2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sema canım gözün aydın olsun
merak ettik dün seni. hatta blueya arattık rahatsızlık vermedik inş.. ama sensiz pek tatsız buralar yahu..
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allah sonuna kadar açık etsin yolunuz inş. bende göbüşlere göbüş ekledim sırf sen benimki çok büyük diosun die..bak da gör yalnız değilsin

gunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...

semacım maşallah kızına muayenenin güzel geçmesine sevindim sonunda istediğin gibi bir dr.buldun sanırım

Selam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdim ama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)

semacım güzel haberlerinle hepimizi mutlu ettin senin adına cok sevindim maşallah kızına kocaman olmuş bizimkide ellerini hep kafasına koyuyor dr dalga gecti bizle sizinki çok düşünceli dedi güldürdü bizi seninkide bizim gibi eli kafasında desene inşallah hep böyle güzel haberler alırsın

gözün aydın canım çok sevindimm

hadi gözün aydın canım ne güzelllll
samacıgım kuzuna rabbım hep boyle guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns....

nasılsın özlemcim denizimiz nasıl bakalım
bizim seninle tarihimiz aynı kaç kilo oldular acaba haftaya gidicem kontrole bende...

nasılsınız arkadaşllar dün giremedeim topiğe umarım hekes çok iyidir fazla geçmişi okuyamadım ama okuduğum kadarıyla keyifler yerinde ...SEMA cım gözünaydın prensesin çok iyiymiş sonunda içine sinen bir dr bulmuşsun ne güzel inşallah böyle mutlu devam edersin...RAPU kız o ne güzel göbek öyle yerim o ulaş çınarı maşallah... cicilerinizde çok güel mevlüt kıyafetlerinşize bayıldım güle güle kullansın paşan....SEDA cım senin göbeğinde süper bayıldım maşallah öykü prensese büyümüş kocaman olmuş ...canım diyet nasıl gidiyor şeker ölçümlerin nasıl ...semacım sana balık hapını soracaktım banada vermişti dr kilo alma korkusundan 1-2 haftadır kullanmıyorum önceden haftada 2 kere kullanıyordum dr nasıl kullanmanı önerdi....topikteki diğer tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler hayırlı bir gün diliyorum herkese.....

şimdilik sorun yok canım.inşallah bebegimde iyi gelişiyordur
ikiz annesi olacaksın ne güzel bende ikiz annesi olacaktım ama tek kaldı kuzum allahım ona sağlık versin
canım gezerek al en iyisi
tito çok sevindim darısı bizim başımıza

şimdilik sorun yok canım.inşallah bebegimde iyi gelişiyordur
ikiz annesi olacaksın ne güzel bende ikiz annesi olacaktım ama tek kaldı kuzum allahım ona sağlık versin
canım gezerek al en iyisi
tito çok sevindim darısı bizim başımıza

hoşgeldin tatlım oh maşallah böyle güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyoruz özlemcim kızının isminede bayıldım DENİZ. Çok anlamlı güzel bir ism
TİTO gözünaydın canım ne güzel atlattın şeker olayını maşallah hep böyle güzel haberler alırız inşallah...

Çok sağol canım rabbim kimseye yaşatmasın .. Oğluşuna kocaman maşallah

Blu canım baya problem yaşadın sende park yatak konusunda hafta sonu hava güzel olacakmış bence mağazaları gez içine sineni al..

Sema çok sevindim kontrolün iyi geçmesine kızımızında boyuna posuna bin maşallah

hadi gözün aydınnn çok sevindim senin adına

of sorma blucum ya bende çok sıkılıyorum bu muhabbetlerden tersliyorum ben böyle diyenleri olumlu söylesinler canım onlarda

bir de isimle ilgili fikrini sormadan söyleyenlere gıcık oluyorum..geçen öyle sıktı canımı birisi...yaw sanane..ben sana sordum mu ?beğendin mi bu ismi?sen beğenmezsen koymam mı dedim de olmamış diyorsun...ben senin çocuğunun ismine yorum yaptım mı?sorsam neyse...tövbe tövbe...

başka bi sıkıntısı olur mu bilemem ama yazık ki gelişememiş..

canım kıyamam yaaaaaaaa....

hoşgeldin...gözünaydın...

SEMACAN oh rahatladım sonunda...iyi de gitmişsin bu doktora....herşey de yolundaymış ya önemli olan o...sen kaç kilo almıştın da sana sınırdasın dedi..ona göre kıyaslayacağım da ben de kendimi...

İnşallah özlem ben inanıyorum size sen çok güçlü bir annesin tabii kızında

Gözün aydın canım çok sevindim..

canım nasılsın nasıl gidiyor diyetin ölçümlerin bende tasalanıyorum kuzumun gelişimi iyimidir diye inşallah yarın akşam randevum var güzel haberlerle dönerim. ben test çubuklarım bitti diye birkaç gündür ölçemiyorum şekerimi inşallah sorun yoktur dün diyet çarptı beni herhalde çok halsizdim sen test çubuklarını kime yazdırdın devlet ödemiyor diye biliyorum ama o çubukları bende yarın alıcam da....Kızalr gülesram nerde görünmüyor bilgisi olan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…