.....
karyola için.....
yarıortopteik alıcam...eni 80 boyu 130 .....
yaysız olması gerekiyor sanırm....bakalım....gerçi mobilya magazsı satıyordu ama bid eben bakıyım dedim....
merhba canım ben büyüyen yatak aldım...izmirde oldugumdan dünya mobilyadan aldım...kaliteli ve bebek için üretilmiş herşey....1000 lira verdik ...yanzlı düz bir model değil el işçiliği çok üzerinde kabartmar falana var...birde firmada rerrsam var istediğim objeyi üzerine ekleyor sonrasında...fiyatı bu şekilde değerlendir istersen....
bak bakalım..
ya güzelim sen sepet beşik almıştın dimi
hımm doğrudur cnm kabartmalar özel seriye giriyor burada da.ben çok süslü istemiyorum civcivler hayvan figürleri falan var çok güzeller ama malum 15 yaşına kadar o yatagı dolabı falan kullanacağı için biraz sade istedim belisin doğa modeli var sadece mdf olan karyolası 650 lira .normal mi bilemedim
heeeeee sepet beşikte aldım yatak odası için....birde kendi odasına yatak işte...3 ay sonra geçircem hemen yatagına :)
merhaba canım...ben yapacağım....annem heves ediyor onu kırmak istemiyorum...ilk evlendiğimde malatyaya gitmiştim annem yaptıklarınlarını gönlünce serememişti....şık bir takımım var dantel ve saten birleşimi onu kullancağım....diğer günlerde ceyizimden daha yeni güzel takımlarım var onalrı kullancam....ayrıca bir şey almıcam...
heloo kıslar
olabilir .. uygun gibiavrupa yakasında buluşma için en uygun m.köy gibi görünüyor... hem avrupa hem asya kıtasında pek çok yere tek vesayit gidilebiliyor m.köyden...
teşekkür ederim ..sende güle güle kullan .beyazda güzeldir hertülü halı perde uyumlu olurhayırlı olsun canım...güle güle kullan...bakalım bizde verdik spariş...inci beyazı benimkisi...mart 14 te gelicek...orda fotoyu çekmek aklıma gelemdi artık oda bitince bende eklerim :)
merhabaaaa.....merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?
bende yapıcam ama öyle çok şatafatlı değil krem işlemeli sade aynı zamanda şık bişeyler bakıyorum.seninkinin markası ne canım?
ben araştırıyorum fikir veren olursa sevinirim
hello, how are you rapun?
kabartma öle büüyncede kulancak şkelilde :) aşkı mnenunadaki nihalin odası gibi olucak işte en sonunda :) boyamalrda üzerine değil öle...ayrıca var....takıyorsun üzerine çıkıyor......bende sevmiyorum öle....çok sadee
sanada hellooooo .....
selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm ben cumartesi günü eminönünde ezilme tehlikesi geçirdikten sonra şu anda gayet iyiyim sadece çok yorgunum
geçmiş olsun canım benim hayırdır?
westlife bence 3 kapılılara bak küçük gelir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?