2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yatağı odama sığmaz cicim
bide tecrübeli arkadaşlarım ısrarla beşik al dedi.yüksekçe ama biraz..öle kolay eğilip kalkamıo insan ilk zamanlar die.yanında dursun kolayca emzirirsin dediler..bilemiorumki

anladım cnm...walla bilmiyorum ki ben park yatak alacağım için bunlara bakmadım hiç.gördüklerimle de çok ilgilenmedim..çünkü çok güzeller,güzelliklerine kapılıp alırım diye korktum

kızlar merhabalar... nasılsınız?

ben çok beğendim canım güle güle kullan..

ayyy nasıl kalabalıktı dün eminönü anlatamam insanlar birbirinin üstüne çıkmıştı resmen milim milim ilerliyodu insanlar ay fenalık geçiriyodum resmen

geçmiş olsun dilara c.tesi gidilmez eminönü haftaiçi gitmekte fayda var canım..
aman dikkatli ol..

rapu bende kızlara göstermiştim bu beşiği ayrıcada sallanıyor beşik...geçenlerde demirkapı mobilyacılara gitmiştim . evet aynı fiyat bambular var ama o kadar sıradan yapmışlarki tüllerini kaplamalarını hiç beğenmedim..
bu beşiğ bende beğendim acaba ağırmıdır?

geçen drye gittiğimde nisanın 20si 28i gibi doğar dedi bakalım

Bana nisan 29 u dedi doktor da 40 hafta doluyor 29 unda belki ben 38 de doğururum asıl en zor donem 38 haftadan sonraki bekleme donemi olucak sanırım dadikaklar saat gibi geçicek psikolojik terapi almam lazım

ayy nolsun kuşum ya sepet beşik arayışındayım...

canım ben beğendim seninkini bunları istanbulda sormuştum 400 demişlerdi.
içine sindiyse beğendiysen al.
önce satıcyla yazış herhangi bir sorun olursa zaten geri yollarsın ödeme yapmazsın.
bende çoğu şeyi alıyorum.bence yanlış bişey olmaz ya gitti.....dan.

nasılsınız bakalım vallahi 2 gündür yazdan kalma hava var burda 2 gündür tadını çıkardık bu güzel havanın deniz kenarında oturduk çok güzel bir hafta sonu geçirdik ay kızlar havalar ısındıkça ve günler uzadıkça çok mutlu oluyorum bebişlerin geliş zamanı geliyor diye dün şekerim için dahiliye drna gittim dr şeker değerlerin güzel insüline gerek yok diyete devam et dedi hafta da 2 kere ölç bak değerlerine dedi çok şükür şimdilik sorun yok...sedacım çoktandır görüşemiyoruz nasılsın canım şeker değerlerin nasıl ...

Maşallah ne güzel

merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?

Evet canım ben yapıcam ama 40 mevlüt için onun haricinde çok kokoş olmam heralde...

Canım benim sizde izmirde buluşursunuz üzülme...

selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm ben cumartesi günü eminönünde ezilme tehlikesi geçirdikten sonra şu anda gayet iyiyim sadece çok yorgunum

Haftasonu gittiğimde bende öyle olmuştum:))

kızlar ben o dolabın 3 kapılısını aldım cok guzel kullanıslı belısden 1190 buyuyen yatak 3 kapılı dolap bırde sıfonyer oyle yesıl renklı cok guzel oldu

Güzelmiş canım dolap.... iyi günlerde kullan tatlım

Ay ne güzel canım ya istanbulda havalar çok güzel sen nerde oturuyodun... Bahar havası gibi burdada...

aralcım nasılsın canım
benimde annem geldi
bugün çok mutluyumm....
nasıl gidiyor diyetin?

sevindim canım annenin gelmesine ne güzel olmultur şimdi oturur sohbet edersiniz analı kızlı...

sağol duncancım valla ayrı olunca zor oluyor sağolun anneciğim geldi
ben ereğlideyim onlar istanbulda.
aralcım sevindim sanada. çok şükür insüline gerek kalmadı bende aynen diyete devam.ama bana hergün bu sefer 4 defa ölç dedi.bende arada ölçsem olmazmı acaba valla zor oluyor artık ölçmek.
sonuçta diyete uyunca hep aynı seyrinde oluyor.onun dışında zaten bişey yemem.
bi sorayım bakıyım.
bişey sorucam aldığımız chicco dönence varya ben onu çalıştırdım falan ama yani kendi dönmüyo seninkidemi öyle.yoksa bi yeremi basmak gerekiyo anlamadım.ben sallayınca dönüyo

canım ben ereğlideyim burda da tam bir bahar havası vardı çok güzeldi ....SEDA cıım annen gelmiş gözün aydın hoşgelmiş teyzem inşallah benim annemlerde haftaya pazar burda olacak.....ay ne mutlu sana sedacım bizde dönenceyi açıp bakmıştık ama kendilğinden dönüyordu hatırladığım kadarıyla sen bir daha bak iyi takımışlarmı yerlerine filen canım kuzun nasıl diyet etkiliyormu onu sanki benim oğlan daha az harej-ket edr oldu diyet sarstı yavrumu

sağol canım
ay aynı çok azaldı hareketleri
doktor etkilemez diyor ama ben çok farkediyorum.hatta dün çok korkmuştum bi ara nolur hadi tekme at falan diye.çok şükür bişeyi yok .ama dediğin gibi azaldı bencede şekerli bişey yemiyoruzya oyüzden

evet canım ya bebişleri etkiledi bu diyet işi mutsuz sanki kuzum gerçi ben 1 -2 kaçamak yaptım cumadan beri cuma gecsi dışarda ymemem gerken birşeyler yedim cumt de öğlen dışarda bişeyler yedim ama yedikten hemen sonra yürüdüm vde şekerimi ölçtüm çok normal çıktı işn özü yedikten sonra biraz yürümekte yatıyor bu şekilde arada kaçaöklar yapılabilir tabi şekerli şeyle yemedim onlarda nasıl olur durum bilmiyorum canım benim gittim dahiliye dru hamilelerde yedikten 1 saat sonraki şeker bakılmalıdır o daha önemli dedi ben hep 1 saart sonrasına bakıyorum

ay sedacım gerçeten çok hoş çok zevklisin bende alırım bu takımı çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…