ne için alacaksnız kızlar bu örtüleri?
kızlar merhabalar... nasılsınız?
rapu bende kızlara göstermiştim bu beşiği ayrıcada sallanıyor beşik...geçenlerde demirkapı mobilyacılara gitmiştim . evet aynı fiyat bambular var ama o kadar sıradan yapmışlarki tüllerini kaplamalarını hiç beğenmedim..
bu beşiğ bende beğendim acaba ağırmıdır?
Uploaded with ImageShack.us
bunlar nevresim takımı şeklinde
ilki pike takımı bende onu alabilirim ama buda güzel
canım ben doktorumla konuştum özür diledi ve sadece oan şasırdığını falan söyledi o bilmiyomuş diyetisyen olduğunu.
bende samimiyetine inandım.onun dışında gerçekten ilgili benimle en ufacık bişeyde önlem almak istiyor.devam ediyorum yani.
yarın bide 1 saat sonrasına bakayım canım.mesela 7 de yemek yemiştim.şimdi ölçtüm 90 çıktı tokluk.biraz düşük gibi geldi bu sefer bana.
sence?
senin kaç çıkıyor genelde tokluk?
canım 1 saat toklukmu 90 çıktı benim 1oo civarı genelde acaba senin diyetmi çok sıkı benim 2000 kalorilik
tamam o zaman bende balık yiyince öyle hatta 62 çıkmıştı çipura yemiştim salatayla ekmeksiz benimde öyle çok düşük çıkmıştı çipura özellikle şekri dşürüyormuş canım sen 1 saatlik şekerlerini ölç benim tüp dr da öyle demişti gebelikte ilk 1 saat sorası değeri önemliymiş o değer 140 geçniyecek önemli olann bu hatta dr 160 civarı olursa hemen gelin dedi onun dışında gitmeme gerek yokmuş ben zaten evde takibini yapıyorum ama ben her gün 1 yumurta yemeye devzam ediyorum bebeğimin gıda alması için her sabah 1 yumurta yiyorumaslında çoğalttı biraz
ama söylemesi ayıptır balık yedim yanında ekmek falan yiyemedim aslında 3 dilim ekmek falan var.....
sadece salata yedim eksik yemek yedim yani oyüzden olabilir.....
bana da yumurta ekledi canımtamam o zaman bende balık yiyince öyle hatta 62 çıkmıştı çi,pra yemiştim salatayla ekmeksiz benimde öyle çok düşük çıkmıştı çipra özellikle şekri dşürüyormuş canım sen 1 saatlik şekerlerini ölç benim tüp dr da öyle demişti gebelikte ilk 1 saat sorası değeri önemliymiş o değer 140 geçniyecek önemli olann bu hatta dr 160 civarı olursa hemen gelin dedi onun dışında gitmeme gerek yokmuş ben zaten evde takibini yapıyorum ama ben her gün 1 yumut-rta yemeye devzam ediyorum bebeğimin gıda alması için her sabah 1 yumurta yiyorum
yok canım ya bana hat-ftada 2 kere ölçsen yeter dedi sabah klakınca sabah tok akşam tok ölçsen yeter dedibana da yumurta ekledi canım
yarın gideyim bi konuşayım ozaman sen hergün ölçecekmiisin artık.bendede alet var 4 kez ölçüyorum.
mesela 8 de kahvaltı yaptın 9 daki ölçümmü öneml?
daha sonra öğlen ara akşam ........
hoşgeldin canım geçmiş olsun şeker testini doğum dr un talep ediyor yaptırıyorsunhayırlı akşamlar herkese
geçmişi okuyamadım..herkes iyidir inş.
çoğunluk şeker tarama testinden geçmiş maşallah
bn daha yaptırmadım
yarın kadın doğum dr. da kontrolum var
grip yuzunden 1 hafta ertedim dr. kontrolumu
yarın miniğimi görmek için sabırsızlanıyorum
kızlar bişey soracam
sizler şeker tarama testini kadın doğuma mı yaptırıyorsunuz yoksa başka dr. mu ?
benim diğer günde endokrin uzamnda kontrolum var..
kadın doğum uzmanım burda yaptır dedi ama bilmiyorum..kararsız kaldım...
çokk sevindim .. insilün olmana gerek kalmamış ..zaten kolların hep iğneden hassastı ..nasılsınız bakalım vallahi 2 gündür yazdan kalma hava herşvar burda 2 gündür tadını çıkardık bu güzel havanın deniz kenarında oturduk çok güzel bir hafta sonu geçirdik ay kızlar havalar ısındıkça ve günler uzadıkça çok mutlu oluyorum bebişlerin geliş zamanı geliyor diye dün şekerim için dahiliye drna gittim dr şeker değerlerin güzel insüline gerek yok diyete devam et dedi hafta da 2 kere ölç bak değerlerine dedi çok şükür şimdilik sorun yok...sedacım çoktandır görüşemiyoruz nasılsın canım şeker değerlerin nasıl ...
bence kadın doğuma gidicen yaaa ... yaptır orada şeker tahlilini.. aynı gün sonuç çıkıyor zaten ... o sonucu al ... ertesi gün endokrin uzmanına gideceksin yaaa .. ona göster ....hayırlı akşamlar herkese
geçmişi okuyamadım..herkes iyidir inş.
çoğunluk şeker tarama testinden geçmiş maşallah
bn daha yaptırmadım
yarın kadın doğum dr. da kontrolum var
grip yuzunden 1 hafta ertedim dr. kontrolumu
yarın miniğimi görmek için sabırsızlanıyorum
kızlar bişey soracam
sizler şeker tarama testini kadın doğuma mı yaptırıyorsunuz yoksa başka dr. mu ?
benim diğer günde endokrin uzamnda kontrolum var..
kadın doğum uzmanım burda yaptır dedi ama bilmiyorum..kararsız kaldım...
sedasem annen gelmiş ne güzel .... ohh herşeyine yardımcı olur destek olur
çokk sevindim .. insilün olmana gerek kalmamış ..zaten kolların hep iğneden hassastı ..
diyete katlanıcan birtek ...
bence kadın doğuma gidicen yaaa ... yaptır orada şeker tahlilini.. aynı gün sonuç çıkıyor zaten ... o sonucu al ... ertesi gün endokrin uzmanına gideceksin yaaa .. ona göster ....
sedasem annen gelmiş ne güzel .... ohh herşeyine yardımcı olur destek olur
çokk sevindim .. insilün olmana gerek kalmamış ..zaten kolların hep iğneden hassastı ..
diyete katlanıcan birtek ...
bence kadın doğuma gidicen yaaa ... yaptır orada şeker tahlilini.. aynı gün sonuç çıkıyor zaten ... o sonucu al ... ertesi gün endokrin uzmanına gideceksin yaaa .. ona göster ....
sağol canım.......
ben bugün erken yatıyorum iyi geceler herkeze....
sanada iyi geceler canımkendine ve kuzuna dikkat etsağol canım.......
ben bugün erken yatıyorum iyi geceler herkeze....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?