2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende bulantilarim baslicak ve agir gecicek diye cok korkuyoum kaydirigubbakcemile3 sen ne güzel hafifinden atlatmissin canim

kızlar selam nasılsınız..iki gündür giremedim..herkes ve bebişler iyidir umarım..
benim bulantılar baya kötüleşti kıslar yaa..ağzımın içi acı resmen..bişi yiyemiyorum. tost, yagsız makarna, bulgur filan iyi geliyor. zaten geçen ilk kusmam gerçekleşti..bir de bir gaz sancısı oldu karnımda korkttum valla..sizde de gaz sancısı yaşayan oldu mu?
bulansa dert, bulanmasa dert di mi kıslar

bende bulantilarim baslicak ve agir gecicek diye cok korkuyoum kaydirigubbakcemile3 sen ne güzel hafifinden atlatmissin canim

Senide 8 haftalık bebek inşallah olmaz ama zannetmiyorum şimdiden sonrada olmaz heralde korkma sakın:) inşallah herşey hepimiz için güzel olucak Allah'ımın izniyle:ecrin_bebek:

Senide 8 haftalık bebek inşallah olmaz ama zannetmiyorum şimdiden sonrada olmaz heralde korkma sakın:) inşallah herşey hepimiz için güzel olucak Allah'ımın izniyle:ecrin_bebek:

amin canim INSALLAH ,ben cikiyorum kizlar yemek yapmam lazim kendinize cok dikkat edin simdilik hoscakalin

barısımm ve ducan arkadaslar aramıza hoşgeldiniz
anne adaları bişi sorcam benim 5+3 midem bulanıyor bunlar için çok erken değilmi psikolojik olabilirmi bu arada pazartesi dr gidicem erken dio bana sürekli işallah bu sefer bakar çok merak ediyorum
hepinizi öptüm sağlıkla kalın...

offfffffffffff offffffffff. açlıktan nefesim kokuo. 1 kilo verdim gibi.eskiden sabah 53 gelir akşama doğru 54.500 a dayanırdım. şimdi akşamları 53 kilo geliyorum:gitme:

offfffffffffff offffffffff. açlıktan nefesim kokuo. 1 kilo verdim gibi.eskiden sabah 53 gelir akşama doğru 54.500 a dayanırdım. şimdi akşamları 53 kilo geliyorum:gitme:

iştahın mı yok cnm yoksa yemek kokusu mideni mi bulandırıyor?

melekm evet rüyamda gördüm ama isim o mu olur bilemiyorum, babamız ne diyecek bakalım? sen doğur biz sana buluruz isim dert etme, ya pardon doğurmadan buluruz:)))

benimde dip boyam geldi bende sarışınım ama ne yapacağımı şaşırdım şu ilk dönemi kapatırsam 2. dönem izin alacağım..
ben günde 15 bardak falan su içiyorum zati çok severim:)))
ya bu arada benimde ilk kez soğan kavrulurken midem bulandı....

rabiacım canım drlar soda değilde maden suyunun içilmesi gerektiğini söylüyorlar haberin olaaa:)))

valla canım ben de de aynısı oluodu. resmen çıldırıyodum. sol kaburgamın hemen altında. gaz sancısıymış o. endişe edicek hiiiiç bişi yok hayatımmkaydirigubbakcemile5

çözümünü bulamadım. zaten 8. haftama girdiğim bu günlerde geçti gitti

benim de yüzümde pul pul dökülmeler oldu özellikle ağız çevremde ve göz kapaklarımda ((
ama bugünlerde biraz daha iyi gibi...

bende ilk hamileliğimde yine bir rüya görmüştüm benim kızım varmış 2-2,5 yaşlarında ve gezmeye gidiyormuşuz... bir duvarın üstüne onu oturtuyorum pembe converse ayakkabıları var ama nasıl şirin, saçları sapsarı bukle bukle ,elinde çikolata yüzüne gözüne bulaştırmış ahh yavrum azcık daha sabretseydin diyorum çok ama çok güzel bir bebekti ((
rabbim hayırlısını sağlıklısını versinde gerisi önemli değil...

Ben suyu çook severim hatta çok içtiğimi görenler böbrek sorunumu var die sorarlar ama bu aralar içemiyorum.Suyu az içen arkadaşlara tavsiye bir sürahi 2 ltre alıyo onu doldursunlar akşama kadar bitirsinler hem ne kadar içtiklerini bilirler bide büyük bardak ii oluyoo.. benimde yemek kokusundan midem bulanıyooo geçer inşallahh napcam bilmiyormm

ama aslında beni en çok kürtajdan bir gün önce gördüğüm rüya etkiler((
o gün çok heyecanlıyım yarın yavrumu göreceğim diye öylece yattım...
rüyamda kumu bile mavi olan bir sahildeyim yer gök mavi
ayaklarım denizin kıyısında
orada şeffaf birşeyler yüzüyor balığa benziyor bayağıda büyük bir balık
bir tanesini elime alayım diye tutuyorum o sırada o :
anne ben gidiyorum diyor
ve ellerimden kayıp gidiyor
ben:
gitme yavrum
diye ardından sesleniyorum ama nafile
kaybolana kadar gözümle takip ediyorum belki döner diye ama nafile((
ertesi gün dr a gittiğimde 12. haftamızın içindeydik 2li test yapılacaktı ama benim gebeliğimin missed abortus yani bozulmuş gebelik olduğu söylendi dünyam karardı ne söylenebilir ki...
hayatımın en kötü rüyasıydı hatta kabustu ((

başın saolsunmafoldumben rüyan çok etkileycymiş.

peki 12. haftana gelmeden önce herşeyin yolunda mı gidiodu? yoksa bir anda mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…