2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

serapcım benim uykum hamileliğimin başından beri var hala devam ediyor 4 aydan sorna azalır gibi oldu şimdi yine devam 1 aydır ağır uykulara öğlen işyerinde bıraksalar kesin uyurum yani akşamlarıda en gec 22 - 22,30 uykum gelir daha fazla dayanamıyorum olduğum yerde sızıp kalıyorum

zonox günaydın cnm hayırlı haberle gelmene sevindim akşam arkadaşım vardı bende onunda 1,5 yaşında kızı var idrar yollarından oda çok çekmiş ve inanılmaz antibiyotik kullandım kesinlikle korkma doktoruna güveniyorsan kullan dedi bebeğinin maşallahı var senin nasıl düzelme olmadımı hiç cnm bu arada anal fissür yazmışsın ben hiç duymadım one cnm ya

ayak masajımı her akşam yapardım taki göbeğim beni rahatsız etmeyinceye kadar tuzlu su kesinlikle iyi gelior cnm hem yorgunluğa hem idrar yoluna dene mutlaka

:) arkadaşımda yurt kurda memur oda senin gibiydi öğle arasında iki sandalyeyi birleştirip üzerinde yatıyordu...o uyku bastırınca öle tatlı oluyordur ki :)

ayak masajımı her akşam yapardım taki göbeğim beni rahatsız etmeyinceye kadar tuzlu su kesinlikle iyi gelior cnm hem yorgunluğa hem idrar yoluna dene mutlaka

yapıcam bu akşam mutlaka deniz tuzuda var evde....genelde eşime yaprdı hamile olmdan önce rahatlsaın diye :) akşam yaprım törpüye çıkartırıp hazır kabarmışkken eşime törpüde yaptırıp vazelin sürüp yatarım oh mis gibi :)

herşey yolunda ne güzel......

günaydın canım..maaşallah ardamıza...geçmiş olsun ayrıca..bir daha olmaz inş...

kızlar ben kaçıyorummm...yarın günüm var....anam gelicek birde teyzem sağolsun yardım edecekler....alış veriş yapayım.....öüpüyorum sizi..

ee senin çizelgemi farklı??1 ağustoz biizm..üff hakkaten hiç güzel değiller..bakıyorum sürekli ama hala bulamadım gönlümce bişi :26:

herşey yolunda ne güzel......

günaydın canım..maaşallah ardamıza...geçmiş olsun ayrıca..bir daha olmaz inş...

saolun kızlar. dün o ilacı içtikten sonra ben de ve oğlumda bi uyuşma oldu. dün pek oynamadı çok keyifsizdi. bugün çok şükür kıpır kıpır oğlum

defnetuğba, canım anal fissür (anal bölgede yırtık anlamına geliyor) hemoroidin yırtıklı olanı:78:

günaydın tatlım hoşgeldin..
valla ben 2 kutu içtim antibiyotik. doktorum bana fayda zarar ilişkisi olarak bakarız biz buna dedi. ilk 3 ayda hiç antibiyotik kullandırmamaya çalışırken sonrasında organ gelişimi tamamlandığından vede enfeksiyonlar arttığından mecburuz demişti. purinol malesef tek başına enfeksiyonu sökmüyor. o yardımcı bi ilaç.ciddi bi enfeksiyon eğer tedavi edilmezse erken doğuma götürüyor insanı allah korusun.
sana verdiği ilaç nedir bilmiyorum ama madem diğer doktor kes demiş onunda bildiği vardır elbet..fakat sen 15-20 günde bir idrar tahlilleriyle enfeksiyonu kontrol ettirmeye devam et.
normal doğumu konuşmuştuk..bende bu gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. eğer bi muayenesi varsa yaptırıcam..ama eğer fissürü zorlayacaksa yapamam elbette. çünkü onun acısı çok fenaymış kuzum :26: ayyy allah korusun totonun üstüne oturamıyorsun bile düşün

way....güne bile yapıyor kıs ya...görşürüz cnm...:79:
ya bende günlere gitmek gezip tozmak isityorum he birde topuklu ayakkabılarımı özledim en çok

anladım cnm sende hemoroid demi var

daha sabah kocamla konuştum arabada gelirken...en çok topuklu çizmelerimle elbiselerimi giymeyi özledim bende

sabredicez cnm hayatımda düz ayakkabı nedir bilmeyen ben 6,5 aydır düz botlara ve çizmelere talimim hele birde boydan mahrum olunca :) olsun ama buda yakışıo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…