2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben c.tesi 14:00 kadar çalışıyorummmm:18::18::18:

nevracım hoşgeldin canım o oo ne güzel kızının odasını almışsınız güle güle kullansın prensesin

canım benim aldıklarım pembeli beyazlı erkek rengi almadımki........sen hangilerine baktın.?
bu arada eşimin sonuçları çıktı antibiotik şurup vermiş boğaz anfeksşyonu çok şükür kötü bişey yokmuş.şimdi dinlenecek bol bol.

özlemcim adıyla yaşasın inşallah çok güzel benimde eşim deniz istiyordu bizde sanırım öykü deniz koyacağız....
nasılsın? herşey yolunda çok şükür dimi....hangi hastanedesin sen?

canım çok sevindim ciddi birşey olmamasına çok geçmiş olsun

Hoşbulduk tatlım sanırım doğru diyosun işte hareketli olmak başıma bela oldu bikere... Birsürü resim çekeriz bakarsınız canlarım benim bende hepinizi görmeyi çooook isterim valla....

ben c.tesi 14:00 kadar çalışıyorummmm:18::18::18:

Canım benim o zman pazar yapalım istersen ne dersin hem sıkıştırmamış oluruz seni diğer çalışanları 1-2 saat birlikte oturur sohbet ederiz malum hepimiz göbüklüyüz :)) sonra kocişlerimizi alırız isteyen istediğini yapmak üzere ayrılır ne dersiniz....

Canm benim maşallh kızının adına öyle ne şeker bir isim:)) RAbbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin şekerim zorlukjların sıkıntıların bitsin tez elden....

canım, benim de kasılmalarım oluyor (dün hemşire arkadaş dedi ki" magnezyum eksikliğin olabilir")
karnım taş gibi oluyor sertleşiyor. bunun adı kasılmaymış kendimi eskisi gibi yormuyorum çünkü eskiden çok yoruyordum. benim ağrı eşiğim yüksek gibi. çünkü idrar yolumda enfeksiyon olmasına rağmen ağrı sızı hissetmiyorun

kızlar, evime tablo alıcam (evim modern tarzda) kahve krem renkleri. kahve koltuklar ve kahve mobilyam var. koltukların yastıkları açık krem. ve orta sehpam krem. sizce bu tablo nasıl olur evime??

bu arada pembeli, somonlu çiçekler var evimde. sadece kahve beyaz değil

Son düzenleme:
zonox hosbuldum canım...ayyyy hayırlısıla ıns...
esra sagolsun benı hıc yanlız bırakmıyo...allah razı olsun...

sağol canım daha ben yeni başladım alışverişe.ben sizler gibi ilk heyecanı yaşamıyorum 5 sene önce oğlumda her şeyi almıştım.hepsi yeni gibi duruyor pek yıpranmadı o yüzden çok fazla bişey alamayacağım.işte bi takım hijyen ürünleri falan.
emzirme minderi lazım çünkü kollarınız çok ağrıyacak.sağa sola yastık doldurmaktansa bu daha kullanışlı gibi.hem daha sonrasında bebiş oturunca destek görevi görüyor bu.
ben alacağım inş. göğüs pedi de çok gidiyor bunda da tavsiyem göğüs kalkanı ya da yıkanabilen ped. diğerleri çok dayanmıyor çünkü ben 2 günde 1 paket bitiriyordum.

canım çok sevindim ciddi birşey olmamasına çok geçmiş olsun

sağol tatlım bu arada az önce dönenceye yine baktım karyolaya astım hatta çok güzel olduda müzik çalınca dönmüyoki ben elimle döndürebiliyorum sinir oldum valla.aradım aldığım yeri 2 de gelecekmiş yetkili bakalım sorucam ona sen eminsin dimi seninki dönüyor....

Canı haftalarımız yakın biz kendimizi çok yorduk seninle aslında fazla yorulamamak lazımdı ya neyse artık... En az hasarla kurtarmaya bakıcaz benim ağrı eşiğim düşük ya en ufak sancıda yere yapışıveriyorum valla

amın sedacıgım ıns....ıns adlarıyla yasasınlar....
ıyıyız cok sukur haftaya doplerımız var onu beklıyorum heyecanla....
ege unıversıtesı tup bebek servısındeyım canım...

kızlar birkaç saat sonra gürüşürüzzzzz ben çıkıyorum eşime devrediyorum bilgisayarı yeri ve saati konuşalım güzeller herkesler fikrini söylesin okeylenirse BULUŞALIMMMMMM

YER FETHİPAŞA KORUSU ÜSKÜDAR
TARİH: BU PAZAR VEYA CUMARTESİ
SAAT: 13:00-14:00

ÖPÜLDÜZÜZZZZZZ

canım ben 2 kutu bebdor göğüs pedi almıştım demek çok gidiyor birda aventin göğüs kalkanlı pedi vardı onu almamıştım alayım olmazsa emzirme yastığı ay şeklinde olandan alıncak değilmi

sedacım dün eşime sordum dönüyordu kendisi dedi kaldırmıştım ben onu terar açıp bakayım bari sana haber veririm

çoğunluk ne derse öyle yapalımm
ben gerekirse 1 saaat erkende çıkabilirim

evet canım ay şeklinde olandan.e bebekte 39.90 dı sanırım göğüs pedi sütünüz çoksa hiç dayanmıyor sık sık da değiştirmek lazım hijyen açısından .valla şimdiden stok yapmakta fayda var.ben o yüzden yıkanabilenden alıyorum en azından kullanıp kullanıp atmayacağım tekrar kullanma şansım olacak inş.

[
yok kuşum görmedim. ne yazmıştın :26:

kızlar, sabah sabah midem alt üst yahu. geri döndü bulantılar
geçmiş olsun canım yaa.. inş .geçicidir ... 1-2 günlük bişeydir
kızlar sonucum çıkmış 0 dk:90 1 saat:95 normal çıkmış galiba

semacıgım ıpın ustunde bası ınan nasıl saga sola cevırıyo o zaman cok acıyo ıste dr bunun ıcın yapacak bısey yok dedı bol bol sabır artık...
kıyamam sana yaa..bebiş içten dikişlerine mi çarpıyor .....Allah yardımcın olsun
bu ne sancıları yawww .... alıştırma sancılarına benziyor ..ayaklarınımı üşütüyosun dikkat et
yemeğe çıkıyorum anneler...öptm...
afiyet olsun
nevracım hoşgeldin canım o oo ne güzel kızının odasını almışsınız güle güle kullansın prensesin
saol teyzesi ... aldık .. heyecenlıyız gelmesini bekliyoruz...

canım bana 2 yaka da uyar ... ama pazar olsun ... kii beni eşim getirecek ..maltepede kalırım .. senide alırız .. beraber geçeriz ..
dahanet gözle bakamıyoru m ... diğer arkadaşların onayıda gerekli

herkese hayılrı haftalar arkadaşlar nasılsını bakalımmm???
Özlemcim iyi olmana çok sevindimm az kaldı sabret ...
Zonoxcum nefes nefese kalma durumu bendede var..Bugün herobabyden msj geldi bebek büyüdükce karın içi basıncımız arttığından nefesimiz yetmiyomuş..

sağol canım tecrübeli annemiz bilgilerine ihtiyacımız var hangi marka yıkanabilen göğüs pedleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…