2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar slm..nasılsınız?yine pazar akşamı ve yine yarın iş var...arkadaş ne çabuk geçiyor bu haftasonu yaaa...

peki sallanır beşikmi o bambular yoksa sabitmi

ordan sipariş edicem :44: nası araşırıcam sağlamlığını yaa ankarda yokki böle yerler gidim alimmm.
höffffff

ya canım moralini bozmak istemem ama netten gelen böle büyük eşyalar sorun yaratabiliyoo ben bikere kirli sepeti siparişi vermiştim o bile biyerinden kırık geldi ki bu beşik çok sağlam olması lazım

ya canım moralini bozmak istemem ama netten gelen böle büyük eşyalar sorun yaratabiliyoo ben bikere kirli sepeti siparişi vermiştim o bile biyerinden kırık geldi ki bu beşik çok sağlam olması lazım

ödeme sonra yapılıyor güzelim sorunlu çıkarsa yollanır ana tabi ğraşmak ister. burda buldum bitane aslında ama sallanmıo..o sebeple kafam karışık...

beşik mi?beşik mi almya karar verdin rapucum?

aynen öyle oluyor.hemen geçiyor...

yatağı odama sığmaz cicim
bide tecrübeli arkadaşlarım ısrarla beşik al dedi.yüksekçe ama biraz..öle kolay eğilip kalkamıo insan ilk zamanlar die.yanında dursun kolayca emzirirsin dediler..bilemiorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…