Selam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
hadi gözün aydın canım ne güzelllllSelam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
samacıgımkuzuna rabbım hep boyle guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns....
şimdilik sorun yok canım.inşallah bebegimde iyi gelişiyordurdilara noldun canım??kayboldun ortadan artmadı inş ağrın,?
duncan sen nası oldun??
nevra yatak odası bitmiş gözğn aydın.
müge göbüşüme bak
ece sen nasıl oldun diyette sorun yok inş.
online olan başka kim var :26:herkes iyidir inş..
kızlar ben yatayım..yarın iş var
çok öpüyorum sizi..
ikiz annesi olacaksın ne güzel bende ikiz annesi olacaktım ama tek kaldı kuzum allahım ona sağlık versinöncelikle hosbuldum!.hoslanmadi degil hoslamadi, kimse mesajima cevap verip hosgeldin demedi yani.
hosbulduk westlife,25 haftalik hamileyim.
merhaba hosbulduk nevraa,eminim atlandi25 haftalik ikizlere hamileyim.
hosbulduk duncan,begenmeme olayi yok canim, hoslamak demek bizde hosgeldin diye karsilamak yani:) eminim gözden kacmistir
hosbulduuuuuuuuk:) hepinize tesekkürler buda benden size hosbuldum cicegi kabul ederseniz sevinirim
canım gezerek al en iyisikıslar biliyor musunuz beğendiğim park yatağı hala alamadım...sürekli aksilik çıkıp duruyor yaw...ilk sipariş verdiğim sitedeki sıkıntıyı anlatmıştım ya,sonra 2 gün önce başak yere sipariş verdim..ertesi gün aradım ne zaman veriyorsunuz kargoya diye..'kusura bakmayın yanlışlık olmuş,elimizde oyk şuan,paranızı iade edeceğiz hemen' dediler...bu ilahi bir mesaj mı acaba?ama anlayamıyorum anlamını...bunu alma başkasını al mı?az daha bekle mi? :26:
tito çok sevindim darısı bizim başımızaSelam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
şimdilik sorun yok canım.inşallah bebegimde iyi gelişiyordurdilara noldun canım??kayboldun ortadan artmadı inş ağrın,?
duncan sen nası oldun??
nevra yatak odası bitmiş gözğn aydın.
müge göbüşüme bak
ece sen nasıl oldun diyette sorun yok inş.
online olan başka kim var :26:herkes iyidir inş..
kızlar ben yatayım..yarın iş var
çok öpüyorum sizi..
ikiz annesi olacaksın ne güzel bende ikiz annesi olacaktım ama tek kaldı kuzum allahım ona sağlık versinöncelikle hosbuldum!.hoslanmadi degil hoslamadi, kimse mesajima cevap verip hosgeldin demedi yani.
hosbulduk westlife,25 haftalik hamileyim.
merhaba hosbulduk nevraa,eminim atlandi25 haftalik ikizlere hamileyim.
hosbulduk duncan,begenmeme olayi yok canim, hoslamak demek bizde hosgeldin diye karsilamak yani:) eminim gözden kacmistir
hosbulduuuuuuuuk:) hepinize tesekkürler buda benden size hosbuldum cicegi kabul ederseniz sevinirim
canım gezerek al en iyisikıslar biliyor musunuz beğendiğim park yatağı hala alamadım...sürekli aksilik çıkıp duruyor yaw...ilk sipariş verdiğim sitedeki sıkıntıyı anlatmıştım ya,sonra 2 gün önce başak yere sipariş verdim..ertesi gün aradım ne zaman veriyorsunuz kargoya diye..'kusura bakmayın yanlışlık olmuş,elimizde oyk şuan,paranızı iade edeceğiz hemen' dediler...bu ilahi bir mesaj mı acaba?ama anlayamıyorum anlamını...bunu alma başkasını al mı?az daha bekle mi? :26:
tito çok sevindim darısı bizim başımızaSelam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
hoşgeldin tatlım oh maşallah böyle güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyoruz özlemcim kızının isminede bayıldım DENİZ. Çok anlamlı güzel bir ismgunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...
Çok sağol canım rabbim kimseye yaşatmasın .. Oğluşuna kocaman maşallahherkese merhaba
benım oglum 2-3 gundur asırı asagıda hareket edıyordu resmen vajınamın oralardaydı elımı koydugumda ordan cıkan kabartıları hıssedıyordum. pzt drumu aradım agrı kasılma var mı dedı yok dedım aslında normal ama yıne de gel bakalım dedı telefonu kapadık basladı agrı ve kasılmalar kıtlenıp kalıyordum resmen kambur gıbı fln yuruyodum neyse gıttık rahımde bır acılma yokmus cok sukur ama cok dolanma mutlaka dınlen bu aralar dedı bende oyle yapıyorum oglum bıze yuzunu gostermedı yıne koluyla yuzunu kapamıstı ensesı donuktu ztn:) butun arkadaslarım hep ultrasonda ne gorduysem aynısını dogurdum dıyor bız goremıyoruz sıpayı valla babası gıbı ınatcı oglum:) bu arada 1028 gr olmuş kendileri 21 şubatta tekrar rutin kontrolumuz var benden haberler bu kadar.
bu arada tomurcuk82 çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah
Selam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
of sorma blucum ya bende çok sıkılıyorum bu muhabbetlerden tersliyorum ben böyle diyenleri olumlu söylesinler canım onlarda
başka bi sıkıntısı olur mu bilemem ama yazık ki gelişememiş..
Blu canım baya problem yaşadın sende park yatak konusunda hafta sonu hava güzel olacakmış bence mağazaları gez içine sineni al..
:
İnşallah özlem ben inanıyorum size sen çok güçlü bir annesin tabii kızındagunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...
Gözün aydın canım çok sevindim..Selam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
canım nasılsın nasıl gidiyor diyetin ölçümlerin bende tasalanıyorum kuzumun gelişimi iyimidir diye inşallah yarın akşam randevum var güzel haberlerle dönerim. ben test çubuklarım bitti diye birkaç gündür ölçemiyorum şekerimi inşallah sorun yoktur dün diyet çarptı beni herhalde çok halsizdim sen test çubuklarını kime yazdırdın devlet ödemiyor diye biliyorum ama o çubukları bende yarın alıcam da....Kızalr gülesram nerde görünmüyor bilgisi olan var mı...şimdilik sorun yok canım.inşallah bebegimde iyi gelişiyordur
ikiz annesi olacaksın ne güzel bende ikiz annesi olacaktım ama tek kaldı kuzum allahım ona sağlık versin
canım gezerek al en iyisi
tito çok sevindim darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?