2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

rapuncum sağol bir karar vericem artık.
bende senin beşiği çokk beğendim.daha önce yazdım zaten çok kaliteli gözüküyor

ben kalitesinden şüphe etmiyorum hiç canım. o adam orda sürekli o beşiklerin satışını yapıyor.emin satıcı yani.ama üç aydan sonra kendi odasına geçiricem ben. malum çalışıyorum. doğum iznindeyken alıştırmam gerekiyor kendi odasına. o yüzden 2-3 ay için böle bişimi alsam yoksa daha ucuz bişilermi baksam ona karar veremedim...

bende yatıyım yarın pazartesi iş var gene gittikçe zor gelmeye başlıyor :26::26:
iyi geceler kızlar

canım yaa - 2-3 ay için 300 tl gibi bir rakam çok değilmi...
e-bebekte kampanyalı park yataklar var ..100 tl .. hem yanına alırsın .. hem tekerlekli ,istersen solona yada odasına götür ... 4-5 yaşına kadar kullanma şansı var - beşiklere göre daha sağlam ...
ayarı var sallanabiliyor ... müzikli kutusu var ışıklı-alt açma bölümü var- bide sallanan oyuncakları var...
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bak buuuu

canım iii geceler...soruna tam cevap veremedim....baglantı giitii ancak baglandım....en pahalısı izmirde işte 900 civarı 650 de iyii fiyat bence...kalitelidir diye düşünüyorum...tabi yatak tercih meselesi..kimi park yatak düşünüyor kimi ahşap...bebek işi masraflı malesef...bizede kayınvalidemler aldı odayı ondan aldık yoksa bizide zorlardı..... ben içimde kaslın istemiyorum...sepet aldık birde onuda dayım verdi yeni doğum yapmıştı..malum 3 ay ancak yatıyor...toplama oldu azcık :) ama güzel oldu :)

nerden aldın sepet beşiği?sallanıomu? bana mağaza adı verirmisin? yatak odama almam lazım..

canım benim sepeti ben satın almadım...dayım verdi...yeni doğum yapmıştı..malum 3 ay kulllanılıyor...o yüzden bilemicem...ama izmirde bambu gibi gözüken ama metalden sallan beşikler içindeki süsü dahil artı cibindirk 200 lira..bambu olursa 300 küsür oluyor....ama sen zaten park yatak almadınmı ? o olmuyor mu yatak odasına....
bebek magzalarında satılıyor....uygun fiyatlıalr var hepsi içinde ...ama ebebk gibi yerler değil...çarşı içindeki bebek magzalarında...

QUOTE=sedasem;17508792]bende yapıcam ama öyle çok şatafatlı değil krem işlemeli sade aynı zamanda şık bişeyler bakıyorum.seninkinin markası ne canım?
ben araştırıyorum fikir veren olursa sevinirim

hello, how are you rapun?[/QUOTE]

sedasem cim...vallaha geçmiş zaman anem yapmış...çeyiz...işte her kızın vardır ya sardılır faaln ara danteller öle bir şey....ben mevlüt olunca öle yatakta yatmayı düşünmediğimden abartmıcam gerek yok...güzel şifon bir elbisem var onu giycem mevlütete...giyerim topukll ayakkbıalrıı gezinirim kızımla....
marka:ANNEM...

rapunzel.... canım az önce tarir ettiğim beşiğ gitti ggidiyor da eklemişin sen kübraya ...işt eonun metali 200 lira herşeyi içinde ....

güle güle kullanın cicişlerinizi... ciciler sayfasında görmek isteriz...

çilek mobilya cok uygun cnm ayrıca aldıgın ay doğum gununse ayrıca yuzde 25 ındırım uygulanıyor martta alıcan diyelım ki esının ya da senın mart degılse bıle dogum gunu mart olan bırının nufusunu goturuyosun fotokopı alıyolar. buyuyenkaryolada var ınternet adresınde fıyatları da yazıyor

Son düzenleme:

evet nevracım..bende çok olduğunu düşünüyorum. o yüzden kararsızım. ama bu lnkini gönderdiğin park yataklarda doğru dürüst sallanmıyormuş.alanlar öyle diyor..belki kaliteli olanlar sallanıyodurda bunlardan alan tanıdıklarım memnun kalmadı..biraz daha düşüncem :44:

benim park yatağım geniş....sığmıyor

Herkese Günaydınlar
sağlıklı,huzurlu,hayırlı ve mutlu bir hafta geçirmemizi diliyorum
hasta olan arkadaşlarıma şifalar diliyorum
herşey gönlümüzce olur inş.

geçmişi okudum
yani oku oku zor bitti yaw
maşallah ne kaynamış topiğimiz
buluşma konuşulmuş
kahveler lohusa yatakları bebek beşikleri konuşulmuş
alah hepimizin gönlüne göre versin inş.

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar

Günaydın kıslar...amin inş..güzel bir hafta olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…