2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tito sonuçlar güzel çıkmış sevindim cnm
kdilara hoş geldin nbr cnm
aralcım iyiyiz şükür cnm ufak tefek sıkıntılar olsada katlanmaya değer :)
cerenli neredesin kızan özletme kendini

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim,şeker sorunu olanlara çok dua ediyorum,inş. hepiniz atlatıcaksınız..

Rapunnnn ya ben neden senin göbişini bulamadım (

canlarım günaydınnnnn

Dün akşam çok kötüydüm. gece 2.5 gibi öksürük krizim tuttu. sanırım öğlen yaptığım temizlik bana dokundu. Allahım nefes bile alamadım. hemen öksürük şurubumu içtim ve su, ancak kendime geldim.

İşin komiği eşim o kadar gürültüye uyanmadı ben doğurucam nerdeyse yanında, uyanmıcak adam yaaaaaaaaa anlayacağınız kötü bir gece geçirdim. alerjim fena ve faranjitim. artık ev işi yapamıyorum alerjiden. eskiden önemsemez yapardım ama şimdi öksürüğün kasılmaları tetiklediğini duyunca yapmak istemiyorum.

semaysem, maşallah kızına. kocaman olmuş yahu doktorunu sevmene mutlu oldum. doktora duyulan güven herşeyden önemli. inşallah hep böyle gider canım

tito, çok sevindim birşeyin olmamasına. ama yine de sen yemeği abartma kuzum ehehe

özlem, canım sana ve denize maşallah bu sefer denizini kucağına alıcaksın hayırlısıyla inşallahhhh

kdilara, o bahsettiğin kasılma canım. aslında bebek bir yere toplanmıyormuış, oradaki damarlar sertleşiyormuş. ağrı veriyor ve çok sıklıkla oluyorsa dr'a git ama az derecede ise önemsizmiş. doktorum açıkladı.

blue, canım hiç biri işaret değil. sadece internet siteleri, siteleri üzerinden yapılan alışverişleri ve eldeki depo verilerini takip etmiyor. bu nedenle madur oluyoruz. görerek alman en iyisi hayatım:26:

başka unuttuğum varsa kusuruma bakmayın kızlar. geçmişi çok didikleyemedim

çok teşekkür ederim canım..ilk yükleme değerlerin benimkine çok yakın.valla bende ilk başlarda çok sıkı tutmuştum diyeti ama son zamanlarda kasmıyorum ama hiç tatlı,şeker,hamurişi yemedim..ayyy inşaallah benimde düşmüş olurda normal yaşantıma dönerim,hayır yani bebişin beslenememesinden endişe ediyorum..

offff mıdem cok yanıo 2-3 gundur mahvoldum yaaaa
tatlım geçmiş olsun ben birtek yöntemle geçirebiliyorum madensuyu vaya süt içtiğimde biraz olsun kesiyor he birde yağlı ve baharatlı yeme oda dahada azdırıyor
oyyy canım benimmm
çok geçmiş olsunnn
sırt ağrısıda çok çektim bol bol sırt egzersizi yapsan faydalı olmazmı ?

semoş ince bir sızı gibi saplanıo masa başında oturunca ayakta hissetmiyorum sanki sırtımda et sıkışmış gibi egzersiz hiç aklıma gelmedi araştırayım nasıl egzersiz yapabilirim die netten

bu arada topiğimiz ne kadar kalabalık ne güzel

selam kızlar nasılsınız bebek telsizi almayı düşünen varmı ben çok bişey almadım ama bu şart gibi helede yeni doğduğu günler seside çıkmaz.apartmanda günlerimiz oluyor anneler eve bebeklerini uyutup başına açık telefon bırakıyorlar ben o bebelere üzülüyorum radyasyondan korkan yok o yüzden telsiz mantıklı kızlar.

beennnn beni unuttun :26:

yaww
koyver kendini istediğini ye iç daha 3 alıcağın var
nasıl iyimi böyleeee

çok güzel ...dehşet...hepsi benim hepsi benim

rapucum...burun kemiğinin eğrilmesi yani..eğrilip hava yolunu tıkıyor..tek yol ameliyat maalesef...şimdiye kadar korktuğumdan yaptırmamıştım ama enfeksiyon riskini de artırdığından ,geçenlerde gittiğim bir kbb ci mutlaka olmalısın dedi...

ya evet hep sağıma yatarım ben semacan o yüzden..soluma yatarsam boğulurum..o kadar nefes alamıyorum yani...

eheheh...öyle yapacağım sanırım zonicim...

eşin süpermiş yaa...arkadaş bu erkeklerin uykusu ne ağır oluyor...bir keresinde zangır zangır deprem oluyordu gece..eşimi uyandıramadım...zorla gözünü açtı,birşey algılamıyor ki,yat yat geçer birşey olmaz dedi...sabah bunu söyledim,hatırlamıyorum dedi...arkadaş evi hırsız mırsız alsa gitse bunların ruhu duymaz...

Son düzenleme:

oyy kıyamam.geçmiş olsun. artık doktorlar burunda hep ameliyat öneriyor. eskisi gibi değil ya.şimdi bebiş de gelio bi zamanda o yüzden olamassın. tühh keşke vakitlice olsaymışsın :26:

ne jeli sürüyosun dafne benim sol göğsümün altı feci ağrıyo yani sol kaburgam

canım annem verdi bana orjin die bir krem kendisi bacak ve ekrem ağrısı için almış 2 akşamdır sürüyorum o yavaşlatıo biraz birde evde bir tane daha var ama adı aklımda değil bakar sana msj atarım yarın

oyy kıyamam.geçmiş olsun. artık doktorlar burunda hep ameliyat öneriyor. eskisi gibi değil ya.şimdi bebiş de gelio bi zamanda o yüzden olamassın. tühh keşke vakitlice olsaymışsın :26:

sorma çok pişmanım....neyse katlanacağım bir süre,sonra inşallah ilk fırsatta olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…