2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben yemeklerden zevk almıyorum sizdede var mı ?

Bende öyleyim canımm.tek umudum ilk 3 ay bebek yediklerimizden etkilenmiyomuş ama ozamanda bizim depolara saldıracakk ne olcak bilmiyorumm :S:S
Çok iştahlı olan ben hiç bişey yapmak gelmiyo içimdenn ama kalabalıkla güzel yiyorum :))

sağol zonoxcum evet herşey yolundaydı hiç bir damla bile kanamam olmadı..
mide bulantım,tiksinmelerim,baş dönmem hepsi devam ediyordu normal sayılan bir gebelikti ilk kontrolde maşallah annede bebekte çok sağlıklı dediler ama işte iş belirtilerle bitmiyormuşş bunu gördüm(
ben kontrole diye gittim iyikide gitmişim bu düşük şekli en sinsi düşük şekliymiş hatta annenin ölümüne dahi sebep olabilirmiş rabbim ucuz kurtardı...
hiçbir belirtisi olmayan sadece muayene sırasında anlaşılan düşük şekli((

canım istiyor sağolsun eşim yapıyor 2 dk sonra ığğğ diyorum ya sendede böyle mi?
kalabalık falanda fayda etmiii :)
canımın da ne isteyeceği belli değil ,ağzımında tadı yok....

mrb kızlar
bn çok kötü kabız olmuşum
hemoroid gibi sanki..hiç bu kadr olmmaıştı
hatta kan bile geldi...fazl ıkınınca
hamilelikte kabızlık olabilirmiş
bol su içmem gerek ama mdemde bulanıyor
bn de salatalık kavun falan yedim
acılı baharatlı yemiyorum
geçenlerde midem bulantısı geçsin diye limon yıyrdum
ama limon da ii gelmiyormuş kabızlığa
sizde dikkat edin yediklernize

canım istiyor sağolsun eşim yapıyor 2 dk sonra ığğğ diyorum ya sendede böyle mi?

valla az sabret tatlımm ben sevdiğim şey olunca yiyebiliyorumm.2. ve .3. dönemlerde bi iştah açılıcak tutamıycaz kendimizii :))))

valla az sabret tatlımm ben sevdiğim şey olunca yiyebiliyorumm.2. ve .3. dönemlerde bi iştah açılıcak tutamıycaz kendimizii :))))

Demek bunlar hep tipik hamilelik belirtilerinden...Yediğin hiçbirşeyden zevk alam,bulantıdan su içeme,kokular perişan etsin vs vs....katlanıcazzzzzzzzzzzzzzzzz:gitme:

kızlar ayvayı eşim bulmuş çıkmış artık
İstanbulda oturanlara söyleyim
Fatih te Fatih Camii yanında Malta çarşısında yaşlı bir amca satıyormuş
ayrıca Aksarayda Yerlatı çarşısının girişinin karşısında pasajın içindeki manavda pazarteside oraya gelcekmiş bilginize...

Kızlar şu sıralar yinede bebk için diyetisyenimin tavsiyesiyle sabahları aç karnına 1 yk siyah kuru üzüm ve 2 ceviz 1 bardak suyla alıyorum. bugüne kadar kuru kayısı incir filan yiyordum kabız olmamak için şimdi bunları tüketmeye başladım bilginize

Demek bunlar hep tipik hamilelik belirtilerinden...Yediğin hiçbirşeyden zevk alam,bulantıdan su içeme,kokular perişan etsin vs vs....katlanıcazzzzzzzzzzzzzzzzz:gitme:

Gülü seven dikenine katlanır hesabıı fedakarlıklar şimdiden başlıyoo :)))

Ya sizce motora binmek tehlikelimii ???

bildiğimiz ayvadan mı bahsediyorsun baharnazcım?ben geçen hafta markette görmüştüm..

Dilekcim canım çok teşekkür ederim.çok sağol gülüm.tv izleyip bol bol uyuyorum :)) ama sırtım ağrıdı artık yatmaktan.yine şükür bebeğime birşey olmasında...

MüebbetSevdam dualarım seninle canım İnşallah herşey güzel gider güzel haberler verirsin bize

inşallah canım çok teşekkür ederim.

Canım çok sevindim senin adına iyi iyi güzel haberler verdin bize inşallah bebiş seni bırakmıcak bundan sonra dularımız seninle Allah yardım etsin

çok teşekkür ederim güzelim.inşallah bende öyle dua ediyorum.gerçi benim durumum nadir rastlanan birşeymiş. bakalım pazartesi günü inşallah mutlu ve hayırlı haberler alırım da sizlerle paylaşırım..

hmmm anladım canım çok teşekkür ederim.inşallah devamlı yaptırabilirim ben kendimde okurum ara ara.sonuçta Allahın ismini zikretmiş olurum...

Canimm..Rabbim nekadar buyuk goruyorsun degilmi,insallah bagislicak sana bebegini. Cok sevindim inan...hayirlisi olsun bakalim birsonraki kontrolunde insallah duyucaksin pitpitlarini..

Amenna canım.Rabbime binlerce şükürler olsun ki bizi duyduğunu gösterdi.Biz yeter ki ona sığınmayı elimizden bırakmayalım o bizi hiç bırakmaz... inşallah canım pazartesiyi bekliyoruz dua ile.büyük gün malum...

m.sevdam canım cok sevındım ıns rabbım bebısını sana bagıslar ...bıraz sıkıntılı bır donem oldu ama gececek ıns hayırlısıyla rabbım yardımcın yardımcımız olsun...

evet canım biraz zor dönemler geçiriyoruz ama yeter ki bebeğimizi sağlıkla huzurla ve hayırla kucağımıza alabilelim. çünkü biz bu hamilelik için çok uğraştık..Rabbim inşallah bebeğimizi korur..

İnşallah mervecim çok teşekkür ederim.işte pazartesi günü herşey daha net olacak ama buna da şükür.Bebeğimin tutunmaya çalışmasını bilmek bile beni mutlu ediyor...inşallah pazartesi günü de güzel haberler paylaşırım sizlerle...

valla ben okadar icemiyorum canim zaten suyla aram pek yok soda icmeyi deniyorum genelde

ben bence su içmeye alıştır kendini ben matara gezdiriyorum yanımda yudum yudum içiyorum.benim doktorum soda dan için gazını alıp iç minarellerinin faydası olur dedi. önce açık bırakıp asidinin çıkmasını bekleyip sonra içiyorum canım ama nadir.tertemiz saf bir suyun yerini tutmaz bence... hanımlar hepinize çok teşekkür ederim Allahım hepimizin bebeklerini korun bağışlasın inşallah...

hanımlar bu zamanda bulunan ayvalar sağlıklımıdır?henüz mevsimi değil çünkü. hormonlu olma ihtimali yüksek bence...

hanımlar bu zamanda bulunan ayvalar sağlıklımıdır?henüz mevsimi değil çünkü. hormonlu olma ihtimali yüksek bence...

Tatlım mevsiminde yediklerimizde hormonlukii çabuk yetişsin diye.Geçen tvde anlatıyo maydanozlar asma yaprağı gibi dolapta büyümeye devam ediyomuş hormondan ((

avzen benimde 5.haftada bulantılarım başlamıştı son bir haftadır böğürmeler geceleri bulantıdan inlemeler ve 2 gündür çıkarmalar başladı.

blue-sky evet canım pek evimin burdaki marketlerde görememiştim fatih caminin orda bir amca bahçesinden toplayıp getirmiş bizim gibi olanlar için :))

Müebbet Sevdam canım hormonlumu bilmiyorum tadı doğal gibi

Tatlım mevsiminde yediklerimizde hormonlukii çabuk yetişsin diye.Geçen tvde anlatıyo maydanozlar asma yaprağı gibi dolapta büyümeye devam ediyomuş hormondan ((

ama canım bu zamanda göz göre göre alınmış oluyor.hem mevsiminde alındığı zaman hormonsuz olanları belli oluyor hani böcek girme olayı.ben çok dikkat ediyorum kurtlusunu alıyorum şaka bir yana tanıdık ya da güvendik yer olursa sorun olmaz canım.valla bahsettiğin maydanoz işiyle ben hiç karşılaşmadım canım.kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım istiyorum allah korusun hormondan dolayı nice hastalıklar oluyor. abimin eşi söylemişti hormonlu çilek yiyen bir kız anaokulunda adet olmaya başlamış ne kadar zararlı şuna bakın...

canım ben bu zamanda ki ayvalara pek güvenmiyorum kış meyvesi sonuçta o.kışın domatesler nasılsa şimdi de ayvalar öyle bence

canım saol senin için ççooookkk sevindim inş saglıkla devam eder canım rabbim ayırmasın inş.
GÜLCEZA allah sabir ve hayirlisini versin.güclü ve direncli olman cok iyi.cevrendeki insanlar seni yildirmasin.allah yardimcin ve hep yaninda olsun insallah.
saol canım amiin.ben ilaçları dün öglen bıraktım ama bakalım ne zaman kanama başlıcak bugün bi arkadaşım druna benden bahsetmiş boş gebelik deyince 1 hafta sürekli ilişki olsun onun içi dolar demiş pek saglıklı bişi gibi gelmedi ama drla görüşmeye gidicem hafta içi bakalım ne dicek çarşamba günü tekrar druma gidicem beta tekrarlancak bakalım 0 lancakmı dedi dr.bekliyorum işte tek yaptıgım bu

Teşekkürler Gülcezacım..Rabbimde sana en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah... bence sen kendi doktorunla biran önce görüş seni takip eden doktor bilir senin durumunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…