Yalniz deilsin sekerim bende cok yiyorum hatta kocamdan bile cok yiorum artik
Oyy kiyamam...ama madem cay ve kahve sana sigarayi hatirlatiyor....meyvesuyuna dewam et sen
evet meyve suyuna devam :)))
Ohhhh sefan olsunn, yarasin bebisinee, istahsiz arkadaslar istaha gelirler iste sayende neguzel
iştahsız olan kimse var mı yaaa??? bana da bulaştırın birazzz...
günaydın diyeceğim kimse yok :26::26:
herkes uyuyor
face de paylaşmışlar canım
kızlar, her sabah aktivya yiyorum. 2 lt su magnezyum içiyorum ve ferrosanol demir hapı ama nafile kabızlık beni buluyor. ben aynı zamanda anal fissürüm:78:
slm arkadaşlar nasılsınızzzz bebişler nasıl
30. haftadan sonra hamilelik zor geçiyor diyorlar,2 hafta sonra en zor sürece geçicez sanırım acaba bizi daha neler bekliyor,hamileliğin gerektirdiği bütün belirtileri,sorunları yaşadım Allaha çok şükür bebeğim benimle önemli olanda bu ama merak ediyorum bundan sonra neler yaşayacağız acaba
bir kere hamile bir arkadaşımla Mado ya gitmiştik...
ben şunu istiyorum (sayfayı çeviriyoruz) yok bunu istiyorum... yok ben bunu istiyorumm diye yarım saat her gördğümüzü isteyip, sonrada 3'er çeşit tatlı yemiştik ve o sırada telefon açan bir arkadaşa (yemekle hiç arası yoktur) söyleyeceğim tek şey " şu anda yanımızda olmayı kesinlikle istemezdin :))"
merhaba canım valla doğru söylüyosun halimize bin şükür ama gerçekten sıkıntılı bir süreç biraz önce gene tansiyonum düştü çok kötü oldum.gebelik şekeride olunca şekermi düştü tansiyonmu bilemiyorum.ölçene kadar zaman geçiyor.rabbim bebeklerimizi korusun
30. haftadan sonra hamilelik zor geçiyor diyorlar,2 hafta sonra en zor sürece geçicez sanırım acaba bizi daha neler bekliyor,hamileliğin gerektirdiği bütün belirtileri,sorunları yaşadım Allaha çok şükür bebeğim benimle önemli olanda bu ama merak ediyorum bundan sonra neler yaşayacağız acaba
Allah yardımcımız olsun ... şimdi bebişler 1 kiloya yakın ..o günlerde 2 kilo civarı olacak ...merhaba canım valla doğru söylüyosun halimize bin şükür ama gerçekten sıkıntılı bir süreç biraz önce gene tansiyonum düştü çok kötü oldum.gebelik şekeride olunca şekermi düştü tansiyonmu bilemiyorum.ölçene kadar zaman geçiyor.rabbim bebeklerimizi korusun
zonox çok sağol canım allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın..
duncan gelmemmi hatta bu buluşma avrupa yakasında karar verilirse kontrolüme denk gelir belki yanınıza uğrarım..olmadı fotoğraflarınıza bakarız şimdilik teyzeleri..
nevra inşallah o evrelere gelmem ama allahtan hayırlısı artık..ben cici almıyorum henüz ama ciciler bölümüne girince gözüm gönlüm açılıyo fikir oluştu kafamda bi çok konuda 30. haftama girdiğim gün hepsini sipariş etçem..
İyi gecelerkızlar iyi geceler ..Allah rahatlık versin hepinize ....
yaa istanbul gerçekten çok büyük ... ne zor bir buluşma ayarlamak ... trafik yol ...
ben = başakşehideyim
baharnaz= başakşehir
duncan = maltepe
sema= gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = küçükçekmece
zonox= o da bostancı tarafıydı sanırım
daha aklıma gelmiyor
herkes böyle devam ederse nerede oturduğunu yazarsa daha ortak bir yer bulmaya çalışılır
Yasemin, canim madem canim arada cok cekiyor kahveyi bence okadarda kiyma kendine. Doktorum kisitladi diyorsun, arada nadiren bir fincan icmen emin ol hicbisiy yapmayacaktir. Her doktorun gorusu farkli bu kahve konusundada ama, bence cok fazla kisitliyorlar biz amileleri
Tabiki karar senin ama, arada icebilirsin bence gonul rahatligiyla
Benim kizcemde cok hareetli teyzesi, bu iki gundur hele hic durmuyor...geceleri benimle birlikte uyuyor ama sabah olmadan uyanuyo zillim:)) resmen onun hareketlerine uyaniyorum...sanirim simdiden bizi dogum sonrasina haziliyorlar, kalkin uyumak yok sizlere der gibi
Sabahtan buyana hanfendi henuz uyumadi daha..kipir kipir kemiriyo sanki icerde bisiyleri:)))dusunebiliyormusun
selam tatlı anneler nasılsınız ben ancak bugün ayağa kalkabildim ilaçlarımı değiştirince öksürüğüm azaldı çok şükürama hala beynim zonkluyo.kızlar iyice ağğırlaşmadan buluşunda görelim şişkolar buluşması nasıl oluyomuş:)
bu arada benim bebişim biraz küçük geldi bana geçen hafta 675 grmış dr normal dedi kimi 3,5 kimi 2,5 doğar dedi yediğim bana yaramış demekki.neyse artık sağlıklı olsunda kilosu önemli değil hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?