2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben çalşımıyorum evdeyim.....diğer gebelikte düşük yaptım ... şimdi çalışmıcam dedim evdeyim...tadını çıkartıyorum hamileliğin...ama sıkılıyorum ne yalan söleyim...özledim ders analatmayı...bezen özel derse gidiyorum işte çıkıyor acısı :)

bayan doktora ısınmışın belli....hayırlısı olsun arkadaşım....hepimzi için....

FDİLEK

canım chicco lite way arabdan sen almıştın demi.....bende aldım yeni geldi paketinde cin malı yazıyor...italyan değilmi ya....seninkinde ne yazıyor hiç konrtol ettin mi.........

cnm nbr dün bende slm çaktım sana nasıl oldun die sordum görmedin heralde :) cicilerin hayırlı olsun arkadaşım hemen eklede bakalım
Merhaba canım hastalıktan çok detaylı bakamadım görmemişim ozaman kusura bakmaa..Biraz öksürük kaldı zaten normalde kolay hastalanmam oyüzden çabuk atlattım ilaçlarla çok şükürr...Sen nasılsın bebeğimiz napıyo içerdee

Allah razı olsun canım duaların kabul olsun inşallah..

Oyy ne güzel ciciler gelmiş ananesinden güle güle sağlıklı günlerde giysin güzel kızın..
Aminn canım..Kızım ananesi sayesinde çok kokoş olucak teyzesii:)))

[ canım çok sevindim iyi olmana. ilaçları ihmal etme (bu saatten sonra kullanılan ilaçlar fetusun üzerinde direkt etkili değilmiş)

bebişinin cicilerini, ciciler bölümünde bekliyoruz
:
İnan 2 gün adet sancısı gibi karın ağrısı çektim idrar yolalrından eminimki o ilaçtan daha zararlıydıı..1 bardağın içine tek doz ilaç içtim sancılarım geçti çok şükürr...
Arda bebeğe aldıklarınızı güle güle kullanın canımm

Canım çok geçmiş olsun ama sitede 4 arkadaşta daha aynı sorun vardı ve diyetle normale bindi çoğu sen moralinizi bozma o bile yükseltir şekerini...Daha sağlıklı beslsnmsys dikkat etmemiz lazım aslındaa hepimizin

Sağol canım benimm modelleri annem lcwdan çalmış:))Bantlarını bile tam uysun diye eliyle yapmış..Kıyamam ben annemee çok heveslii...Hadi sana iyi gezmeleerrr...

fdilek

hepsi birbirinden güzellll :97::97:
allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla giydirmeni nasip etsinn
annenden de allah razı olsun elelrine kollarına sağlık kesesine bereket
Amin canım sağol..İnan annem bi emekli maaşıyla yapmış bunları beşiğinide o aldı gönlü okadar genişkii ...Eşim aldıklarına şaşırdı dedimki bunlar durumu çok iyi olduğundan değil kendine bişeyler alıp etmez kardeşimle bana yapardı şimdi bizide sattı kızıma yapıyo :)))

Monaroza bence önde olmasını falan takma.Bende bi usg kağıdı var aynı gün ve aynı anda çekilen her yerinin ölçümünde doğum tarihi farklı çıkıyo..En sağlamı SAT tarihimiz bence...

Canım hastalıktan 2-3 gün elimi bişeye sürmedim bel ağrım kesildi..Artık son döneme girdik ve dikkatli olmamız lazım..Geçen bi kadın gördüm bebeği 8 aylık doğmuş meğer kadın kuaförmüş ve hep ayakta kalıp yorulduğundan bebek erken doğmuş...
Bende bu öksürük zamanları çokkasılma oldu bebeğim resmen küçülüp sertleşiyodu ama çok şükür 2-3 gündür yok.

haklısın dilekcim
artık takmıyorum kafama.ama bir doktora gideceğim ona göre devam edeceğim artık kararımı verdim.
çook geçmiş olsun ben de fena durumdayım antibiotik verdi doktorum.
bu arada cicilerin bir harikaaaaaaaa
tam kokoş olcak kızın ne güzel.park yatağını değiştirdin mi önceki resimde olan değil sanırım?

Selam ilk defa geçmişi okumadan geliyorum ama fırsat bulursam okumaya çalışıcam

bikaçgündür hastanede idim Maalisef şeker yüklemem yüksek çıktı haftaya 100 lük yükleme yapılcak
TSH için kullandığım ilaç işe yaramamış gibi çünkü değerlerim iyice düşmüş haftaya endokrinologada gidicem şimdiden günlerim doldu yine bugünde bebişimizin günüydü çok şükür iyi. duruşu ters, boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935 gr olmuş Maşallah diyin kızlar :)
Sağ kol, bilek, el ve parmak eklemlerimdeki ağrı içinse dr sinir sıkışması dedi, ( Bazı arkadaşlar biliyor sıkıntımı) magnezyumun geçirmeyeceğini çok zorladığında ağrı kesici içebileceğimi ve masajı söyledi.
Diğer ilaçlarımada devam şimdilik.

İnşallah herkes iyidir.

FDİLEK

canım chicco lite way arabdan sen almıştın demi.....bende aldım yeni geldi paketinde cin malı yazıyor...italyan değilmi ya....seninkinde ne yazıyor hiç konrtol ettin mi.........
Tatlım şimdi baktım içinde warnınıg yazan yerde ıtaly yazıyo ama biyerinde china diyo..Yağmurluk china diyo..AMa sonuçta faturalı garantili mal bi sorun olacağını zannetmiyorum..Aslında bi chicco mağazasına gidip bakmak lazım onlardada yazıyomu...
Bİde geçen bi arkadaşım aynı arabayı almıştı kullanıyodu rahatmı dedim çok memnunum dediii..

sağol canım beğenmene sevindim..Park yatakta pembe kareli modeli seçmiştim bu geldi.Diğeri daha değişikti ama bunuda beğendik birdaha değiştirmeyle uğraşmak istemedimm..

Merhaba canım çok geçmiş olsun..Eskiden varmıydı sinir sıkışması annemdede vardı masaj ve su iyi gelirdi..Bebeğinede ççoookk maşallahhh...Sen yediklerinede dikkat ediyosun şeker neden yüksek çıktıkii??

bu da çok güzel canım güle güle kullansın güzel kızın inş.

Canım ya tansiyon için tuzsuz yiyordum öyle hamur işide çok yapamadım olsa emin ol hergün yerdim kansızlıktan dolayı pekmez, üzüm, bal bunlara ağırlık vermiştim bilmiyorum ki, geçmişimde de şeker öyküm var ilaç kullanmıştım, ailedede olunca belki ....
İnşallah haftaya iyi bir sonuçlar çıkar...
Sinir sıkışması nedir bilmezdimki ilk defa oldu buda hayırlısı sağlıkla geçirelim bu günleri inşallah.
Masajla gidicez artık ilaçlardan bööö oldum

Son düzenleme:

araba konusund ahiç bir şüphem yok zaten...hiç üşenmedim izmir bornava forumda gezen tüm bu bebek arabası kullananlara tek tek sordum hepsi mennun ondan aldım zaten...ben paketi daha açmadım cin malı yazınca dedim ne oluyor acaba sorunmu var...piayas afiyatına göre uzuz aldım çünkü şimdi 319 olmuş ondan sorum...açayım bari bende içinde ne va yazıyor...

ben kaçtım.... görüşmek üzere...sağlıkla kalın....
bua rad birazdan hastane çıkışının kutusu ile çekmece içine bir şey yapıcam bitisin eklicem hemn...öpüyorum sizi....kutularınızı atmayınnnnnnn

zor karar ama içindeki ses söylüyordur bence sana hangisini seçmen gerektiğini..biri ağır basıyordur az da olsa tatlım....

ne

canım geçmiş olsun..inş diyetle halledersin yüksek çıksa bile.üzülme sakın..bebeğin iyiymiş.çok sevindim...

haklısın canım sanırım bir karar verdim bugün itibariyle.yardımlarınız için teşekkürler.

semaysem saol canım inşallah, hep beraber sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

ZOnox karnım kaskatı ve tortop oluyor tam ortada göbeğim sertleşiyor druma sordum sanırım sendekide aynı,
bana söylediği şu bebek durmak istediği gibi duruyor o yüzden öyledir dedi. Erken kasılma gibi birşeyden bahsetmedi. Senin bebişte hala terste duruyor sanırım. Birde öyle ev temizliği filan yapma canım ya.

Birde sıvısı ile ilgili geçen sefer 7 idi bu sefer 8 miş bebek strese girdiğinde sıvısının değeri düşer dedi. Çok rahatsa yükselir dedi. bunuda paylaşayım

aldıklarınızı güle güle kullanırsın bebişinle inşallah .. eşine hak ver yaneee.. oğluyla bir model giyinmek istiyor .... :)))
oyy oyy maşallah... ondan o ayaklar dışarı fırlıyor yerim onu bennnn .... şekerinde inşallah yoluna girer cnm
şeker değerin güzel çıkmış .. kan değeri hangisi ki .. hct mi? doktora sor istersen
tülincim hoşgeldin ..özledik seni .
osteocare.hamileliğin başından beri kullanıyorum ... calsiyum magnezyum çinko ve Dvitamini içerir bende hiç kramp olmadı .. iyi bir ilaç ..ssk karşılamıyor ama
-aks 50 gr 1 saatlik 50lik şeker yüklemesi 8-10 saat açlıkla gidiliyor ..1 saat sürecek demek
hemogram tam kan sayımı . aç gitmekte fayda var
-tit tam idrar tahlili sabah idrarı ile daha sağlıklı sonuç çıkıyor
-tsh troid tahlili .. kan alınarak bakılır

merhaba güzel anneler .. birkaç saat yoktum forum ne kadar ilerşlemiş ...
yemekler yaptım.. tatlı yaptım ..şimdide reçel yapıcam ..bugün hamarat oldum valla .. ne zamandır halim yoktu .. bugün bi kalkıştım bakalım...

bu işlerin arasınd birde fırsat bulup kuaföre gittim saçlarımı kestirdim ... eski kesimden sonra uzayıp şekli bozulmuştu .. rahatladım valla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…