2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün karnım çok ağrıdı hele sağ tarafıma yattığımda taş gibi kesiliyo karnım ve canımı çok fazla acıtıyo anlamadım ki neler oluyor
bu arada semacımmm dr randevunun güzel geçmesine çok sevindimmm kızın kilosu benimkine yaklaşmış hadi bakalım

hadi gözün aydın canım ne güzelllll

nasılsın özlemcim denizimiz nasıl bakalım
bizim seninle tarihimiz aynı kaç kilo oldular acaba haftaya gidicem kontrole bende...
ıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...

oohhh semoş ne güzel canım ben okudukça gitmiş kadar oldum araştırdığına deymiş doktoru ne güzel ilgilenmiş kızında büyümüş maşallah sende kilo almamışsın oh ne güzel haber bunlar canım kaburga ağrısı yazmış sebebi neymiş tatlım aynısı bende de oluyor

gunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...

canım hoşgeldin. maşallah size hep böyle devam edin inş.

aral canım nerelerdeydin bakim sen?? özledik kıss mevlüt takımına bende bittim yaf

günaydın dilara...doktoruna sorsaydın ya arayıp....endişe etmektense sorup öğrenmen daha iyi olmaz mı?
ıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...

hoşgeldin özelm canım...

dün oda yoktu tatlım..yeriniz belliydi.bugünde bekleyip tepesine çökelim diorum faceden

canım sen doktora gittiğinde sordunmu bu ağrıları??kasılma bence onlar. randevun ne zman? ben yerinde olsam giderdim doktora.

bende seni merak etmiştim tito..gözün aydın çok sevindim,darısı başıma..
soru 1:ilk önceki 100 lük yüklemede açlık şekerin yüksekmiydi,kaçtı?
soru 2:şimdiki değerlerin kaç çıktı?
soru 3:diyeti aynen uyguladın mı,hiç kaçamak yaptın mı?

Canım hoşgeldin... sanırım öyle yapacağım artık....

ARAL,ECE slm kıslar....

selam canım nasılsın meloşumuz nasıl yatağı geldimi kuzunun o isim beğenmeme işi benide tilt ediyor sizene size fikir soran oldumu banada birkaç dengesiz öyle beğenmediklerini ima dedn yorumlarda bulundular umursamamazlıktan geldim ama hiç hoş değil hele benim bilmiş görümcem ay ismine ek yapın efe ekleyin diye her telefonda bizim isim işine karışıp kendi koymaya çok çalıştı ama artık pes etti çünkü ben tek isimden yanayım ayrıca sanase sana ne isim koyallım dedikmi neden saygı duymuyorsun en son eşime dedirttimki o ilerde torunlarının ismini koysun kendisi biz onunj çocuklarının ismine müdahale ettikmi dedirttimde çenesi kesildi

selam kızlar ... dün hiç topige bakamadım nasılsınız umarım hepiniz çook iyisinizdir ve hiç bir probleminiz yoktur.. ben giremiyorum çünkü arkadaşa işi öğrettiğim için bilgisayar başına pek geçemiyorum(

gördüklerimi yazayımm:))

semacan geçmişe bakmaya çalışacam doktoramı gittin dilara yazmış.. hatice ayşemiz nasıl iyimi?

titoo çok geçmiş olsun canım.. gözün aydın

dilara benimde sağ tarafa yatınca hem kalbim çarpıyor hemde karnım taş gibi oluyor..

kızlar idrarımı yaparken sızı var su içiyorum ama pek işe yaramıyor çok içiyorum üstelik ayrıca ciğerlerim dolmuş gibi nefes almakta güçlük çekiyorum umarum geçicidir ve daha fazla ilerlemez..

GÜNAYDIINNN
teşk.ler
int.kesiliyo bir sürü yazdım gönderemedimm

gunaydın kızlar nasılsınız umarım hepınız cok ıyısınızdır....
bız cok sukur ıyıyız ıns 30. haftamıza kadar boyle gıderız...

günaydınnn
inş.30.bulucaksınnn özlemm

semacım maaşallh canım
ne güzel mutlu iy haberlerle gelmişsin maaşallah.

teşk.ler sarısı hepimizin başına inş..

semacım maşallah kızına muayenenin güzel geçmesine sevindim sonunda istediğin gibi bir dr.buldun sanırım

teşk.e derim canım benimmm
evet ya şükürler olsunn
inş.bundan sonra sorun çıkmaz

samacıgım kuzuna rabbım hep boyle guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns....

amiin amiinn hepimize inş...

gözünaydın semacım...peki doğum konusunda bi karar verdin mi?normal,sezo?

teşk.ederim nazo
ben normal doğumdan çok korkuyorum cesaretim yok kendime güvenemiyorum allah biliyor içimi:78:
ama kendimi sez.yada normal diye de adapte etmiyorum
sonrasında sıkıntı yaşamamak için
hayırlısı olsun diyorum

günaydın canım özledik valla seni
iyiyiz napalım evdeyiz bugün hava baya kötü....
siz nasılsınız?
şekerimi açıkçacı tam ölçmüyorum 4 kere hergün demiştiya 2 kere ölçüyorum normal gidiyor ve hergün ölçmicem artık.
doktor hergün dedi ama bilmiyorum işte sence hatamı ediyorum haftada 2 kere yeterli deniliyor.
bu arada doktora sordum 1 saat sonraki ölçümü
sen ilaç yada insülin falan kullanmıyorsun o hastaların bakılır öyle
yoksa kesinlike gebelerde 2 saatlik önemli dedi.
böyle yani ....

aminnn canım hepimiz inşallah....

canım hoşgeldin. maşallah size hep böyle devam edin inş.

aral canım nerelerdeydin bakim sen?? özledik kıss mevlüt takımına bende bittim yaf
tatlişkom bende özledim seni kıss dün giremedim tatlım biraz ev işleiryle uğraştım o bu derken akşam oldu mevlüt takımın markası ne bende alabilirim oğluşuma çok hoş

kızlar aradım dryi bişey demedi ağrılar için eğer çok şiddetli değilse bir problem yok dedi rahim iyice büyümeye başladı ve bu ağrı gibi hissedilir dedi

nefes almakta bende güçlük çekiyorum canım son ay daha fazla zorlanıcakmışız nefes almakta

kuzum bende seni ve kuzunu özledim canım hergün ölçmek strese sokuyor insanı en iyisi haftada 2 gün belirleyip o günlerde ölçmek her dr farklı konuşuyor benim dr da gebelerde 1 saatlik ölçüm önemli 2 saatlik olna diyabetlilerdeki dedi neyse biz o 2 günde hem 1 saatlik hmde 2 saatlik tokluklara bakalım garanti olsun 4 kere ölçüm derken nasıl yani canım o zamanlamayı yazarsan sevinirim bende yarın akaşam dra gidicem bakalım oğluşumun gelişimi diyetten etkilenmişmi hava bugün çok sıksıcı inşallah benim annemlerde cumt gelecek senin annen burda daha değilmi haftaya 1 gün ayarlıyalım güzel bir günde annelerle deniz kenarında buluşaşım oturalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…