Duncancım içindeki kafeinden dolayı önermiyolar galiba..Bende türkkahvesi içiyorum 1 tane arkadaşlarla oturunca..Ama olmasada aramıyorum ..ölçüsünde içince bi zararı olurmukii??Buarada nescafenin kafeinsizi var aslında onuda deneyebilir içmek isteyenler..
Bende burdaki herkesi merak ediyorumm...Benim bekarken üye olduğum bi forum vardı ordan bi arkadaşım oldu tesadüf memleketimde memur oldu arkadaşlığımız hala devam eder..Hatta bi tesadüf daha nişanlısıda eşimin iş arkadaşı ama biz tanıştırmadık onları ..Hayat işte bindebir ihtimaller olabiliyo..Afiyet olsun duncann
Fistigimmm..siz orda birsekilde 2 yakanizi bir araya getirip bulusabilirsiniz bebegim.ama ben hollandadan nasil kalkipta geleyim
Ama ileride derseniz, Eylul ekim gibi bi bulusma daha yapariz, kalkar gelirim walla hemde bebegimle
Esimle o aylarda 1 haftaliginada olsa gelmeyi dusunuyoruz babannesine dedesine gostermeye[/B]
canım, aslında aktivya yiyorum kayısılı ama nafile. bir de kuru kayısı yiyeyim inciri hiç sevmem
canım ne buluşması ve ne zaman.
selam kıssslaaar,
geçmişe bakmadan hemen daldım inş. herkes iyidir.
dr. da randevum vardı..oğluşum maşallahı var çok hareketli ve sağlıklı 960 gr olmuş bugün 27. haftamıza girdik teyzelerii...
sizin kuzularda iyidir inş.
duncan cım bende tekirdağ çorludayım aslında istanbula 1 saat uça uça gelirim ama wc dışında hiçbiryere izin yok bana,siz şimdi buluşun bebişler doğunca aynı yerde bidaha toplanırız ozaman bende gelrim inşallah..
nevra sağol arkadaşım beni es geçmemişsin yine.erken doğum tehditinden dolayı yapacak ciğer geliştiriciyi rahim ağzımda kısalma var şimdilik sadece yatıyorum fayda gördüm ama bebek büyüdükçe açılmamda olabilir riske atmayalım dedi dr um.
selam tatlı anneler nasılsınız ben ancak bugün ayağa kalkabildim ilaçlarımı değiştirince öksürüğüm azaldı çok şükürama hala beynim zonkluyo.kızlar iyice ağğırlaşmadan buluşunda görelim şişkolar buluşması nasıl oluyomuş:)
bu arada benim bebişim biraz küçük geldi bana geçen hafta 675 grmış dr normal dedi kimi 3,5 kimi 2,5 doğar dedi yediğim bana yaramış demekki.neyse artık sağlıklı olsunda kilosu önemli değil hepinizi öpüyorum
selam tatlı anneler nasılsınız ben ancak bugün ayağa kalkabildim ilaçlarımı değiştirince öksürüğüm azaldı çok şükürama hala beynim zonkluyo.kızlar iyice ağğırlaşmadan buluşunda görelim şişkolar buluşması nasıl oluyomuş:)
bu arada benim bebişim biraz küçük geldi bana geçen hafta 675 grmış dr normal dedi kimi 3,5 kimi 2,5 doğar dedi yediğim bana yaramış demekki.neyse artık sağlıklı olsunda kilosu önemli değil hepinizi öpüyorum
.Hosbuldum dünürcüm,
Sanada afiyet seker olsun cnm...Ardamiz 3 gundur uzuyormus annesini,
Uzulme annesi, biraz dinleniyordur Ardamiz, cok surmez baslar yine seni durtuklemeye minik oglusun
Bu arada, kabizliktan sikayetcisin, surekli varmi bu sorun sende yoksa ara ara mi?
Bende ilk baslarda biraz olmustu, bende cok korktum hep sorun olur diye ama cok sukurki olmadi, cok rahatim bu konuda, ozel olarakta hicbisiy yiyip icmiyorum...Ama kuru kayisiyi bende sana tavsiye edebilirim, birde sabahlari duzenli olarak kalkinca 1 barda ilik su icmen...oda cok faydali.
hoşgeldin canımmselam kıssslaaar,
geçmişe bakmadan hemen daldım inş. herkes iyidir.
dr. da randevum vardı..oğluşum maşallahı var çok hareketli ve sağlıklı 960 gr olmuş bugün 27. haftamıza girdik teyzelerii...
sizin kuzularda iyidir inş.
buluşma konuşulduda sen yoktun seni de yazdık ... son aylara girmeden buluşalım dedikcanım nedir bu buluşma. ben dediğin gibi bostancıdayı
semaysem, ya ben de suya koyup içiyorum. sen çay bardağına mı koy diyorsun. doktorum günde 1 kez önerdi. anlamadım kız, senin ki ile farkı ne benim yaptığımn
gezgin, arda'm iyi canım çok şükür. ama beni 3 gündür üzüyor çok oynamadığı için
inşallah öyle erken doğum la ilgili bir gelişme olmaz canım ....duncan cım bende tekirdağ çorludayım aslında istanbula 1 saat uça uça gelirim ama wc dışında hiçbiryere izin yok bana,siz şimdi buluşun bebişler doğunca aynı yerde bidaha toplanırız ozaman bende gelrim inşallah..
nevra sağol arkadaşım beni es geçmemişsin yine.erken doğum tehditinden dolayı yapacak ciğer geliştiriciyi rahim ağzımda kısalma var şimdilik sadece yatıyorum fayda gördüm ama bebek büyüdükçe açılmamda olabilir riske atmayalım dedi dr um.
Sagol guzelimm, gel beraber olsun
]nevraa = başakşehir
baharnaz = başakşehir
duncan = maltepe
sema = gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = büyükçekmece
zonox = bostancı
blue sky = pendik
tomurcuk = pendik
zehr84 = pendik
müge soysal = sarıyer
müge seni de yazdım listeye .. ptesi daha netleşir kimin nerede oturduğu ...
selam kızlar...
# NEVRAA
# ozlemayd
# WestLife
# Zonnetje
# ZARACI+
# yasmin35yasmin
h.sonu topik sakin oluyor...
evet evet ben de listedeyim... ama ben dışarlarda çok yiyorum, buluşmada size kötü örnek olacağım
selam kızlar...
# NEVRAA
# ozlemayd
# WestLife
# Zonnetje
# ZARACI+
# yasmin35yasmin
h.sonu topik sakin oluyor...
NEVRAA .!.:]nevraa = başakşehir
baharnaz = başakşehir
duncan = maltepe
superi = büyükçekmece
zonox = bostancı
blue sky = pendik
tomurcuk = pendik
zehr84 = pendik
müge soysal = sarıyer
Aaaaa benide yazin listeye bende bahcelievlerde oturuorum
mugesoysal .!.:evet evet ben de listedeyim... ama ben dışarlarda çok yiyorum, buluşmada size kötü örnek olacağım
nevraa = başakşehir
baharnaz = başakşehir
duncan = maltepe
superi = büyükçekmece
zonox = bostancı
blue sky = pendik
tomurcuk = pendik
zehr84 = pendik
mügesoysal = sarıyer
lover1984 = bahçelievler
yaa kahve sorun değilde, kahve içince benim canım sigara istiyor... bazen yarım yamalak kaöamak yapıyorum.. kahve ve çayı sırf o yüzden içmiyorummmm
evet evet ben de listedeyim... ama ben dışarlarda çok yiyorum, buluşmada size kötü örnek olacağım
selam cnm hoşgeldin .....
ben hamileliğim boyunca 1 kere türk kahvesi içtim ... 1 kere kafeinsiz nescafe içtim o kadar ...eşim nöbetçi gibi başımda valla :))) zaten canımda çok çekmiyor ....
ilk 3 ay organ gelişimi vardı ...7 aydan sonra bence bebeğe zararı olmaz haftada bir iki kahve içilebilr ...
orda herkesin aşermesinden garson kafayı yiyecek zaten ....
evet zonnetje ; hele ilk zamanlar ne yasaklar koyuyordu ..
aman yeme onu içme falan .. şimd o kadar karışmıyor
birkere midem nasıl yanıyor bir kola olsada içsem dedim ....
cosss diye bir kola açılma sesi duydum eşim kola açıyormuş tam ... öyle bir canım çekti baktım ..
yookk olmaz bebeğe zaralı dedi ...
elinde cep telf vardı o bir tarafa fırladı .. kolalar yerlere döküldü :))))
2 saat yapışık kolaları temizledi .. cep telefonunu aradı dolapların altından ..sonra bana kola koydu ... ancak kendine sıra geldi içmek için ...
kıssadan hisse ... hamile birisi çok gözü kalırsa az da olsa birazcık yiyecek içecek .. yasak yok bizeeee
peki sigara içiyormusun arada . hiç canın istiyormu ya da
Allahtan benim esim bana hic karismadi o konuda, ne istediysem yedim ictim, bana guvendi anliyacagin kotu seyler yiyip icmez diye..walla yer geldi bende cok nadirde olsa kola ictim..normalde hic aramam ama canim cekti iste bi kez:)) eger benimde canim birseyi istiyorsa ordu gelse karsima elimden alamaz
Sigara icerdim nevra hamile kalmadan evvel ama hep yarim yarim icer atardim...daha cok el aliskanligi olmustu sanirim. Hamile kalinca ilk gunler azda olsa ictim...tam bilincine varinca biraktim zaten hemen.
Arada zolemiyorum desem yalan olur..evde baska sigara icende yok...esim asla icmez, nefret eder sigaradan, hani o belki icseydi arada bi ikin efes otlanirmiydim bilemem:))
Bana diyor, bak neguzel biraktin sigarayi bebegin vesilesiyle...dogumdan sonra agzina surmezsin artik birdaha diyor hahahahaha. Beni uyuz ediyor...diyorum.ben seni dedigin icinmi biraktimki sigarayi simdi benim adima dogum sonrasina karar veriyorsun felan...walla odu kopuyor sonra yine baslicam diye...
SOnra icermiyim bende bilemiyorum...bakicaz gidisata..
orda herkesin aşermesinden garson kafayı yiyecek zaten ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?