hoşgeldin arkadasım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayo nasip etsin bebişlerimizi.merhaba mayıs ayının güzel anne adayları allah nasip ederse bende mayıs annesi olacam topiğiniz hayırlı olsun umarım bu topikteki tüm anne adayları sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah bundan sonra bende aranızda olucam ben 8 senenin sonunda tüp bebek tedavisiyle kavuştum kuzuma arkadaşlar ben 4+4 de vajinadan 5+1 de karından yapılan ultrasonda kesemi gördüm ama çok endişeliyim çok belirtim yok bende olan belirtiler iştahsızlık biraz halsizlik göğüslerim biraz sızlıyor henüz bulantı yok sizce bu durm normalmi bende kuzumu görüp kalp atışını duysam biraz rahatlıyacam lütfen beni de aranıza alın
ama aslında beni en çok kürtajdan bir gün önce gördüğüm rüya etkiler((
o gün çok heyecanlıyım yarın yavrumu göreceğim diye öylece yattım...
rüyamda kumu bile mavi olan bir sahildeyim yer gök mavi
ayaklarım denizin kıyısında
orada şeffaf birşeyler yüzüyor balığa benziyor bayağıda büyük bir balık
bir tanesini elime alayım diye tutuyorum o sırada o :
anne ben gidiyorum diyor
ve ellerimden kayıp gidiyor
ben:
gitme yavrum
diye ardından sesleniyorum ama nafile
kaybolana kadar gözümle takip ediyorum belki döner diye ama nafile((
ertesi gün dr a gittiğimde 12. haftamızın içindeydik 2li test yapılacaktı ama benim gebeliğimin missed abortus yani bozulmuş gebelik olduğu söylendi dünyam karardı ne söylenebilir ki...
hayatımın en kötü rüyasıydı hatta kabustu((
mrb kızlar
bn çok kötü kabız olmuşum
hemoroid gibi sanki..hiç bu kadr olmmaıştı
hatta kan bile geldi...fazl ıkınınca
hamilelikte kabızlık olabilirmiş
bol su içmem gerek ama mdemde bulanıyor
bn de salatalık kavun falan yedim
acılı baharatlı yemiyorum
geçenlerde midem bulantısı geçsin diye limon yıyrdum
ama limon da ii gelmiyormuş kabızlığa
sizde dikkat edin yediklernize
Kızlar şu sıralar yinede bebk için diyetisyenimin tavsiyesiyle sabahları aç karnına 1 yk siyah kuru üzüm ve 2 ceviz 1 bardak suyla alıyorum. bugüne kadar kuru kayısı incir filan yiyordum kabız olmamak için şimdi bunları tüketmeye başladım bilginize
arkadaslar ben 2010 mayıs annesıyım.kızım suan 4.5 aylık.sızı gorunce ve okuyunca nasıl duygulanıyorum.gecen yıl 10 eylulde ogrenmıstım hamıle oldugumu ve bu bebegı 18 ay beklemıstık tedavıyle oldu kızım cok sukur.
allah hepınızın kuzularını bagıslasın ınsallah guzel bı hamılelık gecırırsınız.sonuna kadar oyle bı heyecankı hamılelık cok guzel.bebeıgın oolmasıda daha bı baska guzel.
ben imzamı ve avatarımı yeniden yaptıımmm :) inşallah daim olur...
kızlar bugun doktora gittim ve kalp atışlarını gördük çok şüküropuyorumnanaktan çok rahatladım ama bulantılarım berbat çok kusuyorum :bbo: 6+5 miş bebeğim geç döllenme demişti doktor SAT değiştirdi 3 ağustostu doktor artık 9 ağustos olsun dedi. bu arada herhangı bır ılaç alıyormusunuz folıc asit dışında?? doktor bana ilaç yazıcakmış ama ne yazacak bilmiyorum kan idrar tahlili istedi pazartesı tekrar gidicem bakalım
Slm kızlar nasılsınız benıde aranıza alırmısınız
son adet tarıhıme gore nısandı dogumdu ama gec dollenme olunca mayısa atladık
doktor satımı degıstırdı
agustos 7
dogum mayıs 14 cıvarı
Bu arada kızlar ikili test ne zaman yapılıyor ? hamileliğin kaçıncı ayında?
merhaba mayıs ayının güzel anne adayları allah nasip ederse bende mayıs annesi olacam topiğiniz hayırlı olsun umarım bu topikteki tüm anne adayları sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah bundan sonra bende aranızda olucam ben 8 senenin sonunda tüp bebek tedavisiyle kavuştum kuzuma arkadaşlar ben 4+4 de vajinadan 5+1 de karından yapılan ultrasonda kesemi gördüm ama çok endişeliyim çok belirtim yok bende olan belirtiler iştahsızlık biraz halsizlik göğüslerim biraz sızlıyor henüz bulantı yok sizce bu durm normalmi bende kuzumu görüp kalp atışını duysam biraz rahatlıyacam lütfen beni de aranıza alın
merhaba mayıs ayının güzel anne adayları allah nasip ederse bende mayıs annesi olacam topiğiniz hayırlı olsun umarım bu topikteki tüm anne adayları sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah bundan sonra bende aranızda olucam ben 8 senenin sonunda tüp bebek tedavisiyle kavuştum kuzuma arkadaşlar ben 4+4 de vajinadan 5+1 de karından yapılan ultrasonda kesemi gördüm ama çok endişeliyim çok belirtim yok bende olan belirtiler iştahsızlık biraz halsizlik göğüslerim biraz sızlıyor henüz bulantı yok sizce bu durm normalmi bende kuzumu görüp kalp atışını duysam biraz rahatlıyacam lütfen beni de aranıza alın
Hoşgeldin canım..
Ne güzel ki Rabbim 8yıl sonra kavuşturmuş meleğinle seni...Her daimde bir olun inşallah...
Hiç endişelenme canım;olumsuzluğun bize bir yararı yok biliyorsun.Boş yere hem kendimizi hem de bebeğimizi üzüyoruz o kadar Rabbim ne isterse o olacak neticede biz de O'na sığınıyoruz O'na emanetiz inşallah. İlerleyen haftalarda daha çok oluyor bulantılar sanırım o yüzden hiç sıkma canını hem yakın zamanda bebeğinin pıt pıtlarını da duyarsın ınsallah...
Gezgincim, ikili test 11. ci ve 14. cu haftalar arasi yapilmasi gerekiyor. Bana 11 ci haftada yapicaklar sanirim.
canım çok tatlı bir anne olcaksın yazdıkların ne güzel sanki anne şevkati içeriyor umarım sağlıkla kucağına alırsın meleğini burda sizlele yazışmak bana yalnız olmadığımı hissettirdi ve kaygılarımı hafifletti sağolun 2011 mayıs ayının en güzel en tatlı anne adayları umarım burda doğum maceralarımızı kuzularımızın resimlerinide paylaşırız yol arkadaşlarım
Allah razı olsun güzel düşüncenden dolayı arkadaşım;en az benim kadar tatlı ve iyi bir anne olacağına eminim. Benimde herkes gibi endişelerim var sitede okuduğum olumsuz durumlara çok üzülüyorum ve kendime pay çıkarıyorum ya keseyi göremezsem ya kalp atışlarını duyamazsam ya bir anda kalbi durursa alırlarsa bebeğimi diye.Ama eşimle düşünüyoruz da Rabbim bu bebeği nasıl yoktan var ettiyse eğer yaşayacak günü yiyecek ekmeği yoksa elimizden hiçbir şey gelmez ama diğer türlüsü de var tabii ki.Her zaman O'na sığınıp dua edelim;birbirimiz içinde edelim.İnşallah hep güzel heyecanlar ve haberler palaşırız burada ve dediğin gibi bebişlerimizin resimlerini koyduğumuz günler de gelir canım...:Saruboceq:
Tekrardan hayirlis olsun canim:)) Bu kez daim olucak insallah Allahin izniyle.
Daim olcak inşallah canım umudunu hiç bir zaman kaybetme bebek senin sayende tutunacak hayata
ikinize de çok teşekkürler hanımlar inşallah.yarın doktor teyzemize gideceğiz bakalım inşallah herşey yolunda gidiyordur.bugün ilk defa mutfakta midem çok fazla bulandı.eşimde hemen çıkardı beni mutfaktan ben hallederim dedi bayanssulusmile tülin canım kız bebekler babaya aşerdirir diyorlar ama sizin baba folic aside aşeriyor sanırım
hanımlar bana doktor gün içinde 1 avuç dolusu badem-fındık-ceviz yememi söyledi. yanına da kuru kayısı tüketiyorum. siz neler yiyorsunuz ?
hayirli haberlerle geliceksin yarin canim insallah. Aynen bende kuru kayisi yiyorum hergun, kabizliga faydasi olsun diye. Onun disinda ozellikle surekli yedigim bisiy yok...birazda canimne isterse ama canimda bisey istemiyor oyle:) ceviz felan bende arada yiyorum..
Hergun fazla miktarda cay kave tuketirdim, hemde sekersiz ve sutsuz, simdi onlarida icmiyorum...hamilelik baya kisitlama getiriyor anne adayinin hayatina, ama olsun, herseye raziyim yeterki bebegim saglikla gelsin dunyaya.
Haftasonuda gecti gitti walla, sabah erkencikten kalkicam, doooogruu ise:)
Amin canım ben çok sabırsızım ama sabırla bekiliyorumİnşallah herşey güzel olur canım bebişinin kesesini görür ve hatta kalp atışlarını da duyarsın...:Saruboceq:
Hoş geldin canım aramıza sağlıkla kocağına alırsın inşallah bende de bulantı yok bende senin gibi endişeleniyordum ama normalmiş herkesde omuyomuş artık bende fazla takmıyorum bu olayımerhaba mayıs ayının güzel anne adayları allah nasip ederse bende mayıs annesi olacam topiğiniz hayırlı olsun umarım bu topikteki tüm anne adayları sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah bundan sonra bende aranızda olucam ben 8 senenin sonunda tüp bebek tedavisiyle kavuştum kuzuma arkadaşlar ben 4+4 de vajinadan 5+1 de karından yapılan ultrasonda kesemi gördüm ama çok endişeliyim çok belirtim yok bende olan belirtiler iştahsızlık biraz halsizlik göğüslerim biraz sızlıyor henüz bulantı yok sizce bu durm normalmi bende kuzumu görüp kalp atışını duysam biraz rahatlıyacam lütfen beni de aranıza alın
Amin canım ben çok sabırsızım ama sabırla bekiliyorum
Hoş geldin canım aramıza sağlıkla kocağına alırsın inşallah bende de bulantı yok bende senin gibi endişeleniyordum ama normalmiş herkesde omuyomuş artık bende fazla takmıyorum bu olayı
hoşbulbuduk canım seninle aramızda bir gün var umarım bebişlerimiz bizi bırakmaz biz onları çoook ama çooook seviyoruz sen hiç gittinmi dra ve sende normal halinden farklı ne gibi değişiklikler oldu
kıslar nasılsınız?
yeni gelen anne adayları hoş geldinizz..
kıslar benim 8. hafta başladı bulantılar, kokular beni mahvetmeye başladı..
ağzımın içi acı resmen..hiç bişi yiyemiyorum..işin kotusu su da içemiyorum..midem bulanıyor..meyve suyu içmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?