denizcim ne güzel uyumak istiyorsun....biz ise uykusuzluk çekiyoruz ....gece yarısı uyanıyorum zar zor uyuyorum...salona geçsem kalksam bir şey yemek istiyorum yiyince arkadan uyku yapıyor sonra bir daha yatıyorsun şişiyorsun....ben gebeleliğin başında günde 18 saat uyuyordum süperdi....
canlarım günaydınnnnn
nevra, fdilek, teşekkür ederim kızlar. ucuz atlattım. iyi ki de doktora gitmişim
kızlar, dün doktorum baya bir inceledi bebeği ve beni. bir de rahim ağzıma baktı ve kapalı erken doğum gözükmüyor şimdilik dedi.
bebeğim doğum pozisyonu almış, yani kafa aşağı duruyor. doktorum son haftalar önemli şimdi pek önemi yok dedi.
anal fissürümü sordum, normal doğumdan sonra fissürün azabilir bu da seni çok zorlar dedi. kararsızım açıkcası:44:
idrar yolları enfeksiyonu için yalnızca purinol veriyormuş ve "her hamile ayda 1 kutu purinol içebilir" dedi.
kasılmaları sordum, bu haftalarda normalmiş ama 15 dk da bir karnınız taş gibi oluyorsa, doktora gözükmekte fayda varmış.
geçen hafta bir mail paylaşmıştım ayakalrla ilgili....ayak ile tedavi diye...ayağa sarımsaık sürseniz bir süre sonr atadı agza gelir diye....o yüzden bebeklerde gaz olunca ayağını sıcak tutmaya çalışmak,yada gaz giderici oldugunu düşündüğümzü yağları ayağa masaj yaparak süremek iii geliyor diye....senin durumunda böle birşey olabilir....
zaen soğuya çıkınca hemen wc geliyor doğal olarak sıcak oluncada ısınıp ec yi azaltmak mantıklı :) bende denicem bu akşam....
serapcım benim uykum hamileliğimin başından beri var hala devam ediyor 4 aydan sorna azalır gibi oldu şimdi yine devam 1 aydır ağır uykulara öğlen işyerinde bıraksalar kesin uyurum yani akşamlarıda en gec 22 - 22,30 uykum gelir daha fazla dayanamıyorum olduğum yerde sızıp kalıyorum
ayak masajımı her akşam yapardım taki göbeğim beni rahatsız etmeyinceye kadartuzlu su kesinlikle iyi gelior cnm hem yorgunluğa hem idrar yoluna dene mutlaka
canlarım günaydınnnnn
nevra, fdilek, teşekkür ederim kızlar. ucuz atlattım. iyi ki de doktora gitmişim
kızlar, dün doktorum baya bir inceledi bebeği ve beni. bir de rahim ağzıma baktı ve kapalı erken doğum gözükmüyor şimdilik dedi.
bebeğim doğum pozisyonu almış, yani kafa aşağı duruyor. doktorum son haftalar önemli şimdi pek önemi yok dedi.
anal fissürümü sordum, normal doğumdan sonra fissürün azabilir bu da seni çok zorlar dedi. kararsızım açıkcası:44:
idrar yolları enfeksiyonu için yalnızca purinol veriyormuş ve "her hamile ayda 1 kutu purinol içebilir" dedi.
kasılmaları sordum, bu haftalarda normalmiş ama 15 dk da bir karnınız taş gibi oluyorsa, doktora gözükmekte fayda varmış.
canlarım günaydınnnnn
kızlar ben kaçıyorummm...yarın günüm var....anam gelicek birde teyzem sağolsun yardım edecekler....alış veriş yapayım.....öüpüyorum sizi..
4 agustos benim ....aslında bu son adte tarhim değil düşük yaptıgım gün...normalde 1 gustosta gelmes gerekiyordu hamileyim diye gelemedi...sonra 3 gün sonra düşük oldu doktor bu tarihi baz aldı...dolayısıyla 27 yim tam...
vallah elimdekilerden daha iyiisni bulsam bende hemen alırm..ben zaten hastane çıkışalrının şeklini begenmiyor pijama gibii tasarımcılaar hep öel yapmış şöle erkek için altı kot gibi olsa üsütü gömlek gibi ne bileyim kzıalr içinde elbise yapsalar ne güzel olur nerde ????????
zonox günaydın cnm hayırlı haberle gelmene sevindim akşam arkadaşım vardı bende onunda 1,5 yaşında kızı var idrar yollarından oda çok çekmiş ve inanılmaz antibiyotik kullandım kesinlikle korkma doktoruna güveniyorsan kullan dedi bebeğinin maşallahı var senin nasıl düzelme olmadımı hiç cnm bu arada anal fissür yazmışsın ben hiç duymadım one cnm ya
herşey yolunda ne güzel......
günaydın canım..maaşallah ardamıza...geçmiş olsun ayrıca..bir daha olmaz inş...
canlarım günaydınnnnn
ya bende günlere gitmek gezip tozmak isityorum he birde topuklu ayakkabılarımı özledim en çokway....güne bile yapıyor kıs ya...görşürüz cnm...:79:
saolun kızlar. dün o ilacı içtikten sonra ben de ve oğlumda bi uyuşma oldu. dün pek oynamadı çok keyifsizdi. bugün çok şükür kıpır kıpır oğlum
defnetuğba, canım anal fissür (anal bölgede yırtık anlamına geliyor) hemoroidin yırtıklı olanı:78:
ya bende günlere gitmek gezip tozmak isityorum he birde topuklu ayakkabılarımı özledim en çok
anladım cnm sende hemoroid demi var
daha sabah kocamla konuştum arabada gelirken...en çok topuklu çizmelerimle elbiselerimi giymeyi özledim bende
sabredicez cnm hayatımda düz ayakkabı nedir bilmeyen ben 6,5 aydır düz botlara ve çizmelere talimim hele birde boydan mahrum olunca :) olsun ama buda yakışıo ya
ya bende günlere gitmek gezip tozmak isityorum he birde topuklu ayakkabılarımı özledim en çok
daha sabah kocamla konuştum arabada gelirken...en çok topuklu çizmelerimle elbiselerimi giymeyi özledim bende
ben de geçen gün işyerindeki kızlara söylüyordum...bu da mı bir belirti acaba...aynı zaman diliminde özlemek...
ben de geçen gün işyerindeki kızlara söylüyordum...bu da mı bir belirti acaba...aynı zaman diliminde özlemek...
ben de çok özledim topuklularımı yaw
hıhıııı penguenlere benziyorum:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?