2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn iyi pazarlar ....
her giren kimse yok demiş çıkmış herkes tembellik etti galiba bugün
eslemnaz sedasem günaydınnnn

dün masko mobilyacıları dolaştık ...Allahım bittim yaaa ..ne güzel bebbek ve genç odaları var ... bugünde modessa gidicez bir kara veririz inşallah ....,

ortaya karışık bir şeyler yaparız ...
ben avrupa yakasında olmama rağmen kadıköy bana çok uygun ama topluluğa göre karar veririz artık listemize göre karara varırız ...

daha hangi taraf olacağına karar verilmedi ... kadıköyde olabilir ...
bakırköy de ...
bakırköyü özellikle yazdım karşıdan gelecekler için ... bostancıdan deniz otobüsü var bakırköye...
dün birisi mecidiyeköy demişti kim hatırlamıyorum .. o da olabilir tabi
istersen senide ekleriz nerdeoturduğunu listeye ..

Son düzenleme:
Slm arkadasslar nasılsınız gorusmeyelı bebeklerınız nasıl

benım oglan cok yaramaz yaaaaaaaaa cok tekmelıyor

odasını yaptık cok guzel oldu cıcılerı alındı sadece besıgı kaldı sepet seklınde

cok sabırsızlanıyorum bebegımızı sevecegız ya 3 ay sonraaaaa

merhaba ...içine sinmiş belli...mutllugun burdan bile belli...bende karnımı severken hep onu düşünüyorum...doğunca gönlümce öpebilcem, sarılım uyucam, minicik ellerinin arasında parmağımı sımksıkı tutusuşunu izlicem,gözleri ile beni arıyışına bakıcam, emmek için çırpınışlarını görücem, uykusuz bıraksada beni herşey değer olacak sevgisi...en önemlisi ANNE olmayı annemi şimdi daha iyi anlamayı bana öğretecek kızımm...bak duygulandım şimdi ....
rabbim herkese nasip etsin ...bizlere sağlıklı,mutlu,hayırlı evladı büyütmek nasip etsin...
güle güle kullan canım aldıklarını....

canım yaaa hayırlı olsun .... odası bittimi ... maşallah ... onun için tekmeliyor .. herşeyi hazır o da sabırsızlanıyor annesi

avrupa yakasında buluşma için en uygun m.köy gibi görünüyor... hem avrupa hem asya kıtasında pek çok yere tek vesayit gidilebiliyor m.köyden...

ben geldimmm .
..sabah merhaba deyip kapadım .. dışarı çıktık sonra ...
bebişin yatak odası siparişi ni verdik ... lila rengi aynalı cici bir takım beğendim .. çekmece dolu valla heryanı ...... bazalı büyük yatak aldık ... birde yanına park yatak alacağız ...
halımız geldi(prensesli ) babam almış ..resmini çektim bir ara ekleyeceğim cicilere ...
hamileliğin en güzel yanı yeni ciciler almak heralde...

QUOTE=mugesoysal;17508301]avrupa yakasında buluşma için en uygun m.köy gibi görünüyor... hem avrupa hem asya kıtasında pek çok yere tek vesayit giilebiliyor m.köyden...[/QUOTE]

yaaaaaaaaaaa siz buluuşuyormusunuz yoksa çok kıskandımmmmmmm............

benim kadınlar kulubünle tanışma nedenim bir arkadaşım 2010 temmuz annesiydi onlar bebekler doğduktan 6 ay sonra neşe erbeğin kreşinde ortak bir anne bebek partisinde buluşmuşlardı...ortam o kadar güzeldi ki hemen bende üye olup sizlerle tanıştım işte :)

ama şimdi nasıl olucak ben isatnbulda değilim ki :2:

[B İZMİRDEYİM.......izmirde sadece esra var diye biliyorum ?????? [/B]

hayırlı olsun canım...güle güle kullan...bakalım bizde verdik spariş...inci beyazı benimkisi...mart 14 te gelicek...orda fotoyu çekmek aklıma gelemdi artık oda bitince bende eklerim :)

merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?

merhaba canım...ben yapacağım....annem heves ediyor onu kırmak istemiyorum...ilk evlendiğimde malatyaya gitmiştim annem yaptıklarınlarını gönlünce serememişti....şık bir takımım var dantel ve saten birleşimi onu kullancağım....diğer günlerde ceyizimden daha yeni güzel takımlarım var onalrı kullancam....ayrıca bir şey almıcam...

merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?

mrb loğusa yatagı nasıl oluyor acaba bilmiyorum da pek

Arkadaslar büyüyen karyola alan var mı nereden ve ne kadara aldınız bende büyüyen karyola + 2 li dolap düşünüyorum su an için belis var aklımda ama daha güzel ve uygun bulursak bakacağım bir de almak için erken mi sizler ne yaptınız belki sizler konuşştunuz bu konuları ama ben kaçırdım galiba

Son düzenleme:

merhba canım ben büyüyen yatak aldım...izmirde oldugumdan dünya mobilyadan aldım...kaliteli ve bebek için üretilmiş herşey....1000 lira verdik ...yanzlı düz bir model değil el işçiliği çok üzerinde kabartmar falana var...birde firmada rerrsam var istediğim objeyi üzerine ekleyor sonrasında...fiyatı bu şekilde değerlendir istersen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…