Rabia benim geç döllenme bir hafta geriden geliyor 9+2 olmam lazım ama 8+2 yim inşallah öledir bebeğim iyi olsunda midem bulansın bulanmasın aslında önemli değil işte napim bi huzursuzluk sagolun genede birazcık içimi rahatlattınızz:))kaydirigubbakcemile5
bende bulantilarim baslicak ve agir gecicek diye cok korkuyoum kaydirigubbakcemile3 sen ne güzel hafifinden atlatmissin canim
Senide 8 haftalık bebek inşallah olmaz ama zannetmiyorum şimdiden sonrada olmaz heralde korkma sakın:) inşallah herşey hepimiz için güzel olucak Allah'ımın izniyle:ecrin_bebek:
offfffffffffff offffffffff. açlıktan nefesim kokuo. 1 kilo verdim gibi.eskiden sabah 53 gelir akşama doğru 54.500 a dayanırdım. şimdi akşamları 53 kilo geliyorum:gitme:
iştahın mı yok cnm yoksa yemek kokusu mideni mi bulandırıyor?
ya canım bulantıdan y,yemiyorum. yiyemeye yiyemiye iştahımda kapandımafoldumben
kızlar ben de bi sıkıntı başgösterdi 2 gündür sol kaburgamın altında şiddetli bi sancı oluyo hancer saplanır gibi tahammül sınırımı aşan bir ağrı sizde oluyo mu tahminimce bi çeşit gaz sancısı ama çözüm nedir nasıl gider
ama aslında beni en çok kürtajdan bir gün önce gördüğüm rüya etkiler((
o gün çok heyecanlıyım yarın yavrumu göreceğim diye öylece yattım...
rüyamda kumu bile mavi olan bir sahildeyim yer gök mavi
ayaklarım denizin kıyısında
orada şeffaf birşeyler yüzüyor balığa benziyor bayağıda büyük bir balık
bir tanesini elime alayım diye tutuyorum o sırada o :
anne ben gidiyorum diyor
ve ellerimden kayıp gidiyor
ben:
gitme yavrum
diye ardından sesleniyorum ama nafile
kaybolana kadar gözümle takip ediyorum belki döner diye ama nafile((
ertesi gün dr a gittiğimde 12. haftamızın içindeydik 2li test yapılacaktı ama benim gebeliğimin missed abortus yani bozulmuş gebelik olduğu söylendi dünyam karardı ne söylenebilir ki...
hayatımın en kötü rüyasıydı hatta kabustu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?