geçen drye gittiğimde nisanın 20si 28i gibi doğar dedi bakalım
bence güzellll ama gitti gidiyordan sipariş edeceksen sağlamlığını iyice araştır derimm
ben çıktım kızlarssss ...bilgisayarı eşime devrediyorum .... öptüm hepiniziiiii
bence güzellll ama gitti gidiyordan sipariş edeceksen sağlamlığını iyice araştır derimm
canım bebeği nerde yatıracağımı soruyorsan bambu beşik koyucam bizim odamıza 3-4 ay yanımızda yatıcak çünkü odasında yatırsam odaya koltuk sığmaz ben orda yatamam ağlarsada duyamam diye endişeleniyorum
ordan sipariş edicem :44: nası araşırıcam sağlamlığını yaaankarda yokki böle yerler gidim alimmm.
höffffff
kıslar slm..nasılsınız?yine pazar akşamı ve yine yarın iş var...arkadaş ne çabuk geçiyor bu haftasonu yaaa...
sallanıyo sabiti varmı bilmiyorum ama nerde baktıysam hepsi sallanıyopeki sallanır beşikmi o bambular yoksa sabitmi
kıslar slm..nasılsınız?yine pazar akşamı ve yine yarın iş var...arkadaş ne çabuk geçiyor bu haftasonu yaaa...
ya canım moralini bozmak istemem ama netten gelen böle büyük eşyalar sorun yaratabiliyoo ben bikere kirli sepeti siparişi vermiştim o bile biyerinden kırık geldi ki bu beşik çok sağlam olması lazım
e hadi bakalım sağlıkla gelsn
benim annemde erkek kardeşimi tam 9 gün geç doğurmuş.bakalım biz napıcasssss erkekler geç doğu yaa
sen baktınmı dediğim beşiğe
ödeme sonra yapılıyor güzelim sorunlu çıkarsa yollanır ana tabi ğraşmak ister. burda buldum bitane aslında ama sallanmıo..o sebeple kafam karışık...
dilara sen nası yapıcaksın ilk zamanlar??
kızlar sizce bu nasııı
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #35776462
sallanan olsa daha faydalı olurgibime geliyo sallaya sallaya uyutursunn
beşik mi?beşik mi almya karar verdin rapucum?gel blucum hoşgeldin sepet beşik derdine düştüm yaa yardım edin biii :84::84::84:
sallanıyo sabiti varmı bilmiyorum ama nerde baktıysam hepsi sallanıyo
slm eeee 2 gün hemen geçerrr
aslında fiyatı iyiymiş ama gıcırdama yapar mı ki 3-5 sallanmadan sonra
evet katılıyorum 300 lira çokmu die düşünüyorum öte yandan
beşik mi?beşik mi almya karar verdin rapucum?
aynen öyle oluyor.hemen geçiyor...
canım bence fiyatı hiç iyi değil bak şimdi ben sana alacağım sepeti ekliyim ona bak bi o 350 lira herşey dahil
ekle canım
ama buda herşek dahil..uyku seti tülü cibinliği..seninki nası acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?