2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın .. Umarım hepinizi ve kuzucuklarınız çok iyidir..

Biz dün trafik kazası geçirdik eşim ile bizde bir şey yok çok şükür ama arabamızın durumu kötü ( Allahtan oğlum arabada değildi yavrum kesin çok korkardı .. Ben zaten şoka girdim gibi birşey off çok kötüydü anlatamam eşim tutanak ile uğraşırken annemler geldi onlarla direk hastaneye gittik çok şükür bebeğimde bir şey yok hareketleri kalp atışları normal dedi..Ama ben çok korktum bütün gece uyumadım desem yeridir..

Canım çoooooooooookkkkkk geçmiş olsun..Rabbim bir daha göstermesin....Size birşey olmamış ya...Bebek de iyi..Çok şükür.....arabada çok mu hasar var?nasıl oldu kaza?

çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizleri mala gelmiş en azından ama hemen sadaka verin birilerine rabbim korusun hepimizi

zonox canım geçen dokoruma sordum ben kabızlıkla ilgili gerçi bu aralar düzene girdi benim ama yediklerimle alakalı olsa gerek baze4n nüksediyo akşamları dedi ılık sütün içerisine kayısı at 1 tane yarım saat beklet ve önce kayısı sonra sütü iç bunu her akşam rutine bağla bağrısakların yumuşucaktır dedi ama bende şuan kabızlık olmadığından yapmadım dene cnm istersen birde bana ilaç vermişti muscoril die onuda kullanmadım henüz

Canım çoooooooooookkkkkk geçmiş olsun..Rabbim bir daha göstermesin....Size birşey olmamış ya...Bebek de iyi..Çok şükür.....arabada çok mu hasar var?nasıl oldu kaza?

Çok sağol canım Amin Allahım daha beterinden saklasın.. Arabada var canım ya hasar ön taraf gitti gibi birşey şimdi serviste ne zaman çıkar bilmiyorum.. Canım biz normal yoldan devam ederken ara sokaktan sağına soluna bakmadan geçen bir araba ile çarpıştık bizim ön taraf onunda göbek kısmı gittii saniyelik olaylar bunlar Allahım herkesi korusun.. Arabamızı geçen sene aldık sıfırdı hep kızım diye severdim halende kredi borcu var derler ya mal canım yongasıdır diye üzüldüm iştee(

Ya istanbul trafiği işte canım yaa...Aynı durum yüzünden ben de birine bindirmiştim..çok şükür hasar azdı ama önüne baksana arkadaşım..trafik kuralı falan taktığı yok ki adamların..dönüş yasak görmüyor musun öküz diyesim geldi..adam önüme atladı resmen geldiğimi göre göre...istanbul trafiği tam stres tam...neyse canım yaa...mal canın yongası tabi...insanın içi gidiyor ama şükretmek gerek yine de işte napalım...Rabbim bunlarla, bizi başka musibetlerden koruyordur belki de...:26:

Canım normalde ben bu problemi hep yaşarım ama 2 hamileliğimdede olmadı bende..

oh şükür..inşallah bende de olmaz...

İnşallah canım olmaz sendede.

büyük geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. bebeğine allahtan birşey olmamış.
canım, denicem dediğini inşallah işe yarar. kuru kayısı alayım bugün. hem doğal bi yöntem

çok büyük geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanız varmış. allah korumuş. allah bi aha göstermesin

Ben 2-3 yıl o sıkıntıyı çektim dr.um bile hamilelikte artıcak dedi ama artmadı.Gerçekten herkesin hamileliği kendine özel.Doğum olayını eskiden hep normal isterdin şimdi sezeryana kaydın biraz ama hiçkimsenin dediğinden etkilenme o sarkma olayı herkeste olmuyo..Sadece drunun dediklerini dinle canım.Her doğum hikayesi ve sonrası farklı...Bende demir hapı afedersin ishal yaptı sen içiyomusun ??Ben normal gidiyodum bi anda 5 kilo alıp toplamda 7 kilo almıştım ama şimdi 1 aydır almamış hatta vermiş görünüyorumm.Almamak riskli bende onu takıyorum ama bebeğimin hareketleri çok sağlam o rahatlatıyo biraz...

alsak suç almasak suç kilolaları tatlım takma boşver tartıdan tarıya fark var bebeğinin kilosu yerindeydi değilmi sen kendini takma
Aynen yaa alsak takıyoruz versek takıyoruzz bi düzen tutturamadıkk:s:s bebeğin kilosu iyiydi 20 gün önce

benim de 2 önceki kontolüm öyle abuk çıkmıştı..sonra biraz dikkat ettim yediğime içtiğime..şimdi kontrollü gidiyor şükür...15 gündür kilo almadım mesela..ama vermedim de tabi...
Bi anda hızlı gittik şimdi yavaşladık galiba..Aynı kiloda kalsam takmamda verme olayı kafamı karıştırdı:sBugün dr.un tartısı herşeyi açıklayacak :))

Canım yaa çok geçmiş olsunn.Bu kazalar saniyelik oluyoo .Allah korumuş hepinizi sadaka verin birilerine...Eşim benim koltuğun hava yastığını kapattı o anda zarar verirmiş karına açılınca :..Allahım sen koru kazadan beladan...

günaydın kıazlarrrrrr
geçmiş olsun canım çok korkmuş olmalısın.neyse sizde birşey yok ya allah korumuş

çok büyük geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanız varmış. allah korumuş. allah bi aha göstermesin
Amin canım Allah kimseye yaşatmasın..

Canım yaa çok geçmiş olsunn.Bu kazalar saniyelik oluyoo .Allah korumuş hepinizi sadaka verin birilerine...Eşim benim koltuğun hava yastığını kapattı o anda zarar verirmiş karına açılınca :..Allahım sen koru kazadan beladan...[/QUOTE]

Sağol canım benim inmeme yakındı yani 10 sn.sonra inecektim onun için kemeri çıkartmış bulundum tabi ondan dolayı daha sarsıldım..evet evet hepimizi kuzularımızı Allah korusun..

günaydın kızlarr

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem
geçmiş olsun canım ... önlemiini al .. inş. ilerlemez ..
doğar doğmaz en iysi en güzeli hagisi ise onu giydir ... eve çıkınca yıkanır gene ...
tuzlu su ha?? ay hiç duymadım ben bunu..denemek lazım

ayak masajımı her akşam yapardım taki göbeğim beni rahatsız etmeyinceye kadar tuzlu su kesinlikle iyi gelior cnm hem yorgunluğa hem idrar yoluna dene mutlaka
kızlar tuzlu suya koyunca ayaklar şişer diye duydum ben ... şişmiyormu
kızlar ben kaçıyorummm...yarın günüm var....anam gelicek birde teyzem sağolsun yardım edecekler....alış veriş yapayım.....öüpüyorum sizi..
Allahım hatuna bakyaaa ... günde yapıyor ... yorma kendini
maşallah ...Allah analı babalı büyütsün .. ismide güzelmiş ...
çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. size birşey olmamış ... araba sıfır demişsin .. kaskosu vardır ozaman ..En kısa zamanda servisten çıkar inş .. arabasızlık alışana zor..
kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk

bana da kızkardeşim hep AZRA koy bebeğin ismini diyorda ben hiç ısınamadım bu isme .. kendi fikrim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…