Günaydın herkese, iyi haftalar dilerim. Mobilyalarınızı iyi günlerde kullansın bebişleriniz. Ben de park yataga koymak için yatak arıyorum, var mı önerileriniz? Bebekler için ayrıca yastığa gerek olmuyo ilk aylarda değil mi?
Rapunzelcim, hft sonu gittiniz mi annenle, beğendin mi, nasıldı çıkrıkçılar çarşısı, tavsiye ediyor musun?
günaydin kizlar hala yokum ben
canım çok geçmiş olsun eşine..aman dikkat et sana bulaşmasın dicem ama nası olacak aynı evin içinde :26:
günaydın aralcım canım bende 68 dim hala 68 im halbüki geçen hafta 69 u görmüştüm biara.geçmişi okudum çok şükür herkes iyi sedacım eşin rahatsızmış geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır aman sen dikkat et kendine kızlar şeker çıktığı için diyetteyim biliyorsunuz bu gün tartıldım 1 kilo vermişim sizce bu ne şimdi bebişim beslenemiyormu acaba bunhafta dr uma gidicem bakalım kuzumun keyfi yerindemi
canım, bu arkadaş minyon tipliydi ama öyle kuru zayıf değildi. ben doğum yapınca hastaneye gittim. kadın çok şişmiş kilolu duruyodu. dün bi gördüm şok oldum ya. eski kilosuna dönmüş. inanamadım. ve sezeryanla yapmasına rağmen doğumunu. korse takmaya vakti olmamış ve acaip çok yiyor, emzirdiği için
bu arada ben de balık etliyim. kuru değilimdir
kızlar, midem bulanıyor sabah aktivya yedim. daha kahvaltı yapamadım.
semaysem, dün magnezyumu çay bardağına koyup yoğun içtim kahvaltıdan sonra. midemi bozdum. sabah sabah wc ye çıktım ahahaha
geçmişi okudum çok şükür herkes iyi sedacım eşin rahatsızmış geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır aman sen dikkat et kendine kızlar şeker çıktığı için diyetteyim biliyorsunuz bu gün tartıldım 1 kilo vermişim sizce bu ne şimdi bebişim beslenemiyormu acaba bunhafta dr uma gidicem bakalım kuzumun keyfi yerindemi
günaydın aralcım canım bende 68 dim hala 68 im halbüki geçen hafta 69 u görmüştüm biara.
diyeten kilomu veriyoruz acaba????bilmiyorumki????
geçmişi okudum çok şükür herkes iyi sedacım eşin rahatsızmış geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır aman sen dikkat et kendine kızlar şeker çıktığı için diyetteyim biliyorsunuz bu gün tartıldım 1 kilo vermişim sizce bu ne şimdi bebişim beslenemiyormu acaba bunhafta dr uma gidicem bakalım kuzumun keyfi yerindemi
canımm ben sana bişi yazmıştım gördünmü onu? normal doğumu iyice araştırman lazım senin. dokotruna bahsettnmi durumundan
canım sanada merhaba iyi bunu öğrendiğim iyi oldu bende kuzum beslenemiyormu diye endişelenmiştim vallahi bende 10 gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 1 kilo vermişim geçen hafta başaldım diyete ilk zamanlar zor geliyordu ama alıştım daha rahatım şimdi inşallah şu kalan süreyi sağlıkla atlatırızkaderdaşım merhaba..al bendende o kadar..ben daha bi hafta olmadı,kilo vermedim ama 1 gr dahi kiloda almadım.korkmana gerek yok,diyetisyenim ilk 15 günde,1 kilo hatta daha fazla kilo verebileceğimi,bunun normal olduğunu söylemişti.
yok kuşum görmedim. ne yazmıştın :26:
kızlar, sabah sabah midem alt üst yahu. geri döndü bulantılar
inşallah serapcım oğlum alıyordur ben vereyim daha yi gerçi bu verdiğim kilodan ziyade su kaybı olabilir bakalım bundan sonra nasıl ilerliyecek kilolaraynı şeyi bu aya bende yaşadım...3 hafta boyunca bir kilo geriye gitiim....yanzlı o arada çok su içmiştim ılık su ondan mı bilmiyorum....4 haftada kayınvalidem gelmişti 1.5 kilo almışım....aya vurunca kilo normal ama kzızımın maşşlahı var o artmış....senin de öledir...
maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş.. fitil banada vermişti kullanınca çok rahatladım ama düzenli kullanmadsığım için tekrarlıyor galiba akıntı ve hafif yanma var zararı olacağını sanmıyorum.günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
günaydın cnm nasılsın valla bende anlamadım arkadaşım 10 gibi arıcam bakalım doktorumu
günaydın sema cann çok şükür kızımda bende iyi sayılırız ama çok gezdiğim için sanki idrar yollarımda sızı var gibi gibi.. inş. onuda bol su ile atlatacağız.. şeker tahlilim ii çıktı söylemiştim demi,ama kansızlık yani sınırda kan hapını arada günde 2 defa almamı söylemiş doktorum.. sen nasılsın ne var ne yok neler yaptın??
bişeyciğin olmaz inş.merak etme ...
evet şekerin iyi çıkmıştı
yaa kansızlık zor tabii
ilaç takviyesi ile düzelicen inş.
bende iyiyim allaha şükürler olsunn
bu hafta işyerinin devam mı kapanışmı olacak belli olucak
30.haftama kadar çalışıp raporla kapatıcam aradaki günleri...3 haftam kaldı :26::26:
geçmiyor bir türlü günler
bir tamamlayabilseydim allahın izniyle rahat edicemmm
hafta sonu evdeydim
c.tesi iş çıkışı pazar alışverişi yaptım ama 2 tur git gel yaptım
eskisi gibi tek seferde taşıyamıyacağıma karar verdim
git gel yemek yap gün bitti
pazarda evim çok fenaydı öyle bırakıp dışarı çıkamadım
çıksam haftaya 2 kat işim artacaktı üstten dinlene dinlene temizlik yaptım
kuaföre gittim ağır bakım yaptırdım
gene akşam oldu
gün bitti işte
zaman hızlı ben ağır ilerliyorum
saol canımm. maşallah size de.bu bahsettiğim kişi 2. sezeryanını oldu. 2. çocuğu ama görsen çok fit duruyo. darısı başımıza
yuppiiiiiiiiii. 3 hafta sonra gelsin 3 lerrr
canım, benim önce uykusuzluk başladı sonrada nefes darlığı. çok kilo almadım ama sanki 100 kilo olmuşum gibi nefes nefeseyim. yemek yedikten sonra karnım öyle bir şişiyor ki anlatamam. oturamıyorum bile.:44: yemek yemezsem sorun yok. çok erken başladı şikayetler
aynen canım. ben de eşimle yatıyorum sırf onla uyuruz diye ama nafile. sağa dön sola dön uyuyamıyorum. bir de nefes darlığım oluyor.sırt üstü yatmayı zaten unuttum ama sağa solada dönmek azap gibi. dediğin gibi gece belki 10 kez wc'ye kalkıyorum. sırf bunun için ilaç içimini bile erkene aldım. sorf su içmemek için yatRKEN. allah yardımcımız olsun.
cerenlim, hayırlı olsun cicileriniz. kendime alırken masraf diyorum ama arda'ya birşey alırken hiç zoruma gitmiyo yahu
yeni gelenler hoşgelmişlerrrrr
YATAK SEÇİMİİİİİİİİİİİİ
Visco tipi yaysız sert yataklar
ve tam ortopedik yataklar
çocuk gelişimi açısından doğru bulunmuyor. Hangi marka alırsanız alın önemli olan yarı ortopedik
diye geçen yumuşak yataklar en doğrusudur. Uykusunda büyüyen bir çocuk için yatağının onun
vücut şeklini alıyor olması çok önemlidir......
yatak üzerine temiz kalamsı için alez bile seçerken terletmeyen hava alan türden seçim yapılmalı...yatak belli süre ile ters düz edlip havalandırmalı...hatta bebişler yatarekn bile çarşaf gergin olmalı...kıvrılınca onu rahatsız edermiş ve uyanır....
ben YARIORTOPEDEİK yatak bakıyorum..henüz almadım yakında mobiilyam gelicek o zaman alıcam...marka ve fiyat bakıyorum şuan....
canım, bu arkadaş minyon tipliydi ama öyle kuru zayıf değildi. ben doğum yapınca hastaneye gittim. kadın çok şişmiş kilolu duruyodu. dün bi gördüm şok oldum ya. eski kilosuna dönmüş. inanamadım. ve sezeryanla yapmasına rağmen doğumunu. korse takmaya vakti olmamış ve acaip çok yiyor, emzirdiği için
bu arada ben de balık etliyim. kuru değilimdir
kızlar, midem bulanıyor sabah aktivya yedim. daha kahvaltı yapamadım.
semaysem, dün magnezyumu çay bardağına koyup yoğun içtim kahvaltıdan sonra. midemi bozdum. sabah sabah wc ye çıktım ahahaha
sağol canım benim dediğin gibi uzak durmak zor.bütün gece dip dibeydiy üşüyo titriyo öksürüyo.banada mikrop mutlaka bulaşmıştır.ama şuanda bi belirtim yok.
inşallah bende olmam bilemiyorum.
semaysemcim tamam canım bakarsın özelden mesaj atarsın bana.
benimde bisürü başka siparişlerim oldu 15 güne gelir demişti.bekliyorum bugün 15.gün heber gelsin.
sende isteğini varsa söylersin bakalım getirmişse kargolar sana.
canım çok az kalmış allahın izniyle günler çabuk geçiyor, 30 haftadan sonra evde dinlenirsin .. bende artık çok yoruluyorum diyorumki işte şimdi başladı zor günler çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum(evini temizlemişsin ohh ne güzel güle güle kirletin.. bakımıda yaptırmışsın bide ben gidebilsem..
inş..
evimi temizleyince yük kalktı üstümden
haftaya ütülerim kaldı
ahhh bakım en önemlisi allahım nasıl dua ettim bakımı yapan kıza anlatamam:97::97:
senin şimdi fazla vaktin yok..evdede misafirlerin de var ne güzell:97:
inş.fırsat bulursun
canım sanada merhaba iyi bunu öğrendiğim iyi oldu bende kuzum beslenemiyormu diye endişelenmiştim vallahi bende 10 gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 1 kilo vermişim geçen hafta başaldım diyete ilk zamanlar zor geliyordu ama alıştım daha rahatım şimdi inşallah şu kalan süreyi sağlıkla atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?