2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalım unutmayalım rüyamızı ilerde cinsiyetini öğrenince karşılaştırırz
Bir dahakine iyi bak cinsiyetine o zamandelikafadulden

kalbin temiz demekki negüzel böyle bi rüya görebildin. isim arama derdinden kurtulmuş oldun. bende görsem keşke

selam kızlar..
kızlar ya..ben kız doğuracam heralde..kendimi çok çirkin hissediyorum..sivilcelerim çıktı..cildim soluk..dip boyam geldi..saçlarım dökülüyo...ohaoldumsmile

selam kızlar..
kızlar ya..ben kız doğuracam heralde..kendimi çok çirkin hissediyorum..sivilcelerim çıktı..cildim soluk..dip boyam geldi..saçlarım dökülüyo...ohaoldumsmile
Öylemi kız sen erkek istiyordun dur bakalım belki erkekdir ,bende güzelleşmişim koca öyle diyor bu gecede rüyamda erkek bebek gördüm bana doğru işiyordu benimde saçlarım çok dökülüyor sanki hamile olunca saçlarımda birden beyazlaştımı ne bir baktım bir sürü çoğalmış boyada yapamıcaz nolcak 9 ay

o saç kestirme olayını bende duymuştum ama bilemiyorum tabi....

rüyan aynen çıkar canım..benimde senin gibi olmuştu..6 aylık hamileydim..resmen ak sakallı bir dede geldi elini karnıma koydu bu kızın adı sena olucak dedi..bende hiç duymamıştım..uyandım anlamını araştırdım..Allahı metihle övmek demekmiş..farsça anlamıda şimşek parıltısı..şimşek gibi bişey oldu zatendelikafadulden

herkese slm kizlar nasilsiniz bugün ?

rüyalar görülmeye baslamis bile demekki ogluslariniz olcak haydi hayirlisi :) bende rüyamda bi kiz cocuguyla denizin diger kiyisina gectimi görmüsdüm kalp atimlarin görecegim gün bakalim rüyalarimiz cikacakmi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..

evet öyle derler demi anne güzelleşirse bbek erkek olur, çirkinleşirse kız olur derler.

Denizi aşacan demekki görcen kalp atımlarını inşallah görürsün sende de yok yien bugün bulantı demi

selam kızlar..

Merak etme canım ben de sen gibi kendimi çok çirkin hissediyorum...
Hamile olduğumu öğrenmemiştim daha sivilce patlaması oldu yüzümde halada devam ediyor.Boyada yaptıramıcaz;makyajda iyi gelmiyor;bebişler iyi olsunda biz çirkin olalım napalım

Maşallah herkez burdaymıs...

Bende rüyamda erkek bebeğime dogum yaptıgımı,onu emzirdiğimi görmüştüm,sanırım yazmıstım buraya...guclubacismile
Artık Rabbimin takdiri..Saglıklı sıhhatli olsunlarda,cinsiyet önemli değil...
Rabbim sag selim kucagımıza aldırsın....:ecrin_bebek:

Bana yorum yazanlarada teşekkür ederim ayrıca...
Sağolasınız...

selam kızlar..

burda biyerde okudum ama hani topikti unuttum okadar cok sivilceleri cikmiski ama cogununda oglusu olmus

Denizi aşacan demekki görcen kalp atımlarını inşallah görürsün sende de yok yien bugün bulantı demi

canim doktorda randevum oldu gün bu rüyayi gördüm bi kiz cocuguyla denizin diger kiyisina hizli bir sekilde geciyorduk o günde kalp atimlarini gördüm :) yok canim bulanti yok insallahda olmaz ama dün bi arkadas yazdi 9 haftasinda baslamis :sinifsinif: senin nasil geciyor hamislin canim

burda biyerde okudum ama hani topikti unuttum okadar cok sivilceleri cikmiski ama cogununda oglusu olmus

AllahhhhhhhŞeniz:teytey::dance::dance:inşallah..inşallah...
benim bir kızım var..ondada güzelleşmiştim aksine...yaa ben artık bu kocakarıların söylediklerine inanmıyorum..her kadın..her bebek..herkes farklı farklı oluyo...

Evet canım boya içeriğindeki maddelerden dolayı zararlıymış...
En iyisi doğumu beklemek ve sonrasında boyatmak...

bu 7,8 ay nasil gecircegiz bakalim boyasiz ben her 6 ayda yenilerdim sac boyami simdi kaldikmi böyle kaydirigubbakcemile3

herkese çok teşekkür ederim hoşbulduk.. evet canım vajinal ultrasyonda gördüm inanılmaz güzeldi.. kendimi yemek için zormıyorumda fazla ama ilk aylarda beyin gelişim falan tamamlanıyor dedi doktor onun için yediğine içtiğine dikkat et demişti.. 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım ne dicek? bu arada benimde saçım dökülüyor hemde çok bende folbiol kullanıyorum..

inanma zaten canim her hamilelik farkli hormon sergileyebilir bizim bi arkadas vardi cirkinlesti karni yaygindi ve gögüsleri asiri büyümüsdü hekes kizin olcak dedi oglu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…