde,ayağı nerde...rahat olsun da nerede olursa olsun kuzucuklarımız...
semacanım yürüyüş süper fikir de canım dikkat et,hava oldukça soğuk...zaten yeni iyileştin...:96:
canım sıkma canını...Allah'ım başka dert keder vermesin..bunu diyetle halledersin inş...evet malesef 141 sınırken 151 çıktı benimki oy oyy
NEYSE
yarın c.tesi çalışmıyosun yarın artık rahaat rahat uyursun
ya canım sıkıldı yürüyüş bahane
ne bileyim çıkmak istiyorumm bi dolaşayım
burdada yürüyüş süper oluyo bu ortamda
ben manyaq olduğum için bana bişey dokunmuyoo
Hemde alası varcanım sıkma canını...Allah'ım başka dert keder vermesin..bunu diyetle halledersin inş...
senin bulunduğun yer kalabalık değil mi?egsoz megsoz vardır..çıkma çok dışarılara bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?