offff mıdem cok yanıo 2-3 gundur mahvoldum yaaaa
evet semacım bahsettiğin gibi ağrı bendeki de hatta artık sırtıma vuruyor o ağrılar jel sürüyorum o iyi geliyor rabbim yardımcımız olsun
Canımcım, 1'e cvp: ilk 50'lik yapılmıştı orda açlık 112 çıkmıştı.yüklemeden 1. saat sonrası 154,2.saat sonrası ise 126 olmuştu
2'e cvp: şimdi 100'lük yapıldı ve açlık 78, 1.saat sonrası 149, 2.saat sonrası 131, 3.saat sonrası 81 çıktı.
3'e cvp: Dieti pek uyguladım sayılmaz aslında ilk 1/2 gün uyguladım sonrada dikkat etmedim diyebilirim ama şekerli yada tatlı şeyler ztn hamilelikten beri pek düşkünlüğüm olmadı..Dr. zaten light peynir,light yoğurt ve light süt verdi 3/4 gün bunları yaptım sonra yine normallerine dönmüştüm..Pilav,makarna fln yemedim mesela,böyle yani çok kasmadım.. HAdi inş,senden de güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum :)
tatlım geçmiş olsun ben birtek yöntemle geçirebiliyorum madensuyu vaya süt içtiğimde biraz olsun kesiyor he birde yağlı ve baharatlı yeme oda dahada azdırıyoroffff mıdem cok yanıo 2-3 gundur mahvoldum yaaaa
oyyy canım benimmm
çok geçmiş olsunnn
sırt ağrısıda çok çektim bol bol sırt egzersizi yapsan faydalı olmazmı ?
evet semacım bahsettiğin gibi ağrı bendeki de hatta artık sırtıma vuruyor o ağrılar jel sürüyorum o iyi geliyor rabbim yardımcımız olsun
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim,şeker sorunu olanlara çok dua ediyorum,inş. hepiniz atlatıcaksınız..
Rapunnnn ya ben neden senin göbişini bulamadım(
canlarım günaydınnnnn
Dün akşam çok kötüydüm. gece 2.5 gibi öksürük krizim tuttu. sanırım öğlen yaptığım temizlik bana dokundu. Allahım nefes bile alamadım. hemen öksürük şurubumu içtim ve su, ancak kendime geldim.
İşin komiği eşim o kadar gürültüye uyanmadıben doğurucam nerdeyse yanında, uyanmıcak adam yaaaaaaaaa anlayacağınız kötü bir gece geçirdim. alerjim fena ve faranjitim. artık ev işi yapamıyorum alerjiden. eskiden önemsemez yapardım ama şimdi öksürüğün kasılmaları tetiklediğini duyunca yapmak istemiyorum.
semaysem, maşallah kızına. kocaman olmuş yahudoktorunu sevmene mutlu oldum. doktora duyulan güven herşeyden önemli. inşallah hep böyle gider canım
tito, çok sevindim birşeyin olmamasına. ama yine de sen yemeği abartma kuzum ehehe
özlem, canım sana ve denize maşallahbu sefer denizini kucağına alıcaksın hayırlısıyla inşallahhhh
kdilara, o bahsettiğin kasılma canım. aslında bebek bir yere toplanmıyormuış, oradaki damarlar sertleşiyormuş. ağrı veriyor ve çok sıklıkla oluyorsa dr'a git ama az derecede ise önemsizmiş. doktorum açıkladı.
blue, canım hiç biri işaret değil. sadece internet siteleri, siteleri üzerinden yapılan alışverişleri ve eldeki depo verilerini takip etmiyor. bu nedenle madur oluyoruz. görerek alman en iyisi hayatım:26:
başka unuttuğum varsa kusuruma bakmayın kızlar. geçmişi çok didikleyemedim
kızlar, buluşma işi ne oldu:26::26:
yaww
koyver kendini istediğini ye iç daha 3 alıcağın var
nasıl iyimi böyleeee
o ne yaw
tatlımm
sağına dönünce rahat ediyosun anladığım kadarıyla
septum dediğin şey nasıl bişey bilemedim ama en azından yemeklerden sonra yarım saat soluna uzan bebeğin beslenmesi için
yok allah korusun bişey olmaz ama dr.sola dönün diyo işte
canlarım günaydınnnnn
Dün akşam çok kötüydüm. gece 2.5 gibi öksürük krizim tuttu. sanırım öğlen yaptığım temizlik bana dokundu. Allahım nefes bile alamadım. hemen öksürük şurubumu içtim ve su, ancak kendime geldim.
İşin komiği eşim o kadar gürültüye uyanmadıben doğurucam nerdeyse yanında, uyanmıcak adam yaaaaaaaaa anlayacağınız kötü bir gece geçirdim. alerjim fena ve faranjitim. artık ev işi yapamıyorum alerjiden. eskiden önemsemez yapardım ama şimdi öksürüğün kasılmaları tetiklediğini duyunca yapmak istemiyorum.
blue, canım hiç biri işaret değil. sadece internet siteleri, siteleri üzerinden yapılan alışverişleri ve eldeki depo verilerini takip etmiyor. bu nedenle madur oluyoruz. görerek alman en iyisi hayatım:26:
rapucum...burun kemiğinin eğrilmesi yani..eğrilip hava yolunu tıkıyor..tek yol ameliyat maalesef...şimdiye kadar korktuğumdan yaptırmamıştım ama enfeksiyon riskini de artırdığından ,geçenlerde gittiğim bir kbb ci mutlaka olmalısın dedi...
kızlar, buluşma işi ne oldu:26::26:
ne jeli sürüyosun dafne benim sol göğsümün altı feci ağrıyo yani sol kaburgam
oyy kıyamam.geçmiş olsun. artık doktorlar burunda hep ameliyat öneriyor. eskisi gibi değil ya.şimdi bebiş de gelio bi zamanda o yüzden olamassın. tühh keşke vakitlice olsaymışsın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?