2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

face de paylaşmışlar canım

kızlar, her sabah aktivya yiyorum. 2 lt su magnezyum içiyorum ve ferrosanol demir hapı ama nafile kabızlık beni buluyor. ben aynı zamanda anal fissürüm:78:

tatlım sen bu konuyu doktorunla enine boyuna konuştun değilmi? normal doğum istiyorsun yanlışım yoksa..ilerleyebilir sorunun normal doğumda..aman dikkat

Bana doktor demir hapı verdi ferrosanol içmedim,pekmez içiyorum demir içeren şeyler yiyorum,o hap feci kabız yapıyor,kaysı maysı hak getire ben bıraktım

30. haftadan sonra hamilelik zor geçiyor diyorlar,2 hafta sonra en zor sürece geçicez sanırım acaba bizi daha neler bekliyor,hamileliğin gerektirdiği bütün belirtileri,sorunları yaşadım Allaha çok şükür bebeğim benimle önemli olanda bu ama merak ediyorum bundan sonra neler yaşayacağız acaba

Son düzenleme:

merhaba canım valla doğru söylüyosun halimize bin şükür ama gerçekten sıkıntılı bir süreç biraz önce gene tansiyonum düştü çok kötü oldum.gebelik şekeride olunca şekermi düştü tansiyonmu bilemiyorum.ölçene kadar zaman geçiyor.rabbim bebeklerimizi korusun

zonox çok sağol canım allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın..
duncan gelmemmi hatta bu buluşma avrupa yakasında karar verilirse kontrolüme denk gelir belki yanınıza uğrarım..olmadı fotoğraflarınıza bakarız şimdilik teyzeleri..
nevra inşallah o evrelere gelmem ama allahtan hayırlısı artık..ben cici almıyorum henüz ama ciciler bölümüne girince gözüm gönlüm açılıyo fikir oluştu kafamda bi çok konuda 30. haftama girdiğim gün hepsini sipariş etçem..

Benimde sırtım tam 2 aydır çekiyorum,sızlanıorum ama yeterki o sağlıklı,iyi ve mutlu olsun ben çekerim sorun değil

Allah yardımcımız olsun ... şimdi bebişler 1 kiloya yakın ..o günlerde 2 kilo civarı olacak ...
buda belimize daha çok yük demek ... inşallah hafif geçer

hep olumlu düşün olumlu olsun
.. o da güzel olur .. planlı programlı herşeyi önceden hesap ederek birden herbirşeyini alırsın bebişine..

Son düzenleme:
kızlar ben geldim birazdan yatcam gerçi bi giriyim bakiyim dedim napıyosunuz diye.... nevra canım listeyi yazmışın baya pazartesi gelcek tüm arkadaşlarla bir liste oluşturur bakarız canım senide avrupa yakası organizasyon şefi seçsek ben zaten karşı yakayı pek te bilmiyorum ortada karar veririz hem bölece.......

Merhaba.....
Ben gulesram...
Kullanıcı adımı degiştirdim...
Pztesi sabahı gelecekler bu kim demesin..
Duyanlar duymayanlara söylesin...
Hepinizi öpüyorum....

ne güzel buluşma falan düşünülmüş beni de sormussunuz ben de ümraniyede oturuyorum ama avrupa yakasına gelebileceğimi pek sanmıyorum arkadaslar yine de gelmeyi gerçekten isterim her ne kadar sohbetlere katılamasamda .bu arada tülin de istanbulda galiba

canım burda hepimiz iyide kötüde paylaşıyoruz. vee birbirimize seviniyoruz üzülüyoruz. bazen kıyaslıyoruz doğal olarak ilk zamanlar hareketsizliği beni üzüyodu. sıpa şimdi boks yapıyor el ayak kafa öle tahmin ediyorum yaniii yorulıyorum..
dün gece yarısı şaftım kaymış evin içinde yürüdüm biraz da durdu sıpa...
olsun sağlıklı olsunlar her şekilde kuzularımız...

aynen öle canım sağlıklı olsunlar..takılmamak lazım aslında ama yinede yavrumuz için herşeyin en iyisi onun olsun istiyoruz...rabbim en iyisini ve hayırlısını ayarlasın..
iyileşmene çok sevindim su tüketmeyi ihmal etme..:94:
benimde gıcık kaldı biraz zamanla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…