semacıgım ıpın ustunde bası ınan nasıl saga sola cevırıyo o zaman cok acıyo ıste dr bunun ıcın yapacak bısey yok dedı bol bol sabır artık...
çok geçmiş olsunn
normal bence
merhaba :80:
hoşgeldinnn
biz iyiyiz sen nasılsın ?
a evet üsküdar olabilir
merkezi bir yer ama soğukmu olur orası acaba:26::26:
semacıgım ıpın ustunde bası ınan nasıl saga sola cevırıyo o zaman cok acıyo ıste dr bunun ıcın yapacak bısey yok dedı bol bol sabır artık...
kıyamam canım sana allahım sabrının mükafatını vericek sen çok güçlü çok sabırlı bir annesin kızn çok şanslı senin gibi fedekar bir anneye sahip olduğu için rabbim sabrını arttırsın umarım kızın kalabildiği kadar uzun kalır annesinin göbüşünda güzel haberlerini bekliyoruz allah esra dan razı olsun onun sayesinde sende haber alabiliyoruzsemacıgım ıpın ustunde bası ınan nasıl saga sola cevırıyo o zaman cok acıyo ıste dr bunun ıcın yapacak bısey yok dedı bol bol sabır artık...
doğumadan sonraya kadar orda mısın özlem?:26:
owwwww..senin için uygunsa benim için dünden uygun bebeeeeeeeemmm....
mesela c.tesi yapsak işyerimden bana çok uygunn
beşiktaş iskele ordan vapurla üsküdar tamam işte
evden uzak olucak ama olsunnn
:26: walla bak ben bu yeme işini hiç anlayamıyorum.mesela dün sabah 11 gibi kahvaltıdan kalktık..malum haftasonuydu...akşam 20.30 a kadar anca acıktım..arada 1 dilim pasta yedim ,arkadaş ikram etmişti...yatarken de meyve yedim..onu da sırf vitamin için yiyorum..yoksa meyve yeyince iyice şişip rahatsız oluyorum ...:44: ben anlamadım semacan...tamamen değişti benim düzenim hamileyken...önceden daha çok yerdim,hiç kilo almazdım..şimdi 10 kilo aldım bir de yani...metabolizmam çok değişti çoook...
geçmiş olsun canım ne güzel alışveriş yapıyorsun demek çok zevkli oluyor alışveriş işi canım ben emzirme yastığı ihtiyaç olmaz diye düşünmüştüm demek ihtiyasç duyluyor o zaman bende alayımben de iyiyim çok şükür biraz biraz gözüm açıldı, hastalıktan bütün hafta yattım.soğukluğu ile ilgili bişey diyemeyeceğim kapalı mekanı da var oranın ama asıl güzel manzara dışarısı tabiki.
kızlaar birazdan e bebekten sipariş vereceğim 10 parça: emzirme ve destek minderi, yıkanabilir göğüs pedi, bebek bakım seti,dalin alt açma minderi,avent göğüs koruyucu krem ve tabiki annenin günlüğü.
ben sizler gibi beşik yatak bakamadığım için bunlarla yetiniyorum artık.
özellikle emzirme minderini tavsiye ederim ilk oğlumda benim yoktu ve kollarım kopuyordu emzirirken her tarafım tutuluyordu bence kesin ihtiyaç.
kızlar.....kızımızın adının koyduk esımle....DENIZ.....
rabbım denız gıbı bereketlı olsun ıns...etrafındakı herkese huzur versın rabbım guzel kızımın karsısına hep ıyı ınsanlar cıkarsın ayagı gol bası bahar olsun adıyla yasasın ıns....
cumlemızın kuzusuyla ıns...
..saol teşk ... oda takımı gelince kleyeceğim .... halı geldi onu çeker eklerim canım bugüngüle güle kullanın cicişlerinizi... ciciler sayfasında görmek isteriz...
aldıklarını güle güle kullanın canım ...hayırlı olsungünaydın canlarım...
nasılsınız?
üç gündür yoktum sizleri çok merak ettim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım burda yanlız değilim fırsatım olursa mutlaka okumaya çalışacağım.. eee ne var ne yok anlatın bakalım:)))
ben hala iş yerindeyim yanımdaki arkadaşa yardımcı olmak için 1 hafta daha burdayım sizlerleyim diyede mutluyum,hafta sonu park yatak,viskoles yatağı anakucağı küveti,oyun halısı,chicco nun biberonu,kozmetik ürünleri daha neler neler insanın aldıkça alası alası geliyor. herşeye baktık ayrıca bebek odası için genç odası baktık kısmetse bu hafta hepsi alınacak aman rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin insan herşeyin güzelini almak istiyor ama masraf bayağı büyükmüş sağlık olsun tabiki... öyle işte kızlar hepinizi öpüyorum ben burdayım..
ilaç deposuna döndük doğru öylüyorsun valla.... ooo cicilerin hayırlı olsunnngünaydın arkadaşlarım
nasılsınız cumadan beri özledim sizleri :) c.tesi şeker ölçümü yaptırdım ama henüz doktorumla konuşamadım sonuçları mail olarak istedim hastaneden baktım ama glukoz :70-100 yazıyo bende 110 çıkmış iyimi kötümü anlayamadım kan sayımıda yapıldı onuda kırmızı okla düşüş işaretiyle göstermişler valla ilaçda verse kullanmıcam artık aa bune be :):) ecza dolabı gibi oldum h.sonum çok güzeldi bol bol gezdim alışveriş yaptım neler neler aldım kızıma ona aldıkça ben mutlu oldum sizlerin keyifleri nasıl
günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
hıc degıstırmıyo canım aynı yerde...oyyy allah sabırlar versin
kafası hiç yer değiştirmiyomu
arada yer değiştirse rahat edersin
az kaldı biraz daha dayan
kızına ne isim koyucaksınn ?
canım kıyamam ben ona da sana da..o da yavrum hayata tutunmaya çalışıyor annesi...Rabbim yardımcınız olsun ikinizin de...
amın canım ıns....ben doguma kadar burdayım....
ESLEMNAZ bu aralar yeni bir ilaca falan başladın mı canım?belki ondandır...
rabbım denız gıbı bereketlı olsun ıns...etrafındakı herkese huzur versın rabbım guzel kızımın karsısına hep ıyı ınsanlar cıkarsın ayagı gol bası bahar olsun adıyla yasasın ıns....
metabolizmanın yavaşladığı kesin
sen o kadar saat nasıl bişey yemeden durdunki :26:
bu halde yine kilo alman artıyomu
Günaydınnnnlarrrrrrr yavrularrrrrr.....
Özlemayd maşallah bebeğine...
Zonox bende uyuyamıyorum canım saydıkların bendede var....
kızlarrrrrrr benim dün akşam gene sancım vardı...artık korkuyorum yahu bu neki benim ağrı eşiğim mi düşük nedir... Bu arada fethipaşa korusunamı gidiliyor yavrular bakın hemen gidelim gidiceksek ben 7. ayımı bitircem nerdeyse benim anladığım kadarıyla yoklama sancılarım tutuyo ayyy bi şu günler geçse sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımıza.... ben bide oralarda doğurmiyim zaten karar verdim ancak sancım olmucak gibiyse çok iyiysem gelcem buluşmaya napim tırsıyorum işte.... Bu arada havaaa çokkkk güzel...
hoşgeldin şeker kız candy canım senin sancılar alıştırma sancılarıdrı biz senden geride olduğumuz için daha gelmedik o sahfalara şekerim sen çok hareketlisin artık biraz hareketlerini azaltmalısın bence bedeni fazla yormak allah korusun erken doğumu tetikleyebilirmiş aman dikkat et bundan sonra ...ooo gezmler buluşmlar ayarlanıyor biz ne yapalım bizde sizleri görmek istiyorduk kıskandınm vallahi sizi bari buluşunca fotolar çekilip atında onları görüp avun alımGünaydınnnnlarrrrrrr yavrularrrrrr.....
Özlemayd maşallah bebeğine...
Zonox bende uyuyamıyorum canım saydıkların bendede var....
kızlarrrrrrr benim dün akşam gene sancım vardı...artık korkuyorum yahu bu neki benim ağrı eşiğim mi düşük nedir... Bu arada fethipaşa korusunamı gidiliyor yavrular bakın hemen gidelim gidiceksek ben 7. ayımı bitircem nerdeyse benim anladığım kadarıyla yoklama sancılarım tutuyo ayyy bi şu günler geçse sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımıza.... ben bide oralarda doğurmiyim zaten karar verdim ancak sancım olmucak gibiyse çok iyiysem gelcem buluşmaya napim tırsıyorum işte.... Bu arada havaaa çokkkk güzel...
sagol canım benım....amın ıns...kıyamam canım sana allahım sabrının mükafatını vericek sen çok güçlü çok sabırlı bir annesin kızn çok şanslı senin gibi fedekar bir anneye sahip olduğu için rabbim sabrını arttırsın umarım kızın kalabildiği kadar uzun kalır annesinin göbüşünda güzel haberlerini bekliyoruz allah esra dan razı olsun onun sayesinde sende haber alabiliyoruz
herkese hayırlıu haftalar güzel anneler ... ohh herkes alışveriş yapmış ciciler almış ne güzellll
teşk.ler sanada hayırlı haftalarrr
hıc degıstırmıyo canım aynı yerde...
tam bende ısım yazıyordum kalp kalbe karsıymıs....
aman deniz kızımız annesini daha az rahatsız eder inş.
aaa sen benim soruma cvp vermemişmiydin
DUNCANIM güselim...seni bekliyoruz işte yeri organize et diye...herkese uyarsa fetipaşa olabilir...doğurmassın daha yaw korkma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?