slm hande geçenlerde de sormuştum cnm görmedin sanırım bankada çalışıorum yazmıştın hangi bankadasın
selam canım görmemişim sorunu ksr bakma.... finanstayım ben..sende mi bankacısın?
yok benim eşim fortiste çalışıor cnm ama sen bankacıyım deyince şaşırdım ben :) eşim banka içi maillere bile bakamadığını söylüyor sende bize katılınca dedim hayret bize katılabiliyor Allah yardımcın olsun
yok benim eşim fortiste çalışıor cnm ama sen bankacıyım deyince şaşırdım ben :) eşim banka içi maillere bile bakamadığını söylüyor sende bize katılınca dedim hayret bize katılabiliyor Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim canım:) ben yetkili olduğum için biraz daha sakin oluyor genelde başım.... ama bankacılık çok zor hele ki hamilelikte...bi an önce izni bekliyorum
Günaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..
Biz dün trafik kazası geçirdik eşim ile bizde bir şey yok çok şükür ama arabamızın durumu kötü( Allahtan oğlum arabada değildi yavrum kesin çok korkardı .. Ben zaten şoka girdim gibi birşey off çok kötüydü anlatamam eşim tutanak ile uğraşırken annemler geldi onlarla direk hastaneye gittik çok şükür bebeğimde bir şey yok hareketleri kalp atışları normal dedi..Ama ben çok korktum bütün gece uyumadım desem yeridir..
çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizleri mala gelmiş en azından ama hemen sadaka verin birilerine rabbim korusun hepimiziGünaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..
Biz dün trafik kazası geçirdik eşim ile bizde bir şey yok çok şükür ama arabamızın durumu kötü( Allahtan oğlum arabada değildi yavrum kesin çok korkardı .. Ben zaten şoka girdim gibi birşey off çok kötüydü anlatamam eşim tutanak ile uğraşırken annemler geldi onlarla direk hastaneye gittik çok şükür bebeğimde bir şey yok hareketleri kalp atışları normal dedi..Ama ben çok korktum bütün gece uyumadım desem yeridir..
canım, ben n.doğum istiyorum ama aklımda 2 soru var
1. normal doğumda vajinada sarkma oluyormuş ve her ne kadar toplansada eski haline dönmesi güçleşiyormuş
2. anal fissürüm doğumdan sonra nice olur. açıkcası son zamanlarda tek duam şu şekilde "Allah hayırlı doğumlar versin, hayırlısı nasıl ise öyle olsun"
canım, benim fissürüm dışına çıkıyor (yalnızca wc de) normalde öyle değil. orta şiddette ama geçen sene ittiğim genel cerrah ameliyatla alınmalı dedi. ve ben hamilelikle birlikte kabızlığım iyice arttı. inanır mısın 4 5 gün wc ye çıkmadığım oluyor:78: bugün nasıl olduysa uyanır uyanmaz çıktım. nasıl mutlu oldum bilemezsin. sabahları her gün aktivya yiyorum. biraz kendime geldim.
canım, kaç kilo almıştın? bir de hamilelikte kilo vermeyi önermiyor doktorlar. ben her gün tartılıyorum (evimde) 4 haftadır 59 geliyorum. bazen 58.300,500 yani değişiyor. ama doktorun tartısında elbiselerle nerdeyse 60 61. belki tartından kaynaklı olabilir.
teşekkür ederim canım:) ben yetkili olduğum için biraz daha sakin oluyor genelde başım.... ama bankacılık çok zor hele ki hamilelikte...bi an önce izni bekliyorum
bilirim cnm çok yakın bi arkadaşımda hamile ve oda ticari miy şuan 1 ayı kaldı doğuma ve kızcağız iznini bile kullanamıor yoğunluktan hepimizin işi zor sen yinede şanslısın cnm dilini ısır
Canım çoooooooooookkkkkk geçmiş olsun..Rabbim bir daha göstermesin....Size birşey olmamış ya...Bebek de iyi..Çok şükür.....arabada çok mu hasar var?nasıl oldu kaza?
çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizleri mala gelmiş en azından ama hemen sadaka verin birilerine rabbim korusun hepimizi
Sağol canım aynen bende öyle düşünüyorum diyorum ya iyiki oğlum yoktu araba o bunu zor atlatırdı...
gebeliğin hangi haftalarında başlıyormuş bu kabızlık sıkıntısı ?herkeste oluyor muymuş kesin acaba?
Ya istanbul trafiği işte canım yaa...Aynı durum yüzünden ben de birine bindirmiştim..çok şükür hasar azdı ama önüne baksana arkadaşım..trafik kuralı falan taktığı yok ki adamların..dönüş yasak görmüyor musun öküz diyesim geldi..adam önüme atladı resmen geldiğimi göre göre...istanbul trafiği tam stres tam...neyse canım yaa...mal canın yongası tabi...insanın içi gidiyor ama şükretmek gerek yine de işte napalım...Rabbim bunlarla, bizi başka musibetlerden koruyordur belki de...:26:Çok sağol canım Amin Allahım daha beterinden saklasın.. Arabada var canım ya hasar ön taraf gitti gibi birşey şimdi serviste ne zaman çıkar bilmiyorum.. Canım biz normal yoldan devam ederken ara sokaktan sağına soluna bakmadan geçen bir araba ile çarpıştık bizim ön taraf onunda göbek kısmı gittii saniyelik olaylar bunlar Allahım herkesi korusun.. Arabamızı geçen sene aldık sıfırdı hep kızım diye severdim halende kredi borcu var derler ya mal canım yongasıdır diye üzüldüm iştee(
Canım normalde ben bu problemi hep yaşarım ama 2 hamileliğimdede olmadı bende..
Ya istanbul trafiği işte canım yaa...Aynı durum yüzünden ben de birine bindirmiştim..çok şükür hasar azdı ama önüne baksana arkadaşım..trafik kuralı falan taktığı yok ki adamların..dönüş yasak görmüyor musun öküz diyesim geldi..adam önüme atladı resmen geldiğimi göre göre...istanbul trafiği tam stres tam...neyse canım yaa...mal canın yongası tabi...insanın içi gidiyor ama şükretmek gerek yine de işte napalım...Rabbim bunlarla, bizi başka musibetlerden koruyordur belki de...:26:
Sorma canım ya zaten haklıymış gibi birde üste çıkmaya çalışacaktı sonra beni gördü baktı hamile hiç birşey diyemedi zaten görenlerde vardı kazayı sen suçlusun bir şey deme dediler .. Bunada şükür diyorum ama hala kurtulamadım etkisinden..
oh şükür..inşallah bende de olmaz...
büyük geçmiş olsunGünaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..
canım, denicem dediğini inşallah işe yarar. kuru kayısı alayım bugün. hem doğal bi yöntemçok çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizleri mala gelmiş en azından ama hemen sadaka verin birilerine rabbim korusun hepimizi
zonox canım geçen dokoruma sordum ben kabızlıkla ilgili gerçi bu aralar düzene girdi benim ama yediklerimle alakalı olsa gerek baze4n nüksediyo akşamları dedi ılık sütün içerisine kayısı at 1 tane yarım saat beklet ve önce kayısı sonra sütü iç bunu her akşam rutine bağla bağrısakların yumuşucaktır dedi ama bende şuan kabızlık olmadığından yapmadım dene cnm istersen birde bana ilaç vermişti muscoril die onuda kullanmadım henüz
Ben 2-3 yıl o sıkıntıyı çektim dr.um bile hamilelikte artıcak dedi ama artmadı.Gerçekten herkesin hamileliği kendine özel.Doğum olayını eskiden hep normal isterdin şimdi sezeryana kaydın biraz ama hiçkimsenin dediğinden etkilenme o sarkma olayı herkeste olmuyo..Sadece drunun dediklerini dinle canım.Her doğum hikayesi ve sonrası farklı...Bende demir hapı afedersin ishal yaptı sen içiyomusun ??Ben normal gidiyodum bi anda 5 kilo alıp toplamda 7 kilo almıştım ama şimdi 1 aydır almamış hatta vermiş görünüyorumm.Almamak riskli bende onu takıyorum ama bebeğimin hareketleri çok sağlam o rahatlatıyo biraz...canım, benim fissürüm dışına çıkıyor (yalnızca wc de) normalde öyle değil. orta şiddette ama geçen sene ittiğim genel cerrah ameliyatla alınmalı dedi. ve ben hamilelikle birlikte kabızlığım iyice arttı. inanır mısın 4 5 gün wc ye çıkmadığım oluyor:78: bugün nasıl olduysa uyanır uyanmaz çıktım. nasıl mutlu oldum bilemezsin. sabahları her gün aktivya yiyorum. biraz kendime geldim.
canım, kaç kilo almıştın? bir de hamilelikte kilo vermeyi önermiyor doktorlar. ben her gün tartılıyorum (evimde) 4 haftadır 59 geliyorum. bazen 58.300,500 yani değişiyor. ama doktorun tartısında elbiselerle nerdeyse 60 61. belki tartından kaynaklı olabilir.
Aynen yaa alsak takıyoruz versek takıyoruzz bi düzen tutturamadıkk:s:s bebeğin kilosu iyiydi 20 gün öncealsak suç almasak suç kilolaları tatlımtakma boşver tartıdan tarıya fark var bebeğinin kilosu yerindeydi değilmi sen kendini takma
Bi anda hızlı gittik şimdi yavaşladık galiba..Aynı kiloda kalsam takmamda verme olayı kafamı karıştırdı:sBugün dr.un tartısı herşeyi açıklayacak :))benim de 2 önceki kontolüm öyle abuk çıkmıştı..sonra biraz dikkat ettim yediğime içtiğime..şimdi kontrollü gidiyor şükür...15 gündür kilo almadım mesela..ama vermedim de tabi...
geçmiş olsun canım çok korkmuş olmalısın.neyse sizde birşey yok ya allah korumuşGünaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..
büyük geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. bebeğine allahtan birşey olmamış.
Çok şükür zaten hemen hastaneye gittik annemle iyi deyince çok rahatladım.
Zonox canım geçenlerde sana yazmıştım ama sanırım atlandı ..Normalde bu durumdan muzdarip birisiydim hamile olunca ne hikmetse geçti.. Ben sabahları ılık su ve 2-3 adet kayısı yiyerek güne başlıyordum..
canım, denicem dediğini inşallah işe yarar. kuru kayısı alayım bugün. hem doğal bi yöntem
Amin canım Allah kimseye yaşatmasın..çok büyük geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanız varmış. allah korumuş. allah bi aha göstermesin
kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk
geçmiş olsun canım ... önlemiini al .. inş. ilerlemez ..günaydın kızlarr
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem
doğar doğmaz en iysi en güzeli hagisi ise onu giydir ... eve çıkınca yıkanır gene ...kızıma annenesi özenmiş güzel bir hastane çıkışı almış pahalı bir şey değil ama şık birşey....şimdi nasip olurda doğumdan sonra yıkamdan çoçugu giydirip veriyorlar ya kirlenmesin :)
bu yüzden ilk an başak bir hastane çıkışımı versem sonra odaya geldikten sonra yada bir gün sonra evdemi acaba en iyilerini giydirsem bilemedim......
siz ne düşünüyorsunuz.....zaten 2 tane hastane çıkışı ile gidecegim ne olur ne olmaz diye...
annemde boş ver diyor ondan kıymetlimi nasıl başlarsa öle gider iyi giyinsin diyor ???????
tuzlu su ha?? ay hiç duymadım ben bunu..denemek lazım
kızlar tuzlu suya koyunca ayaklar şişer diye duydum ben ... şişmiyormuayak masajımı her akşam yapardım taki göbeğim beni rahatsız etmeyinceye kadartuzlu su kesinlikle iyi gelior cnm hem yorgunluğa hem idrar yoluna dene mutlaka
Allahım hatuna bakyaaa ... günde yapıyor ... yorma kendinikızlar ben kaçıyorummm...yarın günüm var....anam gelicek birde teyzem sağolsun yardım edecekler....alış veriş yapayım.....öüpüyorum sizi..
maşallah ...Allah analı babalı büyütsün .. ismide güzelmiş ...günaydın kızlar...dün gece görümcemin kızı doğum yaptı.40 haftası dolmuştu.doktorlar normal doğum demişlerdi ama gece sancısı başlamış,suyu falan gelmemiş,hastaneye gitmişler,doktor demiş ki bu kadın korkudan kasılmış normal doğuramaz artık hem bebekte strese girmiş demiş ve hoop sezeryan,epidrul..gerçi daha görmedim ama annede bebekte çok iyiymiş.kızımızın adı Nefes..hada baaalımmm darısı bizim başımıza garii hanımlar..
çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. size birşey olmamış ... araba sıfır demişsin .. kaskosu vardır ozaman ..En kısa zamanda servisten çıkar inş .. arabasızlık alışana zor..Günaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..
kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?