sagol teyzesıııııı..... amınnnn ıns...Canm benim maşallh kızının adına öyle ne şeker bir isim:)) RAbbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin şekerim zorlukjların sıkıntıların bitsin tez elden....
Hımmmm bakın o zman oylamaya sunalım bizim listeden gelcek arkidişlerim herkese sölüyorum fethipaşa korusu güzel diyosanız ben yeri tama diyorum bu cumartesi veya pazar olsun saat öğlen mesela 13.00-14:00 civarları olabilir en güneşli sıcak saatler karşıdan gelenlerede anadolu yakasından gelenlerede uygun yer bu fikri onaylayanlar varsa tamam desin kesinleşsin ozaman hayde bakemmmmmmmm:92::92::92:
canım benim aldıklarım pembeli beyazlı erkek rengi almadımki........sen hangilerine baktın.?ZONİİŞŞ
bu iyimi kötümü anlıyamadım :26::26:
ben baktım havlulara güzel görünüyor sen almıştın memnunsan çok iyi
sadece renk olarak seninkiler erkek rengi açık renk varsa olabilir
kızlar.....kızımızın adının koyduk esımle....DENIZ.....
rabbım denız gıbı bereketlı olsun ıns...etrafındakı herkese huzur versın rabbım guzel kızımın karsısına hep ıyı ınsanlar cıkarsın ayagı gol bası bahar olsun adıyla yasasın ıns....
cumlemızın kuzusuyla ıns...
canım çok sevindim ciddi birşey olmamasına çok geçmiş olsuncanım benim aldıklarım pembeli beyazlı erkek rengi almadımki........sen hangilerine baktın.?
bu arada eşimin sonuçları çıktı antibiotik şurup vermiş boğaz anfeksşyonu çok şükür kötü bişey yokmuş.şimdi dinlenecek bol bol.
özlemcim adıyla yaşasın inşallah çok güzel benimde eşim deniz istiyordu bizde sanırım öykü deniz koyacağız....
nasılsın? herşey yolunda çok şükür dimi....hangi hastanedesin sen?
hoşgeldin şeker kız candy canım senin sancılar alıştırma sancılarıdrı biz senden geride olduğumuz için daha gelmedik o sahfalara şekerim sen çok hareketlisin artık biraz hareketlerini azaltmalısın bence bedeni fazla yormak allah korusun erken doğumu tetikleyebilirmiş aman dikkat et bundan sonra ...ooo gezmler buluşmlar ayarlanıyor biz ne yapalım bizde sizleri görmek istiyorduk kıskandınm vallahi sizi bari buluşunca fotolar çekilip atında onları görüp avun alım
ben c.tesi 14:00 kadar çalışıyorummmm:18::18::18:
Canm benim maşallh kızının adına öyle ne şeker bir isim:)) RAbbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin şekerim zorlukjların sıkıntıların bitsin tez elden....
geçmiş olsun canım ne güzel alışveriş yapıyorsun demek çok zevkli oluyor alışveriş işi canım ben emzirme yastığı ihtiyaç olmaz diye düşünmüştüm demek ihtiyasç duyluyor o zaman bende alayım
canım çok sevindim ciddi birşey olmamasına çok geçmiş olsun
canım, benim de kasılmalarım oluyor (dün hemşire arkadaş dedi ki" magnezyum eksikliğin olabilir")
karnım taş gibi oluyor sertleşiyor. bunun adı kasılmaymışkendimi eskisi gibi yormuyorum çünkü eskiden çok yoruyordum. benim ağrı eşiğim yüksek gibi. çünkü idrar yolumda enfeksiyon olmasına rağmen ağrı sızı hissetmiyorun
amın sedacıgım ıns....ıns adlarıyla yasasınlar....canım benim aldıklarım pembeli beyazlı erkek rengi almadımki........sen hangilerine baktın.?
bu arada eşimin sonuçları çıktı antibiotik şurup vermiş boğaz anfeksşyonu çok şükür kötü bişey yokmuş.şimdi dinlenecek bol bol.
özlemcim adıyla yaşasın inşallah çok güzel benimde eşim deniz istiyordu bizde sanırım öykü deniz koyacağız....
sağol canım daha ben yeni başladım alışverişe.ben sizler gibi ilk heyecanı yaşamıyorum 5 sene önce oğlumda her şeyi almıştım.hepsi yeni gibi duruyor pek yıpranmadı o yüzden çok fazla bişey alamayacağım.işte bi takım hijyen ürünleri falan.
emzirme minderi lazım çünkü kollarınız çok ağrıyacak.sağa sola yastık doldurmaktansa bu daha kullanışlı gibi.hem daha sonrasında bebiş oturunca destek görevi görüyor bu.
ben alacağım inş. göğüs pedi de çok gidiyor bunda da tavsiyem göğüs kalkanı ya da yıkanabilen ped. diğerleri çok dayanmıyor çünkü ben 2 günde 1 paket bitiriyordum.
sedacım dün eşime sordum dönüyordu kendisi dedi kaldırmıştım ben onu terar açıp bakayım bari sana haber veririmsağol tatlım bu arada az önce dönenceye yine baktım karyolaya astım hatta çok güzel olduda müzik çalınca dönmüyoki ben elimle döndürebiliyorum sinir oldum valla.aradım aldığım yeri 2 de gelecekmiş yetkili bakalım sorucam ona sen eminsin dimi seninki dönüyor....
canım benim aldıklarım pembeli beyazlı erkek rengi almadımki........sen hangilerine baktın.?
aaaa
kahveli kremli vardı
tamam o zaman pembeliyse ok.benim için tekrar sorabilirmisin
ohh hadi gözünaydın geçmiş olsunn
Hoşbulduk tatlım sanırım doğru diyosun işte hareketli olmak başıma bela oldu bikere... Birsürü resim çekeriz bakarsınız canlarım benim bende hepinizi görmeyi çooook isterim valla....
Canım benim o zman pazar yapalım istersen ne dersin hem sıkıştırmamış oluruz seni diğer çalışanları 1-2 saat birlikte oturur sohbet ederiz malum hepimiz göbüklüyüz :)) sonra kocişlerimizi alırız isteyen istediğini yapmak üzere ayrılır ne dersiniz....
canım ben 2 kutu bebdor göğüs pedi almıştım demek çok gidiyor birda aventin göğüs kalkanlı pedi vardı onu almamıştım alayım olmazsa emzirme yastığı ay şeklinde olandan alıncak değilmi
geçmiş olsun canım yaa.. inş .geçicidir ... 1-2 günlük bişeydiryok kuşum görmedim. ne yazmıştın :26:
kızlar, sabah sabah midem alt üst yahu. geri döndü bulantılar
kızlar sonucum çıkmış 0 dk:90 1 saat:95 normal çıkmış galiba
kıyamam sana yaa..bebiş içten dikişlerine mi çarpıyor .....Allah yardımcın olsunsemacıgım ıpın ustunde bası ınan nasıl saga sola cevırıyo o zaman cok acıyo ıste dr bunun ıcın yapacak bısey yok dedı bol bol sabır artık...
bu ne sancıları yawww .... alıştırma sancılarına benziyor ..ayaklarınımı üşütüyosun dikkat etGünaydınnnnlarrrrrrr yavrularrrrrr.....
Özlemayd maşallah bebeğine...
Zonox bende uyuyamıyorum canım saydıkların bendede var....
kızlarrrrrrr benim dün akşam gene sancım vardı...artık korkuyorum yahu bu neki benim ağrı eşiğim mi düşük nedir... Bu arada fethipaşa korusunamı gidiliyor yavrular bakın hemen gidelim gidiceksek ben 7. ayımı bitircem nerdeyse benim anladığım kadarıyla yoklama sancılarım tutuyo ayyy bi şu günler geçse sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımıza.... ben bide oralarda doğurmiyim zaten karar verdim ancak sancım olmucak gibiyse çok iyiysem gelcem buluşmaya napim tırsıyorum işte.... Bu arada havaaa çokkkk güzel...
afiyet olsunyemeğe çıkıyorum anneler...öptm...
saol teyzesi ... aldık .. heyecenlıyız gelmesini bekliyoruz...nevracım hoşgeldin canım o oo ne güzel kızının odasını almışsınız güle güle kullansın prensesin
kızlar birkaç saat sonra gürüşürüzzzzz ben çıkıyorum eşime devrediyorum bilgisayarı yeri ve saati konuşalım güzeller herkesler fikrini söylesin okeylenirse BULUŞALIMMMMMM
YER FETHİPAŞA KORUSU ÜSKÜDAR
TARİH: BU PAZAR VEYA CUMARTESİ
SAAT: 13:00-14:00
ÖPÜLDÜZÜZZZZZZ
evet canım ay şeklinde olandan.e bebekte 39.90 dı sanırım göğüs pedi sütünüz çoksa hiç dayanmıyor sık sık da değiştirmek lazım hijyen açısından .valla şimdiden stok yapmakta fayda var.ben o yüzden yıkanabilenden alıyorum en azından kullanıp kullanıp atmayacağım tekrar kullanma şansım olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?