Canım en günde 8 bardak bari içmeye çalış
Ya kızlar çok su içenlere imrendim şimdi...bilmiyorumkismile
Arkadasın dediği gibi bende normalde suyu çok fazla içmem,aklıma gelmez ki...:1ninca:
Bu sıralar dikkat etmeye çalışıyorum ama öyle sizin gibi 3 litre bir sürahi tarzı gene olmadı,belki günde 5 bardak içiyorumdur...boshayallersmile
Düzene girmem zaman alıcak...
Aynen canım bendede var,en sevdiklerimi eşim getiriyor ama inan elime alıp yemeye baslasamda iki üç ısırmadan,yemeden sonra bütün isteğim gidiyor...
Zevk hiç ama hiç almıyorum...
Normalde elhamd daha iyiyim sanki ilk zamanlardan,azaldı gibi şuan:..
İnşallah artmaz...
Ama iştah yönünden düzene giremicem sanırım su sıra...bilmiyorumkismile
Belki türkiyeye döneyim annemin yemekleri iyi gelir...zemuszemus
kızlar burda boş gebelik yaşamış olan arkadaşlar vardı yada şöyle sorayım betası yüksekken bi sonraki betasının çok düşük oldugunu ögrenen arkadaşlar kanamanız nasıl başladı ben cuma günü ilaçkarımı kestim şuan hiç bişi kullanmıyorum bygün ikinci gün ama bende akıntı çok fazla ve arasıra kasıklarıma giren hafif agrılarımdan başka hiç bişi yok benim kanamam ne zaman başlarki.gögüslerim bile hala sızlıyo.cvblarınızı bekliyorum bu arada sizleri sık sık rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Yok canım boş gebelik değildir boş gebelik olsa ultrasonda kese gözükür içi boş olur öyle yani regli olursun bugün yarın merak etme evet bi an önce olda hemen başla çalışmalara benim doktorum regli olduktan sonra başlayabilirsin demişti banasaol canım benim cuma günü 8.47 çıkmıştı 3 -4 güne kadar olmam lazım gibi geliyo yani pazartesi 54.9 çıktıktan sonra cuma günü yani aynı hafta içinde cuma günü 8,47 çıktı yani 3 tam günde bukadar düştü bende bugün sancılarımın başlanmasının gerektigini düşündüm çarşamba günü dra gidicem zaten 0 landımı die bakılcak bide bi tahlil yapmıştı cuma günü onu alıcam bakalım neler olucak biran önce başlasada bende rahatlasam diorum yaa bide ben progestan kullandımya ondan çok ngecikmez die düşünüyorum yani farlutaldede progestan varya ben onu kullandıgımda 4 günde falan oluyodum.şimdi progestan düşük çıktı zaten ondan olmalıyım işte off ne zor yaa hamileyim die evhamlan boş gebelik die evhamlan ayy ayy nekadar degiştim ben yaa bukadar evhamlı degildim ben yaa.
Yok canım boş gebelik değildir boş gebelik olsa ultrasonda kese gözükür içi boş olur öyle yani regli olursun bugün yarın merak etme evet bi an önce olda hemen başla çalışmalara benim doktorum regli olduktan sonra başlayabilirsin demişti bana
canım dr kese oluşmuştur muhtemelen ama embriyo oluşumunda sorun oldugu için vücudun dışarı atmıştır dedi.inş fazla gecikmez canım saol cvbın için.
kızlar bazıları ayvaların hormonlu olduğundan bahsetmiş bizim bahçede çıktı 1 haftadır yiyorum zamanı geldi yani
günaydınnnn herkese....:)) Ben dün mide bulantılarım kesildi demiştim dimiiiiii.... Evet akşam bütün güzelliğiyle mide bulantılarım geri döndüü.... Hayatımda midem bulanıyo die hiç bu kadr sevindirik olmamıştım heralde.... ama bunun yanıda hafif bir iştah açılmasıda var onuda sölemeden geçmim:)):ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın taze hamişler:)))
ben uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum ya bölük pörçük
ilaç içmeye kalkıyorum sonra tamam uyuyabilirsen uyu((
dün ilk defa kavrulan soğan beni rahatsız etti
ulen ne güzel birşeyim yoktu nerden çıktı şimdi bunlar((
Bu arada yazılarınızın altındaki haftaları gösteren stikerleri nası yaptınız:?
kızlar benim koca kafayı yedi ben yiyorum o yiyor şimdi folic asit iştim bende içecem diye tutturdu sen hamilemisin diyorum vitamin o vitamin diyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?