ayyy nasıl kalabalıktı dün eminönü anlatamam insanlar birbirinin üstüne çıkmıştı resmen milim milim ilerliyodu insanlar ay fenalık geçiriyodum resmen
canımmm bence biraz daha büyük modellere bakmalısın bu çok küçük
herkes bebek alışverişinde desene
bende çok şükür dün bitirdim artık.
merhaba ...içine sinmiş belli...mutllugun burdan bile belli...bende karnımı severken hep onu düşünüyorum...doğunca gönlümce öpebilcem, sarılım uyucam, minicik ellerinin arasında parmağımı sımksıkı tutusuşunu izlicem,gözleri ile beni arıyışına bakıcam, emmek için çırpınışlarını görücem, uykusuz bıraksada beni herşey değer olacak sevgisi...en önemlisi ANNE olmayı annemi şimdi daha iyi anlamayı bana öğretecek kızımm...bak duygulandım şimdi ....
rabbim herkese nasip etsin ...bizlere sağlıklı,mutlu,hayırlı evladı büyütmek nasip etsin...
güle güle kullan canım aldıklarını....
canım yaaa hayırlı olsun .... odası bittimi ... maşallah ... onun için tekmeliyor .. herşeyi hazır o da sabırsızlanıyor annesi
ayyy nasıl kalabalıktı dün eminönü anlatamam insanlar birbirinin üstüne çıkmıştı resmen milim milim ilerliyodu insanlar ay fenalık geçiriyodum resmen
dilaram aklım karıştı şimdi 3 kapılı sığar mı evime acaba bi düşüneyim şifonyer de almayacağım zaten pişman olmak istemem sonra :).
canım yaa geçmiş olsun Allah korumuş ...selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm ben cumartesi günü eminönünde ezilme tehlikesi geçirdikten sonra şu anda gayet iyiyim sadece çok yorgunum
saol teşk ederim .... şimdi işler var oda takımı gelmeden çookkk çalışmam lazım çokkkk :)))odanın siparişini vermişsin güzelim. hayırlı olsun. bizde dün alışverişe çıktık..hemen hemen bitti galiba alıncakları.bi sepet beşikle odasına halı kaldı..
cnm geçmiş olsun yeni gördüm bende eminönüne gitmek istiyordum iyi kiigitmemişim ümraniye çarşıyı gezmek bile beni yordu bugün
canım yaa geçmiş olsun Allah korumuş ...
çok teşekkür ederim canım
oh insan rahatlıyo bende bitirdim küçük aksesuarlarınıda aldım süslü süslü bitek avize tül ve halı kaldı eksik olarak onlarıda hallederiz elbettt
canım yaa geçmiş olsun Allah korumuş ...
saol teşk ederim .... şimdi işler var oda takımı gelmeden çookkk çalışmam lazım çokkkk :)))
halı için kaşmirin disney serisini tavsiye ederim ..internette de var ... süperler ...altı kendinden kaydırmazlı teknikle yapılmış ....
benim fikrim ..dene .. ölç ...3 kapılıyı sığdırabiliyorsan bunu alma ... 2 mont 5 elbise doldu askılık yeri yarım kapak tek ...
evet o aklımda nevracım ben çook beğendim ama babasına beğendiremiyouzoliiciiimmm...
:97::97: :97::97:
ya canım sen face e son 75 yazmışsın?o kadarmı az kaldı senin?
kendi bişi araştırsa gösterse tamamda ööle oturduğu yerden fikir beyan ediyo yaa
kız odasına çeviricekmişim odasını bana kalsa ! alt tarafı perdelerini winy the pooh lu aldım bide dolabın üstüne aynı karakterin çıkartmalarını yaıştıdım ne var yaneee??ben halıyla lambayıda winyli alıcaktım ama babamıs kendini siper etti
sen ilk aylarda odanda nası yatırcaksın? yatak sığarmı odanıza??
dilara sen nası yapıcaksın ilk zamanlar??
kızlar sizce bu nasııı
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #35776462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?