2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsunn
ilaç kullanıyomusun
gaviscon şurup çok etkili

mide yanması olan hatunlar reniee duo şurupta çok etkili,hatta gavisconla dönüşümlü kullanırsanız daha da etkili..bir de kurubaklagil,pilav,kızartma,acı,turşu,portakaldan uzak durun..bolll suuu için...

var ama ekleyemedimki bi türlüüüü:26::26:
fırsatım olmuyo yawwww

evdede malum bilg.yok
senin varmı resminn
Kızlar çok hızlısınız yine yawww yetişemiyorum :))) bir yandan beyanneme hazırla bir yandan size bakmak yazmak istiyorum..

Bende göbüş resmi eklemek istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum?

Blue canım ben bundan 2 sene önce oldum ameliyatı biraz zor geçti ama şimdi çok rahatım canım..

Rapunnn çok güzelmiş göbişinnn :) maşallah...Kıskandım bende eklemeyi becerebilirsem eklerim birazdan Tabi önce çekilmem lazım dimi ama :)

Merhaba kızlar hepinizeeeee

sen nie hiç akıllanmıosun bakim kısım yapma temislik işte. allah korusun dikakt etmen lazım çok kızıyorum ya
kız evimi bi görsen tozdan geçilmiyo anacığım nasıl yapmim. ben en iyisi bir kadın bulayım temizlik için ufff.
zonicim duncan arazi oldu nolcak..yeni bir organizatöre ihtiyaç var sanırım...sen organize etsen?:26:

ahahaha. ben yapıyorum planı. cumartesi günü kadıköyde buluşuyoruz. saat 2 de ne dersiniz? gelenler bana telefon atsınlar özelden

ama doğru yaww kıza benziyorrr

sedoşunki erkeğe benziyor :26::26:

bence o alınan kiloyla alakalı daha çok yaw

Rapunnn çok güzelmiş göbişinnn :) maşallah...Kıskandım bende eklemeyi becerebilirsem eklerim birazdan Tabi önce çekilmem lazım dimi ama :)

saolasın canım benim sende ekle tabi eklede bakalım bizde

kız evimi bi görsen tozdan geçilmiyo anacığım nasıl yapmim. ben en iyisi bir kadın bulayım temizlik için ufff.

senden kıymetli değil herhalde..haftada bir kaldırıyorsun evi yahu valla benim hiç işim olmas koca göbeğimle.sona bebeğim taş gibi köşede büzüşüp kalıo yazık değilmi ona haftadabir kocamla sil süpür toz al yapıyoruz. allah razı olsun ondan.bitti gitti işte..

Tomurcuk82, geçmiş olsun. Ben de bir buçuk aylık hamileyken ufak da olsa bir kaza geçirmiştim. Çok korkutucu gerçekten.. Neyse ki bir şeyi yokmuş bebeğinin. Allah korumuş.

Ben de bugün güzel kızımı gördüm. 970 gram, 35 cm olmuş maşallah :)

geçmiş olsunn
ilaç kullanıyomusun
gaviscon şurup çok etkili

yok surup fln hıc kullanmadım ama artık alıyım ya cok artmaya başladı cumartesı doktor kontorlum var yazdırıyım gıdınce barı..ıyyy bıde balık hapını içtim bu yangının uzerıne çiğ BALIK YEMİŞ GİBİYİM

kız, dur ben de kocama söyleyeyim de beraber yapalım. ama adam akşam 8 de ancak geliyor, cumartesi de çalışıyor bir pazarımız var. pazar da gez toz aşk yaşıyoruz ehehe:78: kadın bulcam söz. bebeği yorduğumun farkındayım

kızlar, benim doktorum tüm konsantre ürünleri yasakladı bana. özellikle meyva sularını. çok şeker olduğu için istemiyor. bir de konserve ürünlerini, turfanda sebze ve meyvaları. aklıma gelmişken.

basubadelmevt, maşallah epey büyümüş. nazar değmesin inşallah

fdilek, hoşgeldin canımmm

eskay'ım gelmişşşşşşşşşşşşşş. bugün de gelmeseydi arıyordum öğleden sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…