yasmin35yasmin
nazo26
rapunzeln+
biblobebekler
sedasem+
kızlar napiyiniz bakim:92::92:
bu arada doktor bana zinnat diye bir antibiyotik verdi bileniniz var mı? gerçi içinde gebeler içemez yazmıyo ama güvenemiyorum nedense ya genede içtim tabi...
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama sureklı okuyorum annemler bızde havuzlu hana gıttık ve bi dolu şey aldık fotoları yakın zamanda eklıcem . bu arada oğlumun odası bugun geldı kızlar çok guzelolmuş halı ve perde arıyorum onları da halledeyım fotolasrı eklıcem kısa zamanda..
inşallah yanımızda birileri varken ..doğum belirtileri başlar ... öyle araba kullanırken falan diye getirme aklına .... birden ani sancılar başlamıyormuş zaten .. sen anlarsın onu canım inşallah...
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama sureklı okuyorum annemler bızde havuzlu hana gıttık ve bi dolu şey aldık fotoları yakın zamanda eklıcem . bu arada oğlumun odası bugun geldı kızlar çok guzelolmuş halı ve perde arıyorum onları da halledeyım fotolasrı eklıcem kısa zamanda..
:))))bir yandan dizi bir yandan forum...iki işi birden yapmaya çalışıyoruz topikle.)))dün dr kızdı bu kız neden arkasını döndü bana diye bugün hop burda hop şurada:)))sanırım benim kız erkek doktoruna aşık oldu onunla pek samimiydi ne isterse yapıyordu:)))babaya haber verdim kızın doktoruna aşık sanırsam diye:)
umarım sizler de iyisinizdir...
tüm antibiyotikler b katagorisindeymiş o yüzden tabiki gerekli olunca içiyoruz .suçluluk hissetme.kim ister ki hap içmek ama fayda zarar ilişkisine dikkat edilmeli dedi doktorum:...
Ay ne güzel canım ya
amanin bak sen şu kızının yaptığına....
hehehehhehe:)))teyzesi pek bir zilloş benimki:)))
SAğol canım biraz içim rahatladı....
iyi geceler kızlar, ne güzel herşeyi paylaşıyorsunuz. ben de sürekli okuyorum ama yazmak konusuna gelince üşeniyorumbiz de bugün doktordaydık.Oğluşum maşallah 870 gr olmuş. boyu da 34 cm. doktor gelişimi güzel dedi. amniyo sıvısı da çok iyiymiş. bu arada öğrendiğim birşey amniyo sıvısının iyi olması bebeğin böbreklerinin de iyi olduğunu gösterirmiş. eğer bebeğin bebreklerinde sorun varsa siz ne kadar su içerseniz için amniyo sıvısı az olurmuş.
şeker yüklemesi yapıldı bana. sonuçlar güzel çıktı. kan değerlerim düşmüş biraz. kan hapını günde iki keze çıkardı. bizden haberler b kadar. sizleri sürekli takip ediyorum.
ay çok fena yazıkkk .... Allah korusunBenin doğumum nisanın son haftası eşimin işinin en yogun oldugu zamanlar,annemde gelemicek gibi olursa ben ne yaparım diye düşünüyorum sancılanırsam çok korkuyorum ya da hadi erken doğmaya kalktı evde sancılandım telefona yetişemedim falan,bizim akrabalardan bi tanesine aklıevvelin biri demişki doğumuna yaklaştıgı gunlerde sıcak suyla banyo yap,bu da yapmış ve banyoda doğurdu kadın
ben işten hamileyim diye ayrıldım cnm ..evdeyim deee. bugün bizim yatak odası takımı geldi ...evet nevraaa..geç yazdım cvbı biraz ama...sen izinli miydin bugün?
:
geçmiş olsun cnm yaa.. o kadarmı kötü oluyor ... banyoda ılık su ile biraz hafifler kramplar ... birde ayağının tabanına çukur yerine baş parmağını bastır bekle ... birkaç kez bası uygula .. iyi geliyor diye duymuştum ...şu şişede tek kullanımlık olan şurup mu kan ilacı?
ben günde bir kez elevit alıyorum
kalsiyum sandoz günlük bir tane
sabah akşam tek kullanımlık şurup...
gece inlememe artık kayınvalidem kalkıyor eşim yurtdışında...ama geçiyor bir süre sonra
güle güle kullansın kuzun cnm ... en kısa zamanda görürüz cicilerde o zaman ... ,klasik değilde modern ve değişik elişi kıyafetlere bayılırım ...evet canım hem net açık hemde izliyorum
bu arada kayınvalidem kargoyla gönderdi ördüklerini ben öderim dedim.siz gönderin.yurtiçi kargo 15 tl ve çok hafif bir kutu düşünün yani.vallahi içime oturdu.
öyle kargoyla gönderecekseniz bişey ptt en uygunmuş 3 günde geliyor ama olsun
ördükleri harika ve çokk değişik eklicem en kısa zamanda.
maşallah ...boylaı ne kadar uzadı bebişlerimizin .. içimizde nasıl duruyorlar hayret ediyorum ..Allah izin verirse 50 cm e kadar çıkacaklar ...iyi geceler kızlar, ne güzel herşeyi paylaşıyorsunuz. ben de sürekli okuyorum ama yazmak konusuna gelince üşeniyorumbiz de bugün doktordaydık.Oğluşum maşallah 870 gr olmuş. boyu da 34 cm. doktor gelişimi güzel dedi. amniyo sıvısı da çok iyiymiş. bu arada öğrendiğim birşey amniyo sıvısının iyi olması bebeğin böbreklerinin de iyi olduğunu gösterirmiş. eğer bebeğin bebreklerinde sorun varsa siz ne kadar su içerseniz için amniyo sıvısı az olurmuş
şeker yüklemesi yapıldı bana. sonuçlar güzel çıktı. kan değerlerim düşmüş biraz. kan hapını günde iki keze çıkardı. bizden haberler b kadar. sizleri sürekli takip ediyorum.
yaaa benim ağrı eşiğim sanırm çok yüksek.. yani mesela şu ana kadar şikayet edeceğim, ay diyeceğim hiç ağrım olmadı.. yani canım çok zor yanar.. ondan sancıları ya anlamazsam küçümsersem diye korkuyorumm :))
Kızlar selam,
bugün antibiyotik içimiştim ama içimi kurt gibi yedi. ben de annemin kadın doğumcu doktoruna gittim (bekarlıktaki doktorum) kendisi aile dostumuzdur. ilacı görür görmez kesinlikle bırakıyosun, kaç tane aldın şimdiye kadr dedi. offf hemen bıraktırdı. c kategorisinde, klinik çalışması olmayan veeeeeeeeeee bir hamileye en son verilmesi gereken bir ilaçmışdoktorum kesinlikle antibiyotik yazmam idrar yolu için. purinol verdi toz ilaç. anlıcanız kullandığım ilaç çok riskliymiş. yarısından döndüm. allahtan bebeğim büyükte, etkisi çok keskin olmazmış.
ay çok fena yazıkkk .... Allah korusun
ben işten hamileyim diye ayrıldım cnm ..evdeyim deee. bugün bizim yatak odası takımı geldi ...
adamlar falan ..ev battı .. çay kahve yap derken öldüm ...akşamda dolap içleri yerleştirme vardı ama yarısını yarına bıraktım .. ondan yorgunluk dedim
geçmiş olsun cnm yaa.. o kadarmı kötü oluyor ... banyoda ılık su ile biraz hafifler kramplar ... birde ayağının tabanına çukur yerine baş parmağını bastır bekle ... birkaç kez bası uygula .. iyi geliyor diye duymuştum ...
güle güle kullansın kuzun cnm ... en kısa zamanda görürüz cicilerde o zaman ... ,klasik değilde modern ve değişik elişi kıyafetlere bayılırım ...
maşallah ...boylaı ne kadar uzadı bebişlerimizin .. içimizde nasıl duruyorlar hayret ediyorum ..Allah izin verirse 50 cm e kadar çıkacaklar ...
neden üşeniyorsun ... girdiğinde merhaba yazzz selamlaşırız uzun konuşmasanda ...canın sıkkın olabilir paylaşırız ...
ayyy ...iyiki gitmişsin ...insan doktora güvenmeyecekmi bu memlekette yaaa.....Kızlar selam,
bugün antibiyotik içimiştim ama içimi kurt gibi yedi. ben de annemin kadın doğumcu doktoruna gittim (bekarlıktaki doktorum) kendisi aile dostumuzdur. ilacı görür görmez kesinlikle bırakıyosun, kaç tane aldın şimdiye kadr dedi. offf hemen bıraktırdı. c kategorisinde, klinik çalışması olmayan veeeeeeeeeee bir hamileye en son verilmesi gereken bir ilaçmışdoktorum kesinlikle antibiyotik yazmam idrar yolu için. purinol verdi toz ilaç. anlıcanız kullandığım ilaç çok riskliymiş. yarısından döndüm. allahtan bebeğim büyükte, etkisi çok keskin olmazmış.
eylemcim başın sağolsun .. kendine dikkat et .. çok ayakta kalma ... bebekte bizimle yoruluyormuş .. geçen zonox yazmıştı sanırım ... yarın uzan dinlen biraz ...selam kızlar ben gene anneme edirneye geldim mecburen amcam vefat etti gelmişken kalcam yine..kızlar bugün kaburgama yakın hareketleri demişsinizya benim daha göbek hizamı hiç geçmedi hareketler hatta resmen vajina üstü diyebilirim..dünkü üzüntü ayakta kalmadanmı bilmem bebek oynadıkça iğneler batıyo resmen kasıklarıma..korkuyorum umudum kırılıyor böyle..
yasmin35yasmin
nazo26
rapunzeln+
biblobebekler
sedasem+
kızlar napiyiniz bakim:92::92:
bu arada doktor bana zinnat diye bir antibiyotik verdi bileniniz var mı? gerçi içinde gebeler içemez yazmıyo ama güvenemiyorum nedense ya genede içtim tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?