Evet canım boya içeriğindeki maddelerden dolayı zararlıymış...
En iyisi doğumu beklemek ve sonrasında boyatmak...
Ayy ne güzel inşallah bende görürüm o zaman bebişimicanim doktorda randevum oldu gün bu rüyayi gördüm bi kiz cocuguyla denizin diger kiyisina hizli bir sekilde geciyorduk o günde kalp atimlarini gördüm :) yok canim bulanti yok insallahda olmaz ama dün bi arkadas yazdi 9 haftasinda baslamis :sinifsinif: senin nasil geciyor hamislin canim
Tamam canım sağol cavabın içinherkese çok teşekkür ederim hoşbulduk.. evet canım vajinal ultrasyonda gördüm inanılmaz güzeldi.. kendimi yemek için zormıyorumda fazla ama ilk aylarda beyin gelişim falan tamamlanıyor dedi doktor onun için yediğine içtiğine dikkat et demişti.. 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım ne dicek? bu arada benimde saçım dökülüyor hemde çok bende folbiol kullanıyorum..
kızlar bu saç boyatma konusunda doktorlar 3 e ayrılmış..bazı doktorlar boyatın zararı olmaz diyo..bazıları 9 ay yasak diyo..kimiside 4 aydan sonra bitkisel boyalarla boyatılabilir diyo..netekimmm:roflol:benim arkadaş 4 ay sonunda boyatmıştı..sağlıklı bi kız doğurdu..valla benim işim çok zor..saçlarım sarı..diplerden koyu renk saçlar çıkmaya başladı..2-3 ay sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum..:roflol:-tatlicadiarzu-
Ayy ne güzel inşallah bende görürüm o zaman bebişimi
Tamam canım sağol cavabın için
Ayy ne güzel inşallah bende görürüm o zaman bebişimi
Tamam canım sağol cavabın için
Kızlar günde kaç bardak su içilmesi gerekiyor?...
Veya ne kadar içiyorsunuz?...
Benim bu konuda sıkıntım var... Nasıl alışıcam bilmiyorum...bilmiyorumkismile
Doktoru arıcam tamam derse gidecem zaten bu ne ya geçmiyor zamançarşamba sen git tülin..cumada ben gideyim...bakarsın görürüz bebişleri...kaydirigubbakcemile5günler geçmek bilmiyo anammmeyvahedigeldismile
9 aydır bebiş deniyoruz olmuyodu..o kadar ilaç bile kullandım olmamıştı..olmayacak galiba artık dedim ve bayramdan önce iyice sarartmıştım..ne bilem bu ay geliceğini..
9 aydır bebiş deniyoruz olmuyodu..o kadar ilaç bile kullandım olmamıştı..olmayacak galiba artık dedim ve bayramdan önce iyice sarartmıştım..ne bilem bu ay geliceğini..
Ben 3 litre gibi içiyorum zorla
valla ben okadar icemiyorum canim zaten suyla aram pek yok soda icmeyi deniyorum genelde
Ben içiyorumda tuvalettende çıkamıyorum eğer çalışıyorsanız zor biraz
merhaba arkadaşlar bende agustos ayında hamile kalıp mayıs annesi olcaklardanım sat:22 temmuz benide aranıza kabul ederseniz sevinirim. Şu anda 8+2 günlük hamileyim geçen hafta 7+2 de kalp atışlarını ve bebeşimi gördüm:) Sizlere soracagım bir soru olcak bu arada çünkü beni iki gündür tedirgin ediyor 6. haftada mide bulantılarım başladı ama kusma yok yalnızca kokulara duyarlıydım ondan bulanıyodu sonra iki gün önce falan kesildi bulantılar kontrolümde haftaya bişey yoktur dimi benim gibi olanlar varmı ama göğüslerimdeki gerginlik şişkinlik falan devam ediyor ne biliyim işte kafama takılıyor doktorumu aradım bişey olmaz dedi ama yinede içim sıkılıyor moralim bozuk bu yüzden kussam yani sevinçten ölcem nerdeyse...
merhaba arkadaşlar bende agustos ayında hamile kalıp mayıs annesi olcaklardanım sat:22 temmuz benide aranıza kabul ederseniz sevinirim. Şu anda 8+2 günlük hamileyim geçen hafta 7+2 de kalp atışlarını ve bebeşimi gördüm:) Sizlere soracagım bir soru olcak bu arada çünkü beni iki gündür tedirgin ediyor 6. haftada mide bulantılarım başladı ama kusma yok yalnızca kokulara duyarlıydım ondan bulanıyodu sonra iki gün önce falan kesildi bulantılar kontrolümde haftaya bişey yoktur dimi benim gibi olanlar varmı ama göğüslerimdeki gerginlik şişkinlik falan devam ediyor ne biliyim işte kafama takılıyor doktorumu aradım bişey olmaz dedi ama yinede içim sıkılıyor moralim bozuk bu yüzden kussam yani sevinçten ölcem nerdeyse...
Hoşgeldin canım aramıza sağlıcakla kucağına al inşallah bulantı biende de yok hiçte olmadı tedirgindim yani ama şimdi boşverdim çünkü öyle olabiliyormuş
Bulantı topiklerini bende hatim indirdim nerdeyse ama sonunda herkezde farklı olduğunu öğrendim o yüzden içim rahat yani seninde rahat olsunSagol Tülin ama ne bilim vardıda böle bıçak gibi kesildi ya hiç olmas azaten takmamda işte demin bulantıyla ilgili bi topik okudum sanırım benim gibi olan birini buldum ben 8+2 deyim yani 9. hamilelik haftası oluo ondada 9 da kesilmiş haftaya bi gitsem doktora bi görsem bebeğimi içim rahatlıcak:)
yok canim merak etme bulantiyi yasamassin gecme dönemindesin hem dua et erken bitiyor diye bazi arkadaslarimiz kac ay cekiyor ,,sen 8 hafta 2 günlükmü hamissin ama 22 temuzza göre 9 haftayi filan bulmus olman lazimdi canim gec döllenme olmus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?