2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlarımmmm

dün eşimin doğum yapan akrabasına gittik. kadın 15 kilo almıış. ve 3 ay geçmiş 1 kilo fazlası var. inanamadım Allah bize de nasip etsin o güneşli günleri

kızlar, ben artık geceleri uyuyamıyorum. sürekli uyanıyorum ve nefesim daralıyor gibi oluyor, özellikle yemeklerden sonra nefes almakta güçlük çekiyorum. size de böyle oluyor mu,

bu arada İKEA da çok güzel bebek perdeleri var. bakmanızı öneririm arkadaşlar

hayırlı olsun canım, kızının cicileri. güle güle kullanın ana kız
merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?
canım lohusa yatağı biz de yok sanırım hiç duymadım:26:

günaydınnnnnnnnnnnnn

oğluşumla 27+1 bundan daha aydın bir gün olamaz. maşallah kuzularımızaaaaa

günydın kızlar....
değerin açlık kan şekeriyse eğer yüksek canım.benimde 114 çıkmıştı ve yüksek dendi,100 lük yükleme yapıldı ve onda da yüksek çıkınca gebelik şekeri teşhisi kondu.şimdi diyet yapıyorum.

valla çaresiz kullancamm herhaldee canımmm... off offf

teşekkürler kızlar.
özlemayd maşşallah bebişine kocaman olmuş geçen hafta benim beişte 980 grdı deralde seninki kadar olmuştur şimdi.

olmuştur olmuşturr biz üzülüyoruz kilo alıyoruz diyee amaa insan onun büyüdüğünü görünce takmıyo kiloyuuu...

tatlım açlık tı evet sende daha 1 hafta bizlerleymişsin çok sevindim eve de net işini ayarlarsın inş.annenler yanındamı

zonox cnm nasılsın maşallah size :) bende 3 gün sonra çiftli sayılara ineceğim yehhu bu arada arkadaşına maşallah umarım bizlerde öyle oluruz ama sezeryan olursa bana biraz zor gibi gelio ya doktoruma ısrarla tembih edicem sezeryan olursam iyice temizle diyeceğim içerde ne varsa fazlalık kalmasın

özlemcim tabiki fitili kullanmalısın..bebeğe hiç bir zararı yok,aksine faydası olucak..çünkü bu tür enfeksiyonlar tedavi edilmezse daha büyük sorun teşkil eder ve erken doğuma sebeb olur..bence ilaçlarını kullanmalısın arkadaşım.

günaydın cnm nasılsın valla bende anlamadım arkadaşım 10 gibi arıcam bakalım doktorumu[/QUOTE]

iyi haberler alırsın inş.

rapuncum ozaman 150 falan satılan sallanan beşikler var bambu değil ama onlardan alabilirsin bebek arabası falan satılan yerlerde oluyor geçici öyle al.

maaşllah canım bebişkoya
bendede idararda bol lokosit çıktı antibiotik kullandım 5 gün umarım geçmiştir.sende kullan doktorun verdiyse sonra daha başka sorun olabilir canım....
herkeze günaydın
dün yatıyorum dedikten sonra eşim hastalandı üşütmüş sanırım ateş sıtma sabaha kadar uyumadım.nasıl kötüydü
sabah hemen doktora gittik oda benim zorumla ah niye bu erkekler böyle yatayım geçer diyorlar.ama öyle değil.kan tahlili ve film çekildi.bakalım 11 de alınacak sonuçlar.inşallah ciddi bişeyi yoktur.ona çok üzüldüm....

canımmmm haklısınn çaresiz kullancamm eğerr benim korkularım vee biraz da üşenciliğim yüzünden erken doğum falan olursa kendimi affedemem yavvv... sağolasınn canımm

günaydınnn herkese

Hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle.Sabah şeker yükleme testimi yaptırdım az önce geldim ama mahfoldum kızlar başım döndü gözlerim karardı daha yeni yeni kendime geliyorum inş. sonucum yüksek çıkmaz

evet tatlım açlık şekeri ölçüldü üfsss vallahi olumsuz bişey sölemesini istemiyorum artık doktorun

benimde 27 aynıyız

oy maaşallah şekercim...fitillle ilgili sıkıntı yapma bence.kullan...

zonicim nbr?geceleri uyumamda henüz sıkıntım yok ama o nefes dalığı ve yemek sonrası şikayetler bende de var canım..:26: ama bebeklerimiz büyüyüp baskı yaptığından normal bunlar...katlanacağız napalım...

slm zehra

yanlız mı gitiin canım yoksa....50 likte pek sarsmıyor ama 100 lük beklemek zor....aç kalma canım doğur kendini.....geçmiş olsun

zonox cnm nasılsın maşallah size :) bende 3 gün sonra çiftli sayılara ineceğim yehhu bu arada arkadaşına maşallah umarım bizlerde öyle oluruz ama sezeryan olursa bana biraz zor gibi gelio ya doktoruma ısrarla tembih edicem sezeryan olursam iyice temizle diyeceğim içerde ne varsa fazlalık kalmasın [/QUOTE]

haha söyle söylee
ama sezeryanla doğuranlarda çabuk kilo veriyo kokrma
benim tanıdığım hamilelikte 30 kg aldı
sez.doğum yaptı
bebeği şuanda 7 aylık
25 kg verdi 5 kilosu kaldı
oda emzirdiği için diyet bile yapmadan verdi

geçmiş olsunn
inş.bişeyciği yoktur
şimdi iştemi evdemi eşin ?

günaydıınnn
çok geçmiş olsunnn
inş.sonuçalrın güzel çıkarrrr

günaydın cnm nasılsın
yanlız mı gitiin canım yoksa....50 likte pek sarsmıyor ama 100 lük beklemek zor....aç kalma canım doğur kendini.....geçmiş olsun

tşk ederim cnm beni 50 lik bile sarstı valla inş.100'lüğe gerek kalmaz karnımıda doyurdum ama hala elim ayağım tutmuyor sonuctan tırsar oldum valla :26::26:

haha söyle söylee
ama sezeryanla doğuranlarda çabuk kilo veriyo kokrma
benim tanıdığım hamilelikte 30 kg aldı
sez.doğum yaptı
bebeği şuanda 7 aylık
25 kg verdi 5 kilosu kaldı
oda emzirdiği için diyet bile yapmadan verdi

geçmiş olsunn
inş.bişeyciği yoktur
şimdi iştemi evdemi eşin ?

günaydıınnn
çok geçmiş olsunnn
inş.sonuçalrın güzel çıkarrrr[/QUOTE]

tşk ederim cnm 2 saat sonra öğrenicem sonucu bakalım hayırlısı artık

Günaydın herkese, iyi haftalar dilerim. Mobilyalarınızı iyi günlerde kullansın bebişleriniz. Ben de park yataga koymak için yatak arıyorum, var mı önerileriniz? Bebekler için ayrıca yastığa gerek olmuyo ilk aylarda değil mi?

Rapunzelcim, hft sonu gittiniz mi annenle, beğendin mi, nasıldı çıkrıkçılar çarşısı, tavsiye ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…