2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarım...
nasılsınız?

üç gündür yoktum sizleri çok merak ettim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım burda yanlız değilim fırsatım olursa mutlaka okumaya çalışacağım.. eee ne var ne yok anlatın bakalım:)))

ben hala iş yerindeyim yanımdaki arkadaşa yardımcı olmak için 1 hafta daha burdayım sizlerleyim diyede mutluyum,hafta sonu park yatak,viskoles yatağı anakucağı küveti,oyun halısı,chicco nun biberonu,kozmetik ürünleri daha neler neler insanın aldıkça alası alası geliyor. herşeye baktık ayrıca bebek odası için genç odası baktık kısmetse bu hafta hepsi alınacak aman rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin insan herşeyin güzelini almak istiyor ama masraf bayağı büyükmüş sağlık olsun tabiki... öyle işte kızlar hepinizi öpüyorum ben burdayım..

günaydınlar herkese

GÜNAYDIINNN

GÜNAYDINNNN

günaydıınn
teşk.ler sen nasılsın
ohh 1 hafta daha aramızdasın çok sevindimm bu habere:)
ayy sorma baktıkça alası geliyor insanın

hoşgeldin cm...güle güle kullanın hepsini inş...

güle güle kullanın canım..eksik bitmiyor hakkaten. haftasonu bizde alışverişdeydik..bitti...gibi....

KIZLAR GÜNAYDINNNNNN....yeni haftamız sağlıkla ,huzurla,mutlukla geçsin.......artalım çoğallalım hiç azalmıyalım....

CerenliYagmur
zonox,
deniz.14,
semaysem,
blue_sky,
rapunzeln+,
simgesel

kahvaltı yapıp hemen geleceğim........

GÜNAYDIINNN
amin amiiin inş..
afiyet olsunn

günaydın güzel annelr. bugün erken kalktım. aslında yatardım da kombim su damlatmış hep halılarım ıslanmış onlarla uğaştım. hamle hamile hiç çekilmiyo böyle işler. Allahtan eşim vardıda beraber hallettik.

günaydın arkadaşlarım
nasılsınız cumadan beri özledim sizleri :) c.tesi şeker ölçümü yaptırdım ama henüz doktorumla konuşamadım sonuçları mail olarak istedim hastaneden baktım ama glukoz :70-100 yazıyo bende 110 çıkmış iyimi kötümü anlayamadım kan sayımıda yapıldı onuda kırmızı okla düşüş işaretiyle göstermişler valla ilaçda verse kullanmıcam artık aa bune be :):) ecza dolabı gibi oldum h.sonum çok güzeldi bol bol gezdim alışveriş yaptım neler neler aldım kızıma ona aldıkça ben mutlu oldum sizlerin keyifleri nasıl

günaydıınn
erken kalkmak iyidir
yoksa halılarla beraber yüzecekmişsin
ya sorma allah yardım etsin
ıslakken ağır olurlar iyiki eşin evdeyken farketmişsiniz .
çokmu ıslandılar inş.çabuk kururlar

günaydıınn
ben değerleri anlayamadımm :26:
kullan arkadaşım yapıcak bişey yok demekki
ohh güle güle kullan cicilerini

amin canım...

ayy geçmiş olsun valla canım gerçekten zordur

günaydın tatlım..hiç olmasssa 2 günde bir iç kan ilacını. ben öle yapıyorum. şeker açlık tokluk??hangisi ki

günaydın melek...çok geçmiş olsun,ben de sinir olurum böyle ansızın olan tersliklere..hele evle ilgili olunca... geçmiş olsun tekrar...

slm tubiş...hayırlı olsun ciciler...şeker yüksek miymiş ki 110 iyi gibi bence...:26:

günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşş doktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn

günaydıınnn
gözünaydınnnn
oğluna kocaman maşallahh
demek çok yaramaz olucak senin oğliş
bence fitili kullanman lazım özlemayd hiçbir tehlikesi yok sıkılmadan kullanabilirsin
başka türlü geçmiyo bu sıkıntı

teşekkürler kızlar.
özlemayd maşşallah bebişine kocaman olmuş geçen hafta benim beişte 980 grdı deralde seninki kadar olmuştur şimdi.

özlemcim maşallah oğluşuna daha çok büyüsün inşşş:) yvrucum benimde akıntı sorunum ve kasıklarımda sancım vardı fitil verdi doktorum ama ben 1.cisini kullandığım akşam ve sancım çok artmıştı tekrar dokorumuza gittik ve enfeksiyon çıktı bahsetmiştim hastanede yattım fitile gerek kalmadan serum taktılar bence kullan tatlım doktorun verdiyse vardır bildiği ilerlerse benim gibi olma
tatlım nasılsın. valla bilmiomki cnm doktorla konuşamadım henüz test sonuçlarında yazmışlar glukoz yazıo karşısında 70-100 yazıo ama benim değer 110 muş acaba çokmu yüksek ki
amin canım...

ayy geçmiş olsun valla canım gerçekten zordur

günaydın tatlım..hiç olmasssa 2 günde bir iç kan ilacını. ben öle yapıyorum. şeker açlık tokluk??hangisi ki
günaydın cnm kan ilacımı kesmiorum kullanırımda eksteden yeni ilaçlara kapalı bedenim :):) çok kullanır oldum biliosun enfeksiyon falan vardı ya
günaydıınn
ben değerleri anlayamadımm :26:
kullan arkadaşım yapıcak bişey yok demekki
ohh güle güle kullan cicilerini

günaydın cnm nasılsın valla bende anlamadım arkadaşım 10 gibi arıcam bakalım doktorumu

GÜNAYDIINNN

GÜNAYDINNNN

günaydıınn
teşk.ler sen nasılsın
ohh 1 hafta daha aramızdasın çok sevindimm bu habere:)
ayy sorma baktıkça alası geliyor insanın

günaydın sema cann çok şükür kızımda bende iyi sayılırız ama çok gezdiğim için sanki idrar yollarımda sızı var gibi gibi.. inş. onuda bol su ile atlatacağız.. şeker tahlilim ii çıktı söylemiştim demi,ama kansızlık yani sınırda kan hapını arada günde 2 defa almamı söylemiş doktorum.. sen nasılsın ne var ne yok neler yaptın??

hoşgeldin cm...güle güle kullanın hepsini inş...

çok teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun..

güle güle kullanın canım..eksik bitmiyor hakkaten. haftasonu bizde alışverişdeydik..bitti...gibi....

çok teşekkür ederim canım,daha iyileri hepinizin olsun eksik bitmiyor ayy baktıkça eksik çıkıyor:18::18::18:sizde aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım.. ne güzel bitirmişsiniz..

günaydınnn afiyet olsun...

kolay gelsin canım iyiki eşin yanındaymış yoksa çok zor olurdu..

canım sınır 112 diye biliyorum bence gayet iyi çıkmış açlık kan şekeri demi bana direk tokluk yapılmıştı onda sınır 140 benimde 112 çıktı..

cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın,güzel günlerde kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…