kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk
selam kızlar ben gene anneme edirneye geldim mecburen amcam vefat etti gelmişken kalcam yine..kızlar bugün kaburgama yakın hareketleri demişsinizya benim daha göbek hizamı hiç geçmedi hareketler hatta resmen vajina üstü diyebilirim..dünkü üzüntü ayakta kalmadanmı bilmem bebek oynadıkça iğneler batıyo resmen kasıklarıma..korkuyorum umudum kırılıyor böyle..
günaydın kıazlarrrrrr
geçmiş olsun canım çok korkmuş olmalısın.neyse sizde birşey yok ya allah korumuş
anlarsınnn .... çünkü doğum olacağı gün sancılar 2 saatte bire kadar düşüyormuş ...
hee birde doğum nişanı geliyormuş ....
tuvalette son ay ona dikkat edicez ... böyle beyaz yada pembe parça gibi birşey düşüyormuş plesentadan ... ondan sonra 24 saat içinde doğum başlıyor....
kızlar bebegim son zamanlarda kıpır kıpırdı ve çok güçlü tekmeler atıyordu ama 2 gündür çok hareketetmiyor edersede çok yavaş içim sıkılıyor yaaaaaa
sni sancı en korktuğum şey zaten ...normal doğum sancısı dayanılmayacak birşey değilmişki zaten ...dün bi arkadaşım doğum yaptı normal çok zor oldu suni sancı verdiler doğum masasına geçince korkudan kesilmiş sancı bide ıkınmayı becerememiş zor olmuş doğumu baya yırtılma olmuş allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
günaydın kızlarr
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım çok kötü yanıyor kolumu bile kaldırmaya halim yok.Ne yapsam acaba ilaçta içemem
evet ama onla ilgili de en büyük kaygım yaa banyoda olursa ve anlamazsam(
bu konuyla iligil çok yazı okuyoruz ve anneme falan şey diyordum.. yaa insanlar naıl anlamaz böyle apar topar doğururlar bisürü belirtisi var falan derdim.. ama şimdi zaman yaklaştıkça yaa büyük mü konuştum diyorummmneyse, sonuç itibariyle zaten doğum doğal olarak kendisi gerçekleşen bir durum... ve aslen bebek ordan kendisi çıkıyorrr...
ayyy yine bir korku sardı beniiiii....
mısır gevreği yemeyi denesene ... çok enerjili bir gıda . ne zaman yesem faydası oluyor ...
sni sancı en korktuğum şey zaten ...normal doğum sancısı dayanılmayacak birşey değilmişki zaten ...
amin canım ...
kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk
Canım ara ara benim kızda sakinleşiyor sonra eski durumuna geri dönüyor ,sen bu aralar yordunmu kendini ? belki ondanda olabilir..kızlar bebegim son zamanlarda kıpır kıpırdı ve çok güçlü tekmeler atıyordu ama 2 gündür çok hareketetmiyor edersede çok yavaş içim sıkılıyor yaaaaaa
Başka isim bulamadık yaaa bi buna ısındık.Soyismimizle çok uyumlu oluyo..Ben tek isim taraftarıyım..İsim konusu ne zor yaaaaaaaaaaaa
TDK daki anlamı AZRA: 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad...
Ben kolay söylenen isim istiyorum isim söylenince karşı taraf hıı neee demesin istiyorum..
Başka isim bulamadık yaaa bi buna ısındık.Soyismimizle çok uyumlu oluyo..Ben tek isim taraftarıyım..İsim konusu ne zor yaaaaaaaaaaaa
TDK daki anlamı AZRA: 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad...
Ben kolay söylenen isim istiyorum isim söylenince karşı taraf hıı neee demesin istiyorum..
herkese merhabalarrrrr
dün akşamdan uykusuzum biraz .. daha toparlayamadım kendimi ...
bizim oda takımını yeniledik .. odayı havalandırmama rağmen mobilya kokusu .. yeni yatak yüksek geldi ... duvardan ge ce lambası söküldü gardrop koymak için ... birtürlü uyuyamadım ..sağa sola döndüm .. yorgundum . kızımda sabaha kadar aralıksız tekme attı ...
bir ara 6 da daldım...rüyamda böyle uyurken camdan dışarı çıkıyorum.ne güzel manzaralı yerlerden geçiyorum .. dağ taş otlak biryere geldim kayıyorum havada böyle yatar vaziyette ama ...
konuşamıyorum ..tutulmuşum ..ağzım açılmıyor ..
biranda aklım başıma geliyor ... ben öldüm diyorum ..el üstünde gömmeye götürüyorlar ..
birden kızım tekme atmaya başlıyor... inliyorum duymuyorlar .. kızım yaşıyorrr ..karnımda halaaa yaşıyor..
zaten kabustanda kızım tekmeleri ile uyandırarak kaldırdı beni sağolsun :)))))
eşim uyandı sesime anlattım ...gülüyor bide bana :)))) ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?