2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yasmin35yasmin
nazo26
rapunzeln+
biblobebekler
sedasem+

kızlar napiyiniz bakim:92::92:

bu arada doktor bana zinnat diye bir antibiyotik verdi bileniniz var mı? gerçi içinde gebeler içemez yazmıyo ama güvenemiyorum nedense ya genede içtim tabi...

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama sureklı okuyorum annemler bızde havuzlu hana gıttık ve bi dolu şey aldık fotoları yakın zamanda eklıcem . bu arada oğlumun odası bugun geldı kızlar çok guzelolmuş halı ve perde arıyorum onları da halledeyım fotolasrı eklıcem kısa zamanda..

:))))bir yandan dizi bir yandan forum...iki işi birden yapmaya çalışıyoruz topikle.)))dün dr kızdı bu kız neden arkasını döndü bana diye bugün hop burda hop şurada:)))sanırım benim kız erkek doktoruna aşık oldu onunla pek samimiydi ne isterse yapıyordu:)))babaya haber verdim kızın doktoruna aşık sanırsam diye:)
umarım sizler de iyisinizdir...

hayırlı olsun:)

tüm antibiyotikler b katagorisindeymiş o yüzden tabiki gerekli olunca içiyoruz .suçluluk hissetme.kim ister ki hap içmek ama fayda zarar ilişkisine dikkat edilmeli dedi doktorum:...

inşallah yanımızda birileri varken ..doğum belirtileri başlar ... öyle araba kullanırken falan diye getirme aklına .... birden ani sancılar başlamıyormuş zaten .. sen anlarsın onu canım inşallah...

yaaa benim ağrı eşiğim sanırm çok yüksek.. yani mesela şu ana kadar şikayet edeceğim, ay diyeceğim hiç ağrım olmadı.. yani canım çok zor yanar.. ondan sancıları ya anlamazsam küçümsersem diye korkuyorumm :))

Ay ne güzel canım ya

amanin bak sen şu kızının yaptığına....

tüm antibiyotikler b katagorisindeymiş o yüzden tabiki gerekli olunca içiyoruz .suçluluk hissetme.kim ister ki hap içmek ama fayda zarar ilişkisine dikkat edilmeli dedi doktorum:...

SAğol canım biraz içim rahatladı....

Ay ne güzel canım ya

amanin bak sen şu kızının yaptığına....

hehehehhehe:)))teyzesi pek bir zilloş benimki:)))

SAğol canım biraz içim rahatladı....

kış hamileliği mi bir daha asla:))))yazın pişe pişe sıcaktan bunala bunala hamilelik yaşayacağım diye söz verdim kendime.bana göre değil bu kış hamileliği((

SELAM KIZLAR BENDE BGN GITIM SEKER ICIN İLK DEGER 60 2.DEGER 135 ÇIKTI SONUCUMU YARIN GÖSTERCEM SONUC BIRAZ YUKSEKMI SIZCE.BIZIM BEBISDE 870 GRMA 35 CM OLMUS

Kızlar selam,

bugün antibiyotik içimiştim ama içimi kurt gibi yedi. ben de annemin kadın doğumcu doktoruna gittim (bekarlıktaki doktorum) kendisi aile dostumuzdur. ilacı görür görmez kesinlikle bırakıyosun, kaç tane aldın şimdiye kadr dedi. offf hemen bıraktırdı. c kategorisinde, klinik çalışması olmayan veeeeeeeeeee bir hamileye en son verilmesi gereken bir ilaçmış doktorum kesinlikle antibiyotik yazmam idrar yolu için. purinol verdi toz ilaç. anlıcanız kullandığım ilaç çok riskliymiş. yarısından döndüm. allahtan bebeğim büyükte, etkisi çok keskin olmazmış.

ay çok fena yazıkkk .... Allah korusun

evet nevraaa..geç yazdım cvbı biraz ama...sen izinli miydin bugün?
:
ben işten hamileyim diye ayrıldım cnm ..evdeyim deee. bugün bizim yatak odası takımı geldi ...
adamlar falan ..ev battı .. çay kahve yap derken öldüm ...akşamda dolap içleri yerleştirme vardı ama yarısını yarına bıraktım .. ondan yorgunluk dedim
geçmiş olsun cnm yaa.. o kadarmı kötü oluyor ... banyoda ılık su ile biraz hafifler kramplar ... birde ayağının tabanına çukur yerine baş parmağını bastır bekle ... birkaç kez bası uygula .. iyi geliyor diye duymuştum ...
güle güle kullansın kuzun cnm ... en kısa zamanda görürüz cicilerde o zaman ... ,klasik değilde modern ve değişik elişi kıyafetlere bayılırım ...

maşallah ...boylaı ne kadar uzadı bebişlerimizin .. içimizde nasıl duruyorlar hayret ediyorum ..Allah izin verirse 50 cm e kadar çıkacaklar ...
neden üşeniyorsun ... girdiğinde merhaba yazzz selamlaşırız uzun konuşmasanda ...canın sıkkın olabilir paylaşırız ...

selam kızlar ben gene anneme edirneye geldim mecburen amcam vefat etti gelmişken kalcam yine..kızlar bugün kaburgama yakın hareketleri demişsinizya benim daha göbek hizamı hiç geçmedi hareketler hatta resmen vajina üstü diyebilirim..dünkü üzüntü ayakta kalmadanmı bilmem bebek oynadıkça iğneler batıyo resmen kasıklarıma..korkuyorum umudum kırılıyor böyle..

anlarsınnn .... çünkü doğum olacağı gün sancılar 2 saatte bire kadar düşüyormuş ...
hee birde doğum nişanı geliyormuş ....
tuvalette son ay ona dikkat edicez ... böyle beyaz yada pembe parça gibi birşey düşüyormuş plesentadan ... ondan sonra 24 saat içinde doğum başlıyor....

"c "evet sorun oluşturur.ben dr verse de mutlaka içeriğini ve hamilelikte kullanımını takip ediyorum.gönül ister ki hiç kullanmayalım bu durumdayken ama demin de yazmıştım drlar fayda zarar ilişkisine göre ilaç veriyor.mesela benim 1 aylık bir bronşit öyküm vardı öksürmekten karım kaslarım iflas etmişti .ve öksürük sancıyı tetiklediği için ilaçedavisine ses çıkarmadım.elbette çok üzülüyorsıunuz ilaç kullanmak zorunda kaldığınız için ama kader bir noktadan sonra .allaha emanet ediyorsunuz işte((

sağol canım benim.evet sıkıntı oluşturuyor ama katlanacağız ve magnezyum takviyesi:)))

ayyy ...iyiki gitmişsin ...insan doktora güvenmeyecekmi bu memlekette yaaa.....
cahil biri olsan hapları yutucaksın okumadan ...
bol su iç bari ilacı vucüttan atmak için ... ama bir şey olamıştır bence . bebeklerimizin organ yapıları tamamlandı artık ... kutuyuda bitirmemişsin ...
eylemcim başın sağolsun .. kendine dikkat et .. çok ayakta kalma ... bebekte bizimle yoruluyormuş .. geçen zonox yazmıştı sanırım ... yarın uzan dinlen biraz ...

offfff uykum kaçtıııı....Geçmişi okudum bolbol kötü bişey yok çok şükür...
Zonox bana doktorum enfeksiyon için munurol toz verdi 1 kullanımlık bol su ile attım..Senin dr. neden en ağırdan başlatmışş??

Sabah gelicek kızlara şimdidenn GÜNAYDDIIINNNN

ahaaa benim idrar yolu enf için aldığım antibiyotik ama benimki geçmediydi..o bitince başka bi tane daha içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…