2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftada kaç kilo aldınız kızlarrr benim durum kötü 28 hafta 12 kilo(((

canım öle çizgiler gördüm çatlak yanş belli depremde çatlayan binalara döndüm bazıları doğumda çatlıyomuş ne bileyim ben off off

bu arada lavman yapıldıktan sonra tuvaletimizi yaparken ya o sırada bebekte çıkarsa sonuçta doğum günü yani

alıcamda karar veremedim alan varmı die merak ettim canım geldimi peki kardeşininki nasılmış

geldi canımm ... kullanıyor bile .... ..ç antada bölme fermuar var ... tek renk ama keşke kırmızısı olaydı benim için ...
alt açma bezi . su geçirmiyor o çok güzel .. kaka bile yapsa çocuk çeşmenın altındaorayı akıt yıka hemen kuruyor .. şemsiye bezi gibi .. suyu dök alt tarafa geçmiyor ..

kaç haftada kaç kilo aldınız kızlarrr benim durum kötü 28 hafta 12 kilo(((

27 haftadayımm 13 kilo aldımm
sıkma canını ye gitsinn

yok yaww
aman dikkat et
yaw en iyi niyetimle belki kıyafetlerinin izidir he ne dersin ?

keşke o kadar kolay olsa, kızzz belki Allah söyletti, o kadar da kolay olacak inşallah yarabbim

27 haftadayımm 13 kilo aldımm
sıkma canını ye gitsinn

yok yaww
aman dikkat et
yaw en iyi niyetimle belki kıyafetlerinin izidir he ne dersin ?
malesefffff çatlak canım Allahtan 4-5 çizgi falan var inş devamı gelmezzzz
keşke o kadar kolay olsa, kızzz belki Allah söyletti, o kadar da kolay olacak inşallah yarabbim

kız saçmalama tuvalete falan düşerse Alahım korusunnn ben lavman olayını duyduktan sonra onu düşündüm de korktumvalla

hastanede yaptıkları lavman direk isal yapıo. acaip bişi. ıkınma falan gerektirmiyo kokrma bebiş için epey ıkıncaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…