2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebegim son zamanlarda kıpır kıpırdı ve çok güçlü tekmeler atıyordu ama 2 gündür çok hareketetmiyor edersede çok yavaş içim sıkılıyor yaaaaaa

herkese merhabalarrrrr

dün akşamdan uykusuzum biraz .. daha toparlayamadım kendimi ...
bizim oda takımını yeniledik .. odayı havalandırmama rağmen mobilya kokusu .. yeni yatak yüksek geldi ... duvardan ge ce lambası söküldü gardrop koymak için ... birtürlü uyuyamadım ..sağa sola döndüm .. yorgundum . kızımda sabaha kadar aralıksız tekme attı ...

bir ara 6 da daldım...rüyamda böyle uyurken camdan dışarı çıkıyorum.ne güzel manzaralı yerlerden geçiyorum .. dağ taş otlak biryere geldim kayıyorum havada böyle yatar vaziyette ama ...
konuşamıyorum ..tutulmuşum ..ağzım açılmıyor ..
biranda aklım başıma geliyor ... ben öldüm diyorum ..el üstünde gömmeye götürüyorlar ..
birden kızım tekme atmaya başlıyor... inliyorum duymuyorlar .. kızım yaşıyorrr ..karnımda halaaa yaşıyor..
zaten kabustanda kızım tekmeleri ile uyandırarak kaldırdı beni sağolsun :)))))

eşim uyandı sesime anlattım ...gülüyor bide bana :)))) ...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bugün dr randevum var akşam oğlumu görücem :))))

kızlar benim bilgisayaramı bişey oldu .. hiç kimsenin gebelik saycımı stecker mı onu göremiyorum .. yoksa sitedenmi

Son düzenleme:

canım bence endişe etmene gerek yok.. ben hareketleri hep aşağda hissediyorum... yukarılarda çok nadir harekety hissettim bugüne kadar... şekli ise kafası aşağda, ayaklar kafaya çekiliş ve ellerde kafa hizasında... doktor duruşunu çok beğendi... eee şekil böyle olunca göbek bölgemde sadece poposu oluyor... yani bu illaki bir tehlike değil... ee canınıda mümkün olduğunca sıkmayıp, ayakta mümkün olduğunca kalmayacaksın... bulunduğun ortamda zor olabilir tabiki ama her fırsatı değerlendirlemesin dinlenmek için

dün bi arkadaşım doğum yaptı normal çok zor oldu suni sancı verdiler doğum masasına geçince korkudan kesilmiş sancı bide ıkınmayı becerememiş zor olmuş doğumu baya yırtılma olmuş allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah

evet ama onla ilgili de en büyük kaygım yaa banyoda olursa ve anlamazsam (
bu konuyla iligil çok yazı okuyoruz ve anneme falan şey diyordum.. yaa insanlar naıl anlamaz böyle apar topar doğururlar bisürü belirtisi var falan derdim.. ama şimdi zaman yaklaştıkça yaa büyük mü konuştum diyorummm neyse, sonuç itibariyle zaten doğum doğal olarak kendisi gerçekleşen bir durum... ve aslen bebek ordan kendisi çıkıyorrr...
ayyy yine bir korku sardı beniiiii....

kızlar bebegim son zamanlarda kıpır kıpırdı ve çok güçlü tekmeler atıyordu ama 2 gündür çok hareketetmiyor edersede çok yavaş içim sıkılıyor yaaaaaa

mısır gevreği yemeyi denesene ... çok enerjili bir gıda . ne zaman yesem faydası oluyor ...

sni sancı en korktuğum şey zaten ...normal doğum sancısı dayanılmayacak birşey değilmişki zaten ...
amin canım ...

Başka isim bulamadık yaaa bi buna ısındık.Soyismimizle çok uyumlu oluyo..Ben tek isim taraftarıyım..İsim konusu ne zor yaaaaaaaaaaaa
TDK daki anlamı AZRA: 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad...

Ben kolay söylenen isim istiyorum isim söylenince karşı taraf hıı neee demesin istiyorum..

inşallah hayırlısı olsun canım .. hepimiz korkuyoruz ama inşallah en rahat biçimde atlatırız bu doğum sürecini ... herkeste her bünyede farklı tabi .. bakalım nerede nasıl doğuracağız

canım diyetim var ya dışına çıkamıyorum tatlı bişeylerde yiyemiyorum

kızlar sizce AZRA ismi nasıl biz hala isim bulamadıkk

Bence güzel bir isim tek isim mi koyacaksınız bebeğe ?

çok geçmiş olsun .. Allah korumuş .. size birşey olmamış ... araba sıfır demişsin .. kaskosu vardır ozaman ..En kısa zamanda servisten çıkar inş .. arabasızlık alışana zor..
Evet canım kaskosu var ondan yararlanacak bakalım servisten çıkana kadar bize araba vereceklermiş sigorta eşim öyle diyor ..

Canım ara ara benim kızda sakinleşiyor sonra eski durumuna geri dönüyor ,sen bu aralar yordunmu kendini ? belki ondanda olabilir..

ben çok beğeniyorum azra ismini

anlamını bilmiyordum ... güzelmiş manası

Güle güle kullan mobilyalarınızı canım ama sende çokm yorulma yavaş yavaş hallet işlerini..

Bu arada rüyanda hayırlara çıksın inşallah ömrün uzadı bizde öyle derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…