bende seni merak etmiştim tito..gözün aydın çok sevindim,darısı başıma..
soru 1:ilk önceki 100 lük yüklemede açlık şekerin yüksekmiydi,kaçtı?
soru 2:şimdiki değerlerin kaç çıktı?
soru 3:diyeti aynen uyguladın mı,hiç kaçamak yaptın mı?
canım benim çok şükür herşey yolunda ÖZLEDİM SİZİ canım sen nasılsın nisa mız nasıl SEMACIM görmedin yazdığımı tekrardan gözüaydın maşallah prensesine sonunda aradığın d ru bulmuşsun hadi hatırlısı CERENCİM hoşgeldin tatlım nasılsın canım nefes almakta güçlük nomal canım yşıyacaz hepimiz o durunu artık sona doğru sızlanmalar çoğalacak... dilara sana da geçmiş olsun ihmal etme git dr a canım allha korusun kuzunuAralcım bende tam seni aklımdan geçiriyordum dün girmedin tatlım herşey yolundamı
iyiyim canım teşekkürler tosunum ara ara az hareket edip üzüyo beniCanım hoşgeldin...sanırım öyle yapacağım artık....
ARAL,ECE slm kıslar....
sorma canım ya bende çok endişeliyim gelişiyomu diye çünkü ben kilo veriyorum salı endokrine çarşamba kadın dogumcuya gidicem.sen yarın gidince gelişmeleri yaz bana.ölçümleri arda yapıyorum sabah 130 larda çıkıyo diger zamanlar90- 100 arası.şeker çubuklarına endokrinci rapor çıkarttı ben eczaneye parasını ödedim ama martta hesabıma yatacak bir brlge veriyolar eczaneden onu biyere götürüyosun kayınbabam götürdü o yüzden tam bilmiyorum.şeker çubuklarını doktora bir sor canım sonuçta az para degilcanım nasılsın nasıl gidiyor diyetin ölçümlerin bende tasalanıyorum kuzumun gelişimi iyimidir diye inşallah yarın akşam randevum var güzel haberlerle dönerim. ben test çubuklarım bitti diye birkaç gündür ölçemiyorum şekerimi inşallah sorun yoktur dün diyet çarptı beni herhalde çok halsizdim sen test çubuklarını kime yazdırdın devlet ödemiyor diye biliyorum ama o çubukları bende yarın alıcam da....Kızalr gülesram nerde görünmüyor bilgisi olan var mı...
maşallah kızına özlem cimıyıyız sedacıgım cok sukur...benım 25+2 de 920 gr dı benımde haftaya persembe dopler var ıns saglıklarıda kılolarıda ıyıdır kuzularımızın...
günaydın canım özledik valla seni
iyiyiz napalım evdeyiz bugün hava baya kötü....
siz nasılsınız?
şekerimi açıkçacı tam ölçmüyorum 4 kere hergün demiştiya 2 kere ölçüyorum normal gidiyor ve hergün ölçmicem artık.
doktor hergün dedi ama bilmiyorum işte sence hatamı ediyorum haftada 2 kere yeterli deniliyor.
bu arada doktora sordum 1 saat sonraki ölçümü
sen ilaç yada insülin falan kullanmıyorsun o hastaların bakılır öyle
yoksa kesinlike gebelerde 2 saatlik önemli dedi.
böyle yani ....
aminnn canım hepimiz inşallah....
titocum geçmiş olsun canımmm çok şükür şeker yüklemesi iyi çıkınca insan rahatlıyo
Çok teşekkürler cnm,hemde nasıl rahatlamak,walla sonucu alır almaz bir yemek yemişim ki görmeniz lazım :) Annem yavaş kızım,nefes al almıyıcağım önünden diye dalga geçti :))
biz iyiyiz teyzesi,çınarla sen nasılsınız bakalım?yaw sorma aralcım...bir de kesin şu olacak falan demedim ben henüz...ıy mıy hiç uymamış falan...aman dedim herkese ayrı ayrı isim mi beğendireceğim ben...neyi beğeniyorsam onu koyacağım dedim.lafı ağzına tıkadım...ben de onun çocuğunun uyduruk ismini beğenmiyorum ama hiç söylemedim kendisine..beğenmiş koymuşsun bana ne!!!selam canım nasılsın meloşumuz nasıl yatağı geldimi kuzunun o isim beğenmeme işi benide tilt ediyor sizene size fikir soran oldumu banada birkaç dengesiz öyle beğenmediklerini ima dedn yorumlarda bulundular umursamamazlıktan geldim ama hiç hoş değil hele benim bilmiş görümcem ay ismine ek yapın efe ekleyin diye her telefonda bizim isim işine karışıp kendi koymaya çok çalıştı ama artık pes etti çünkü ben tek isimden yanayım ayrıca sanase sana ne isim koyallım dedikmi neden saygı duymuyorsun en son eşime dedirttimki o ilerde torunlarının ismini koysun kendisi biz onunj çocuklarının ismine müdahale ettikmi dedirttimde çenesi kesildi
kızlar
netim kesiliyooo
yazıyorum gönderemiyorum sinir oldummm
hepinize tek tek yazdım 3 kere denedim gönderemedim
öncleikle hepinize çok teşk.ediyorum
aklımda kaldığı kadarıyla
dilara sanırım senin sancın var
sağ tarafımıza bence kesinlikle yatmamamız gerekiyor
bendeki kasılmalar seninle aynı sanırım
dr.anlattığı rahim sağ tarafımızdan büyüyor
bebek sağ tarafımıza geçtiğinde kasılmalar oluyor
buna yalancı doğum sancıları deniyor korkacak bişey yok
yatarken uzanırken sola dön
hem bebeğin beslenmesi hemde bizim daha rahat nefes almamız için sola doğru olmalıyız
balık yağını soran arkadaşım
ilacın adı Efa Daily
günde 1 tane tok dedi
ama ben almadım daha
blue-can
ben toplamda 13 kg aldımmm
kim çiziyo bu sınırları bilmem
ayrıca sınır mınır tanımam ben 8.aydan sonra
kaburga ağrısı dediği şey
benim göbek deliğimin üstü göğüs altım acıyodu
dr.bu ağrıya yorumu
rahim büyüdükçe iç organalrımızın yeri değişiyor
kaburgalarımızın arası açılıyor ve bu açılma baskı yapıp ağrı yapıyormuş
bunu anlatırken gözümde canlandırdım da zor iş organalrımızın işi:26::26:
özellikle yemeklerden sonra bu ağrının olacağını söyledi
yemekelrden sonra evde 2-3 tur atmadan uzanmamak gerektiğini söyledi..
bilmem seninle aynı ağrımı
başka başkaaaaa
aklıma gelmiyor alıntı yapamadımya:26::26::26:
kızlar hepinize tekrar tekrar teşk.ederimmm
tatlişkom bende özledim seni kıss dün giremedim tatlım biraz ev işleiryle uğraştım o bu derken akşam oldu mevlüt takımın markası ne bende alabilirim oğluşuma çok hoş
iyi yapmışsın canımbazen haddini bildirmek gerekiyor bazı hadsiz insanlara bizde iyiyiz çok şükür şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam öğlen eşim yemeğe geliyor şimdilik hoşçakalın arkadaşlar öğleden sonra görüşürüzDilaracım iyi ettin aramakla...için rahat etmiştir en azından,değil mi?
biz iyiyiz teyzesi,çınarla sen nasılsınız bakalım?yaw sorma aralcım...bir de kesin şu olacak falan demedim ben henüz...ıy mıy hiç uymamış falan...aman dedim herkese ayrı ayrı isim mi beğendireceğim ben...neyi beğeniyorsam onu koyacağım dedim.lafı ağzına tıkadım...ben de onun çocuğunun uyduruk ismini beğenmiyorum ama hiç söylemedim kendisine..beğenmiş koymuşsun bana ne!!!yaw herkes aynı isimleri beğense 3-5 isim olurdu ortada sadece..herkes mehmet ahmet gibi olurdu... neyse öyle işte aralcım...sonra başka bir arkadaş da ne kadar sert çıktın öyle kadına dedi... amaaannn neyse ne...herkes haddini bilsin...:26:
Sema bebeeeeeeeeeemmmmm...ben de 10 kilo aldım..sınıra 3 üç var demek
kızlarrrrr bebeğin karnınızda bi yere toplandığını hissediyormusunuz
semacan bir de şu sola yatma meselsini yapamıyorum ben..septum deviasyonu var bende...soluma yatınca nefes alamıyorumbebeğime birşey mi olur diyosun:18:
bebitof olabilir :44: ama eve gidince bi daha bakim canım
semacan bir de şu sola yatma meselsini yapamıyorum ben..septum deviasyonu var bende...soluma yatınca nefes alamıyorumbebeğime birşey mi olur diyosun:18:
kızlar
netim kesiliyooo
yazıyorum gönderemiyorum sinir oldummm
hepinize tek tek yazdım 3 kere denedim gönderemedim
öncleikle hepinize çok teşk.ediyorum
aklımda kaldığı kadarıyla
dilara sanırım senin sancın var
sağ tarafımıza bence kesinlikle yatmamamız gerekiyor
bendeki kasılmalar seninle aynı sanırım
dr.anlattığı rahim sağ tarafımızdan büyüyor
bebek sağ tarafımıza geçtiğinde kasılmalar oluyor
buna yalancı doğum sancıları deniyor korkacak bişey yok
yatarken uzanırken sola dön
hem bebeğin beslenmesi hemde bizim daha rahat nefes almamız için sola doğru olmalıyız
balık yağını soran arkadaşım
ilacın adı Efa Daily
günde 1 tane tok dedi
ama ben almadım daha
blue-can
ben toplamda 13 kg aldımmm
kim çiziyo bu sınırları bilmem
ayrıca sınır mınır tanımam ben 8.aydan sonra
kaburga ağrısı dediği şey
benim göbek deliğimin üstü göğüs altım acıyodu
dr.bu ağrıya yorumu
rahim büyüdükçe iç organalrımızın yeri değişiyor
kaburgalarımızın arası açılıyor ve bu açılma baskı yapıp ağrı yapıyormuş
bunu anlatırken gözümde canlandırdım da zor iş organalrımızın işi:26::26:
özellikle yemeklerden sonra bu ağrının olacağını söyledi
yemekelrden sonra evde 2-3 tur atmadan uzanmamak gerektiğini söyledi..
bilmem seninle aynı ağrımı
başka başkaaaaa
aklıma gelmiyor alıntı yapamadımya:26::26::26:
kızlar hepinize tekrar tekrar teşk.ederimmm
rapuşşş
sana uzun uzun yazmıştımm
netim kesildi tüm yazdıkalrım gitti
çok teşk ederimmmm
offff mıdem cok yanıo 2-3 gundur mahvoldum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?