herkese hayılrı haftalar arkadaşlar nasılsını bakalımmm???
Özlemcim iyi olmana çok sevindimm az kaldı sabret ...
Zonoxcum nefes nefese kalma durumu bendede var..Bugün herobabyden msj geldi bebek büyüdükce karın içi basıncımız arttığından nefesimiz yetmiyomuş..
sağol canım tecrübeli annemiz bilgilerine ihtiyacımız var hangi marka yıkanabilen göğüs pedleri
herkese hayılrı haftalar arkadaşlar nasılsını bakalımmm???
Özlemcim iyi olmana çok sevindimm az kaldı sabret ...
Zonoxcum nefes nefese kalma durumu bendede var..Bugün herobabyden msj geldi bebek büyüdükce karın içi basıncımız arttığından nefesimiz yetmiyomuş..
hoşgeldiinn
sanada hayırlı haftalarr
biz iyiyiz sen nasılsın
nasıl geçti hafta sonu ?
nevraa = başakşehir ----- farketmez
baharnaz = başakşehir nerde oturduğunu bildiğimden ben yazdım .daha haberi yok konudan
duncan = maltepe --- üsküdar olabilir diyor
sema = gaziosmanpaşa --buluşmaya gelmek istiyor yer konusunda bir şey demedi daha
superi = büyükçekmece --- asya tarafı bana uzak diyor
zonox = bostancı --and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
blue sky = pendik--and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
tomurcuk = pendik ---and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
zehr84 = pendik--and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
mügesoysal = sarıyer --- mecidiyeköy de buluşmayı önerdi
lover1984 = bahçelievler, ----- buluşmaya gelmek istiyor yer konusunda bir şey demedi daha
WestLife = ümraniye --
daha kimseyokmu arkadaşlar istanbulda oturan - kdilara???
hoşgeldin canım. aa evet ben de duymuştum. bu hiç aklıma gelmemişti bak. cidden çok zor oluyor daralıyorum iyice
kızlar, üsküdar çok kalabalık oluyor. feti paşa korusu güzel ama herkes bulamayabilir yerini. bence kadıköy güzel olur. karşıdan gelenler içinde beşiktaştan vapurla 15 20 dk. hem de üsküdardan daha bilindik. ben pazar gelemem ama cumartesi memnuniyetle gelebilirim
Öksürüğüm geçerse dahada iyi olucam bunada şükürler olsunn...Haftasonum güzel geçti bahar gibiydi buralar bol bol gezdik eşimlee ..Bazen diyorum 2 kişi olarak geçirdiğimiz son pazarlar tadını çıkaralımm hepimiz:))
nevraaa
ben bişey dedim ama sen görmedin
fethipaşa korusu süper olur dedimm
c.tesi çalışıyorum ama çoğunluk c.tesi derse bende erken çıakr katılırım dedim
pazarda olabilir benim için farketmez çoğunluğa uyarım
kadıköy daha kolay bir yer fikrine katılıyorum ...
nevraaa
ben bişey dedim ama sen görmedin
fethipaşa korusu süper olur dedimm
c.tesi çalışıyorum ama çoğunluk c.tesi derse bende erken çıakr katılırım dedim
pazarda olabilir benim için farketmez çoğunluğa uyarım
ayy çok güzel yaa.fethipaşa benim fikrimdi ama ben batmandan gelemiyorum.bizleri de anarsınız artıkın oralarda.şimdiden ii eğlenceler size...
günaydın canım....park yatak için genelde 30 lirya sünger yatak alalıyorlar ama sünger iyii değil...yarı ortopetik yatakalr satılıyor benim tavsiyem bu.....
bencede ortak noktayı bulmak zor olacakbanada üsküdar daha yakınn
valla zor olucak bu ortak noktayı bulmak
birde tarihi nasıl yapıcaz
mesela bu hafta sonu olursa gelemem ben :26:
canımmm yatakkk bend e bakıyorummm visco yatakk all dedilerr amaa bazıları daaa kesinliklee sünger diyorr sert olması daha iyi diyorr biz de araştırıyoruz yinee etcrübeli arkadaşlartr alanlarr bizii bi aydınlatsa dimiii.
bencede ortak noktayı bulmak zor olacak
günaydın canım
gittik evet eksik gedk bitirdk artık..ama o kadar gezmemize rağmen çıkrıkçılarda çok kayda değer bişi yoktuoraya gitmene gerek yok boş yere
konya sokakta özelcanbebe var..hemen hemen hepsini ordan tamamladım. oraya git tavsiye ederim..bebek şekerleri için içime sinen bir yer bulamadım malesefinternetten halledices artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?