sağol canım inşallah senin şekerin çıkmaz....Selamun aleykum bayanlar....
Normal dogum konusulmus bütün yusuflar su an benim evde toplaşmıs oturuyoruz:18::18:
Ben hayatım boyunca diş bile cektirmedim nasıl dogrucam uyy anam uyyyy:18::18:
Bu arada Semacımm o agrılar bende de oluyo tatlım..O yuzden yalnız dısarı cıkmaya cok korkuyorum...
Pazar gunu eşime dayanıp öyle yürüdüm o olmasa vay halime..Dun de ck bacaklarım agrıdı..Allahtan su magnezyum var bi içiyorum 1 saate bişeyim kalmıyo
Sedasem keske şu seker olayını bi anlayabilsem..Benimde Mart basında olacak 50 lik seker testim..
Diyet yapan herkese allah yardım etsin...Benim en yakın arkadasım sekerini bütün sekerli yiyyecekleri keserek ve coka z meyve yiyerek dusurdu..Şu an kızı 2 aylık oldu..Nerdeyse tosuncuk doguyodu o diyet sayesinde bebek 4 kilo olmadan aldılar sezeryan ile..Rabbim hepimizi korusun inşallah.
Zonox canımm ben bugun bankanın doktoruna gitcem, hemsireye sorarım...
O da dogum yaptı genc bi kadın mutlaka bilgisi vardır bu konuda..
canım geçmiş olsun maaşallah bebeişine .Hu huuuuu.. kızlar ben doktordan geldim gene biliyomusunuz.... Efenim sabah yaptırdığım idrar tahlilinde gene birşey çıkmadı gibi kültürün sonucu cuma çıkıcakmış ama benim sancılar cuma gününü beklemedi ve bir cıyakla hastanenin yolunu tuttum. Sonuç: İdrar yolları enfeksiyonu
Antibiyotik içicem( Bu arada benim bebek 10 günde kilo almış 1350 gr olmuş
nese bu sebeple bebişi gördüm benimkinin duruşu normaldi ya dönmüş kuzucuk makat gelişi olmuş benden haberler böle şu andada sancım var kızlar dinlenmem lazım
bu aeg koltuk altındanmı ölçüyorsun canım nettten görmüştüm 10 tl civarı bişeydi omu?ben aeg aldım canımm
benim bebek şu anda nerde bilmiyorum ama sol göğsümün altında birşeyler batıyor yani orada bi rahatsızlık var gibi daha doktora gitmeme 3 hafta var bu arada en son doktor randevum 8 ocaktı tam 2 ay olacak umarım bi sorun cıkmaz
benim gece bacaklarda kramp oluyorrrrrrrrrrrr neden acaba29.haftadayım bebek 1200 gr olmuş...başka bu sorunu yaşayan var mı
benim haftada bir kere oluyor..kan değerim düşük oldugundan dedi doktor....kan hapını ikiye çıakrınca şikeyetim olmuyor...elevit ter içimiyorum ben içsem oda etki edecek ama ilaç içmeyi sevmiyorum..sadece kan hapı...
krap grince korkuyorum tabi...bide bir kaç ağrı kalıyor ayağımda.....
şu şişede tek kullanımlık olan şurup mu kan ilacı?
ben günde bir kez elevit alıyorum
kalsiyum sandoz günlük bir tane
sabah akşam tek kullanımlık şurup...
gece inlememe artık kayınvalidem kalkıyor eşim yurtdışında...ama geçiyor bir süre sonra
ayyyy kızlarrrr boynerde acayip bi indirim var okadar güzel montlar varki 25e 27ye düşmüş bide adidasın bi montunu beğendim fuşya rengi yanlış hatırlamıyosam 90dan 63e düşmüş bi bakın gidip boynere şimdiden almak lazım montları hazır indirimdeyken kışa geldiklerinde 1 yaşlarına yakın olacaklar meleklerimizzz
benim gece bacaklarda kramp oluyorrrrrrrrrrrr neden acaba29.haftadayım bebek 1200 gr olmuş...başka bu sorunu yaşayan var mı
ben kramp giriyo dedğimde doktor verdi canım herhalde oyüzden içiliyormagnezyum sadece karp içinmi içiliyor.....
sağol canım inşallah senin şekerin çıkmaz....
canım geçmiş olsun maaşallah bebeişine .
tersmi döndü bebeğin canım belki bakarsın düzelir.......
bu aeg koltuk altındanmı ölçüyorsun canım nettten görmüştüm 10 tl civarı bişeydi omu?
evet canım ondan bana satış yapan kız eğer ateşi olduğunda hemen drye götüreceksiniz bu işinizi görür dedi e bende malum panik anne biraz ateşi çıksada götürürüm ondan çok detaylı bişey almaya gerek duymadım
canım niye okdar bekliyosun 3 haftada bir artık kontrol olmak lazım 2 ay çokkk uzun zaman allah korusun bence sen biran önce git......
canım SOBE BEBE DE İNDİRİM VAR yüde 80 hemde çok uygun süper şeyler var....
ben kramp giriyo dedğimde doktor verdi canım herhalde oyüzden içiliyor
canım SOBE BEBE DE İNDİRİM VAR yüde 80 hemde çok uygun süper şeyler var....
evet canım hem net açık hemde izliyorumhımm..... o zaman telaşa gerek yok :)
öle bir gecer zamanı izliyormusn ?
maaşallah bebeğine canım
benimde giriyo kramp bazen magnezyum geceleri alıyorum geçiriyo
magnezyum sadece karp içinmi içiliyor.....
iyi geceler kızlar, ne güzel herşeyi paylaşıyorsunuz. ben de sürekli okuyorum ama yazmak konusuna gelince üşeniyorumbiz de bugün doktordaydık.Oğluşum maşallah 870 gr olmuş. boyu da 34 cm. doktor gelişimi güzel dedi. amniyo sıvısı da çok iyiymiş. bu arada öğrendiğim birşey amniyo sıvısının iyi olması bebeğin böbreklerinin de iyi olduğunu gösterirmiş. eğer bebeğin bebreklerinde sorun varsa siz ne kadar su içerseniz için amniyo sıvısı az olurmuş.
şeker yüklemesi yapıldı bana. sonuçlar güzel çıktı. kan değerlerim düşmüş biraz. kan hapını günde iki keze çıkardı. bizden haberler b kadar. sizleri sürekli takip ediyorum.
canım geçmiş olsun maaşallah bebeişine .
tersmi döndü bebeğin canım belki bakarsın düzelir.......
iyi geceler kızlar, ne güzel herşeyi paylaşıyorsunuz. ben de sürekli okuyorum ama yazmak konusuna gelince üşeniyorumbiz de bugün doktordaydık.Oğluşum maşallah 870 gr olmuş. boyu da 34 cm. doktor gelişimi güzel dedi. amniyo sıvısı da çok iyiymiş. bu arada öğrendiğim birşey amniyo sıvısının iyi olması bebeğin böbreklerinin de iyi olduğunu gösterirmiş. eğer bebeğin bebreklerinde sorun varsa siz ne kadar su içerseniz için amniyo sıvısı az olurmuş.
şeker yüklemesi yapıldı bana. sonuçlar güzel çıktı. kan değerlerim düşmüş biraz. kan hapını günde iki keze çıkardı. bizden haberler b kadar. sizleri sürekli takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?