2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem

günaydın kızlarr

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem

günaydın canım..çok geçmiş olsun yaaaaa...ılık birşeyler iç bol bol...yatıp dinlenmelisin tabii bir de...

günaydın canım..çok geçmiş olsun yaaaaa...ılık birşeyler iç bol bol...yatıp dinlenmelisin tabii bir de...
Tşk ederim cnm malesef yatıp dinlenmek gibi bir imkanım yok işyerindeyim:84: daha kötü hissedersem kendimi dr.a gidip rapor alırım
geçmiş olsun canım benim ...
ballı limonlu su...

çok tşk ederim.birde onu deneyeyim

geldim kızlarrrrrr
günaydın
sema doktora gidecekti sanki??

günaydın rapucum..nerde kaldın?merak ettim bacım...not falan yazın gecikeceğiniz zaman...dün ben kaçırmış olabilirim.arada yok oluyorum biliyorsun işten güçten...
nbr nasılsın rapucum?

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı ve dinlen mümkünse terleyebilirsen oda iyi gelir
geldim kızlarrrrrr
günaydın
sema doktora gidecekti sanki??

kuzu sabah 7,20 de msj yazmışın yavrum sen kaçta iş başı yapıon öle :44:

günaydın kızlarr

bende öleyim canım ..daha iyileşeli 10 gün yeni oldu 3 gündür yeniden boğazlarım agrıyor bembeyaz olmuş yine içi....

ılıkşeyler içiyorum, limonlu tuzlu suyla gargaraya yapıyorum yada limon ,bal,karabiber ıluk su içiyorum onlar iyii geliyor...ama sende halsizlikte var aç kalmamayada çalış...

meyva çok ye, ben birde mesir macunlu çay almıştım ondaki baharatlar da iiy geliyor birde kaynar diye lahosu çayı var..aktarlardan tek tek alıp tülbentte e koyu demliyorsun vallha çok iyii geliyor herşeye...... geçmiş olsun tekrar.....

günaydın rapucum..nerde kaldın?merak ettim bacım...not falan yazın gecikeceğiniz zaman...dün ben kaçırmış olabilirim.arada yok oluyorum biliyorsun işten güçten...
nbr nasılsın rapucum?

oyy yazarım bidahakine not..
napimm cicim oğlanla uğraşıyoruz işte bool bool tepik atıo anacığına tost yedim kahvaltı yaptım çayt içiom..birazdan karnım şişer sinir oluyorum ne yesem şişiyorummmmm bi hazımsızlıkki sorma..bebek yukarda die oluyomuş..mide sıkışıyormuş

kızıma annenesi özenmiş güzel bir hastane çıkışı almış pahalı bir şey değil ama şık birşey....şimdi nasip olurda doğumdan sonra yıkamdan çoçugu giydirip veriyorlar ya kirlenmesin :)

bu yüzden ilk an başak bir hastane çıkışımı versem sonra odaya geldikten sonra yada bir gün sonra evdemi acaba en iyilerini giydirsem bilemedim......

siz ne düşünüyorsunuz.....zaten 2 tane hastane çıkışı ile gidecegim ne olur ne olmaz diye...
annemde boş ver diyor ondan kıymetlimi nasıl başlarsa öle gider iyi giyinsin diyor ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…