2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaar
nasılsınız bakalım?
haftasonu kimseler yoktu topikte akşamları biraz hareketlenmiş onda da ben yoktum.istanbul buluşması yapılacak hee? çokkk kıskandım şimdiii.öğrenciliğim orda geçti benim üniv yıllarımı en güzel günlerimi geçirdim istanbulda.ahh ben de orada olacaktım şimdi.neyseee kızlar benim de naçizane tavsiyem Üsküdar Fethipaşa korusu 8 yıl önce her hafta uğrak yerimizdi çokk güzel bir yer.tabii ulaşım konusunda bişey diyemem ama giderseniz pişman olmazsınız.

kızlar sonucum çıkmış 0 dk:90 1 saat:95 normal çıkmış galiba

çok geçmiş olsunn
normal bence

merhaba :80:
hoşgeldinnn
biz iyiyiz sen nasılsın ?
a evet üsküdar olabilir
merkezi bir yer ama soğukmu olur orası acaba:26::26:

çok geçmiş olsunn
normal bence

hoşgeldinnn
a evet üsküdar olabilir

süper bi yer. manzarası enfes ve yemekleride. bol oksijenli kaliteli bi yer.

canım magnezyum için güzel şeyler dedim

ben tam tahıllı ve özellikle bu 1 kaç gündür çavdar ekmeği yiyordum zaten beyeaz lebelebi yi fikir hemde tok tutar bulgur pilavınıda listeme alayım o zaman çok sağol canım güzel biligiler vermişsin

çok geçmiş olsunn
normal bence

hoşgeldinnn
a evet üsküdar olabilir

süper bi yer. manzarası enfes ve yemekleride. bol oksijenli kaliteli bi yer.

canım magnezyum için güzel şeyler dedim

kızlar ben de çok severim Fetipaşayı ama kış ortalık...oranın kapalı mekanında oturmak gerekir...bilmem ki...hava soğuk olur da üşütürsek...:26:ama bana heryer uyar..onu da belirteyim yani..

hosbuldum....
amın ınsssss...
ıyıyız rabbıme bın sukur dıkıslerım cok acıyo ama ıdare edıyorum.....

minik kuzun baskısını artırıyomu
az kaldı dilek sabrettt

kızlar ben de çok severim Fetipaşayı ama kış ortalık...oranın kapalı mekanında oturmak gerekir...bilmem ki...hava soğuk olur da üşütürsek...:26:ama bana heryer uyar..onu da belirteyim yani..

sıkı sıkı giyinirizzz
inş.bişeycik olmaz
benim bu fikir hoşuma gittii
avrupa yakasından
üsküdara isteyen vapurla isteyen otobüsle gider

ben hiç acıkmıyorum:26: hazımsızlık mı başladı acaba?benim gibi olan va rmı?

yaa nasıl başırıyosunuz bunu :26:
ben hazımsızlık yaşasamda homini gırtlak hiç durmuyor
bilemiycem blue-can :26::26:

gunaydın guzel anne adayları..
cicilerinize baktım.hepsine bayıldım.valla bizim topiktekiler çok zevkli.rabbim bebişlerinize sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi ve cicişlerini giymeyi nasip etsin..
çok midem bulanıyo.

Son düzenleme:

günaydınn
tünayydıınn
evet öyleler
hayırdır bişeymi dokundu midene

semacıgım ıpın ustunde bası ınan nasıl saga sola cevırıyo o zaman cok acıyo ıste dr bunun ıcın yapacak bısey yok dedı bol bol sabır artık...

ıyıyız canım cok sukur....yolunda bıraz sıkıntılarımız oluyo ama sabredıyorum az kaldı ıns...
hastanedeyız hala canım....

doğumadan sonraya kadar orda mısın özlem?:26:

owwwww..senin için uygunsa benim için dünden uygun bebeeeeeeeemmm....
:26: walla bak ben bu yeme işini hiç anlayamıyorum.mesela dün sabah 11 gibi kahvaltıdan kalktık..malum haftasonuydu...akşam 20.30 a kadar anca acıktım..arada 1 dilim pasta yedim ,arkadaş ikram etmişti...yatarken de meyve yedim..onu da sırf vitamin için yiyorum..yoksa meyve yeyince iyice şişip rahatsız oluyorum ...:44: ben anlamadım semacan...tamamen değişti benim düzenim hamileyken...önceden daha çok yerdim,hiç kilo almazdım..şimdi 10 kilo aldım bir de yani...metabolizmam çok değişti çoook...

hoşgeldin canım benim yok öyle bir sıkıntım belki mideni üşütmüşsündür dikkat et canım kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…