ya ben yemeklerden zevk almıyorum sizdede var mı ?
Allah kolaylık versin biri hazırlayıp getirse en azından kokusu seni rahatsız etmez daha rahat olur
Bende öyleyim canımm.tek umudum ilk 3 ay bebek yediklerimizden etkilenmiyomuş ama ozamanda bizim depolara saldıracakk ne olcak bilmiyorumm :S:S
Çok iştahlı olan ben hiç bişey yapmak gelmiyo içimdenn ama kalabalıkla güzel yiyorum :))
canım istiyor sağolsun eşim yapıyor 2 dk sonra ığğğ diyorum ya sendede böyle mi?
kalabalık falanda fayda etmiii :)
canımın da ne isteyeceği belli değil ,ağzımında tadı yok....
Bende öyleyim canımm.tek umudum ilk 3 ay bebek yediklerimizden etkilenmiyomuş ama ozamanda bizim depolara saldıracakk ne olcak bilmiyorumm :S:S
Çok iştahlı olan ben hiç bişey yapmak gelmiyo içimdenn ama kalabalıkla güzel yiyorum :))
canım istiyor sağolsun eşim yapıyor 2 dk sonra ığğğ diyorum ya sendede böyle mi?
kalabalık falanda fayda etmiii :)
canımın da ne isteyeceği belli değil ,ağzımında tadı yok....
valla az sabret tatlımm ben sevdiğim şey olunca yiyebiliyorumm.2. ve .3. dönemlerde bi iştah açılıcak tutamıycaz kendimizii :))))
Demek bunlar hep tipik hamilelik belirtilerinden...Yediğin hiçbirşeyden zevk alam,bulantıdan su içeme,kokular perişan etsin vs vs....katlanıcazzzzzzzzzzzzzzzzz:gitme:
kızlar ayvayı eşim bulmuş çıkmış artık
İstanbulda oturanlara söyleyim
Fatih te Fatih Camii yanında Malta çarşısında yaşlı bir amca satıyormuş
ayrıca Aksarayda Yerlatı çarşısının girişinin karşısında pasajın içindeki manavda pazarteside oraya gelcekmiş bilginize...
Offf uykum kaçttıı yatakta dönmekten sıkıldımm neti açiyim bakim dedim iyikide açmışımmm müebbetsevdam haberine çok sevindiimm dualarımız seninle.Sen yat dinlen tv izle buraya takıl bi şekilde geçer zaman Allah yardımcımız olsuunnn
MüebbetSevdam dualarım seninle canım İnşallah herşey güzel gider güzel haberler verirsin bize
Canım çok sevindim senin adına iyi iyi güzel haberler verdin bize inşallah bebiş seni bırakmıcak bundan sonra dularımız seninle Allah yardım etsin
canım normalde arapçasına baktım ya mübdiu yazıyor ama latince genelde ya mübdi yazmışlar internetten de baktım siz ya mübdiu deyin yine.Rabbim kabul etsin ben eşime her gün olmasa da sık sık yaptırıyorum
Canimm..Rabbim nekadar buyuk goruyorsun degilmi,insallah bagislicak sana bebegini. Cok sevindim inan...hayirlisi olsun bakalim birsonraki kontrolunde insallah duyucaksin pitpitlarini..
m.sevdam canım cok sevındım ıns rabbım bebısını sana bagıslar ...bıraz sıkıntılı bır donem oldu ama gececek ıns hayırlısıyla rabbım yardımcın yardımcımız olsun...
Müebbetsavdam canım haberini okudum bugün ve çook sevindim ya inan...
Allah'ım yüzünü güldürsün;bebeğin senden sen bebeğinden hiç ayrılmayın inşallah canım...
Gelişmelerden yine haberdar et bizi emi dualarımız seninle...
valla ben okadar icemiyorum canim zaten suyla aram pek yok soda icmeyi deniyorum genelde
hanımlar bu zamanda bulunan ayvalar sağlıklımıdır?henüz mevsimi değil çünkü. hormonlu olma ihtimali yüksek bence...
[
blue-sky evet canım pek evimin burdaki marketlerde görememiştim fatih caminin orda bir amca bahçesinden toplayıp getirmiş bizim gibi olanlar için :))
Tatlım mevsiminde yediklerimizde hormonlukii çabuk yetişsin diye.Geçen tvde anlatıyo maydanozlar asma yaprağı gibi dolapta büyümeye devam ediyomuş hormondan((
avzen benimde 5.haftada bulantılarım başlamıştı son bir haftadır böğürmeler geceleri bulantıdan inlemeler ve 2 gündür çıkarmalar başladı.
blue-sky evet canım pek evimin burdaki marketlerde görememiştim fatih caminin orda bir amca bahçesinden toplayıp getirmiş bizim gibi olanlar için :))
Müebbet Sevdam canım hormonlumu bilmiyorum tadı doğal gibi
canım saol senin için ççooookkk sevindim inş saglıkla devam eder canım rabbim ayırmasın inş.GÜLCEZA canım arkadaşım benim maaşallah böyle dirayetli ol.Söylediğin gibi çevrenin senin başının dik olduğunu bilsinler. inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın ve bebeğin bu sefer gelir canım..Allahım yar ve yardımcın olsun.kimseye yaşatmasın canım senden de esirgesin inşallah...
saol canım amiin.ben ilaçları dün öglen bıraktım ama bakalım ne zaman kanama başlıcak bugün bi arkadaşım druna benden bahsetmiş boş gebelik deyince 1 hafta sürekli ilişki olsun onun içi dolar demiş pek saglıklı bişi gibi gelmedi ama drla görüşmeye gidicem hafta içi bakalım ne dicek çarşamba günü tekrar druma gidicem beta tekrarlancak bakalım 0 lancakmı dedi dr.bekliyorum işte tek yaptıgım buGÜLCEZA allah sabir ve hayirlisini versin.güclü ve direncli olman cok iyi.cevrendeki insanlar seni yildirmasin.allah yardimcin ve hep yaninda olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?