İyi yaptın canım hayırlı uğurlu olsun...
Rabbim kucağına aldığın günü görmeyi de nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
nazo canım tebrik ederim.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.Rabbim tez zamanda bizlere de kalp atışını duyursun inşallah...
çok teşekkür ederim gülüm.amin inşallah... hepimize nasip etsin Rabbim. senin kontrol ne zaman? keseyi gördünüz mü ?
Yok canım henüz keseyi görmedik;salı günü gitmiştik o zaman da sadece rahim duvarı kalınlaşmış demişti. Betama baktı yükselmiş normal değerlerde.Pazartesi günü seni görmek istiyorum dedi...Hayırlıyla görmek nasip olur canım ınsallah...Hepsine sıkıntı yapıyorum ister istemez...
sıkıntı yapacak birşey yok canım Allahın izni ile görürsün inşallah pazartesi günü.betan normal değerlerde yükseliyorsa çok takma kafana canım.biz ilk keseyi gördüğümüzde 6,7 idi üzüm tanesi kadardı.pazartesi bi daha gideceğiz inşallah herşey yolunda olur ve bebeğimin pıtpıt seslerini de duyarız... o zamanda inşallah üzümün içinde ki çekirdeği görürüz.
Aslında her zaman pozitif düşünmek gerek;negatif düşüncenin bir faydası yok insana neticede.
Allah'ım neye ol derse o olacak biz de O'na sığınıcağız.
Hadi bakalım canım inşallah güzel pıt pıtlarını duyarsınız meleğinin;böylece üzümün içindeki çekirdeğide görmüş olursunuz.Pazartesi güzel haberler getiririz inşallah..
İyi geceler canım.Meleğin ve sen Allah'a emanet olun...
ıyıyım sevdacıgım...oyle bı bos bosum bu ara cok yogun bı ıs temposunda cıkıp evde sureklı yatmak bıraz zor gelıyo ama zamanla alısırız artık vakıt gecıremıyorum peközlem canım iyi geceler hoşgeldin.ayy valla ben tüm gün yatmaktan geceyi gündüzü pek ayırmıyorum artıkeşim playstations oynuyor bence burdayım.sen nasılsın ne var ne yok ??
ıyıyım sevdacıgım...oyle bı bos bosum bu ara cok yogun bı ıs temposunda cıkıp evde sureklı yatmak bıraz zor gelıyo ama zamanla alısırız artık vakıt gecıremıyorum pek
evet canım ya vakit geçiremiyorum eşim hergün filmler ayarlıyor hergün bir film izliyorum.ama yatmaktan sırtım ağrıdı. neyse çok şikayetlenmek istemiyorum Rabbim bebeğimi korusun sağlıklı olsunda yatalım o doğana kadar.
amın ıns sevdacıgım bıraz sabretmek lazım alısırız zamanla kac haftalıksınız annesı
inşallah canım.SAT'a göre 7 ama bende yumurta takibi yapılmıştı ve adetin 16.günü yumurtam çatlamıştı. dr um henüz net birşey söylemedi. son gittiğimizde erken demişti.bakalım pazartesi belli olacak inşallah herşey.inşallah herşey yolundadır.malum gergin ve sorunlu geçiyor 3-4 gün...
siz kaç haftalıksınız?kalp atışlarını duydunuz mu ?
ıns hersey yolunda gıder...guzel haberlerle gelırsın...
bız 6+5 gunluguz kesemızı gorduk ama kendsını goremedık daha kalp atısınıda duymadık 5 haftalıkken gıtmıstık...persembe gıdecegız dr amcamıza..
Herkesin farklı olurmuş bulantıları olabilir seninde bulantıların benim hiç yok hala meselabarısımm ve ducan arkadaslar aramıza hoşgeldiniz
anne adaları bişi sorcam benim 5+3 midem bulanıyor bunlar için çok erken değilmi psikolojik olabilirmi bu arada pazartesi dr gidicem erken dio bana sürekli işallah bu sefer bakar çok merak ediyorum
hepinizi öptüm sağlıkla kalın...
Ay çok ilginçmiş bende tkilendim bende bu sefer iyi olacak hayırlısıylaama aslında beni en çok kürtajdan bir gün önce gördüğüm rüya etkiler((
o gün çok heyecanlıyım yarın yavrumu göreceğim diye öylece yattım...
rüyamda kumu bile mavi olan bir sahildeyim yer gök mavi
ayaklarım denizin kıyısında
orada şeffaf birşeyler yüzüyor balığa benziyor bayağıda büyük bir balık
bir tanesini elime alayım diye tutuyorum o sırada o :
anne ben gidiyorum diyor
ve ellerimden kayıp gidiyor
ben:
gitme yavrum
diye ardından sesleniyorum ama nafile
kaybolana kadar gözümle takip ediyorum belki döner diye ama nafile((
ertesi gün dr a gittiğimde 12. haftamızın içindeydik 2li test yapılacaktı ama benim gebeliğimin missed abortus yani bozulmuş gebelik olduğu söylendi dünyam karardı ne söylenebilir ki...
hayatımın en kötü rüyasıydı hatta kabustu((
Tehlikelidir bence yolculuk bile tehlikeli bence
Gülü seven dikenine katlanır hesabıı fedakarlıklar şimdiden başlıyoo :)))
Ya sizce motora binmek tehlikelimii ???
Doktorun dediği çok ilginç bana pek inandırıcı gelmedicanım saol senin için ççooookkk sevindim inş saglıkla devam eder canım rabbim ayırmasın inş.
saol canım amiin.ben ilaçları dün öglen bıraktım ama bakalım ne zaman kanama başlıcak bugün bi arkadaşım druna benden bahsetmiş boş gebelik deyince 1 hafta sürekli ilişki olsun onun içi dolar demiş pek saglıklı bişi gibi gelmedi ama drla görüşmeye gidicem hafta içi bakalım ne dicek çarşamba günü tekrar druma gidicem beta tekrarlancak bakalım 0 lancakmı dedi dr.bekliyorum işte tek yaptıgım bu
Amin canım inşallah seninde kızına Allah uzun ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşallaharkadaslar ben 2010 mayıs annesıyım.kızım suan 4.5 aylık.sızı gorunce ve okuyunca nasıl duygulanıyorum.gecen yıl 10 eylulde ogrenmıstım hamıle oldugumu ve bu bebegı 18 ay beklemıstık tedavıyle oldu kızım cok sukur.
allah hepınızın kuzularını bagıslasın ınsallah guzel bı hamılelık gecırırsınız.sonuna kadar oyle bı heyecankı hamılelık cok guzel.bebeıgın oolmasıda daha bı baska guzel.
Daim olcak inşallah canım umudunu hiç bir zaman kaybetme bebek senin sayende tutunacak hayataben imzamı ve avatarımı yeniden yaptıımmm :) inşallah daim olur...
Ayy ne güzel bir duygu bizde görürüz inşallah hayırlı olsun canım vajinal ultrasonlamı gördün ?kızlar bugun doktora gittim ve kalp atışlarını gördük çok şüküropuyorumnanaktan çok rahatladım ama bulantılarım berbat çok kusuyorum :bbo: 6+5 miş bebeğim geç döllenme demişti doktor SAT değiştirdi 3 ağustostu doktor artık 9 ağustos olsun dedi. bu arada herhangı bır ılaç alıyormusunuz folıc asit dışında?? doktor bana ilaç yazıcakmış ama ne yazacak bilmiyorum kan idrar tahlili istedi pazartesı tekrar gidicem bakalım
Bünyeden bünyeye değişir canım bir daha o kadar yürüme kendine dikkat etya ben alışverişe gittim şimdide sancıdan ölüyorum çok mu yoruldum acaba yürümeken mi oldum böle çok evham yapmak istemiyorum ama 1- 2 saat yürümekten bişi olmaz dimi ?
Tabiiki alırız hoş geldin aramıza hayırlı olsun canımSlm kızlar nasılsınız benıde aranıza alırmısınız
son adet tarıhıme gore nısandı dogumdu ama gec dollenme olunca mayısa atladık
doktor satımı degıstırdı
agustos 7
dogum mayıs 14 cıvarı
yanında hep şu yarım litrelik pet şişeleriyle dolaş..nereye gidersen git..hep elinde olsun..çantanda falan değil hep elinde...yudum yudumda alsan sık aralıklarla iç suyunu..
Ben 3 litre gibi içiyorum zorla
valla ben okadar icemiyorum canim zaten suyla aram pek yok soda icmeyi deniyorum genelde
yok calismiyorumda ama oldu bitti cok su icen biri degilim
benimde dip boyam geldi bende sarışınım ama ne yapacağımı şaşırdım şu ilk dönemi kapatırsam 2. dönem izin alacağım..
ben günde 15 bardak falan su içiyorum zati çok severim:)))
ya bu arada benimde ilk kez soğan kavrulurken midem bulandı....
Ben suyu çook severim hatta çok içtiğimi görenler böbrek sorunumu var die sorarlar ama bu aralar içemiyorum.Suyu az içen arkadaşlara tavsiye bir sürahi 2 ltre alıyo onu doldursunlar akşama kadar bitirsinler hem ne kadar içtiklerini bilirler bide büyük bardak ii oluyoo.. benimde yemek kokusundan midem bulanıyooo geçer inşallahh napcam bilmiyormm
ya ben yemeklerden zevk almıyorum sizdede var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?