hayırlı olsun canım, kızının cicileri. güle güle kullanın ana kızben geldimmm .
..sabah merhaba deyip kapadım .. dışarı çıktık sonra ...
bebişin yatak odası siparişi ni verdik ... lila rengi aynalı cici bir takım beğendim .. çekmece dolu valla heryanı ...... bazalı büyük yatak aldık ... birde yanına park yatak alacağız ...
halımız geldi(prensesli ) babam almış ..resmini çektim bir ara ekleyeceğim cicilere ...
hamileliğin en güzel yanı yeni ciciler almak heralde...
canım lohusa yatağı biz de yok sanırım hiç duymadım:26:merhaba kızlar
nasılsınız?
sizler lohusa yatağı yapacakmısınız?
KIZLAR GÜNAYDINNNNNN....yeni haftamız sağlıkla ,huzurla,mutlukla geçsin.......artalım çoğallalım hiç azalmıyalım....
CerenliYagmur
zonox,
deniz.14,
semaysem,
blue_sky,
rapunzeln+,
simgesel
kahvaltı yapıp hemen geleceğim........
günaydın arkadaşlarım
nasılsınız cumadan beri özledim sizleri :) c.tesi şeker ölçümü yaptırdım ama henüz doktorumla konuşamadım sonuçları mail olarak istedim hastaneden baktım ama glukoz :70-100 yazıyo bende 110 çıkmış iyimi kötümü anlayamadım kan sayımıda yapıldı onuda kırmızı okla düşüş işaretiyle göstermişler valla ilaçda verse kullanmıcam artık aa bune be :):) ecza dolabı gibi oldum h.sonum çok güzeldi bol bol gezdim alışveriş yaptım neler neler aldım kızıma ona aldıkça ben mutlu oldum sizlerin keyifleri nasıl
günaydıınnn
gözünaydınnnn
oğluna kocaman maşallahh
demek çok yaramaz olucak senin oğliş
bence fitili kullanman lazım özlemayd hiçbir tehlikesi yok sıkılmadan kullanabilirsin
başka türlü geçmiyo bu sıkıntı
teşekkürler kızlar.
özlemayd maşşallah bebişine kocaman olmuş geçen hafta benim beişte 980 grdı deralde seninki kadar olmuştur şimdi.
Günaydın canlarımmmm
dün eşimin doğum yapan akrabasına gittik. kadın 15 kilo almıış. ve 3 ay geçmiş 1 kilo fazlası var. inanamadımAllah bize de nasip etsin o güneşli günleri
kızlar, ben artık geceleri uyuyamıyorum. sürekli uyanıyorum ve nefesim daralıyor gibi oluyor, özellikle yemeklerden sonra nefes almakta güçlük çekiyorum. size de böyle oluyor mu,
bu arada İKEA da çok güzel bebek perdeleri var. bakmanızı öneririm arkadaşlar
ayyyyy ikeaa bizee çokk uzakk amaaa bend e bakıyordummm aklımda olsun canımcımmm
hayırlı olsun canım, kızının cicileri. güle güle kullanın ana kız
canım lohusa yatağı biz de yok sanırım hiç duymadım:26:
günaydınnnnnnnnnnnnn
oğluşumla 27+1 bundan daha aydın bir gün olamaz. maşallah kuzularımızaaaaa
tatlım açlık tı evet sende daha 1 hafta bizlerleymişsin çok sevindim eve de net işini ayarlarsın inş.annenler yanındamıgünaydın sema cann çok şükür kızımda bende iyi sayılırız ama çok gezdiğim için sanki idrar yollarımda sızı var gibi gibi.. inş. onuda bol su ile atlatacağız.. şeker tahlilim ii çıktı söylemiştim demi,ama kansızlık yani sınırda kan hapını arada günde 2 defa almamı söylemiş doktorum.. sen nasılsın ne var ne yok neler yaptın??
çok teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun..
çok teşekkür ederim canım,daha iyileri hepinizin olsun eksik bitmiyor ayy baktıkça eksik çıkıyor:18::18::18:sizde aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım.. ne güzel bitirmişsiniz..
günaydınnn afiyet olsun...
kolay gelsin canım iyiki eşin yanındaymış yoksa çok zor olurdu..
canım sınır 112 diye biliyorum bence gayet iyi çıkmış açlık kan şekeri demi bana direk tokluk yapılmıştı onda sınır 140 benimde 112 çıktı..
cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın,güzel günlerde kullanın..
Günaydın canlarımmmm
dün eşimin doğum yapan akrabasına gittik. kadın 15 kilo almıış. ve 3 ay geçmiş 1 kilo fazlası var. inanamadımAllah bize de nasip etsin o güneşli günleri
kızlar, ben artık geceleri uyuyamıyorum. sürekli uyanıyorum ve nefesim daralıyor gibi oluyor, özellikle yemeklerden sonra nefes almakta güçlük çekiyorum. size de böyle oluyor mu,
bu arada İKEA da çok güzel bebek perdeleri var. bakmanızı öneririm arkadaşlar
hayırlı olsun canım, kızının cicileri. güle güle kullanın ana kız
canım lohusa yatağı biz de yok sanırım hiç duymadım:26:
günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
günaydın sema cann çok şükür kızımda bende iyi sayılırız ama çok gezdiğim için sanki idrar yollarımda sızı var gibi gibi.. inş. onuda bol su ile atlatacağız.. şeker tahlilim ii çıktı söylemiştim demi,ama kansızlık yani sınırda kan hapını arada günde 2 defa almamı söylemiş doktorum.. sen nasılsın ne var ne yok neler yaptın??
bişeyciğin olmaz inş.merak etme ...
evet şekerin iyi çıkmıştı
yaa kansızlık zor tabii
ilaç takviyesi ile düzelicen inş.
bende iyiyim allaha şükürler olsunn
bu hafta işyerinin devam mı kapanışmı olacak belli olucak
30.haftama kadar çalışıp raporla kapatıcam aradaki günleri...3 haftam kaldı :26::26:
geçmiyor bir türlü günler
bir tamamlayabilseydim allahın izniyle rahat edicemmm
hafta sonu evdeydim
c.tesi iş çıkışı pazar alışverişi yaptım ama 2 tur git gel yaptım
eskisi gibi tek seferde taşıyamıyacağıma karar verdim
git gel yemek yap gün bitti
pazarda evim çok fenaydı öyle bırakıp dışarı çıkamadım
çıksam haftaya 2 kat işim artacaktı üstten dinlene dinlene temizlik yaptım
kuaföre gittim ağır bakım yaptırdım
gene akşam oldu
gün bitti işte
zaman hızlı ben ağır ilerliyorum
rapuncum ozaman 150 falan satılan sallanan beşikler var bambu değil ama onlardan alabilirsin bebek arabası falan satılan yerlerde oluyor geçici öyle al.ben kalitesinden şüphe etmiyorum hiç canım. o adam orda sürekli o beşiklerin satışını yapıyor.emin satıcı yani.ama üç aydan sonra kendi odasına geçiricem ben. malum çalışıyorum. doğum iznindeyken alıştırmam gerekiyor kendi odasına. o yüzden 2-3 ay için böle bişimi alsam yoksa daha ucuz bişilermi baksam ona karar veremedim...
maaşllah canım bebişkoyagünaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
özlemcim tabiki fitili kullanmalısın..bebeğe hiç bir zararı yok,aksine faydası olucak..çünkü bu tür enfeksiyonlar tedavi edilmezse daha büyük sorun teşkil eder ve erken doğuma sebeb olur..bence ilaçlarını kullanmalısın arkadaşım.
günydın kızlar....
değerin açlık kan şekeriyse eğer yüksek canım.benimde 114 çıkmıştı ve yüksek dendi,100 lük yükleme yapıldı ve onda da yüksek çıkınca gebelik şekeri teşhisi kondu.şimdi diyet yapıyorum.
Günaydın canlarımmmm
günaydıınnnn
ohh ohh maşallahhh
bizde böyle olucaz tabbiiiii ZONİŞ
ben sabah erken uyandığım için gece uykularımda problem yok
ama yemekten sonra nefes problemim oluyor..uzanma ihtiyacı duyuyorum soluma dönerek uzanıyorum
şuanda da uzun süreli konuşamıyorum nefesim daralıyor
bu aydan sonra sıkıntılar başlıyor efff allah yardım etsin hepimize
magnezyumu anlamamışsın
sen 1 su bardağıyla içiyosun
ben 1 çay bardağı suyla içiyorum
yarı yarıya daha az su
günde 2 taneye çıkar
bak ben geçen ay kabız sebebiyle 4 kilo almıştım
eskidende bu problemim vardı
ama erik kayısı incir karışımı geçiriyodu
hamilleikte hiçbirisi işe yaramadı sadece magz.fayda etti
aman ha bu beter bişey ihmal etme
günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
Günaydın canlarımmmm
slm zehragünaydınnn herkese
Hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle.Sabah şeker yükleme testimi yaptırdım az önce geldim ama mahfoldum kızlar başım döndü gözlerim karardı daha yeni yeni kendime geliyorum inş. sonucum yüksek çıkmaz
günaydınnn herkese
Hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle.Sabah şeker yükleme testimi yaptırdım az önce geldim ama mahfoldum kızlar başım döndü gözlerim karardı daha yeni yeni kendime geliyorum inş. sonucum yüksek çıkmaz
rapuncum ozaman 150 falan satılan sallanan beşikler var bambu değil ama onlardan alabilirsin bebek arabası falan satılan yerlerde oluyor geçici öyle al.
maaşllah canım bebişkoya
bendede idararda bol lokosit çıktı antibiotik kullandım 5 gün umarım geçmiştir.sende kullan doktorun verdiyse sonra daha başka sorun olabilir canım....
herkeze günaydın
dün yatıyorum dedikten sonra eşim hastalandı üşütmüş sanırım ateş sıtma sabaha kadar uyumadım.nasıl kötüydü
sabah hemen doktora gittik oda benim zorumla ah niye bu erkekler böyle yatayım geçer diyorlar.ama öyle değil.kan tahlili ve film çekildi.bakalım 11 de alınacak sonuçlar.inşallah ciddi bişeyi yoktur.ona çok üzüldüm....
günaydınnn herkese
günaydın cnm nasılsınoy maaşallah şekercim...fitillle ilgili sıkıntı yapma bence.kullan...
zonicim nbr?geceleri uyumamda henüz sıkıntım yok ama o nefes dalığı ve yemek sonrası şikayetler bende de var canım..:26: ama bebeklerimiz büyüyüp baskı yaptığından normal bunlar...katlanacağız napalım...
slm zehra
yanlız mı gitiin canım yoksa....50 likte pek sarsmıyor ama 100 lük beklemek zor....aç kalma canım doğur kendini.....geçmiş olsun
günaydın cnm nasılsın
tşk ederim cnm beni 50 lik bile sarstı valla inş.100'lüğe gerek kalmaz karnımıda doyurdum ama hala elim ayağım tutmuyor sonuctan tırsar oldum valla :26::26:
zonox cnm nasılsın maşallah size :) bende 3 gün sonra çiftli sayılara ineceğim yehhubu arada arkadaşına maşallah umarım bizlerde öyle oluruz ama sezeryan olursa bana biraz zor gibi gelio ya doktoruma ısrarla tembih edicem sezeryan olursam iyice temizle diyeceğim içerde ne varsa fazlalık kalmasın
günaydın cnm nasılsın
tşk ederim cnm beni 50 lik bile sarstı valla inş.100'lüğe gerek kalmaz karnımıda doyurdum ama hala elim ayağım tutmuyor sonuctan tırsar oldum valla :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?