kızlar sonucum çıkmış 0 dk:90 1 saat:95 normal çıkmış galiba
günaydın kızlaaar
nasılsınız bakalım?
haftasonu kimseler yoktu topikte akşamları biraz hareketlenmiş onda da ben yoktum.istanbul buluşması yapılacak hee? çokkk kıskandım şimdiii.öğrenciliğim orda geçti benim üniv yıllarımı en güzel günlerimi geçirdim istanbulda.ahh ben de orada olacaktım şimdi.neyseee kızlar benim de naçizane tavsiyem Üsküdar Fethipaşa korusu 8 yıl önce her hafta uğrak yerimizdi çokk güzel bir yer.tabii ulaşım konusunda bişey diyemem ama giderseniz pişman olmazsınız.
gunaydın sekerlıkler hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum......
çok geçmiş olsunn
normal bence
merhaba :80:
hoşgeldinnn
biz iyiyiz sen nasılsın ?
a evet üsküdar olabilir
merkezi bir yer ama soğukmu olur orası acaba:26::26:
diyetteki arkadaşlarım birde size önerim..sakın ha kepek ekmeği tercih etmeyin,tam buğday ekmeğini kullanın..çünkü kepek ekmeği diyet için ideal hatta kilo verdiriyo ama bebek için b vitamininden noksan olduğu için önermiyolar.pirinç yiyemiyoruz malumunuz onun yerine bulgur pilavı yiyiniz sık sık ve bol bol yoğurtla ya da sütle beraber meyve ve ikindi aralarında beyaz leblebi yerseniz kilo vermeniz dururmuş.
hosbuldum....günaydın bal anne
hoşgeldiinn
teşk.ler sanada kolay bir hafta olur inş.
nasılsın ,nasıl gidiyor ?
günaydın kızlaaar
nasılsınız bakalım?
haftasonu kimseler yoktu topikte akşamları biraz hareketlenmiş onda da ben yoktum.istanbul buluşması yapılacak hee? çokkk kıskandım şimdiii.öğrenciliğim orda geçti benim üniv yıllarımı en güzel günlerimi geçirdim istanbulda.ahh ben de orada olacaktım şimdi.neyseee kızlar benim de naçizane tavsiyem Üsküdar Fethipaşa korusu 8 yıl önce her hafta uğrak yerimizdi çokk güzel bir yer.tabii ulaşım konusunda bişey diyemem ama giderseniz pişman olmazsınız.
çok geçmiş olsunn
normal bence
merhaba :80:
hoşgeldinnn
biz iyiyiz sen nasılsın ?
a evet üsküdar olabilir
merkezi bir yer ama soğukmu olur orası acaba:26::26:
süper bi yer. manzarası enfes ve yemekleride. bol oksijenli kaliteli bi yer.
canım magnezyum için güzel şeyler dedim
hosbuldum....
amın ınsssss...
ıyıyız rabbıme bın sukur dıkıslerım cok acıyo ama ıdare edıyorum.....
süper bi yer. manzarası enfes ve yemekleride. bol oksijenli kaliteli bi yer.
tamam o zaman kızlar toplaşınca orada toplanmayı söyleyelim bakalım uyacakmı ?
canım magnezyum için güzel şeyler dedim
ıyıyız canım cok sukur....yolunda bıraz sıkıntılarımız oluyo ama sabredıyorum az kaldı ıns...özlem canım...nasılsın?herşey yolunda mi şimdi?hastanede misin hala?
günaydın canım hoşgeldin nasılsın kuzun nasılgunaydın sekerlıkler hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum......
hosbuldum....
amın ınsssss...
ıyıyız rabbıme bın sukur dıkıslerım cok acıyo ama ıdare edıyorum.....
kızlar ben de çok severim Fetipaşayıama kış ortalık...oranın kapalı mekanında oturmak gerekir...bilmem ki...hava soğuk olur da üşütürsek...:26:ama bana heryer uyar..onu da belirteyim yani..
ben hiç acıkmıyorum:26: hazımsızlık mı başladı acaba?benim gibi olan va rmı?
gunaydın guzel anne adayları..
cicilerinize baktım.hepsine bayıldım.valla bizim topiktekiler çok zevkli.rabbim bebişlerinize sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi ve cicişlerini giymeyi nasip etsin..
çok mide bulantım var bugun böyle şikayeti olan varmı kıslar..
ıyıyız canım cok sukur....yolunda bıraz sıkıntılarımız oluyo ama sabredıyorum az kaldı ıns...
hastanedeyız hala canım....
minik kuzun baskısını artırıyomu
az kaldı dilek sabrettt
sıkı sıkı giyinirizzz
inş.bişeycik olmaz
benim bu fikir hoşuma gittii
avrupa yakasından
üsküdara isteyen vapurla isteyen otobüsle gider
yaa nasıl başırıyosunuz bunu :26:
ben hazımsızlık yaşasamda homini gırtlak hiç durmuyor
bilemiycem blue-can :26::26:
cicilerinize baktım.hepsine bayıldım.valla bizim topiktekiler çok zevkli.rabbim bebişlerinize sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi ve cicişlerini giymeyi nasip etsin..
çok midem bulanıyo.
çok midem bulanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?