bak burda canım sayfanın altında
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...anneleri-gobuslerini-mutlulukla-sunar-28.html
geçmiş olsunn
ilaç kullanıyomusun
gaviscon şurup çok etkili
RAPUŞŞŞŞ
maşallahh sana çok tatlısın kızzz
sanırsam benim göbüş biraz daha sivri:26::26:
sedoş seninde akrnın çok güzellll maşallahhhh
RAPUŞŞŞŞ
maşallahh sana çok tatlısın kızzz
sanırsam benim göbüş biraz daha sivri:26::26:
sedoş seninde akrnın çok güzellll maşallahhhh
sema senin de var mı göbüş foton?
var ama ekleyemedimki bi türlüüüü:26::26:
fırsatım olmuyo yawwww
evdede malum bilg.yok
senin varmı resminn
Kızlar çok hızlısınız yine yawww yetişemiyorum :))) bir yandan beyanneme hazırla bir yandan size bakmak yazmak istiyorum..var ama ekleyemedimki bi türlüüüü:26::26:
fırsatım olmuyo yawwww
evdede malum bilg.yok
senin varmı resminn
saolasın canım benimm benimkisi erkek göbeğine benzemiyor zaten çok bilmişler kız diyor
Nil ismini çok severimm kuzenim kızına cemre nil koyduu etrafımda yakınlarımda olan ismi koymak istemiyorumm yoksa çook sevdiğim bir isim...Azra ismi şimdilik aklımızda kesin değil başka isimlerede bakıyoruz 2,5 ay var,,Evet canım tek isim koycaz.Ben oldum olası 2 ismi sevemedim..Soyisimde 7 harfli kısa ve öz isim tercihimm
canım bızım de soyadımız 9 harfli o yüzden ismini ali koyucaz oglumun bu arada daha once de onermıstım cok ragbet gormedı ama benım ısmım de kısa "nil" belki hosuna gıder fıkır olsun dıye yıne de yazayım dedim. azra da kesin kararlı mısın
Buarada geçmiş olsun canım kasılmalar bu ara hepimizin başında ben gün içinde çok yoruluyosam akşama yürüyemiyorumm.
Canım ben geçen hastanede bi kadın gördünm 2,400 doğurmuş kızını küçücüktüü..Neden böyle şekerden diyet çok yaptım dedi...Korkutmak istemem ama tatlı ekmek zararlı tamam ama herşeyden kısmak zararlı olabiliyoo bazen..totinin dün tekrar şeker yüklemesi vardı..girdi mi sonucu bildirdi mi,duyan,gören,bilen var mı? hayır yani bende aynı durumdayım ya 2 hafta sonra yeniden yüklemem var,diyet işe yaramış mı yaramamış mı bakılacak...haa bu arada dün şekerli bi hamişle tanıştım 7 aylıktı ama 5 aylık kadar anca karnı vardı..dr.ona da hep diyet vermiş,artık kız nasıl diyet yaptıysa kontrole gidiyo bakıyolar ki bebek hiççç gelişmemiş ve doktor diyeti bıraktırmış.
semaysem canım muayenen güzel geçmiş gönlünce dr bulmuşsun çok sevindim..Kızınada maşallah kocaman bebek olmuşş...Burada dr.unun doğumla ilgili tutumuna bayıldım seni şartlandırmıyo şimdiden belliki seni düşünüyo kendini değilll
Telsiz çok rahat ve çok gerekli..Ben alıcaktım bi arkadaşım bende var dedi daha belli değil yenimi alıcam arkadaşmı vericek..Komşumda kraft var çok sağlam ve kullanışlı fiyatıda uyguna aldı tavsiye ederimmselam kızlar nasılsınız bebek telsizi almayı düşünen varmı ben çok bişey almadım ama bu şart gibi helede yeni doğduğu günler seside çıkmaz.apartmanda günlerimiz oluyor anneler eve bebeklerini uyutup başına açık telefon bırakıyorlar ben o bebelere üzülüyorum radyasyondan korkan yok o yüzden telsiz mantıklı kızlar.
kız evimi bi görsen tozdan geçilmiyo anacığım nasıl yapmim. ben en iyisi bir kadın bulayım temizlik için ufff.sen nie hiç akıllanmıosun bakimkısım yapma temislik işte. allah korusun dikakt etmen lazım çok kızıyorum ya
zonicim duncan arazi oldu nolcak..yeni bir organizatöre ihtiyaç var sanırım...sen organize etsen?:26:
ama doğru yaww kıza benziyorrr
sedoşunki erkeğe benziyor :26::26:
Rapunnn çok güzelmiş göbişinnn :) maşallah...Kıskandım bende eklemeyi becerebilirsem eklerim birazdanTabi önce çekilmem lazım dimi ama :)
kız evimi bi görsen tozdan geçilmiyo anacığım nasıl yapmim. ben en iyisi bir kadın bulayım temizlik için ufff.
geçmiş olsunn
ilaç kullanıyomusun
gaviscon şurup çok etkili
senden kıymetli değil herhalde..haftada bir kaldırıyorsun evi yahuvalla benim hiç işim olmas koca göbeğimle.sona bebeğim taş gibi köşede büzüşüp kalıo yazık değilmi ona haftadabir kocamla sil süpür toz al yapıyoruz. allah razı olsun ondan.bitti gitti işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?