Eki Görüntüle 138299
pardon fiyatı yanlış yazdım 250 lira canım
gitti gidiyorda buda var 250 liraya..ay yaa ne karıştı kafam..
yatağı odama sığmaz cicim
bide tecrübeli arkadaşlarım ısrarla beşik al dedi.yüksekçe ama biraz..öle kolay eğilip kalkamıo insan ilk zamanlar die.yanında dursun kolayca emzirirsin dediler..bilemiorumki
ben çok beğendim canım güle güle kullan..
ayyy nasıl kalabalıktı dün eminönü anlatamam insanlar birbirinin üstüne çıkmıştı resmen milim milim ilerliyodu insanlar ay fenalık geçiriyodum resmen
dilara sen nası yapıcaksın ilk zamanlar??
kızlar sizce bu nasııı
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #35776462
Eki Görüntüle 138299
pardon fiyatı yanlış yazdım 250 lira canım
Eki Görüntüle 138299
pardon fiyatı yanlış yazdım 250 lira canım[/
bu beşikte çok hoşşşş rapunzelinkinden güzel ve fiyatı da güzelmiş
geçen drye gittiğimde nisanın 20si 28i gibi doğar dedi bakalım
ayy nolsun kuşum ya sepet beşik arayışındayım...
ben geldimmm .
..sabah merhaba deyip kapadım .. dışarı çıktık sonra ...
bebişin yatak odası siparişi ni verdik ... lila rengi aynalı cici bir takım beğendim .. çekmece dolu valla heryanı ...... bazalı büyük yatak aldık ... birde yanına park yatak alacağız ...
halımız geldi(prensesli ) babam almış ..resmini çektim bir ara ekleyeceğim cicilere ...
hamileliğin en güzel yanı yeni ciciler almak heralde...
merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?
yaaaaaaaaaaa siz buluuşuyormusunuz yoksa çok kıskandımmmmmmm............
benim kadınlar kulubünle tanışma nedenim bir arkadaşım 2010 temmuz annesiydi onlar bebekler doğduktan 6 ay sonra neşe erbeğin kreşinde ortak bir anne bebek partisinde buluşmuşlardı...ortam o kadar güzeldi ki hemen bende üye olup sizlerle tanıştım işte :)
ama şimdi nasıl olucak ben isatnbulda değilim ki :2:
[B İZMİRDEYİM.......izmirde sadece esra var diye biliyorum ?????? [/B]
selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm ben cumartesi günü eminönünde ezilme tehlikesi geçirdikten sonra şu anda gayet iyiyim sadece çok yorgunum
kızlar ben o dolabın 3 kapılısını aldım cok guzel kullanıslı belısden 1190 buyuyen yatak 3 kapılı dolap bırde sıfonyer oyle yesıl renklı cok guzel oldu
nasılsınız bakalım vallahi 2 gündür yazdan kalma hava var burda 2 gündür tadını çıkardık bu güzel havanın deniz kenarında oturduk çok güzel bir hafta sonu geçirdik ay kızlar havalar ısındıkça ve günler uzadıkça çok mutlu oluyorum bebişlerin geliş zamanı geliyor diye dün şekerim için dahiliye drna gittim dr şeker değerlerin güzel insüline gerek yok diyete devam et dedi hafta da 2 kere ölç bak değerlerine dedi çok şükür şimdilik sorun yok...sedacım çoktandır görüşemiyoruz nasılsın canım şeker değerlerin nasıl ...
aralcım nasılsın canım
benimde annem geldi
bugün çok mutluyumm....
nasıl gidiyor diyetin?
Maşallah ne güzel
Evet canım ben yapıcam ama 40 mevlüt için onun haricinde çok kokoş olmam heralde...
Canım benim sizde izmirde buluşursunuz üzülme...
Haftasonu gittiğimde bende öyle olmuştum:))
Güzelmiş canım dolap.... iyi günlerde kullan tatlım
Ay ne güzel canım ya istanbulda havalar çok güzel sen nerde oturuyodun... Bahar havası gibi burdada...
sevindim canım annenin gelmesine ne güzel olmultur şimdi oturur sohbet edersiniz analı kızlı...
canım ben ereğlideyim burda da tam bir bahar havası vardı çok güzeldi ....SEDA cıım annen gelmiş gözün aydın hoşgelmiş teyzem inşallah benim annemlerde haftaya pazar burda olacak.....ay ne mutlu sana sedacım bizde dönenceyi açıp bakmıştık ama kendilğinden dönüyordu hatırladığım kadarıyla sen bir daha bak iyi takımışlarmı yerlerine filen canım kuzun nasıl diyet etkiliyormu onu sanki benim oğlan daha az harej-ket edr oldu diyet sarstı yavrumu
sağol canım
ay aynı çok azaldı hareketleri
doktor etkilemez diyor ama ben çok farkediyorum.hatta dün çok korkmuştum bi ara nolur hadi tekme at falan diye.çok şükür bişeyi yok .ama dediğin gibi azaldı bencede şekerli bişey yemiyoruzya oyüzden
Dantela Velena Pul lemeli pek Saten Pike Takm - Eavantaj.com : En Gvenli ve En Evantajl Online Alveri Sites
canım linki burda çok uygunda fiyatı 125 tl
almadım ama almak istiyorum.çokta şık satene bayılırım zaten benimkiler hep pamuklu saten .
bu saten hem yazda geliyo kullanışlı olur.bide bebeğimizi kucağımda düşünüyorum beyazlar içinde ay çok sevindim şimdi canım yavrum benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?