2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nazo canım tebrik ederim.inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.Rabbim tez zamanda bizlere de kalp atışını duyursun inşallah...

İyi yaptın canım hayırlı uğurlu olsun...
Rabbim kucağına aldığın günü görmeyi de nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

çok teşekkür ederim gülüm.amin inşallah... hepimize nasip etsin Rabbim. senin kontrol ne zaman? keseyi gördünüz mü ?

Yok canım henüz keseyi görmedik;salı günü gitmiştik o zaman da sadece rahim duvarı kalınlaşmış demişti. Betama baktı yükselmiş normal değerlerde.Pazartesi günü seni görmek istiyorum dedi...Hayırlıyla görmek nasip olur canım ınsallah...Hepsine sıkıntı yapıyorum ister istemez...

sıkıntı yapacak birşey yok canım Allahın izni ile görürsün inşallah pazartesi günü.betan normal değerlerde yükseliyorsa çok takma kafana canım.biz ilk keseyi gördüğümüzde 6,7 idi üzüm tanesi kadardı.pazartesi bi daha gideceğiz inşallah herşey yolunda olur ve bebeğimin pıtpıt seslerini de duyarız... o zamanda inşallah üzümün içinde ki çekirdeği görürüz.

Aslında her zaman pozitif düşünmek gerek;negatif düşüncenin bir faydası yok insana neticede.
Allah'ım neye ol derse o olacak biz de O'na sığınıcağız.
Hadi bakalım canım inşallah güzel pıt pıtlarını duyarsınız meleğinin;böylece üzümün içindeki çekirdeğide görmüş olursunuz.Pazartesi güzel haberler getiririz inşallah..

İyi geceler canım.Meleğin ve sen Allah'a emanet olun...

ıyıgeceler kızlar daha uyumadınız mı? ayyy gunduz cok uyuyunca uykular gecelerı pek kalmıyooo...

öyle tabi bitanem. inşallah canım pazartesi günü hayırla ve mutlulukla sonuçlanır inşallah hepimiz için.
sana da iyi geceler güzelim.Allah rahatlık versin. Sizde Allaha emanetsiniz...

özlem canım iyi geceler hoşgeldin.ayy valla ben tüm gün yatmaktan geceyi gündüzü pek ayırmıyorum artık eşim playstations oynuyor bence burdayım.sen nasılsın ne var ne yok ??

özlem canım iyi geceler hoşgeldin.ayy valla ben tüm gün yatmaktan geceyi gündüzü pek ayırmıyorum artık eşim playstations oynuyor bence burdayım.sen nasılsın ne var ne yok ??
ıyıyım sevdacıgım...oyle bı bos bosum bu ara cok yogun bı ıs temposunda cıkıp evde sureklı yatmak bıraz zor gelıyo ama zamanla alısırız artık vakıt gecıremıyorum pek

ıyıyım sevdacıgım...oyle bı bos bosum bu ara cok yogun bı ıs temposunda cıkıp evde sureklı yatmak bıraz zor gelıyo ama zamanla alısırız artık vakıt gecıremıyorum pek

evet canım ya vakit geçiremiyorum eşim hergün filmler ayarlıyor hergün bir film izliyorum.ama yatmaktan sırtım ağrıdı. neyse çok şikayetlenmek istemiyorum Rabbim bebeğimi korusun sağlıklı olsunda yatalım o doğana kadar.

amın ıns sevdacıgım bıraz sabretmek lazım alısırız zamanla kac haftalıksınız annesı

amın ıns sevdacıgım bıraz sabretmek lazım alısırız zamanla kac haftalıksınız annesı

inşallah canım.SAT'a göre 7 ama bende yumurta takibi yapılmıştı ve adetin 16.günü yumurtam çatlamıştı. dr um henüz net birşey söylemedi. son gittiğimizde erken demişti.bakalım pazartesi belli olacak inşallah herşey.inşallah herşey yolundadır.malum gergin ve sorunlu geçiyor 3-4 gün...

siz kaç haftalıksınız?kalp atışlarını duydunuz mu ?

ıns hersey yolunda gıder...guzel haberlerle gelırsın...
bız 6+5 gunluguz kesemızı gorduk ama kendsını goremedık daha kalp atısınıda duymadık 5 haftalıkken gıtmıstık...persembe gıdecegız dr amcamıza..

inşallah canım. ohh maaşallah darısı kalp atışına inşallah. bizimde doktor teyzemiz hastalanmış evde yatıyormuş. çok sevdik onu bakalım pazartesi günü görüşeceğiz inşallah. bizde 5 haftalıkken gördük keseyi.şükür yeri yurdu iyiydi o zaman. inşallh halen iyidir. perşembe günü güzel haberler verirsin inşallah canım.ben çıkıyorum tatlım. sana ve kıymetline hayırlı geceler. Allaha emanetsinizz Allah rahatlık versin...

Herkesin farklı olurmuş bulantıları olabilir seninde bulantıların benim hiç yok hala mesela
Ay çok ilginçmiş bende tkilendim bende bu sefer iyi olacak hayırlısıyla

Gülü seven dikenine katlanır hesabıı fedakarlıklar şimdiden başlıyoo :)))

Ya sizce motora binmek tehlikelimii ???
Tehlikelidir bence yolculuk bile tehlikeli bence
Doktorun dediği çok ilginç bana pek inandırıcı gelmedi
Amin canım inşallah seninde kızına Allah uzun ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşallah
ben imzamı ve avatarımı yeniden yaptıımmm :) inşallah daim olur...
Daim olcak inşallah canım umudunu hiç bir zaman kaybetme bebek senin sayende tutunacak hayata
Ayy ne güzel bir duygu bizde görürüz inşallah hayırlı olsun canım vajinal ultrasonlamı gördün ?
ya ben alışverişe gittim şimdide sancıdan ölüyorum çok mu yoruldum acaba yürümeken mi oldum böle çok evham yapmak istemiyorum ama 1- 2 saat yürümekten bişi olmaz dimi ?
Bünyeden bünyeye değişir canım bir daha o kadar yürüme kendine dikkat et
Tabiiki alırız hoş geldin aramıza hayırlı olsun canım

yanında hep şu yarım litrelik pet şişeleriyle dolaş..nereye gidersen git..hep elinde olsun..çantanda falan değil hep elinde...yudum yudumda alsan sık aralıklarla iç suyunu..

Ben 3 litre gibi içiyorum zorla

valla ben okadar icemiyorum canim zaten suyla aram pek yok soda icmeyi deniyorum genelde

yok calismiyorumda ama oldu bitti cok su icen biri degilim

Ya kızlar çok su içenlere imrendim şimdi...bilmiyorumkismile
Arkadasın dediği gibi bende normalde suyu çok fazla içmem,aklıma gelmez ki...:1ninca:
Bu sıralar dikkat etmeye çalışıyorum ama öyle sizin gibi 3 litre bir sürahi tarzı gene olmadı,belki günde 5 bardak içiyorumdur...boshayallersmile
Düzene girmem zaman alıcak...

ya ben yemeklerden zevk almıyorum sizdede var mı ?

Aynen canım bendede var,en sevdiklerimi eşim getiriyor ama inan elime alıp yemeye baslasamda iki üç ısırmadan,yemeden sonra bütün isteğim gidiyor...
Zevk hiç ama hiç almıyorum...

Normalde elhamd daha iyiyim sanki ilk zamanlardan,azaldı gibi şuan:..
İnşallah artmaz...
Ama iştah yönünden düzene giremicem sanırım su sıra...bilmiyorumkismile
Belki türkiyeye döneyim annemin yemekleri iyi gelir...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…