ortaya karışık bir şeyler yaparız ...kızlar ben geldim birazdan yatcam gerçi bi giriyim bakiyim dedim napıyosunuz diye.... nevra canım listeyi yazmışın baya pazartesi gelcek tüm arkadaşlarla bir liste oluşturur bakarız canım senide avrupa yakası organizasyon şefi seçsek ben zaten karşı yakayı pek te bilmiyorumortada karar veririz hem bölece.......
ne güzel buluşma falan düşünülmüş beni de sormussunuz ben de ümraniyede oturuyorum ama avrupa yakasına gelebileceğimi pek sanmıyorum arkadaslar yine de gelmeyi gerçekten isterim her ne kadar sohbetlere katılamasamda .bu arada tülin de istanbulda galiba
Slm arkadasslar nasılsınız gorusmeyelı bebeklerınız nasıl
benım oglan cok yaramaz yaaaaaaaaa cok tekmelıyor
odasını yaptık cok guzel oldu cıcılerı alındı sadece besıgı kaldı sepet seklınde
cok sabırsızlanıyorum bebegımızı sevecegız ya 3 ay sonraaaaa
Slm arkadasslar nasılsınız gorusmeyelı bebeklerınız nasıl
benım oglan cok yaramaz yaaaaaaaaa cok tekmelıyor
odasını yaptık cok guzel oldu cıcılerı alındı sadece besıgı kaldı sepet seklınde
cok sabırsızlanıyorum bebegımızı sevecegız ya 3 ay sonraaaaa
ortaya karışık bir şeyler yaparız ...
ben avrupa yakasında olmama rağmen kadıköy bana çok uygun ama topluluğa göre karar veririz artık listemize göre karara varırız ...
daha hangi taraf olacağına karar verilmedi ... kadıköyde olabilir ...
bakırköy de ...
bakırköyü özellikle yazdım karşıdan gelecekler için ... bostancıdan deniz otobüsü var bakırköye...
dün birisi mecidiyeköy demişti kim hatırlamıyorum .. o da olabilir tabi
istersen senide ekleriz nerdeoturduğunu listeye ..
ben geldimmm .
..sabah merhaba deyip kapadım .. dışarı çıktık sonra ...
bebişin yatak odası siparişi ni verdik ... lila rengi aynalı cici bir takım beğendim .. çekmece dolu valla heryanı ...... bazalı büyük yatak aldık ... birde yanına park yatak alacağız ...
halımız geldi(prensesli ) babam almış ..resmini çektim bir ara ekleyeceğim cicilere ...
hamileliğin en güzel yanı yeni ciciler almak heralde...
merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?
merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?
mrb loğusa yatagı nasıl oluyor acaba bilmiyorum da pek
Arkadaslar büyüyen karyola alan var mı nereden ve ne kadara aldınız bende büyüyen karyola + 2 li dolap düşünüyorum su an için belis var aklımda ama daha güzel ve uygun bulursak bakacağım bir de almak için erken mi sizler ne yaptınız belki sizler konuşştunuz bu konuları ama ben kaçırdım galiba
merhabaa....kismeler yok....yarın kalabalık olur :) yetişemeyiz gayri yazılanlara :) yatak bakıyorum bende :)heloo kıslar
merhabaa....kismeler yok....yarın kalabalık olur :) yetişemeyiz gayri yazılanlara :) yatak bakıyorum bende :)
.....nası yatak cicim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?