2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülin seninkide hoşmuş canım ha:)))
benimkide sözde bana ayıkladığı cevizleri hergün benden fazla götürüyor:)))

sağol canım şimdilik bir değişiklik yok önümüzdeki persembe dr gideceğim kese için bakalım hayırlısı onun dışında bir şey yok sen nasılsın?

Bende de aynı belirtiler bir şeyim yok bende gidcem bu hafta bakalım keseyi kalp atışını görebilcekmiyiz

Kızlar testere7 geliyormuş 29 ekimde gitmek istiyorum bebeğe bişey olurmu ki çok severim korku gerilim filimlerini siz seviyormusunuz?

bol bol su içmeye çalışıyorum wc den çıkamıyorum :) en azından mide bulantılarım baslamadan içeyim diyorum zorla da olsa

Bende de aynı belirtiler bir şeyim yok bende gidcem bu hafta bakalım keseyi kalp atışını görebilcekmiyiz
tülinciğim hangi gün gideceksin doktora. ben çok sabırsızlanıyorum artık daha 4 gün var ...gittiğin özel bir doktorun var mı memnun musun?

Kızlar testere7 geliyormuş 29 ekimde gitmek istiyorum bebeğe bişey olurmu ki çok severim korku gerilim filimlerini siz seviyormusunuz?

Hadi ya çıkıyor mu...ohaoldumsmile
Ben çekinmem izlemekten,öyle şiddet yanlısı şeylerde ve kan görmeden sıkıntı çekmiyorum...:lepi: Ama korku izlemem...Mantıksız zaten...Eskiden çok izlerdim ama ne gereği varmıssa....:1ninca:

bol bol su içmeye çalışıyorum wc den çıkamıyorum :) en azından mide bulantılarım baslamadan içeyim diyorum zorla da olsa
Bende aynen bol bol içiyorum eskiden sevmezdim ama şimdi 3 litre içiyorum
tülinciğim hangi gün gideceksin doktora. ben çok sabırsızlanıyorum artık daha 4 gün var ...gittiğin özel bir doktorun var mı memnun musun?
Canım bende çarşamba gitmek istiyorum yarın doktorumu arıcam sorcam bakalım ne dicek ona göre gitcem
Ben korku gerilim cinayet falan seyretmeyi çok severim hep diyorum olay yeri inceleme de çalışsaydım polis olsaydım da katilleri yakalasaydım derim hep

Ay canım benim eşim çok sever;hatta testere 2 çıktığında biz çıkıyorduk sinemada izlemiştik ama benim içim çok tuhaf oluyor bilekleri kesilen iç organları dışarıya çıkan;film olduğunu bildiğim halde hele ki bu durumda sanırım hiç dayanamam.Ama siz izleyin kızlar inşallah güzeldira.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…