günaydın
bluecim ikimizden başka kimse açmamış topiği erkencimiyiz neyiz :44:
günaydın kızlarr
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem
günaydın kızlarr
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem
netten satışı varmı canım :44:
Tşk ederim cnm malesef yatıp dinlenmek gibi bir imkanım yok işyerindeyim:84: daha kötü hissedersem kendimi dr.a gidip rapor alırımgünaydın canım..çok geçmiş olsun yaaaaa...ılık birşeyler iç bol bol...yatıp dinlenmelisin tabii bir de...
geçmiş olsun canım benim ...
ballı limonlu su...
rapunzeln+,
deniz.14,
blue_sky,
zhr84,
dafnetugba
geldim kızlarrrrrr
günaydın
sema doktora gidecekti sanki??
rapunzeln+,
deniz.14,
blue_sky,
zhr84,
dafnetugba
rapunzeln+,
deniz.14,
blue_sky,
zhr84,
dafnetugba
Tşk ederim cnm malesef yatıp dinlenmek gibi bir imkanım yok işyerindeyim:84: daha kötü hissedersem kendimi dr.a gidip rapor alırım
çok tşk ederim.birde onu deneyeyim
çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı ve dinlen mümkünse terleyebilirsen oda iyi gelirgünaydın kızlarr
geldim kızlarrrrrr
günaydın
sema doktora gidecekti sanki??
günaydın kızlarr
rapunzeln+,
deniz.14,
blue_sky,
zhr84,
dafnetugba
günaydın rapucum..nerde kaldın?merak ettim bacım...not falan yazın gecikeceğiniz zaman...dün ben kaçırmış olabilirim.arada yok oluyorum biliyorsun işten güçten...
nbr nasılsın rapucum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?