ağzıımın içi aft doldu:gitme:
Aft ne demekm canım uçuk mu
Ayy çok kötü oluyor geçmiş olsuncanım ağzın içinde çıkan beyaz kabarcıklr:gitme:
Tamam canım görüşürüzbn çkyrm kızlar. çok öpüorummmopuyorumnanaktan
canım ağzın içinde çıkan beyaz kabarcıklr:gitme:
Oda güzeltülin seninkide hoşmuş canım ha:)))
benimkide sözde bana ayıkladığı cevizleri hergün benden fazla götürüyor:)))
weslife nasıl gidiyor hamilelik
sağol canım şimdilik bir değişiklik yok önümüzdeki persembe dr gideceğim kese için bakalım hayırlısı onun dışında bir şey yok sen nasılsın?
tülinciğim hangi gün gideceksin doktora. ben çok sabırsızlanıyorum artık daha 4 gün var ...gittiğin özel bir doktorun var mı memnun musun?Bende de aynı belirtiler bir şeyim yok bende gidcem bu hafta bakalım keseyi kalp atışını görebilcekmiyiz
Kızlar testere7 geliyormuş 29 ekimde gitmek istiyorum bebeğe bişey olurmu ki çok severim korku gerilim filimlerini siz seviyormusunuz?
Bende aynen bol bol içiyorum eskiden sevmezdim ama şimdi 3 litre içiyorumbol bol su içmeye çalışıyorum wc den çıkamıyorum :) en azından mide bulantılarım baslamadan içeyim diyorum zorla da olsa
Canım bende çarşamba gitmek istiyorum yarın doktorumu arıcam sorcam bakalım ne dicek ona göre gitcemtülinciğim hangi gün gideceksin doktora. ben çok sabırsızlanıyorum artık daha 4 gün var ...gittiğin özel bir doktorun var mı memnun musun?
Ben korku gerilim cinayet falan seyretmeyi çok severim hep diyorum olay yeri inceleme de çalışsaydım polis olsaydım da katilleri yakalasaydım derim hepHadi ya çıkıyor mu...ohaoldumsmile
Ben çekinmem izlemekten,öyle şiddet yanlısı şeylerde ve kan görmeden sıkıntı çekmiyorum...:lepi: Ama korku izlemem...Mantıksız zaten...Eskiden çok izlerdim ama ne gereği varmıssa....:1ninca:
Kızlar testere7 geliyormuş 29 ekimde gitmek istiyorum bebeğe bişey olurmu ki çok severim korku gerilim filimlerini siz seviyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?