lavman yapılıyor ... bişey olmaz
kardeşim sancı odasında sezeryan için bekletirken yandaki bölmede kadın doğuruyordu görmüyorsun ama cam tuğla var arada duyduk hep ...
doğum başlamış ve kadın diyorki .. müsade edin bir tuvalete gireyim büyük abdesim geldi çok fenaaaa ..
ebe dediki .. sana lavman yaptık . bağırsakların bomboş ..büyük abdest gibi çıkmaya çalışan şey bebeğin :))))
kadın 10 dk da suni sancı olmadan ..kesilmeden diklimeden bebeği çıkardı .. sürekli, sancı da yok 1 dkda bir geliyor sancı o an hemen ıkınıyor ... sonra 1 dk bekliyip normal sorular sorup konuşuyordu ...
akika .... ilk defa duydum ben ... google bakdım şimdi anlamına - :)))
oyyy amma hikaye !!!!!
hızlıal.comnevra canım sen aldınmı bu niveanın atta cantasını birde eğer aldıysan o sitedenmi aldın
lavman yapılıyor ... bişey olmaz
kardeşim sancı odasında sezeryan için bekletirken yandaki bölmede kadın doğuruyordu görmüyorsun ama cam tuğla var arada duyduk hep ...
doğum başlamış ve kadın diyorki .. müsade edin bir tuvalete gireyim büyük abdesim geldi çok fenaaaa ..
ebe dediki .. sana lavman yaptık . bağırsakların bomboş ..büyük abdest gibi çıkmaya çalışan şey bebeğin :))))
kadın 10 dk da suni sancı olmadan ..kesilmeden diklimeden bebeği çıkardı .. sürekli, sancı da yok 1 dkda bir geliyor sancı o an hemen ıkınıyor ... sonra 1 dk bekliyip normal sorular sorup konuşuyordu ...
oyyy amma hikaye !!!!!
allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
hızlıal.com
kardeşime bu siteden aldık...
bende alıcam .... ya bundan yada chıcco ..
ayrıca niveanın sabunu şampuanı harikakokuyor ...
allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
aminnn ... keşke herkes böyle doğursa 8-10 ıkınmayla bitti gitti ...10 dk ..
dikişsiz... kadın yarım saat sonra ayağa kalktı
Kkdaki bi doğum hikayesinde kadının yaptığını okumuştummm..Lavman yapıyolar belkide o yüüzden yapılıyo...ALlahım inşallah öyle bişey yaşamam..Zaten doğum anları yaklaştığı zaman tıkabasa yememek lazım bence...
Dilara çatlak oldu demişsin nasıl belli oluyo şimdiden çizik gibimi...Ya ben hergün kremleniyom kaşıntıda yok inş. hiç veya en az çatlakla atlatırım..Karnımı gören ebe sen çatlamazsın dedi ama bilemiyorumm.:s:S
alıcamda karar veremedim alan varmı die merak ettim canım geldimi peki kardeşininki nasılmış
alıcamda karar veremedim alan varmı die merak ettim canım geldimi peki kardeşininki nasılmış
kaç haftada kaç kilo aldınız kızlarrr benim durum kötü 28 hafta 12 kilo(((
canım öle çizgiler gördüm çatlak yanş belli depremde çatlayan binalara döndümbazıları doğumda çatlıyomuş ne bileyim ben off off
bu arada lavman yapıldıktan sonra tuvaletimizi yaparken ya o sırada bebekte çıkarsa sonuçta doğum günü yani
herkese ii akşamlar bizim çıkış vakti geldi yarın görüşmek üzereeee
canım öle çizgiler gördüm çatlak yanş belli depremde çatlayan binalara döndümbazıları doğumda çatlıyomuş ne bileyim ben off off
bu arada lavman yapıldıktan sonra tuvaletimizi yaparken ya o sırada bebekte çıkarsa sonuçta doğum günü yani
27 haftadayımm 13 kilo aldımm
sıkma canınıye gitsinn
yok yaww
aman dikkat et
yaw en iyi niyetimle belki kıyafetlerinin izidir he ne dersin ?
keşke o kadar kolay olsa, kızzz belki Allah söyletti, o kadar da kolay olacakinşallah yarabbim
malesefffff çatlak canım Allahtan 4-5 çizgi falan var inş devamı gelmezzzz
kız saçmalama tuvalete falan düşerse Alahım korusunnn ben lavman olayını duyduktan sonra onu düşündüm de korktumvalla
hastanede yaptıkları lavman direk isal yapıo. acaip bişi. ıkınma falan gerektirmiyokokrma bebiş için epey ıkıncaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?