2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol tatlım inşallah anlaşıp buluşcaz bakalım artıkım...

anammmm ben şimdi hatırladım tatlım senin hollandada olduğunu. belkim eylülde tekrar buluşuruz olabilir...

canım, aslında aktivya yiyorum kayısılı ama nafile. bir de kuru kayısı yiyeyim inciri hiç sevmem

canım ne buluşması ve ne zaman.

Zamanı ve yeri belli değil zonox ama bakıyoruz işte istanbulda buluşma ayarlıcaz....

maşallah yavru bebişe bakim:))

Tatlım geçmişler ola ben bilmiyordum valla sende sonra buluşursak ona gelirsin demi ama:))

İyileşmene sevindim canım kilosunu takma kafana herkesin farklı çıkıo aynı haftalarda birazcık anne babanın iriliğiylede alakalı birşey tabi

iyi olduğuna çok sevindim.:)ben de daha iyiyim öksürük azaldı :)))çok mutluyum ama seni de duydum daha iyi oldum.bugün benim bebek 29.haftaya girdi :)geçen 22 ocakta 1 kiloydu...her şey normal dedi doktor.zencefilli bal yap beni biraz da ayağa kaldıran o karışım oldu...

DUNCAN, canım, açıkcası karşısı çok kalabalık olduğu için pek o tarafı istemiyorum ama tabi illa ki karşıda görüşülücekse yine de gelirim

.
kuşum, ben anal fissürüm. eskiden 1, 2 gün çıkmıyordum ama şimdi söylemesi ayıp 4 5 gün çıkamıyorum. duphalac alıyordum arada bir ama şimdi hiç işe yaramıyor. zaten o kadar zorlanıyorum ki, bebeğime bir şey olucak diye çok korkuyorum
hoşgeldin canımm oy maşallah tosun olmuş oğluşun. biz de yarın 27 oluyoruz

canım, sana da bana da çok geçmiş olsun. benimde öksürük ataklarım bitti. öksürük şurubu kullandım. doktorum faranjitin azmış dedi antibiyotik verdi ama kullanmak istemiyorum bu antibiyotik aynı zamanda enfeksiyon içinde yazıldı. hamilelerde C sınıfı ilaçmış (risk yönünden) macrol 500 ml. pazartesi doktorumu arıcam ve enfeksiyon için bana hafif bi antibiyotik yazmasını isticem.

bebişin kilosunuda takma, önemli olan sağlıklı olması. dışardada kilo alır meraklanma

gezgin, seni duydu tekmelemeye başladı arda'cık

eylem, sana da çok geçmiş olsun. inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına

Son düzenleme:
buluşma konuşulduda sen yoktun seni de yazdık ... son aylara girmeden buluşalım dedik
sev biraz karnını okşa benim nevra ben bebeyağı sürerken onu seviyorum diye hoplayıp ziplıyor :))))
inşallah öyle erken doğum la ilgili bir gelişme olmaz canım ....
olsun sen yat da ... herşey hallolur ..biraz dışarı çıkmak alışveriş yapmak isteyebilirsin ama ne yapalım sağlık olsun canım ...Allahtan kış hamilesisin ..yazın denk gelseydi gerçekten daha çok sıkılırdın

şükür.. atlattın canım ... kardeşimin bebiş 2.7 kg doğdu valla topluyorlar canım 40 a kadar .. dert değil o .. sağlıklı olsun yeterki

]nevraa = başakşehir
baharnaz = başakşehir
duncan = maltepe
sema = gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = büyükçekmece
zonox = bostancı
blue sky = pendik
tomurcuk = pendik
zehr84 = pendik
müge soysal = sarıyer

müge seni de yazdım listeye .. ptesi daha netleşir kimin nerede oturduğu ...

Son düzenleme:

evet evet ben de listedeyim... ama ben dışarlarda çok yiyorum, buluşmada size kötü örnek olacağım

selam kızlar...

# NEVRAA
# ozlemayd
# WestLife
# Zonnetje
# ZARACI+
# yasmin35yasmin

h.sonu topik sakin oluyor...

selam cnm hoşgeldin .....
ben hamileliğim boyunca 1 kere türk kahvesi içtim ... 1 kere kafeinsiz nescafe içtim o kadar ...eşim nöbetçi gibi başımda valla :))) zaten canımda çok çekmiyor ....
ilk 3 ay organ gelişimi vardı ...7 aydan sonra bence bebeğe zararı olmaz haftada bir iki kahve içilebilr ...

yaa kahve sorun değilde, kahve içince benim canım sigara istiyor... bazen yarım yamalak kaöamak yapıyorum.. kahve ve çayı sırf o yüzden içmiyorummmm

Oyy kiyamam...ama madem cay ve kahve sana sigarayi hatirlatiyor....meyvesuyuna dewam et sen

evet evet ben de listedeyim... ama ben dışarlarda çok yiyorum, buluşmada size kötü örnek olacağım

Ohhhh sefan olsunn, yarasin bebisinee, istahsiz arkadaslar istaha gelirler iste sayende neguzel

Nevracim, kahve adina iyi tutumussun kendini walla, gerci caninin cok istemediginide soylemissin. Ama esinin basinda nobet tutmasi hakikaten 10 numero
Benimkide hamileligimin ilk baslarinda beni dikizlerdi...sigara iciyomuyum gizlice icmiyomuyum diye epeyi kanaat getirene kadar kolladi beni...bakti icmiyorum birakti dikizlemeyi

orda herkesin aşermesinden garson kafayı yiyecek zaten ....

habire bisiler isteyin, tek tek hemide:))

evet zonnetje ; hele ilk zamanlar ne yasaklar koyuyordu ..
aman yeme onu içme falan .. şimd o kadar karışmıyor
birkere midem nasıl yanıyor bir kola olsada içsem dedim ....
cosss diye bir kola açılma sesi duydum eşim kola açıyormuş tam ... öyle bir canım çekti baktım ..
yookk olmaz bebeğe zaralı dedi ...
elinde cep telf vardı o bir tarafa fırladı .. kolalar yerlere döküldü :))))
2 saat yapışık kolaları temizledi .. cep telefonunu aradı dolapların altından ..sonra bana kola koydu ... ancak kendine sıra geldi içmek için ...

kıssadan hisse ... hamile birisi çok gözü kalırsa az da olsa birazcık yiyecek içecek .. yasak yok bizeeee

peki sigara içiyormusun arada . hiç canın istiyormu ya da

Allahtan benim esim bana hic karismadi o konuda, ne istediysem yedim ictim, bana guvendi anliyacagin kotu seyler yiyip icmez diye..walla yer geldi bende cok nadirde olsa kola ictim..normalde hic aramam ama canim cekti iste bi kez:)) eger benimde canim birseyi istiyorsa ordu gelse karsima elimden alamaz

Sigara icerdim nevra hamile kalmadan evvel ama hep yarim yarim icer atardim...daha cok el aliskanligi olmustu sanirim. Hamile kalinca ilk gunler azda olsa ictim...tam bilincine varinca biraktim zaten hemen.

Arada zolemiyorum desem yalan olur..evde baska sigara icende yok...esim asla icmez, nefret eder sigaradan, hani o belki icseydi arada bi ikin efes otlanirmiydim bilemem:))

Bana diyor, bak neguzel biraktin sigarayi bebegin vesilesiyle...dogumdan sonra agzina surmezsin artik birdaha diyor hahahahaha. Beni uyuz ediyor...diyorum.ben seni dedigin icinmi biraktimki sigarayi simdi benim adima dogum sonrasina karar veriyorsun felan...walla odu kopuyor sonra yine baslicam diye...

SOnra icermiyim bende bilemiyorum...bakicaz gidisata..

inşallah içmezsin.. bende içerdim hamilelikten önce ..paket falan bitirmezdim öyle ... ama içerdim işte ..
hamilelik lafını duydum .. bitti .. daha da içmedim ..midem bulandı ..ayrıca bebişime büyük haksızlık .. onun seçim yapma hakkı yok .. dahaminicik aciz ... neden onun günahına gireyim .. zaten Allahtan canımda çekmiyor..
izmaritten de midem bulanıyor artık .kül tablası bile 1 tane kaldı evde . o damutfakta cam kenarında eşimin.. eşim sürekli ellerini yıkar dişini fırçalar bana sigara kokmasın diye ...
keşke doğumdan sonrada böyle devam edilse

orda herkesin aşermesinden garson kafayı yiyecek zaten ....

bir kere hamile bir arkadaşımla Mado ya gitmiştik...
ben şunu istiyorum (sayfayı çeviriyoruz) yok bunu istiyorum... yok ben bunu istiyorumm diye yarım saat her gördğümüzü isteyip, sonrada 3'er çeşit tatlı yemiştik ve o sırada telefon açan bir arkadaşa (yemekle hiç arası yoktur) söyleyeceğim tek şey " şu anda yanımızda olmayı kesinlikle istemezdin :))"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…