2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler Gülcezacım..Rabbimde sana en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah... bence sen kendi doktorunla biran önce görüş seni takip eden doktor bilir senin durumunu...

telefonda görüştüm dün kızım üzülme sakın ilaçları kes adet ol bitince gel görüşüp izlicegimiz yolu konuşalım dedi.

telefonda görüştüm dün kızım üzülme sakın ilaçları kes adet ol bitince gel görüşüp izlicegimiz yolu konuşalım dedi.

hmmm anladım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah bi an önce adet olup yeni döneme başlarsın Rabbim de hayırla bebeğinizi nasip eder inşallah...

arkadaslar ben 2010 mayıs annesıyım.kızım suan 4.5 aylık.sızı gorunce ve okuyunca nasıl duygulanıyorum.gecen yıl 10 eylulde ogrenmıstım hamıle oldugumu ve bu bebegı 18 ay beklemıstık tedavıyle oldu kızım cok sukur.
allah hepınızın kuzularını bagıslasın ınsallah guzel bı hamılelık gecırırsınız.sonuna kadar oyle bı heyecankı hamılelık cok guzel.bebeıgın oolmasıda daha bı baska guzel.

maaşallah canım Allah bağışlasın bebeğini.inşallah seneye bu zaman bizde senin gibi oluruz :) içimizde ki pırlantalar kollarımızda olur inşallah...

Ne kadar güzel canım ya sen bizi çok iyi anlıyorsun çünkü sen de bu yollardan geçtin...
Allah'ım bize de hayırlısıyla senin yaşadığın günleri yaşar;görürüz...
Allah'ım sana eşine ve güzel kızına hayırlı uzun ömür versin inşallah..
Benim hamileliğim daha çok yeni hatta herkesin yaşadığı keseyi görme ve kalp atışlarını duyma heyecanını ve endişesini yaşıyorum.Ama herseye ragmen bu kadarını bile yasamak gercktn çok anlamlı

ah canım ya bende oyleydım bıde bızım aılede herkes ılk bebegını dusuk yapmıstı nasıl korkmustum.hemen gıtmıstım 5 haftalıkken dr goremeyız daha 2 hafta sonra gel demıstı o 2 hafta gecmek bılmemıstı bısey olcak dıye.dr a gıdıp kalp atıslarını dınledıgımızde esımle gozlerımız doldu dr dan utanmasık ıyıce bı aglıcaktık.bebegımız olmıcak dıye esım ayrı ben ayrı bırbırımıze bellı etmeden nasıl uzulmusuz aglamısız.bebegımız olduktan sonra bırbırımıze ıtıraf ettık ancak.allah buyuk hepınız kucagınınza alırsınız sagsaglım ınsallah

kızlar bugun doktora gittim ve kalp atışlarını gördük çok şüküropuyorumnanaktan çok rahatladım ama bulantılarım berbat çok kusuyorum :bbo: 6+5 miş bebeğim geç döllenme demişti doktor SAT değiştirdi 3 ağustostu doktor artık 9 ağustos olsun dedi. bu arada herhangı bır ılaç alıyormusunuz folıc asit dışında?? doktor bana ilaç yazıcakmış ama ne yazacak bilmiyorum kan idrar tahlili istedi pazartesı tekrar gidicem bakalım

ne kadar güzel ya Allah bize de yasatsın o kalp atışlarını duymayı. ben elevit kullanıyorum bide dr hamile kalmadan önce vermişti ecopirin .

ya ben alışverişe gittim şimdide sancıdan ölüyorum çok mu yoruldum acaba yürümeken mi oldum böle çok evham yapmak istemiyorum ama 1- 2 saat yürümekten bişi olmaz dimi ?

ya ben alışverişe gittim şimdide sancıdan ölüyorum çok mu yoruldum acaba yürümeken mi oldum böle çok evham yapmak istemiyorum ama 1- 2 saat yürümekten bişi olmaz dimi ?

arkadasım ben de fazla yürüdüğüm zaman kahverengiye yakın akıntım artıyor kötü oluyorum o yüzden fazla yürümemeye çalışıyorum bu bende böyle ama sende nasıl olur bilmiyorum kanaman yoksa normal gözüküyor yat dinlen mutlaka sıkıntı etme bir şey olmaz Allahın izniyle

canım ayagının altına yastık koy yat kan dolaşımın hızlanır rahatlarsın

Slm kızlar nasılsınız benıde aranıza alırmısınız

son adet tarıhıme gore nısandı dogumdu ama gec dollenme olunca mayısa atladık

doktor satımı degıstırdı

agustos 7

dogum mayıs 14 cıvarı

hoşgeldinnnnnn nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…