katılıorum yavrucum sana
deme öyle kızz neremiz penguen
:82: :82: 160 olan boyum mesela
günaydın kızlar...dün gece görümcemin kızı doğum yaptı.40 haftası dolmuştu.doktorlar normal doğum demişlerdi ama gece sancısı başlamış,suyu falan gelmemiş,hastaneye gitmişler,doktor demiş ki bu kadın korkudan kasılmış normal doğuramaz artık hem bebekte strese girmiş demiş ve hoop sezeryan,epidrul..gerçi daha görmedim ama annede bebekte çok iyiymiş.kızımızın adı Nefes..hada baaalımmm darısı bizim başımıza garii hanımlar..
günaydın kızlar...dün gece görümcemin kızı doğum yaptı.40 haftası dolmuştu.doktorlar normal doğum demişlerdi ama gece sancısı başlamış,suyu falan gelmemiş,hastaneye gitmişler,doktor demiş ki bu kadın korkudan kasılmış normal doğuramaz artık hem bebekte strese girmiş demiş ve hoop sezeryan,epidrul..gerçi daha görmedim ama annede bebekte çok iyiymiş.kızımızın adı Nefes..hada baaalımmm darısı bizim başımıza garii hanımlar..
canım sorma yahu. doktorum anal fissürün doğumda daha da yırtılır ve doğum sonrası kesin bir fissür ameliyatı olursun dedi. ben zaten fissürümü aldırmayı düşünüyordum. ama doğumdan sonra değil. çünkü eğer ameliyat olursam 1 2 hafta yatmalıyım ki bebeğime bakamam.günaydın tatlım hoşgeldin..
valla ben 2 kutu içtim antibiyotik. doktorum bana fayda zarar ilişkisi olarak bakarız biz buna dedi. ilk 3 ayda hiç antibiyotik kullandırmamaya çalışırken sonrasında organ gelişimi tamamlandığından vede enfeksiyonlar arttığından mecburuz demişti. purinol malesef tek başına enfeksiyonu sökmüyor. o yardımcı bi ilaç.ciddi bi enfeksiyon eğer tedavi edilmezse erken doğuma götürüyor insanı allah korusun.
sana verdiği ilaç nedir bilmiyorum ama madem diğer doktor kes demiş onunda bildiği vardır elbet..fakat sen 15-20 günde bir idrar tahlilleriyle enfeksiyonu kontrol ettirmeye devam et.
normal doğumu konuşmuştuk..bende bu gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. eğer bi muayenesi varsa yaptırıcam..ama eğer fissürü zorlayacaksa yapamam elbette. çünkü onun acısı çok fenaymış kuzum :26: ayyy allah korusun totonun üstüne oturamıyorsun bile düşün
ya bende günlere gitmek gezip tozmak isityorum he birde topuklu ayakkabılarımı özledim en çok
anladım cnm sende hemoroid demi var
canım sorma yahu. doktorum anal fissürün doğumda daha da yırtılır ve doğum sonrası kesin bir fissür ameliyatı olursun dedi. ben zaten fissürümü aldırmayı düşünüyordum. ama doğumdan sonra değil. çünkü eğer ameliyat olursam 1 2 hafta yatmalıyım ki bebeğime bakamam.çok kararsızım. son aya yakın fissür için genel cerraha gidicem ve sorucam. n.doğumda fissürümün geleceği ne olur die. hakkımızda hayırlısı
canım, ben topuklu çok giymezdim farketmedi benim için
hemoroidim yok, anal fissürüm var
Günaydın kızlaarr......
Zonox fissürden ameliyat oldum 3 yılo önce lazerle ve aynı gün ayağa kalktım..Benimki ilerlememişti ama önlemimi aldım hemenççHamilelikte herkes korkuttu ama çok şükür tam tersi kabız olmadım hiç..İnşallah böyle devam ederimm....
Kızlar Dün tartıldım ve 2 kilo vermiş göründüm 1 ay önceki halime göre..Yediklerime dikkat ediyorum diye 1 ayda kilo almadan vermek normalmi kafam karıştıı???Tartı aynı olsun diye kontrol günüm değil ama dr.umun tartısına gidicemm..
hoşgeldin dilek...sen diyet mi yaptın cnm?neden?
hepinize teşekkürler arkadaşlar...Allah bizleride bi avazda kurtarsın...nefes ismide yeni yeni meşhur oldu..hatta geçen ikizlere nefes ve heves koymuşlar...söylenişleri farklı ve güzel olabilir ama ben hep manalı,dinende anlamlı isimleri tercih ediyorum..sonuçta ahirette başta çocuklarımıza koyduğumuz isimlerden sual olacağız..
benim de 2 önceki kontolüm öyle abuk çıkmıştı..sonra biraz dikkat ettim yediğime içtiğime..şimdi kontrollü gidiyor şükür...15 gündür kilo almadım mesela..ama vermedim de tabi...hoşbuldum canım Geçenki konntrolde 1,5 ayda 5 kilo çıkınca abarttığım ekmeği tatlıyı azalttım tamamen kesmedim..Benim bünyem çabuk kilo alıp veriyo ondanmı oldu bide hastalık oldu üstüne..Acaba diyorum 5 kilo aldığım zaman vücudum şişmiydi tuzu çok azalttım buaralar..Bugün aynı tartıda tartılınca anlıycam.Her tartı farklı gösteriyoya...İşin acayip kısmı komşudaki tartı 1 ay önce 76 gösteriyodu şimdi 73.7 gösteriyoo:s:s
selam kızlar.. sürekli okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum... umarım herkes iyidir...
slm hande geçenlerde de sormuştum cnm görmedin sanırım bankada çalışıorum yazmıştın hangi bankadasınselam kızlar.. sürekli okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum... umarım herkes iyidir...
alsak suç almasak suç kilolaları tatlımhoşbuldum canım Geçenki konntrolde 1,5 ayda 5 kilo çıkınca abarttığım ekmeği tatlıyı azalttım tamamen kesmedim..Benim bünyem çabuk kilo alıp veriyo ondanmı oldu bide hastalık oldu üstüne..Acaba diyorum 5 kilo aldığım zaman vücudum şişmiydi tuzu çok azalttım buaralar..Bugün aynı tartıda tartılınca anlıycam.Her tartı farklı gösteriyoya...İşin acayip kısmı komşudaki tartı 1 ay önce 76 gösteriyodu şimdi 73.7 gösteriyoo:s:s
canım, ben n.doğum istiyorum ama aklımda 2 soru varzonoxcum geçenlerde doğum şekliyle ilgili kafam karıştı diyordun..karar verebildin mi?bu arada fissür zor yaw...çok geçmiş olsun...
canım, benim fissürüm dışına çıkıyor (yalnızca wc de) normalde öyle değil. orta şiddette ama geçen sene ittiğim genel cerrah ameliyatla alınmalı dedi. ve ben hamilelikle birlikte kabızlığım iyice arttı. inanır mısın 4 5 gün wc ye çıkmadığım oluyor:78: bugün nasıl olduysa uyanır uyanmaz çıktım. nasıl mutlu oldum bilemezsin. sabahları her gün aktivya yiyorum. biraz kendime geldim.Günaydın kızlaarr......
Zonox fissürden ameliyat oldum 3 yılo önce lazerle ve aynı gün ayağa kalktım..Benimki ilerlememişti ama önlemimi aldım hemenççHamilelikte herkes korkuttu ama çok şükür tam tersi kabız olmadım hiç..İnşallah böyle devam ederimm....
Kızlar Dün tartıldım ve 2 kilo vermiş göründüm 1 ay önceki halime göre..Yediklerime dikkat ediyorum diye 1 ayda kilo almadan vermek normalmi kafam karıştıı???Tartı aynı olsun diye kontrol günüm değil ama dr.umun tartısına gidicemm..
slm hande geçenlerde de sormuştum cnm görmedin sanırım bankada çalışıorum yazmıştın hangi bankadasın
selam canım görmemişim sorunu ksr bakma.... finanstayım ben..sende mi bankacısın?
canım, ben n.doğum istiyorum ama aklımda 2 soru var
1. normal doğumda vajinada sarkma oluyormuş ve her ne kadar toplansada eski haline dönmesi güçleşiyormuş
2. anal fissürüm doğumdan sonra nice olur. açıkcası son zamanlarda tek duam şu şekilde "Allah hayırlı doğumlar versin, hayırlısı nasıl ise öyle olsun"
canım, benim fissürüm dışına çıkıyor (yalnızca wc de) normalde öyle değil. orta şiddette ama geçen sene ittiğim genel cerrah ameliyatla alınmalı dedi. ve ben hamilelikle birlikte kabızlığım iyice arttı. inanır mısın 4 5 gün wc ye çıkmadığım oluyor:78: bugün nasıl olduysa uyanır uyanmaz çıktım. nasıl mutlu oldum bilemezsin. sabahları her gün aktivya yiyorum. biraz kendime geldim.
canım, kaç kilo almıştın? bir de hamilelikte kilo vermeyi önermiyor doktorlar. ben her gün tartılıyorum (evimde) 4 haftadır 59 geliyorum. bazen 58.300,500 yani değişiyor. ama doktorun tartısında elbiselerle nerdeyse 60 61. belki tartından kaynaklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?