2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIzlar ben daha gördüğünüz üzere 4+5 im yarın doktor gel dedi bana..Kese görünmesi için erken dimi daha?

Görünebilir heralde vajinal ultrasonla canımhadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka bizede haber ver

Tabiki canım mutlaka paylaşıcam sizinle...
Ama bir çok arkadaşım "Merve azcık daha sabret üstten bakıldığında gör.Alttan bakmak çok iyi birşey değil Allah korusun örnekleri var;bebeğin düşmesine sebep olabilir"dediler.Aklım çok karısık acaba alttan bakarsa istemesem mi sabretsem mi bir hafta daha?

Onu bilmiyorum ama benim doktorda alttan bakmıyor zararı da yok diyolar istersen bekle 1 hafta daha bişey kaybetmezsin

Canım doktordan doktora değişir o ya...Bende yaptırmayın sakın diyenleri duyuyorum,ama bence doktorun ihmali bu durum....Yoksa kaç kişi giriyor da bişey olmuyor...

Onu bilmiyorum ama benim doktorda alttan bakmıyor zararı da yok diyolar istersen bekle 1 hafta daha bişey kaybetmezsin

Bence de ya sabretmek ve beklemek en doğrusu.
Tavsiye edilmiyor kaç kişi söyledi bunu.Benim de bu şekilde bebeği düşen arkadaşlarım var.Geç olsun güç olmasın.Tek sıkıntı 1saat uzak olan bir yola gidicem iş çıkışı.Ama napalım bebiş için gidicez tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…