ıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...hadi gözün aydın canım ne güzelllll
nasılsın özlemcim denizimiz nasıl bakalım
bizim seninle tarihimiz aynı kaç kilo oldular acaba haftaya gidicem kontrole bende...
gunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...
nasılsınız arkadaşllar dün giremedeim topiğe umarım hekes çok iyidir fazla geçmişi okuyamadım ama okuduğum kadarıyla keyifler yerinde ...SEMA cım gözünaydın prensesin çok iyiymiş sonunda içine sinen bir dr bulmuşsun ne güzel inşallah böyle mutlu devam edersin...RAPU kız o ne güzel göbek öyle yerim o ulaş çınarı maşallah... cicilerinizde çok güel mevlüt kıyafetlerinşize bayıldım güle güle kullansın paşan....SEDA cım senin göbeğinde süper bayıldım maşallah öykü prensese büyümüş kocaman olmuş ...canım diyet nasıl gidiyor şeker ölçümlerin nasıl ...semacım sana balık hapını soracaktım banada vermişti dr kilo alma korkusundan 1-2 haftadır kullanmıyorum önceden haftada 2 kere kullanıyordum dr nasıl kullanmanı önerdi....topikteki diğer tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler hayırlı bir gün diliyorum herkese.....
günaydın dilara...doktoruna sorsaydın ya arayıp....endişe etmektense sorup öğrenmen daha iyi olmaz mı?günaydın arkadaşlar nasılsınız dün karnım çok ağrıdı hele sağ tarafıma yattığımda taş gibi kesiliyo karnım ve canımı çok fazla acıtıyo anlamadım ki neler oluyor
bu arada semacımmm dr randevunun güzel geçmesine çok sevindimmm kızın kilosu benimkine yaklaşmış hadi bakalım
ıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...
canım nasılsın nasıl gidiyor diyetin ölçümlerin bende tasalanıyorum kuzumun gelişimi iyimidir diye inşallah yarın akşam randevum var güzel haberlerle dönerim. ben test çubuklarım bitti diye birkaç gündür ölçemiyorum şekerimi inşallah sorun yoktur dün diyet çarptı beni herhalde çok halsizdim sen test çubuklarını kime yazdırdın devlet ödemiyor diye biliyorum ama o çubukları bende yarın alıcam da....Kızalr gülesram nerde görünmüyor bilgisi olan var mı...
günaydın arkadaşlar nasılsınız dün karnım çok ağrıdı hele sağ tarafıma yattığımda taş gibi kesiliyo karnım ve canımı çok fazla acıtıyo anlamadım ki neler oluyor
bu arada semacımmm dr randevunun güzel geçmesine çok sevindimmm kızın kilosu benimkine yaklaşmış hadi bakalım
günaydın dilara...doktoruna sorsaydın ya arayıp....endişe etmektense sorup öğrenmen daha iyi olmaz mı?
arıcam canım birazdan sabahı bekledim şuanda bişey yok çok şükür ama yinede huzursuz oldum
Selam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
canım sen doktora gittiğinde sordunmu bu ağrıları??kasılma bence onlar. randevun ne zman? ben yerinde olsam giderdim doktora.
Canım hoşgeldin...sanırım öyle yapacağım artık....
ARAL,ECE slm kıslar....
sema canım gözün aydın olsun
merak ettik dün seni. hatta blueya arattıkrahatsızlık vermedik inş.. ama sensiz pek tatsız buralar yahu..
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allah sonuna kadar açık etsin yolunuz inş. bende göbüşlere göbüş ekledim sırf sen benimki çok büyük diosun die..bak da gör yalnız değilsin
gunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...
semacım maaşallh canım
ne güzel mutlu iy haberlerle gelmişsin maaşallah.
semacım maşallah kızınamuayenenin güzel geçmesine sevindim sonunda istediğin gibi bir dr.buldun sanırım
samacıgımkuzuna rabbım hep boyle guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns....
gözünaydın semacım...peki doğum konusunda bi karar verdin mi?normal,sezo?
nasılsınız arkadaşllar dün giremedeim topiğe umarım hekes çok iyidir fazla geçmişi okuyamadım ama okuduğum kadarıyla keyifler yerinde ...SEMA cım gözünaydın prensesin çok iyiymiş sonunda içine sinen bir dr bulmuşsun ne güzel inşallah böyle mutlu devam edersin...RAPU kız o ne güzel göbek öyle yerim o ulaş çınarı maşallah... cicilerinizde çok güel mevlüt kıyafetlerinşize bayıldım güle güle kullansın paşan....SEDA cım senin göbeğinde süper bayıldım maşallah öykü prensese büyümüş kocaman olmuş ...canım diyet nasıl gidiyor şeker ölçümlerin nasıl ...semacım sana balık hapını soracaktım banada vermişti dr kilo alma korkusundan 1-2 haftadır kullanmıyorum önceden haftada 2 kere kullanıyordum dr nasıl kullanmanı önerdi....topikteki diğer tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler hayırlı bir gün diliyorum herkese.....
ıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...
tatlişkom bende özledim seni kıss dün giremedim tatlım biraz ev işleiryle uğraştım o bu derken akşam oldu mevlüt takımın markası ne bende alabilirim oğluşuma çok hoşcanım hoşgeldin. maşallah sizehep böyle devam edin inş.
aral canım nerelerdeydin bakim sen?? özledik kıssmevlüt takımına bende bittim yaf
selam kızlar ... dün hiç topige bakamadım nasılsınız umarım hepiniz çook iyisinizdir ve hiç bir probleminiz yoktur.. ben giremiyorum çünkü arkadaşa işi öğrettiğim için bilgisayar başına pek geçemiyorum(
gördüklerimi yazayımm:))
semacan geçmişe bakmaya çalışacam doktoramı gittin dilara yazmış.. hatice ayşemiz nasıl iyimi?
titoo çok geçmiş olsun canım.. gözün aydın
dilara benimde sağ tarafa yatınca hem kalbim çarpıyor hemde karnım taş gibi oluyor..
kızlar idrarımı yaparken sızı var su içiyorum ama pek işe yaramıyor çok içiyorum üstelik ayrıca ciğerlerim dolmuş gibi nefes almakta güçlük çekiyorum umarum geçicidir ve daha fazla ilerlemez..
günaydın canım özledik valla seni
iyiyiz napalım evdeyiz bugün hava baya kötü....
siz nasılsınız?
şekerimi açıkçacı tam ölçmüyorum 4 kere hergün demiştiya 2 kere ölçüyorum normal gidiyor ve hergün ölçmicem artık.
doktor hergün dedi ama bilmiyorum işte sence hatamı ediyorum haftada 2 kere yeterli deniliyor.
bu arada doktora sordum 1 saat sonraki ölçümü
sen ilaç yada insülin falan kullanmıyorsun o hastaların bakılır öyle
yoksa kesinlike gebelerde 2 saatlik önemli dedi.
böyle yani ....
oturalım
aminnn canım hepimiz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?