2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cok heycanlı guzel duygular bunlar gecelerı uyuyamıyorum hayal kurmakdan

canım yaaa hayırlı olsun .... odası bittimi ... maşallah ... onun için tekmeliyor .. herşeyi hazır o da sabırsızlanıyor annesi

galıba oda heycanlanıyor herseyı hazır olunca fotom olsaydı koyardım resımlerı arkadaslar

ayyy nasıl kalabalıktı dün eminönü anlatamam insanlar birbirinin üstüne çıkmıştı resmen milim milim ilerliyodu insanlar ay fenalık geçiriyodum resmen

cnm geçmiş olsun yeni gördüm bende eminönüne gitmek istiyordum iyi kiigitmemişim ümraniye çarşıyı gezmek bile beni yordu bugün

dilaram aklım karıştı şimdi 3 kapılı sığar mı evime acaba bi düşüneyim şifonyer de almayacağım zaten pişman olmak istemem sonra :).

canım bende kiradayım benim evim geniş gerçi ama bebek çok fazla eşya var bebek için biliyosun eğer şifonyerde almazsan hiçbişey sığdıramazsın tabi bu benim düşüncem eğer kendi gardırobumada koyarım kıyafetleini diyorsan ozaman olabilir ölçüsünü al dolabın bence ölç biç ona göre yaptır sonra zorlanma canım

cnm zaten cok buyuk bır dolap degıl yanı sıgar bence benımd eodam kucucukdu ama hersey sıgdı sıfonyer bıle

selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm ben cumartesi günü eminönünde ezilme tehlikesi geçirdikten sonra şu anda gayet iyiyim sadece çok yorgunum
canım yaa geçmiş olsun Allah korumuş ...
odanın siparişini vermişsin güzelim. hayırlı olsun. bizde dün alışverişe çıktık..hemen hemen bitti galiba alıncakları.bi sepet beşikle odasına halı kaldı..
saol teşk ederim .... şimdi işler var oda takımı gelmeden çookkk çalışmam lazım çokkkk :)))
halı için kaşmirin disney serisini tavsiye ederim ..internette de var ... süperler ...altı kendinden kaydırmazlı teknikle yapılmış ....

benim fikrim ..dene .. ölç ...3 kapılıyı sığdırabiliyorsan bunu alma ... 2 mont 5 elbise doldu askılık yeri yarım kapak tek ...

cnm geçmiş olsun yeni gördüm bende eminönüne gitmek istiyordum iyi kiigitmemişim ümraniye çarşıyı gezmek bile beni yordu bugün

ay cumartesi gidilmez eminönüne hafta içi rahat rahat gidiceksin valla ben mecburen gittim bebek şekerlerini alıcaktık ogün bide eşiminde izinli olduğu gündü ümraniyede süper kalabalık bana çok yakın ümraniye ama en fazla 5 kere gitmişimdir

evet o aklımda nevracım ben çook beğendim ama babasına beğendiremiyouz oliiciiimmm...

:97::97: :97::97:

kendi bişi araştırsa gösterse tamamda ööle oturduğu yerden fikir beyan ediyo yaa
kız odasına çeviricekmişim odasını bana kalsa ! alt tarafı perdelerini winy the pooh lu aldım bide dolabın üstüne aynı karakterin çıkartmalarını yaıştıdım ne var yaneee??ben halıyla lambayıda winyli alıcaktım ama babamıs kendini siper etti
sen ilk aylarda odanda nası yatırcaksın? yatak sığarmı odanıza??

Allah allah büyük insa değil bunlar ... kızda erkekde olsa bebişler ...valla her türlü süs yakışır ...
Kaşmir - Disney | Halley Halı Denizli baksın bunlara bi..

ben bebiş odasına büyük bazalı gençyatak aldım .... yanına da park yatak koyucam ... ben bebek odasında yatabilirim ....

istersem park yatak tekelekli kendi yatağımın yanına çekebilirim ... iki şekilde de denyeceğim ..artık hangisi kolay gelirse bakalım

bence güzellll ama gitti gidiyordan sipariş edeceksen sağlamlığını iyice araştır derimm
canım bebeği nerde yatıracağımı soruyorsan bambu beşik koyucam bizim odamıza 3-4 ay yanımızda yatıcak çünkü odasında yatırsam odaya koltuk sığmaz ben orda yatamam ağlarsada duyamam diye endişeleniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…