2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı ve dinlen mümkünse terleyebilirsen oda iyi gelir

kuzu sabah 7,20 de msj yazmışın yavrum sen kaçta iş başı yapıon öle :44:

9 da canım..o notu evdeyken yazmıştım.bazen uyku tutmuyo..erken kalkıyorum 6-6,30 gibi..ee evden çıkana kadar bi sürü zaman oluyo arada foruma bakıyorum falan..kocamın dediği gibi forumda doğuracam ben sanırım

zaten en az 2 hastane çıkışın olmalı..
benim fikrim en güzeli hangisiyse onu giysin bence o ilk çıkış anı çok önemli..hemşire ablasının kucağında getiriyolar ya odaya..herkes bekliyo falan..prensesler gibi olsun ilk resimlerinde cici çıksın kızımız

maşallah rapucum sana bune azim ben sabah 06:45 te kalkıorum kahvaltı yapmak işkence geliyor sen birde kk ya giriyorsun kocacın haklımı ne

maşallah rapucum sana bune azim ben sabah 06:45 te kalkıorum kahvaltı yapmak işkence geliyor sen birde kk ya giriyorsun kocacın haklımı ne

ayy ne biliyim canım yaa..kocama hazırlıyorum bişiler bi sürü vakit kalıyoo..ben yiyemiyorum o saatte süt içiyorum sadece..ama her sabah böyle değil..geceki uyku düzenimize bağlı olarak değişiyor..eğer gece hiç uyumadan uyumuşsam ( bazen böyle oluyor çişe dahi kalkmıyorum ) sabah erken kalkıyorum. yok eğer gece bölük pörçük uyuduysam sabah uyanamıyorum tabi..

lila rengi gibi aldım aslında çok güzel bir takım farklı en azından...ama fotograf çekince mavi gözküyor
artık onu giyemiyecek.....annneside pembe aldı artık onu giyip prenses olup prensini arıcak kızım :)

bu arada SAT tarihlerimiz aynı seninle benimki yeni döndü aşağıya seninkide bugun yarın döner..hareketlerinde bi farklılık hissediyorsan dönmeye başlamıştır...boğa burcu olunca azcık rahatına düşükn ve tembel oluyor :) o zaman geçer şişkinliğin...ama bu haftaalrda yine mide yanmaları başlar diyordu..bende henüz yok ama bakalım....

çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç limonlu ballı ve dinlen mümkünse terleyebilirsen oda iyi gelir
tşk ederim cnm

kuzu sabah 7,20 de msj yazmışın yavrum sen kaçta iş başı yapıon öle :44:

tşk ederim cnm sanırım salgın var herkes hasta.

günaydın cnm iyiyim hayatım sen nasılsın sendeki uyku durumu bu sabah bende nüksetti nasılda uyumak istiyorum denizcim

bende iyiyim canım şükürler olsun ağrım sızım sıkıntım yok bu aralar benim tek derdim uyku beni esir alıo bu uyku evlenmeden önce uyumayla işim yoktu şimdi uyanamıyorum izine ir cıkayım yapıcağım tek şey uyumak olcak galiba :)

canım biz daha 27+3 deyiz. siz bizden öncesiniz..
ben 2 tane hastane çıkışı aldım ama ikisinide giydirmiycem.gönlüme göre bulana kadar arıycammm

yavrucum bende çok sık wc ye giderdim annemin bi yöntemiyle bunu biraz azalttım nasılmı kızlarada bilgi olsun gece yatmadan ayaklarımı tuzlu suda bekletiyorum 15 dakika kadar o çok rahatlatıo idrar yollarımı gece boyu hiç kalkmıorum wc ye . uykular şimdiden bölünmesin yaklaşık 3 ay sonra zaten bozaulacak akşam misafirim vardı vallahi gitsinler die gözlerinin içine baktım ay ben hiç böyle değildim şimdi hiç misafir çekesim yok vallahi

tuzlu su ha?? ay hiç duymadım ben bunu..denemek lazım

denizcim ne güzel uyumak istiyorsun....biz ise uykusuzluk çekiyoruz ....gece yarısı uyanıyorum zar zor uyuyorum...salona geçsem kalksam bir şey yemek istiyorum yiyince arkadan uyku yapıyor sonra bir daha yatıyorsun şişiyorsun....ben gebeleliğin başında günde 18 saat uyuyordum süperdi....

canım biz daha 27+3 deyiz. siz bizden öncesiniz..
ben 2 tane hastane çıkışı aldım ama ikisinide giydirmiycem.gönlüme göre bulana kadar arıycammm

4 agustos benim ....aslında bu son adte tarhim değil düşük yaptıgım gün...normalde 1 gustosta gelmes gerekiyordu hamileyim diye gelemedi...sonra 3 gün sonra düşük oldu doktor bu tarihi baz aldı...dolayısıyla 27 yim tam...

vallah elimdekilerden daha iyiisni bulsam bende hemen alırm..ben zaten hastane çıkışalrının şeklini begenmiyor pijama gibii tasarımcılaar hep öel yapmış şöle erkek için altı kot gibi olsa üsütü gömlek gibi ne bileyim kzıalr içinde elbise yapsalar ne güzel olur nerde ????????

rapucum ben de öyleyim yaw.

günaydın kızlarrr

rapu
serap
hande
blue
zehra

günaydınlar hepinize umarım hepinis iyisinizdir.

günaydın denizcim...

canlarım günaydınnnnn

nevra, fdilek, teşekkür ederim kızlar. ucuz atlattım. iyi ki de doktora gitmişim

kızlar, dün doktorum baya bir inceledi bebeği ve beni. bir de rahim ağzıma baktı ve kapalı erken doğum gözükmüyor şimdilik dedi.

bebeğim doğum pozisyonu almış, yani kafa aşağı duruyor. doktorum son haftalar önemli şimdi pek önemi yok dedi.

anal fissürümü sordum, normal doğumdan sonra fissürün azabilir bu da seni çok zorlar dedi. kararsızım açıkcası:44:

idrar yolları enfeksiyonu için yalnızca purinol veriyormuş ve "her hamile ayda 1 kutu purinol içebilir" dedi.

kasılmaları sordum, bu haftalarda normalmiş ama 15 dk da bir karnınız taş gibi oluyorsa, doktora gözükmekte fayda varmış.

geçen hafta bir mail paylaşmıştım ayakalrla ilgili....ayak ile tedavi diye...ayağa sarımsaık sürseniz bir süre sonr atadı agza gelir diye....o yüzden bebeklerde gaz olunca ayağını sıcak tutmaya çalışmak,yada gaz giderici oldugunu düşündüğümzü yağları ayağa masaj yaparak süremek iii geliyor diye....senin durumunda böle birşey olabilir....

zaen soğuya çıkınca hemen wc geliyor doğal olarak sıcak oluncada ısınıp ec yi azaltmak mantıklı :) bende denicem bu akşam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…