2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ozlemayd
canım benim fitili sadce akıntı için verdiyse bence gerek yok..ama akıntı ile bereber yanma,kaşınma koku varsa bence iç...benimde olmuştu akıntım sadece doktorum verdi fitil tek kullanımlık ama diğer doktoruma sorunca vajinadki ph pozulur akıntı çok olur bundan sonra daha da artar demişti..içme dedi...ager kaşıntı yanma varmı diye sordu..kendi bir aletle hafifi sıvı aldı gerek yok dedi....

ZONAX ....akşamalrı uykum gelemden sırf eşimle bir yatmak için yatınca benimde uykum kaçıyor...saçma sapan uyorum...kalksam bir şeyler yiyiyorum kilo alıyorum...akşama doğru daha çok hareket edip yoruyorum kendimi, gün içind eyürüyüş yapmış isem ve yatmandan önce ılık süt içince deliksiz uyuyorum...

birde bebeğin duruşu önmeli bu haftaalrda dönmesi lazım eger dönmüşşe daha rahatlıyorsun...ama bende artık belli mesafden sonra nefes nefese kalıyorum....

yatmaya yakında çok su içincede tuvaletim geliyor, gidiyorum bekliyorum ki geelsin eskisi gibi heme gelmiyor bekliyorum o da uykumu açıyor...

kasıklarımda ağrı oluyor....

günaydın canım....park yatak için genelde 30 lirya sünger yatak alalıyorlar ama sünger iyii değil...yarı ortopetik yatakalr satılıyor benim tavsiyem bu.....

canımmm yatakkk bend e bakıyorummm visco yatakk all dedilerr amaa bazıları daaa kesinliklee sünger diyorr sert olması daha iyi diyorr biz de araştırıyoruz yinee etcrübeli arkadaşlartr alanlarr bizii bi aydınlatsa dimiii.

günaydın canım....park yatak için genelde 30 lirya sünger yatak alalıyorlar ama sünger iyii değil...yarı ortopetik yatakalr satılıyor benim tavsiyem bu.....

bu yatakların fiyatları ne civarda kızlar,alan var mı?hayır yani geçen bi sitede gördüm 60*120 beşik yatağı 39 tl diyodu,çok uygun geldi ama piyasada ne kadar hiç bir fikrim yok.

sedasemmm merhaba:80:
biizm havlulardan haber geldimi şeker

semaysem canım eşim yatıyor şimdi uyandırıcam inşallah ciddi bişeyi yoktur.
havlularda benim aldıklarımdan buldurarmamış
ama ciciler bölümüne ben havlu koymuştum 4 model onlarda çok güzel almak isteyen olursa falan ama kimseden ses seda çıkmadı.istersen oraya bak onlarda çok güzel.beğendiğin olursa haber ver.
bi 10 sayfa önce olması lazım canım.....

günaydin kizlar hala yokum ben

bilirim canım çok zor..2 gün arayla hem 50 lik hem 100 lük yaptırdığım için...kötü düşünme.hem yüksek çıksada diyetle çözümü var..gerçi bu diyette hamiş hamiş hiç hoş olmuyo ama başka çare yok.

ZONOX
bu kiloyu veren arkadaşın senin gibi mi yapısı..yoksa başlangıçta yuvarlak hatlara sahipmiyid..eger çok zayıf ise bu çok normal ama bizim gibi hafifi balık etliler bu şekilde zayıflamşsa harika....

gerçi benimde çevremde örnek çok var....çabuk zayıflıyanlar genelde doğumdan kısa süre sonra korse kullandıalr çabuk toparlandılar....birde daah önc ebahsetmiştim KAYNAR dediğim lahosu çayını içtiler...

inş.yoktur sedoşş
tamam bakıyım bi
şimdi eşin hasta telaşın var
sonra bakarız istersen

oğluşuna maşallah
fititle gelince ben kullandım hemde birini 3. ayda diğerini 4. ayda o zaman bile bişey olmaydısa şimdi hiç olmaz..ayrıca işe yarıyo

saol canımm. maşallah size de. bu bahsettiğim kişi 2. sezeryanını oldu. 2. çocuğu ama görsen çok fit duruyo. darısı başımıza
benimde 27 aynıyız
yuppiiiiiiiiii. 3 hafta sonra gelsin 3 lerrr
canım, benim önce uykusuzluk başladı sonrada nefes darlığı. çok kilo almadım ama sanki 100 kilo olmuşum gibi nefes nefeseyim. yemek yedikten sonra karnım öyle bir şişiyor ki anlatamam. oturamıyorum bile.:44: yemek yemezsem sorun yok. çok erken başladı şikayetler

aynen canım. ben de eşimle yatıyorum sırf onla uyuruz diye ama nafile. sağa dön sola dön uyuyamıyorum. bir de nefes darlığım oluyor. sırt üstü yatmayı zaten unuttum ama sağa solada dönmek azap gibi. dediğin gibi gece belki 10 kez wc'ye kalkıyorum. sırf bunun için ilaç içimini bile erkene aldım. sorf su içmemek için yatRKEN. allah yardımcımız olsun.

cerenlim, hayırlı olsun cicileriniz. kendime alırken masraf diyorum ama arda'ya birşey alırken hiç zoruma gitmiyo yahu
yeni gelenler hoşgelmişlerrrrr

bu yatakların fiyatları ne civarda kızlar,alan var mı?hayır yani geçen bi sitede gördüm 60*120 beşik yatağı 39 tl diyodu,çok uygun geldi ama piyasada ne kadar hiç bir fikrim yok.

canım marka marka değişiyor ama bu fiyattakiler ortopteik yatak yoktur süngerdir oooo....

uykusistemleri.com

bu sitede tüm markalar var canım....hepsinn fiyatına bak istersen...

evet ya hamileyken diyet çok zor zaten bitek hamileyken canım ne isterse yiyiyordum rahat rahat bakalım artık hayırlısı

canım çok geçmiş olsun eşine..aman dikkat et sana bulaşmasın dicem ama nası olacak aynı evin içinde :26:

canım marka marka değişiyor ama bu fiyattakiler ortopteik yatak yoktur süngerdir oooo....

uykusistemleri.com

bu sitede tüm markalar var canım....hepsinn fiyatına bak istersen...

yok kızzz sünger diğil,bildiğimiz ortopedik yatak..kampanyadaymış..dur şu sitelerdeki fiyatlara bi bakayım,eğer yükseklerse o siteden sipariş edyim 39 tl ye...

evet biliyorum canım..benim de öyle maalesef:26:

canım, bu arkadaş minyon tipliydi ama öyle kuru zayıf değildi. ben doğum yapınca hastaneye gittim. kadın çok şişmiş kilolu duruyodu. dün bi gördüm şok oldum ya. eski kilosuna dönmüş. inanamadım. ve sezeryanla yapmasına rağmen doğumunu. korse takmaya vakti olmamış ve acaip çok yiyor, emzirdiği için

bu arada ben de balık etliyim. kuru değilimdir

kızlar, midem bulanıyor sabah aktivya yedim. daha kahvaltı yapamadım.

semaysem, dün magnezyumu çay bardağına koyup yoğun içtim kahvaltıdan sonra. midemi bozdum. sabah sabah wc ye çıktım ahahaha

günaydın canım
gittik evet eksik gedk bitirdk artık..ama o kadar gezmemize rağmen çıkrıkçılarda çok kayda değer bişi yoktu oraya gitmene gerek yok boş yere
konya sokakta özelcanbebe var..hemen hemen hepsini ordan tamamladım. oraya git tavsiye ederim..bebek şekerleri için içime sinen bir yer bulamadım malesef internetten halledices artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…