2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selamun Aleykum hatunlar...
Beni merak edip mesaj atan canlarım,Kdilara,aral cook tesekkur ederim size
Oyy insanın sevildigini bilmesi ne güzell yaaa
Dun arkadasıma gittim..İyi ki de cıkmısım evden hava mis gibi oglumda kudurdu durdu karnımda..
Gezmeyi coks eviyor kereta..Bu arada tekmeler cok saglamlastı..Dun akşam resmen canım acıdı...
Bugunde dısarı cıkıcam ne zamandır ogluma cici almıyorum..Hem hava alırız...
Bu arada gecmişe bakamadım..İnşallah herkesin keyfi yerindedir..

Aa sendemi yoktun dün,bende hastanedeydim cnm..İyi çıktı şeker yüklemem rahatladım :) Bu arada Göbişimi koydum demin..

a.s...

hoşgeldinnn
oyy maşallahh kuzucuğunaa
nasılsın nasıl gidiyor?

Aa sendemi yoktun dün,bende hastanedeydim cnm..İyi çıktı şeker yüklemem rahatladım :) Bu arada Göbişimi koydum demin..

titooo
göbeğine
maşallahhh
çok tatlı çıkmışsınn
çokta sağlıklı diri duruyosun
yine maşallaahhh
kaç kg almıştın sen ?

(konuyu yine aynı yere bağladımm yaram var yarammm )

Canım sanada geçmiş olsun insan zaten çok korkuyor birde hamile olunca 2'ye katlanıyor korkumuz..Çok sağol canım..

Maşallah kocaman olmuş kızın boyu uzun olacak galiba

aaaa şimdi gördüm cook tatlısın coookkkk
Maaşallah sübhanallah sana..
allah nazarlardan korusun
Ayy cok sevindim sekerin iyi cıkmasına...
Sen yine ye elbet ama dogal olan sekeri tuket yanii meyve ye kuru meyve ye..
Zaten hamile olmasak bile mevcut bütün tatlılar faydalıd egil hamileyken hiç faydalı degil..
Ben canım cok tatlı cektiginde kuru üzüm yiyorum ya da kuru incir hemen kesiyo tatlı istegimi...
Ayy hep böyle mutlu olun inşallahh canımm yaa

a.s...

hoşgeldinnn
oyy maşallahh kuzucuğunaa
nasılsın nasıl gidiyor?

Semacımmm hosbulduk tatlım..gram gram alıyorum kiloyu tatlım yaa..
Ama artık cok dikkatliyim..
Meyve yemeyi cogalttım pekmeze tam gaz devam..
Her gun sebze yemegi mutlaka yiyorum..Hamur işinden uzak duruyorum bi faydası yok cunku..
Faydalı olan ne varsa tuketmeye calısıyorum canım istemese bile..
Balık yemeyi haftada 2 ye cıkardım..İnşallah emeklerimin karsılıgını alırım tatlım yaa..
Moralimide hep en yuksekte tutaya calısıyorum ki yediklerim yarasın...
Bu arada sen doktora gitcektin inşallah guzel gecmiştir tatlım yaa..
İnşallah sevmişsindir doktoru..Yigit yine vuruyo tekmeyi sanrım ayse yi öpmek istiyo annesi

eskay'ım gelmişşşşşşşşşşşşşş. bugün de gelmeseydi arıyordum öğleden sonraa

eheueheueh
Kızz hava muhtesem burda...evde olanın aklına sasayım ben...
Dunde kactım zaten oksijen bol geldi herhal kudurdu benim oglan..
Dun akşam eşim kulagını dayadı karnıma napıyo oglan diye bizimki bi tekme salladı benim adam soktaBen hep ona içimde bi melek var derim..Şimdi eşim diyo ki bence içinde kudurmus bi velet var
Oyy ben seni arda yı cook özledim yaaa

Sağol cnm benim..Evet tatlı olayını o şkeilde geçiştirmek lazım aslında, şükür ki çokda düşkünlüğüm yok ztn :) Bende balık olayını bi halledemedim yaa yiyemiyorum resmen ki çook severdim noldu anlamadım..Geçen eşim zorla götürdü tam önündeyken nollurr dedim başka bişi yiyim cnm hiçmi istemez :S gittik başka birşey yediik,ama artık zorlucam kendimi naapiyim..

Sağol cnmmm :) Hepimize maş..Ben 8 kg aldım cnm..

aaaa hiçde o kadar göstermiyosun maşşalahhhh

Semacımmm hosbulduk tatlım..gram gram alıyorum kiloyu tatlım yaa..
Ama artık cok dikkatliyim..
Meyve yemeyi cogalttım pekmeze tam gaz devam..
Her gun sebze yemegi mutlaka yiyorum..Hamur işinden uzak duruyorum bi faydası yok cunku..
Faydalı olan ne varsa tuketmeye calısıyorum canım istemese bile..
Balık yemeyi haftada 2 ye cıkardım..İnşallah emeklerimin karsılıgını alırım tatlım yaa..
Moralimide hep en yuksekte tutaya calısıyorum ki yediklerim yarasın...
Bu arada sen doktora gitcektin inşallah guzel gecmiştir tatlım yaa..
İnşallah sevmişsindir doktoru..Yigit yine vuruyo tekmeyi sanrım ayse yi öpmek istiyo annesi[/QUOTE]

ohhh maşallahhh şifa olsun yarasın ikinizede
çok güzel sağlıklı besleniyosunn ellerine ağzına sağlıkk
güzel haberlerini alınca ayrıca bi mutlu oluyorumm

dün gittimm dr.a
yeni bir doktordu beğendimm sevdim yawwww
kızımda iyi allaha şükürler olsunnn
kız benimkide şimdi sağda atraksiyon yapıyor
noluya yaw kızım sana ayıp ayıp kendini naza çek azcık
hemen efe beni öpsün istiyor

Tito en azından haftada bir yesen bi de İstanbul dasın kız balıklar tazecik simdide tam mevsimi..
Ben hamsiyi cok severim ama burda bulmak cok zor..Balıkcı balıkcı geziyoz elinde hamsi olan var mı diye...

Semacım oh cok sukur doktoru begenmişsin sevmişsin...
Sen hep diyodun ya benim kız erkek sesine tepki veriyo diye
ondan herhal Yigidime hiç karsı koymuyo tombalak kızım benimmm maaşallah ona

Eskayy bizim seninle haftalarımız birebir aynıymışş kızzz :) 25+1 kalan gün 104 yazıyor :)) şimdi fark ettim desem

Eskayy bizim seninle haftalarımız birebir aynıymışş kızzz :) 25+1 kalan gün 104 yazıyor :)) şimdi fark ettim desem

puhahahahahah
aaa bende yeni gördüm kızzzzz
Bakalım kim önce dogurcak...
Doktorun usg cihazında bi kere son tarihi 29 Mayıs olarak gördüm ohaa dedim yanii
Nerdeyse Haziran olcak yaniiiHep gönlümden gecen 19 Mayıs bakalım paşam ne zaman tesrif edecek

basubadelmevt, maşallah epey büyümüş. nazar değmesin inşallah

fdilek, hoşgeldin canımmm
Hoşbuldum tatlımm...Konserveler konsantrelerden bahsetmişsin ben artık meyve suyu falan almıyorum zaten normaldede çok zararlı...Benim sayemde eşimde tuzsuz ve sağlıklı besleniyo :)))

Esracım sende hoşgeldin burdada hava çok güzel bahar geldi resmen..Dünde ben gezdim marmaris turist kaynıyoduu bu sene yaz erken gelicek..

Semaysem kız biz bianda kilo aldıkya buara yavaşladık..Hatta ben hastalıkla birleşince 2 kilo vermişimm...Daha hızlı kilo alacaksınız denen zamanda stopladık galiba..

Kızlar 29. haftama girdimm bugün..Haftaya 30. hafta ayy çok heyecanlanıyorum artıkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…