OK nursencim sağol, gitmiyim bende oralara hiç boşuna. bua ankarada da hiç bişey yok zaten ne varsa hepsi istanbulda. Bizde gidip oradan mı alsak eksikleri, ne güzel olur, hem kızların buluşmalaraına da katılırız :)
Yatak için hepsiburadaya bir bakiyim bende...
selam kızlarrr
buluşma planları yapıyorsunuz ne güzel :)
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
selam kızlarrr
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
selam kızlarrrr günaydınnn nasılsınız bakalım bugün kızım pek hareketli değil heralde dinlenmeye çekildi
hoşgeldiinn
yordunmu kendine neden başlamış bu hareketlilik
sen yine yatmaya devam et
amin amin inş...
tünaydıınn
biz iyiyiz sen naslsın
uyuyodur o annesi
ayyyy yerim ben onun uykusunu buluşma planı yapılıyo ne zaman buluşuluyo bence kadıköy daha mantıklı
YATAK SEÇİMİİİİİİİİİİİİ
Visco tipi yaysız sert yataklar
ve tam ortopedik yataklar
çocuk gelişimi açısından doğru bulunmuyor. Hangi marka alırsanız alın önemli olan yarı ortopedik
diye geçen yumuşak yataklar en doğrusudur. Uykusunda büyüyen bir çocuk için yatağının onun
vücut şeklini alıyor olması çok önemlidir......
yatak üzerine temiz kalamsı için alez bile seçerken terletmeyen hava alan türden seçim yapılmalı...yatak belli süre ile ters düz edlip havalandırmalı...hatta bebişler yatarekn bile çarşaf gergin olmalı...kıvrılınca onu rahatsız edermiş ve uyanır....
ben YARIORTOPEDEİK yatak bakıyorum..henüz almadım yakında mobiilyam gelicek o zaman alıcam...marka ve fiyat bakıyorum şuan....
eskayy ( gülesram )
hoşgeldinn
ye onu annesi
daha tam tarih belirtilmedii
selam kızlarrr
çok geçmiş olsun canımm inşallah vaktinden önce gelmeye kalkamz senin kız kızlar böyle sabırsız oluyor demekki
inşallah canım gece de sürekli saatimi kurup alıyorum ilacımı 5 dk geçirmiyorum korkudan
sabırsız evet ama sabıra ihtiyacımız var daha çok küçüğüzz
hoşgeldiinn
yordunmu kendine neden başlamış bu hareketlilik
sen yine yatmaya devam et
amin amin inş...
yok hiç yormadım da
nedeni stresbiraz çok üzdüm kendimibu aralar malesef değmiyor işte bebeğimden kıymetli değil hiçbirşey ama elde de değil ki
diğer nedeni de sıvı eksikliği olabilirmiş ben sıvımı hiç eksik etmem hatta fazla su içerim aman dikkat edin kızlar
canım çok geçmiş olsun sıkma canını geçen hafta kasılmalardan dolayı bende 2 gün hastanede yattım serum ve kasılmayı önlemek için hap vermişti 4 saatte 1 içiodum senin gibi içtiğin ilacın dı ne bana hemen fayda etti kasılmam yok şuan bende kanama gelmemişti ama kambur gibi yürümeye başlamıştım sancıdan ve idrar yollarımda bol lökasit çıktı cnm ondan başlamış rahim kasılmam sende iyi olursun umarım
ilacımın adı nidilat canım 4 saatte bir benimde 15 gün kullan gel dedi sen ne kadar kullandın ?
benim hiç sancım yok elimi koyunca hissediyorum sadeceidrarımda da bişey çıkmadı
çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?