2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım inşallah senin şekerin çıkmaz....

canım geçmiş olsun maaşallah bebeişine .
tersmi döndü bebeğin canım belki bakarsın düzelir.......

ben aeg aldım canımm
bu aeg koltuk altındanmı ölçüyorsun canım nettten görmüştüm 10 tl civarı bişeydi omu?

canım niye okdar bekliyosun 3 haftada bir artık kontrol olmak lazım 2 ay çokkk uzun zaman allah korusun bence sen biran önce git......

Son düzenleme:
benim gece bacaklarda kramp oluyorrrrrrrrrrrr neden acaba 29.haftadayım bebek 1200 gr olmuş...başka bu sorunu yaşayan var mı

benim haftada bir kere oluyor..kan değerim düşük oldugundan dedi doktor....kan hapını ikiye çıakrınca şikeyetim olmuyor...elevit ter içimiyorum ben içsem oda etki edecek ama ilaç içmeyi sevmiyorum..sadece kan hapı...

krap grince korkuyorum tabi...bide bir kaç ağrı kalıyor ayağımda.....

şu şişede tek kullanımlık olan şurup mu kan ilacı?
ben günde bir kez elevit alıyorum
kalsiyum sandoz günlük bir tane
sabah akşam tek kullanımlık şurup...
gece inlememe artık kayınvalidem kalkıyor eşim yurtdışında...ama geçiyor bir süre sonra

bana önce şurup oalnını verdi doktor ama evde ferrum fort var diye eczaneden ilaç alamadım bende onu içmeye devam ettim...iki tane iç demişti..elevit içince bir tane yeterli dedi ama ben elevit hiç içmedim...kan hapı bazene iki abzen bir içiyorum....ama bana kalsiyum falan veremdi...doktoru azcık rahat ve ilaç veren tipte değil...

ama o karpm anı feci bazen kalçamada giriyor allahım diyorum felçli insanlar neler yaşıyor diyorum hemen masaj yapıyorum geçiyor..ama sen yanlızmışın zor tabiiiiii....

en çokta araba kulanırken olursa ne yaparım diye düşünüyorum ..yanlız olmamaya çalşıyorum

canım SOBE BEBE DE İNDİRİM VAR yüde 80 hemde çok uygun süper şeyler var....

canım SOBE BEBE DE İNDİRİM VAR yüde 80 hemde çok uygun süper şeyler var....

hemen orayada bakıyımmm

hımm..... o zaman telaşa gerek yok :)

öle bir gecer zamanı izliyormusn ?
evet canım hem net açık hemde izliyorum

bu arada kayınvalidem kargoyla gönderdi ördüklerini ben öderim dedim.siz gönderin.yurtiçi kargo 15 tl ve çok hafif bir kutu düşünün yani.vallahi içime oturdu.
öyle kargoyla gönderecekseniz bişey ptt en uygunmuş 3 günde geliyor ama olsun

ördükleri harika ve çokk değişik eklicem en kısa zamanda.

iyi geceler kızlar, ne güzel herşeyi paylaşıyorsunuz. ben de sürekli okuyorum ama yazmak konusuna gelince üşeniyorum biz de bugün doktordaydık.Oğluşum maşallah 870 gr olmuş. boyu da 34 cm. doktor gelişimi güzel dedi. amniyo sıvısı da çok iyiymiş. bu arada öğrendiğim birşey amniyo sıvısının iyi olması bebeğin böbreklerinin de iyi olduğunu gösterirmiş. eğer bebeğin bebreklerinde sorun varsa siz ne kadar su içerseniz için amniyo sıvısı az olurmuş.

şeker yüklemesi yapıldı bana. sonuçlar güzel çıktı. kan değerlerim düşmüş biraz. kan hapını günde iki keze çıkardı. bizden haberler b kadar. sizleri sürekli takip ediyorum.

çoooooook sevindim:)))iyi haberler hep mutlu ediyor

canım geçmiş olsun maaşallah bebeişine .
tersmi döndü bebeğin canım belki bakarsın düzelir.......

İnşallah canım ya sağolasın.....

benim gece bacaklarda kramp oluyorrrrrrrrrrrr neden acaba 29.haftadayım bebek 1200 gr olmuş...başka bu sorunu yaşayan var mı

Evet canım bendede var ama arada bir oluyor o yüzden pek takılmıyorum...

Maşallah bebişine ve tabi ki maşallah anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…