çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı ve dinlen mümkünse terleyebilirsen oda iyi gelir
kuzu sabah 7,20 de msj yazmışın yavrum sen kaçta iş başı yapıon öle :44:
kızıma annenesi özenmiş güzel bir hastane çıkışı almış pahalı bir şey değil ama şık birşey....şimdi nasip olurda doğumdan sonra yıkamdan çoçugu giydirip veriyorlar ya kirlenmesin :)
bu yüzden ilk an başak bir hastane çıkışımı versem sonra odaya geldikten sonra yada bir gün sonra evdemi acaba en iyilerini giydirsem bilemedim......
siz ne düşünüyorsunuz.....zaten 2 tane hastane çıkışı ile gidecegim ne olur ne olmaz diye...
annemde boş ver diyor ondan kıymetlimi nasıl başlarsa öle gider iyi giyinsin diyor ???????
günaydın kızlarrr
rapu
serap
hande
blue
zehra
günaydınlar hepinize umarım hepinis iyisinizdir.
günaydın kızlarrr
rapu
serap
hande
blue
zehra
9 da canım..o notu evdeyken yazmıştım.bazen uyku tutmuyo..erken kalkıyorum 6-6,30 gibi..ee evden çıkana kadar bi sürü zaman oluyo arada foruma bakıyorum falan..kocamın dediği gibi forumda doğuracam ben sanırım
maşallah rapucum sana bune azim ben sabah 06:45 te kalkıorum kahvaltı yapmak işkence geliyor sen birde kk ya giriyorsun kocacın haklımı ne
tuğbaa görmedim burda olduğunu sanada günaydınnnn kuzum nasılsın iimisin
zaten en az 2 hastane çıkışın olmalı..
benim fikrim en güzeli hangisiyse onu giysinbence o ilk çıkış anı çok önemli..hemşire ablasının kucağında getiriyolar ya odaya..herkes bekliyo falan..prensesler gibi olsun ilk resimlerinde cici çıksın kızımız
çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı ve dinlen mümkünse terleyebilirsen oda iyi gelir
tşk ederim cnm
kuzu sabah 7,20 de msj yazmışın yavrum sen kaçta iş başı yapıon öle :44:
bende öleyim canım ..daha iyileşeli 10 gün yeni oldu 3 gündür yeniden boğazlarım agrıyor bembeyaz olmuş yine içi....
ılıkşeyler içiyorum, limonlu tuzlu suyla gargaraya yapıyorum yada limon ,bal,karabiber ıluk su içiyorum onlar iyii geliyor...ama sende halsizlikte var aç kalmamayada çalış...
meyva çok ye, ben birde mesir macunlu çay almıştım ondaki baharatlar da iiy geliyor birde kaynar diye lahosu çayı var..aktarlardan tek tek alıp tülbentte e koyu demliyorsun vallha çok iyii geliyor herşeye...... geçmiş olsun tekrar.....
günaydın cnm iyiyim hayatım sen nasılsın sendeki uyku durumu bu sabah bende nüksetti nasılda uyumak istiyorum denizcim
lila rengi gibi aldım aslında çok güzel bir takım farklı en azından...ama fotograf çekince mavi gözküyor
artık onu giyemiyecek.....annneside pembe aldı artık onu giyip prenses olup prensini arıcak kızım :)
bu arada SAT tarihlerimiz aynı seninle benimki yeni döndü aşağıya seninkide bugun yarın döner..hareketlerinde bi farklılık hissediyorsan dönmeye başlamıştır...boğa burcu olunca azcık rahatına düşükn ve tembel oluyor :) o zaman geçer şişkinliğin...ama bu haftaalrda yine mide yanmaları başlar diyordu..bende henüz yok ama bakalım....
ayy ne biliyim canım yaa..kocama hazırlıyorum bişiler bi sürü vakit kalıyoo..ben yiyemiyorum o saattesüt içiyorum sadece..ama her sabah böyle değil..geceki uyku düzenimize bağlı olarak değişiyor..eğer gece hiç uyumadan uyumuşsam ( bazen böyle oluyor çişe dahi kalkmıyorum ) sabah erken kalkıyorum. yok eğer gece bölük pörçük uyuduysam sabah uyanamıyorum tabi..
yavrucum bende çok sık wc ye giderdim annemin bi yöntemiyle bunu biraz azalttım nasılmı kızlarada bilgi olsun gece yatmadan ayaklarımı tuzlu suda bekletiyorum 15 dakika kadar o çok rahatlatıo idrar yollarımı gece boyu hiç kalkmıorum wc ye . uykular şimdiden bölünmesin yaklaşık 3 ay sonra zaten bozaulacakakşam misafirim vardı vallahi gitsinler die gözlerinin içine baktım ay ben hiç böyle değildim şimdi hiç misafir çekesim yok vallahi
bende iyiyim canım şükürler olsun ağrım sızım sıkıntım yok bu aralar benim tek derdim uyku beni esir alıo bu uyku evlenmeden önce uyumayla işim yoktu şimdi uyanamıyorum izine ir cıkayım yapıcağım tek şey uyumak olcak galiba :)
canım biz daha 27+3 deyiz. siz bizden öncesiniz..
ben 2 tane hastane çıkışı aldım ama ikisinide giydirmiycem.gönlüme göre bulana kadar arıycammm
oyy yazarım bidahakine not..
napimm cicim oğlanla uğraşıyoruz işte bool bool tepik atıo anacığınatost yedim kahvaltı yaptım çayt içiom..birazdan karnım şişer sinir oluyorum ne yesem şişiyorummmmm bi hazımsızlıkki sorma..bebek yukarda die oluyomuş..mide sıkışıyormuş
günaydın kızlarrr
rapu
serap
hande
blue
zehra
yavrucum bende çok sık wc ye giderdim annemin bi yöntemiyle bunu biraz azalttım nasılmı kızlarada bilgi olsun gece yatmadan ayaklarımı tuzlu suda bekletiyorum 15 dakika kadar o çok rahatlatıo idrar yollarımı gece boyu hiç kalkmıorum wc ye . uykular şimdiden bölünmesin yaklaşık 3 ay sonra zaten bozaulacakakşam misafirim vardı vallahi gitsinler die gözlerinin içine baktım ay ben hiç böyle değildim şimdi hiç misafir çekesim yok vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?