2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım, 1'e cvp: ilk 50'lik yapılmıştı orda açlık 112 çıkmıştı.yüklemeden 1. saat sonrası 154,2.saat sonrası ise 126 olmuştu
2'e cvp: şimdi 100'lük yapıldı ve açlık 78, 1.saat sonrası 149, 2.saat sonrası 131, 3.saat sonrası 81 çıktı.
3'e cvp: Dieti pek uyguladım sayılmaz aslında ilk 1/2 gün uyguladım sonrada dikkat etmedim diyebilirim ama şekerli yada tatlı şeyler ztn hamilelikten beri pek düşkünlüğüm olmadı..Dr. zaten light peynir,light yoğurt ve light süt verdi 3/4 gün bunları yaptım sonra yine normallerine dönmüştüm..Pilav,makarna fln yemedim mesela,böyle yani çok kasmadım.. HAdi inş,senden de güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum :)

Aralcım bende tam seni aklımdan geçiriyordum dün girmedin tatlım herşey yolundamı
canım benim çok şükür herşey yolunda ÖZLEDİM SİZİ canım sen nasılsın nisa mız nasıl SEMACIM görmedin yazdığımı tekrardan gözüaydın maşallah prensesine sonunda aradığın d ru bulmuşsun hadi hatırlısı CERENCİM hoşgeldin tatlım nasılsın canım nefes almakta güçlük nomal canım yşıyacaz hepimiz o durunu artık sona doğru sızlanmalar çoğalacak... dilara sana da geçmiş olsun ihmal etme git dr a canım allha korusun kuzunu

Canım hoşgeldin... sanırım öyle yapacağım artık....

ARAL,ECE slm kıslar....
iyiyim canım teşekkürler tosunum ara ara az hareket edip üzüyo beni
sorma canım ya bende çok endişeliyim gelişiyomu diye çünkü ben kilo veriyorum salı endokrine çarşamba kadın dogumcuya gidicem.sen yarın gidince gelişmeleri yaz bana.ölçümleri arda yapıyorum sabah 130 larda çıkıyo diger zamanlar90- 100 arası.şeker çubuklarına endokrinci rapor çıkarttı ben eczaneye parasını ödedim ama martta hesabıma yatacak bir brlge veriyolar eczaneden onu biyere götürüyosun kayınbabam götürdü o yüzden tam bilmiyorum.şeker çubuklarını doktora bir sor canım sonuçta az para degil
ıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...
maşallah kızına özlem cim

ben anlamıyorum bu doktorları sonuçta 2saat sonra ile 1 saat sonraki ölçüm çok farkediyo

titocum geçmiş olsun canımmm çok şükür şeker yüklemesi iyi çıkınca insan rahatlıyo

Çok teşekkürler cnm,hemde nasıl rahatlamak,walla sonucu alır almaz bir yemek yemişim ki görmeniz lazım :) Annem yavaş kızım,nefes al almıyıcağım önünden diye dalga geçti :))

kızlar
netim kesiliyooo
yazıyorum gönderemiyorum sinir oldummm
hepinize tek tek yazdım 3 kere denedim gönderemedim

öncleikle hepinize çok teşk.ediyorum
aklımda kaldığı kadarıyla
dilara sanırım senin sancın var
sağ tarafımıza bence kesinlikle yatmamamız gerekiyor
bendeki kasılmalar seninle aynı sanırım
dr.anlattığı rahim sağ tarafımızdan büyüyor
bebek sağ tarafımıza geçtiğinde kasılmalar oluyor
buna yalancı doğum sancıları deniyor korkacak bişey yok
yatarken uzanırken sola dön
hem bebeğin beslenmesi hemde bizim daha rahat nefes almamız için sola doğru olmalıyız

balık yağını soran arkadaşım
ilacın adı Efa Daily
günde 1 tane tok dedi
ama ben almadım daha

blue-can
ben toplamda 13 kg aldımmm
kim çiziyo bu sınırları bilmem
ayrıca sınır mınır tanımam ben 8.aydan sonra

kaburga ağrısı dediği şey
benim göbek deliğimin üstü göğüs altım acıyodu
dr.bu ağrıya yorumu
rahim büyüdükçe iç organalrımızın yeri değişiyor
kaburgalarımızın arası açılıyor ve bu açılma baskı yapıp ağrı yapıyormuş
bunu anlatırken gözümde canlandırdım da zor iş organalrımızın işi:26::26:

özellikle yemeklerden sonra bu ağrının olacağını söyledi
yemekelrden sonra evde 2-3 tur atmadan uzanmamak gerektiğini söyledi..
bilmem seninle aynı ağrımı

başka başkaaaaa
aklıma gelmiyor alıntı yapamadımya:26::26::26:

kızlar hepinize tekrar tekrar teşk.ederimmm

Dilaracım iyi ettin aramakla...için rahat etmiştir en azından,değil mi?
biz iyiyiz teyzesi,çınarla sen nasılsınız bakalım?yaw sorma aralcım...bir de kesin şu olacak falan demedim ben henüz...ıy mıy hiç uymamış falan...aman dedim herkese ayrı ayrı isim mi beğendireceğim ben...neyi beğeniyorsam onu koyacağım dedim.lafı ağzına tıkadım...ben de onun çocuğunun uyduruk ismini beğenmiyorum ama hiç söylemedim kendisine..beğenmiş koymuşsun bana ne!!! yaw herkes aynı isimleri beğense 3-5 isim olurdu ortada sadece..herkes mehmet ahmet gibi olurdu...neyse öyle işte aralcım...sonra başka bir arkadaş da ne kadar sert çıktın öyle kadına dedi... amaaannn neyse ne...herkes haddini bilsin...:26:

ahhh semacan uyurken dönüveriyorum vallaa :18: hep sola yatarım normaldee

semacan bir de şu sola yatma meselsini yapamıyorum ben..septum deviasyonu var bende...soluma yatınca nefes alamıyorum bebeğime birşey mi olur diyosun:18:

iyi yapmışsın canımbazen haddini bildirmek gerekiyor bazı hadsiz insanlara bizde iyiyiz çok şükür şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam öğlen eşim yemeğe geliyor şimdilik hoşçakalın arkadaşlar öğleden sonra görüşürüz

bebitof olabilir :44: ama eve gidince bi daha bakim canım

rapuşşş
sana uzun uzun yazmıştımm
netim kesildi tüm yazdıkalrım gitti
çok teşk ederimmmm

semacan bir de şu sola yatma meselsini yapamıyorum ben..septum deviasyonu var bende...soluma yatınca nefes alamıyorum bebeğime birşey mi olur diyosun:18:

tatlımm
sağına dönünce rahat ediyosun anladığım kadarıyla
septum dediğin şey nasıl bişey bilemedim ama en azından yemeklerden sonra yarım saat soluna uzan bebeğin beslenmesi için

yok allah korusun bişey olmaz ama dr.sola dönün diyo işte

evet semacım bahsettiğin gibi ağrı bendeki de hatta artık sırtıma vuruyor o ağrılar jel sürüyorum o iyi geliyor rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…