2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım yastık kullanılmıyor evet..hepsiburadada park yatak için viscoyataklar var..29-49 arası değişio oraya bak.

geçmişi okudum çok şükür herkes iyi sedacım eşin rahatsızmış geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır aman sen dikkat et kendine kızlar şeker çıktığı için diyetteyim biliyorsunuz bu gün tartıldım 1 kilo vermişim sizce bu ne şimdi bebişim beslenemiyormu acaba bunhafta dr uma gidicem bakalım kuzumun keyfi yerindemi

canım çok geçmiş olsun eşine..aman dikkat et sana bulaşmasın dicem ama nası olacak aynı evin içinde :26:

sağol canım benim dediğin gibi uzak durmak zor.bütün gece dip dibeydiy üşüyo titriyo öksürüyo.banada mikrop mutlaka bulaşmıştır.ama şuanda bi belirtim yok.
inşallah bende olmam bilemiyorum.
semaysemcim tamam canım bakarsın özelden mesaj atarsın bana.
benimde bisürü başka siparişlerim oldu 15 güne gelir demişti.bekliyorum bugün 15.gün heber gelsin.
sende isteğini varsa söylersin bakalım getirmişse kargolar sana.

günaydın aralcım canım bende 68 dim hala 68 im halbüki geçen hafta 69 u görmüştüm biara.
diyeten kilomu veriyoruz acaba????bilmiyorumki????

canımm ben sana bişi yazmıştım gördünmü onu? normal doğumu iyice araştırman lazım senin. dokotruna bahsettnmi durumundan

günaydın aralcım canım bende 68 dim hala 68 im halbüki geçen hafta 69 u görmüştüm biara.
diyeten kilomu veriyoruz acaba????bilmiyorumki????

endişelenmeyin kızlar.
doktor kontrolündesiniz. fazlalıklar gidiyordur. bebek ihtiyacı olanı kadar alıyo neticede.

kaderdaşım merhaba..al bendende o kadar..ben daha bi hafta olmadı,kilo vermedim ama 1 gr dahi kiloda almadım.korkmana gerek yok,diyetisyenim ilk 15 günde,1 kilo hatta daha fazla kilo verebileceğimi,bunun normal olduğunu söylemişti.

YATAK SEÇİMİİİİİİİİİİİİ

Visco tipi yaysız sert yataklar
ve tam ortopedik yataklar

çocuk gelişimi açısından doğru bulunmuyor. Hangi marka alırsanız alın önemli olan yarı ortopedik

diye geçen yumuşak yataklar en doğrusudur. Uykusunda büyüyen bir çocuk için yatağının onun

vücut şeklini alıyor olması çok önemlidir......

yatak üzerine temiz kalamsı için alez bile seçerken terletmeyen hava alan türden seçim yapılmalı...yatak belli süre ile ters düz edlip havalandırmalı...hatta bebişler yatarekn bile çarşaf gergin olmalı...kıvrılınca onu rahatsız edermiş ve uyanır....

ben YARIORTOPEDEİK yatak bakıyorum..henüz almadım yakında mobiilyam gelicek o zaman alıcam...marka ve fiyat bakıyorum şuan....

canımm ben sana bişi yazmıştım gördünmü onu? normal doğumu iyice araştırman lazım senin. dokotruna bahsettnmi durumundan

yok kuşum görmedim. ne yazmıştın :26:

kızlar, sabah sabah midem alt üst yahu. geri döndü bulantılar

aynı şeyi bu aya bende yaşadım...3 hafta boyunca bir kilo geriye gitiim....yanzlı o arada çok su içmiştim ılık su ondan mı bilmiyorum....4 haftada kayınvalidem gelmişti 1.5 kilo almışım....aya vurunca kilo normal ama kzızımın maşşlahı var o artmış....senin de öledir...

canım sanada merhaba iyi bunu öğrendiğim iyi oldu bende kuzum beslenemiyormu diye endişelenmiştim vallahi bende 10 gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 1 kilo vermişim geçen hafta başaldım diyete ilk zamanlar zor geliyordu ama alıştım daha rahatım şimdi inşallah şu kalan süreyi sağlıkla atlatırız

inşallah serapcım oğlum alıyordur ben vereyim daha yi gerçi bu verdiğim kilodan ziyade su kaybı olabilir bakalım bundan sonra nasıl ilerliyecek kilolar

maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş.. fitil banada vermişti kullanınca çok rahatladım ama düzenli kullanmadsığım için tekrarlıyor galiba akıntı ve hafif yanma var zararı olacağını sanmıyorum.

günaydın cnm nasılsın valla bende anlamadım arkadaşım 10 gibi arıcam bakalım doktorumu

iyi haberler alırsın inş.

canım çok az kalmış allahın izniyle günler çabuk geçiyor, 30 haftadan sonra evde dinlenirsin .. bende artık çok yoruluyorum diyorumki işte şimdi başladı zor günler çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum(evini temizlemişsin ohh ne güzel güle güle kirletin.. bakımıda yaptırmışsın bide ben gidebilsem..

canım kızıma aldığım zoruma gitmiyor zaten insanın aldıkça alası geliyor ama piyasa öyle bi hal almışki mecbur alacaksın diye fiyatlar bazı ürünlerde çok uçuk.. olsun bebeğim için herşeye değer tabiki çok şükür almam gerek yok dediklerimi bile aldım düşün artık oyun minderine gerek yok dedim aldım ev tipi ana kucağına gerek yok dedim aldım oraya gidince duramıyosun..

canım çok iyi bir konuya temas ettin bende bu yatak konusunda ne yapacağımı düşünüyordum bu konuda çok bilgisizim nasıl bir yatak almalıyım diyıordum neden yarı ortapedik düşünüyorsun eğer alacağın yatağı belirlersen bizimle paylaşta fikrimiz olsun canım

ZONİİŞŞ

bu iyimi kötümü anlıyamadım :26::26:

ben baktım havlulara güzel görünüyor sen almıştın memnunsan çok iyi
sadece renk olarak seninkiler erkek rengi açık renk varsa olabilir

diyetteki arkadaşlarım birde size önerim..sakın ha kepek ekmeği tercih etmeyin,tam buğday ekmeğini kullanın..çünkü kepek ekmeği diyet için ideal hatta kilo verdiriyo ama bebek için b vitamininden noksan olduğu için önermiyolar.pirinç yiyemiyoruz malumunuz onun yerine bulgur pilavı yiyiniz sık sık ve bol bol yoğurtla ya da sütle beraber meyve ve ikindi aralarında beyaz leblebi yerseniz kilo vermeniz dururmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…