Hadi bakalım unutmayalım rüyamızı ilerde cinsiyetini öğrenince karşılaştırırzbu gece herkes rüyalar görmüş bende gördüm bana oğlun olacak adına sencer koy diyorlardı ve anlamını da devlet büyüğü olarak söylüyorlardı:)))
neyse ben böyle bir isimden bile habersizken benim daha önce girdiğim topikteki arkadaşlara anlttım ve selçukluların son hükümdarının adı olduğunu öğrendim yani devlet büyüğüydü ,hiç bilmediğim bir ismin anlamını bile doğru bilmek beni çok şaşırttı ,kendimden korktum valla :)))
Bir dahakine iyi bak cinsiyetine o zamandelikafaduldenTülincim bende rüyamda bebeğime süt verdim ama cinsiyetini görmediiimmm ayrıca ben kestirdim çok rahatladımm.YAzın güneş deniz yıprattı üstüne hamilelik derken avuç avuç dökülüyoduu şimdi çook rahatıımmm..
Barışım hoşgeldiin ben normalde çok iştahlıyımdır ama bişey yemek gelmiyo içimden gündüzleri çeşit çeşit meyveyle atıştırıyoruumm çok ii geliyoo.Bide ben yemek hazırlamayı sevmiyorum ama komşularım hazırlayıp getiriyo yada beraber yiyoruzz muhabbetle falan çok güzell yiyoruumm tembellikmi yapıyorum nedir hehehe ..
bu gece herkes rüyalar görmüş bende gördüm bana oğlun olacak adına sencer koy diyorlardı ve anlamını da devlet büyüğü olarak söylüyorlardı:)))
neyse ben böyle bir isimden bile habersizken benim daha önce girdiğim topikteki arkadaşlara anlttım ve selçukluların son hükümdarının adı olduğunu öğrendim yani devlet büyüğüydü ,hiç bilmediğim bir ismin anlamını bile doğru bilmek beni çok şaşırttı ,kendimden korktum valla :)))
Öylemi kız sen erkek istiyordun dur bakalım belki erkekdir ,bende güzelleşmişim koca öyle diyor bu gecede rüyamda erkek bebek gördüm bana doğru işiyordu benimde saçlarım çok dökülüyor sanki hamile olunca saçlarımda birden beyazlaştımı ne bir baktım bir sürü çoğalmış boyada yapamıcaz nolcak 9 ayselam kızlar..
kızlar ya..ben kız doğuracam heralde..kendimi çok çirkin hissediyorum..sivilcelerim çıktı..cildim soluk..dip boyam geldi..saçlarım dökülüyo...ohaoldumsmile
o saç kestirme olayını bende duymuştum ama bilemiyorum tabi....
selam kızlar..
kızlar ya..ben kız doğuracam heralde..kendimi çok çirkin hissediyorum..sivilcelerim çıktı..cildim soluk..dip boyam geldi..saçlarım dökülüyo...ohaoldumsmile
herkese slm kizlar nasilsiniz bugün ?
rüyalar görülmeye baslamis bile demekki ogluslariniz olcak haydi hayirlisi :) bende rüyamda bi kiz cocuguyla denizin diger kiyisina gectimi görmüsdüm kalp atimlarin görecegim gün bakalim rüyalarimiz cikacakmi kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..
o saç kestirme olayını bende duymuştum ama bilemiyorum tabi....
selam kızlar..
sac kestirmenin bir zarari yok ama boyatmanin varmis
Denizi aşacan demekki görcen kalp atımlarını inşallah görürsün sende de yok yien bugün bulantı demi
burda biyerde okudum ama hani topikti unuttum okadar cok sivilceleri cikmiski ama cogununda oglusu olmus
Evet canım boya içeriğindeki maddelerden dolayı zararlıymış...
En iyisi doğumu beklemek ve sonrasında boyatmak...
Sağol canım sorma ya bir işedi bir işedi çok komikti valla ya yerim onun pipisini
Sağol canım bakalım devam ederse ne olacak ilk kez böyle bir rüya gördüm seninkinende bakalım aynımı çıkacak
Canım aramıza hoş geldin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah vajinal ultrasonda mı gördün kalp atışlarını ben daha doktora bile gitmedim folic plus içiyorum bol bol su içiyorum acıktıkça yemek yiyorum bulantım yok o kadar
AllahhhhhhhŞeniz:teytey::dance::dance:inşallah..inşallah...
benim bir kızım var..ondada güzelleşmiştim aksine...yaa ben artık bu kocakarıların söylediklerine inanmıyorum..her kadın..her bebek..herkes farklı farklı oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?