2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Uploaded with ImageShack.us
bide bu tarz var

bu da güzelmiş ama diğeri daha çok hoşuma gitti dr işini ne yaptın dr na devammı yoksa emin beye mi gideceksin ben geçen perşembe hastneye emin beye gitiim öğlen 1 deydi randevum ama dr yine doğuma mı gitti bilmemem kapının çüönü ful doluydu eşimnde acelesi vardı vazgeçtik beklemekten ve son iki gidişimde böyle kalabalık olunca artık budan sonra özel muaynanesine gitmeye karar verdik özel ücreti 100 tl ama aletleri çok güzel artık ayda 1 gideriz olmazsa veririz o meblayı dedik sen ne yapmat-ya karar verdin

canım ben doktorumla konuştum özür diledi ve sadece oan şasırdığını falan söyledi o bilmiyomuş diyetisyen olduğunu.
bende samimiyetine inandım.onun dışında gerçekten ilgili benimle en ufacık bişeyde önlem almak istiyor.devam ediyorum yani.
yarın bide 1 saat sonrasına bakayım canım.mesela 7 de yemek yemiştim.şimdi ölçtüm 90 çıktı tokluk.biraz düşük gibi geldi bu sefer bana.
sence?
senin kaç çıkıyor genelde tokluk?

ya güzelim bilmiyorumkiii keşke ankarada bulabilsem böle bişilerde kıyas yapabilsem

canım 1 saat toklukmu 90 çıktı benim 1oo civarı genelde acaba senin diyetmi çok sıkı benim 2000 kalorilik

canım 1 saat toklukmu 90 çıktı benim 1oo civarı genelde acaba senin diyetmi çok sıkı benim 2000 kalorilik

aslında çoğalttı biraz
ama söylemesi ayıptır balık yedim yanında ekmek falan yiyemedim aslında 3 dilim ekmek falan var.....
sadece salata yedim eksik yemek yedim yani oyüzden olabilir.....

aslında çoğalttı biraz
ama söylemesi ayıptır balık yedim yanında ekmek falan yiyemedim aslında 3 dilim ekmek falan var.....
sadece salata yedim eksik yemek yedim yani oyüzden olabilir.....
tamam o zaman bende balık yiyince öyle hatta 62 çıkmıştı çipura yemiştim salatayla ekmeksiz benimde öyle çok düşük çıkmıştı çipura özellikle şekri dşürüyormuş canım sen 1 saatlik şekerlerini ölç benim tüp dr da öyle demişti gebelikte ilk 1 saat sorası değeri önemliymiş o değer 140 geçniyecek önemli olann bu hatta dr 160 civarı olursa hemen gelin dedi onun dışında gitmeme gerek yokmuş ben zaten evde takibini yapıyorum ama ben her gün 1 yumurta yemeye devzam ediyorum bebeğimin gıda alması için her sabah 1 yumurta yiyorum

Son düzenleme:
rapuncum sağol bir karar vericem artık.
bende senin beşiği çokk beğendim.daha önce yazdım zaten çok kaliteli gözüküyor

bana da yumurta ekledi canım
yarın gideyim bi konuşayım ozaman sen hergün ölçecekmiisin artık.bendede alet var 4 kez ölçüyorum.
mesela 8 de kahvaltı yaptın 9 daki ölçümmü öneml?
daha sonra öğlen ara akşam ........

hayırlı akşamlar herkese
geçmişi okuyamadım..herkes iyidir inş.
çoğunluk şeker tarama testinden geçmiş maşallah
bn daha yaptırmadım
yarın kadın doğum dr. da kontrolum var
grip yuzunden 1 hafta ertedim dr. kontrolumu
yarın miniğimi görmek için sabırsızlanıyorum

kızlar bişey soracam
sizler şeker tarama testini kadın doğuma mı yaptırıyorsunuz yoksa başka dr. mu ?
benim diğer günde endokrin uzamnda kontrolum var..
kadın doğum uzmanım burda yaptır dedi ama bilmiyorum..kararsız kaldım...

yok canım ya bana hat-ftada 2 kere ölçsen yeter dedi sabah klakınca sabah tok akşam tok ölçsen yeter dedi

hoşgeldin canım geçmiş olsun şeker testini doğum dr un talep ediyor yaptırıyorsun

sedasem annen gelmiş ne güzel .... ohh herşeyine yardımcı olur destek olur

çokk sevindim .. insilün olmana gerek kalmamış ..zaten kolların hep iğneden hassastı ..
diyete katlanıcan birtek ...
bence kadın doğuma gidicen yaaa ... yaptır orada şeker tahlilini.. aynı gün sonuç çıkıyor zaten ... o sonucu al ... ertesi gün endokrin uzmanına gideceksin yaaa .. ona göster ....

sağol canım.......
ben bugün erken yatıyorum iyi geceler herkeze....

hoşgeldin canım çok sağol evt insüline gerek kalmaması çok iyi oldu doğuma kadar bu şekilde devam edcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…