2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet öyle yapın süper olurrrrr

selam kızlarrr
buluşma planları yapıyorsunuz ne güzel :)

ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erken hemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın

selam kızlarrrr günaydınnn nasılsınız bakalım bugün kızım pek hareketli değil heralde dinlenmeye çekildi

çok geçmiş olsun canımm inşallah vaktinden önce gelmeye kalkamz senin kız kızlar böyle sabırsız oluyor demekki

hoşgeldiinn
yordunmu kendine neden başlamış bu hareketlilik
sen yine yatmaya devam et
amin amin inş...

selam kızlarrrr günaydınnn nasılsınız bakalım bugün kızım pek hareketli değil heralde dinlenmeye çekildi

tünaydıınn
biz iyiyiz sen naslsın
uyuyodur o annesi

bende yarı ortopedik bakiyorum şimdi netten, hepsi burada ve izmrimarkette var...

linkleri aşağıda:

Oyun Park Yataklar chicco, kraft, oto koltuu, bebek oto koltuu, maxi cosi, acer laptop, hp laptop, balitech, medya

Hepsiburada.com : Marvella Visko Bebek Beşik Ve Oyun Parkı Yatağı | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Marvella Visko Bebek Beşik Ve Oyun Parkı Yatağı | Anne / Bebek / Çocuk

canım çok geçmiş olsun sıkma canını geçen hafta kasılmalardan dolayı bende 2 gün hastanede yattım serum ve kasılmayı önlemek için hap vermişti 4 saatte 1 içiodum senin gibi içtiğin ilacın dı ne bana hemen fayda etti kasılmam yok şuan bende kanama gelmemişti ama kambur gibi yürümeye başlamıştım sancıdan ve idrar yollarımda bol lökasit çıktı cnm ondan başlamış rahim kasılmam sende iyi olursun umarım

çok geçmiş olsun canımm inşallah vaktinden önce gelmeye kalkamz senin kız kızlar böyle sabırsız oluyor demekki

inşallah canım gece de sürekli saatimi kurup alıyorum ilacımı 5 dk geçirmiyorum korkudan
sabırsız evet ama sabıra ihtiyacımız var daha çok küçüğüzz

aaa gülesram eskay mı olmuş neden değiştirdin hayatım :) nasılsın bu arada özledim senle yazışmayı yiğitefe nasıl

ızlar ben kçar anneme gidiyorum malum yarın yine şeker yüklemem var allah yardımcım olsunnn şekerli suyu içerken öğğğğ midem bulanıyo

ilacımın adı nidilat canım 4 saatte bir benimde 15 gün kullan gel dedi sen ne kadar kullandın ?
benim hiç sancım yok elimi koyunca hissediyorum sadece idrarımda da bişey çıkmadı
çok sağol canım

kızlar bana fethipaşa yada kadıköy uyar ama ben cumartesi çalışıyorum 2'ye kadar cumartesileri biraz zor olur benim için

ilacımın adı nidilat canım 4 saatte bir benimde 15 gün kullan gel dedi sen ne kadar kullandın ?
benim hiç sancım yok elimi koyunca hissediyorum sadece idrarımda da bişey çıkmadı
çok sağol canım

canım benimkide nidilat aynı ilaç ben 1 kutu kullandım oda 1 haftaya tekabül etti sonra gittim doktora nts cihazında dinlediler düzene girmiş dedi doktorum bende hiç ihmal etmeden içmiştim sende faydasını görürüsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…