Herkese Günaydınlar
sağlıklı,huzurlu,hayırlı ve mutlu bir hafta geçirmemizi diliyorum
hasta olan arkadaşlarıma şifalar diliyorum
herşey gönlümüzce olur inş.
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar
Günaydın kıslar...amin inş..güzel bir hafta olur...
günaydınlar herkese
günaydınnnn
günaydın canlarım...
nasılsınız?
üç gündür yoktum sizleri çok merak ettim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım burda yanlız değilim fırsatım olursa mutlaka okumaya çalışacağım.. eee ne var ne yok anlatın bakalım:)))
ben hala iş yerindeyim yanımdaki arkadaşa yardımcı olmak için 1 hafta daha burdayım sizlerleyim diyede mutluyum,hafta sonu park yatak,viskoles yatağı anakucağı küveti,oyun halısı,chicco nun biberonu,kozmetik ürünleri daha neler neler insanın aldıkça alası alası geliyor. herşeye baktık ayrıca bebek odası için genç odası baktık kısmetse bu hafta hepsi alınacak aman rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin insan herşeyin güzelini almak istiyor ama masraf bayağı büyükmüş sağlık olsun tabiki... öyle işte kızlar hepinizi öpüyorum ben burdayım..
günaydın canlarım...
nasılsınız?
üç gündür yoktum sizleri çok merak ettim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım burda yanlız değilim fırsatım olursa mutlaka okumaya çalışacağım.. eee ne var ne yok anlatın bakalım:)))
ben hala iş yerindeyim yanımdaki arkadaşa yardımcı olmak için 1 hafta daha burdayım sizlerleyim diyede mutluyum,hafta sonu park yatak,viskoles yatağı anakucağı küveti,oyun halısı,chicco nun biberonu,kozmetik ürünleri daha neler neler insanın aldıkça alası alası geliyor. herşeye baktık ayrıca bebek odası için genç odası baktık kısmetse bu hafta hepsi alınacak aman rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin insan herşeyin güzelini almak istiyor ama masraf bayağı büyükmüş sağlık olsun tabiki... öyle işte kızlar hepinizi öpüyorum ben burdayım..
günaydın canlarım...
nasılsınız?
KIZLAR GÜNAYDINNNNNN....yeni haftamız sağlıkla ,huzurla,mutlukla geçsin.......artalım çoğallalım hiç azalmıyalım....
CerenliYagmur
zonox,
deniz.14,
semaysem,
blue_sky,
rapunzeln+,
simgesel
kahvaltı yapıp hemen geleceğim........
günaydın güzel annelr. bugün erken kalktım. aslında yatardım da kombim su damlatmış hep halılarım ıslanmış onlarla uğaştım. hamle hamile hiç çekilmiyo böyle işler. Allahtan eşim vardıda beraber hallettik.
günaydın arkadaşlarım
nasılsınız cumadan beri özledim sizleri :) c.tesi şeker ölçümü yaptırdım ama henüz doktorumla konuşamadım sonuçları mail olarak istedim hastaneden baktım ama glukoz :70-100 yazıyo bende 110 çıkmış iyimi kötümü anlayamadım kan sayımıda yapıldı onuda kırmızı okla düşüş işaretiyle göstermişler valla ilaçda verse kullanmıcam artık aa bune be :):) ecza dolabı gibi oldum h.sonum çok güzeldi bol bol gezdim alışveriş yaptım neler neler aldım kızıma ona aldıkça ben mutlu oldum sizlerin keyifleri nasıl
KIZLAR GÜNAYDINNNNNN....yeni haftamız sağlıkla ,huzurla,mutlukla geçsin.......artalım çoğallalım hiç azalmıyalım....
CerenliYagmur
zonox,
deniz.14,
semaysem,
blue_sky,
rapunzeln+,
simgesel
günaydın güzel annelr. bugün erken kalktım. aslında yatardım da kombim su damlatmış hep halılarım ıslanmış onlarla uğaştım. hamle hamile hiç çekilmiyo böyle işler. Allahtan eşim vardıda beraber hallettik.
günaydın arkadaşlarım
nasılsınız cumadan beri özledim sizleri :) c.tesi şeker ölçümü yaptırdım ama henüz doktorumla konuşamadım sonuçları mail olarak istedim hastaneden baktım ama glukoz :70-100 yazıyo bende 110 çıkmış iyimi kötümü anlayamadım kan sayımıda yapıldı onuda kırmızı okla düşüş işaretiyle göstermişler valla ilaçda verse kullanmıcam artık aa bune be :):) ecza dolabı gibi oldum h.sonum çok güzeldi bol bol gezdim alışveriş yaptım neler neler aldım kızıma ona aldıkça ben mutlu oldum sizlerin keyifleri nasıl
günaydın arkadaşlarım
günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
özlemcim maşallah oğluşuna daha çok büyüsün inşşş:) yvrucum benimde akıntı sorunum ve kasıklarımda sancım vardı fitil verdi doktorum ama ben 1.cisini kullandığım akşam ve sancım çok artmıştı tekrar dokorumuza gittik ve enfeksiyon çıktı bahsetmiştim hastanede yattım fitile gerek kalmadan serum taktılar bence kullan tatlım doktorun verdiyse vardır bildiği ilerlerse benim gibi olmagünaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
tatlım nasılsın. valla bilmiomki cnm doktorla konuşamadım henüz test sonuçlarında yazmışlar glukoz yazıo karşısında 70-100 yazıo ama benim değer 110 muş acaba çokmu yüksek kigünaydın melek...çok geçmiş olsun,ben de sinir olurum böyle ansızın olan tersliklere..hele evle ilgili olunca...geçmiş olsun tekrar...
slm tubiş...hayırlı olsun ciciler...şeker yüksek miymiş ki 110 iyi gibi bence...:26:
günaydın cnm kan ilacımı kesmiorum kullanırımda eksteden yeni ilaçlara kapalı bedenim :):) çok kullanır oldum biliosun enfeksiyon falan vardı yaamin canım...
ayy geçmiş olsun valla canım gerçekten zordur
günaydın tatlım..hiç olmasssa 2 günde bir iç kan ilacını. ben öle yapıyorum. şeker açlık tokluk??hangisi ki
günaydıınn
ben değerleri anlayamadımm :26:
kullan arkadaşım yapıcak bişey yok demekki
ohh güle güle kullan cicilerini
GÜNAYDIINNN
GÜNAYDINNNN
günaydıınn
teşk.ler sen nasılsın
ohh 1 hafta daha aramızdasın çok sevindimm bu habere:)
ayy sorma baktıkça alası geliyor insanın
hoşgeldin cm...güle güle kullanın hepsini inş...
güle güle kullanın canım..eksik bitmiyor hakkaten. haftasonu bizde alışverişdeydik..bitti...gibi....
CerenliYagmur
zonox,
deniz.14,
semaysem,
blue_sky,
rapunzeln+,
simgesel
günaydın arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?