2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mayıs ayının güzel anne adayları allah nasip ederse bende mayıs annesi olacam topiğiniz hayırlı olsun umarım bu topikteki tüm anne adayları sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah bundan sonra bende aranızda olucam ben 8 senenin sonunda tüp bebek tedavisiyle kavuştum kuzuma arkadaşlar ben 4+4 de vajinadan 5+1 de karından yapılan ultrasonda kesemi gördüm ama çok endişeliyim çok belirtim yok bende olan belirtiler iştahsızlık biraz halsizlik göğüslerim biraz sızlıyor henüz bulantı yok sizce bu durm normalmi bende kuzumu görüp kalp atışını duysam biraz rahatlıyacam lütfen beni de aranıza alın

hoşgeldin arkadasım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayo nasip etsin bebişlerimizi.
bende 5 haftalıkken gittim keseyi tam göremedik önümüzdeki perşembe gideceğim inş.az göğüslerim sızlıyor ayakta kaldığımda belim ağrıyor onun dışında hiç bir belirtim yok yasadıkların gayet normal Rabbim korusun hepimizi ve bebişlerimizi

Ozlemcim, cok etkileyici bir ruya gormussun, dilerim bundan sonra gormezsin bu tur ruyalar. Hersey cok guzel olucak canim bu kez, ben cok inaniyorum.

Lalehan canim, bu dert cok kotuu, bende ara ara yasiyorum. Kavun bende cok yiyorum, hemde kac gundur duenli bir sekilde ama hala bozmadi bagirsaklarimi:)) normalde 1 dilim yesem aninda dokunurdu bana ama simdi ohoooo koca bi kavunu yesem banami demiyor.

Bu tur urunler hem cok saglikli, vitamin acisindan zengin, hemde bagrisaklarin dostu. bende kurukayisi tuketiyorum elimden geldigince.

Ah canimm..darisi basimiza insallah. Bizlerde senin gibi seneye bebeklerimiz kucaklarimizda oluruz insallah. Rabbim kizina saglikli uzun omurler versin, mutlulugunuz daim olsun insallah.

ben imzamı ve avatarımı yeniden yaptıımmm :) inşallah daim olur...

Tekrardan hayirlis olsun canim:)) Bu kez daim olucak insallah Allahin izniyle.

Gozun aydin nazocum, cok guzel bir duygu dimi, insan inanamiyor:) Rabbim dewamini getirsin insallah saglikla kucaginada almani nasip etsin.

Hosgeldin canim aramiza, hersey yolunda gider seninde insallah, hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin.

Bu arada kızlar ikili test ne zaman yapılıyor ? hamileliğin kaçıncı ayında?

Gezgincim, ikili test 11. ci ve 14. cu haftalar arasi yapilmasi gerekiyor. Bana 11 ci haftada yapicaklar sanirim.

Hosgeldin Aral, hayirli olsun seninde hamileligin canim. Rabbim cok buyuk, 8 sene sonra vermis sanada mucizeni. Allahin izniyle hersey yolunda giderde aliriz canim hepimiz meleklerimizi kucaklarimiza.

Beliriler demissin, bendede cok ciddi bulantilar fela yok, hatta simdi yeni yeni biraz biraz bulaniyor midem, cok arandim bende herhalde hic bulanmiyor diye diye:)))
Goguslerim hassas benimde evet, onun disnda baska birsey yok cok sukur. Umarim sende asiri bulantilar yasamazsin canim. Hakkimizda herdseyin hayirlisi olsun bakalim.

Sağolun kızlar beni aranıza aldınız ben biraz pimpirikli bir anne adayıyım sürekli kendimi gözlemliyorum bu da ister istemez beni zaman zaman strese sokuyor tek korkum ya boş gebelik olursa yani miniğimi görmezsem kalp atışını duymazsam gibi düşünceler geliyor aklıma ama rabbim çok büyük bu sefer mutluluğumuzu sonuna kadar getirecek ve kuzumuzu bize bağışlıyacak kızlar inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla gelir

Hoşgeldin canım..
Ne güzel ki Rabbim 8yıl sonra kavuşturmuş meleğinle seni...Her daimde bir olun inşallah...
Hiç endişelenme canım;olumsuzluğun bize bir yararı yok biliyorsun.Boş yere hem kendimizi hem de bebeğimizi üzüyoruz o kadar Rabbim ne isterse o olacak neticede biz de O'na sığınıyoruz O'na emanetiz inşallah. İlerleyen haftalarda daha çok oluyor bulantılar sanırım o yüzden hiç sıkma canını hem yakın zamanda bebeğinin pıt pıtlarını da duyarsın ınsallah...

canım çok tatlı bir anne olcaksın yazdıkların ne güzel sanki anne şevkati içeriyor umarım sağlıkla kucağına alırsın meleğini burda sizlele yazışmak bana yalnız olmadığımı hissettirdi ve kaygılarımı hafifletti sağolun 2011 mayıs ayının en güzel en tatlı anne adayları umarım burda doğum maceralarımızı kuzularımızın resimlerinide paylaşırız yol arkadaşlarım

Masallah o kadar senenin ardından gelen bir güneş...:asigim:
Rabbim bebeğinizi korusun,sağ selim kucagınızada aldırsın....
Aramıza hoşgeldin....opuyorumnanaktan

Belirtilerinin bu sekil olması çok normal,sıkıntı yapma canım...
6 cı haftada ve sonrasında genelde baslıyor,benim öyle oldu takip ettiklerimde o zaman baslamıs... Ki olmasa daha iyi tabi,agır hamilelik vermesin Rabbim....
:Saruboceq:

Allah razı olsun güzel düşüncenden dolayı arkadaşım;en az benim kadar tatlı ve iyi bir anne olacağına eminim. Benimde herkes gibi endişelerim var sitede okuduğum olumsuz durumlara çok üzülüyorum ve kendime pay çıkarıyorum ya keseyi göremezsem ya kalp atışlarını duyamazsam ya bir anda kalbi durursa alırlarsa bebeğimi diye.Ama eşimle düşünüyoruz da Rabbim bu bebeği nasıl yoktan var ettiyse eğer yaşayacak günü yiyecek ekmeği yoksa elimizden hiçbir şey gelmez ama diğer türlüsü de var tabii ki.Her zaman O'na sığınıp dua edelim;birbirimiz içinde edelim.İnşallah hep güzel heyecanlar ve haberler palaşırız burada ve dediğin gibi bebişlerimizin resimlerini koyduğumuz günler de gelir canım...:Saruboceq:

canım bu endişeler normal herkes yaşıyor galiba ve galiba bunlar hormonların etkisiyle annelik güdüleri şimdiden başlıyor sanırım canım ben keseyi görmeyi gitiğimde dr a endişelerimden bahsettim o da bu şekilde 9 ay geçmez dedi gebelikte yapacağın en önemli şey sabretmek ve bol dua etmek dedi ve eğer kanaman olursa korkmalısın diğer türlü sabırlı olmalısın dedi yani anlıyacağın sabredip görücez inşallah herşey çok güzel gidecek ve güzel günler göreceğiz inşallah

Tekrardan hayirlis olsun canim:)) Bu kez daim olucak insallah Allahin izniyle.

Daim olcak inşallah canım umudunu hiç bir zaman kaybetme bebek senin sayende tutunacak hayata

ikinize de çok teşekkürler hanımlar inşallah.yarın doktor teyzemize gideceğiz bakalım inşallah herşey yolunda gidiyordur.bugün ilk defa mutfakta midem çok fazla bulandı.eşimde hemen çıkardı beni mutfaktan ben hallederim dedi bayanssulusmile tülin canım kız bebekler babaya aşerdirir diyorlar ama sizin baba folic aside aşeriyor sanırım

hanımlar bana doktor gün içinde 1 avuç dolusu badem-fındık-ceviz yememi söyledi. yanına da kuru kayısı tüketiyorum. siz neler yiyorsunuz ?

Kizlar..yavastan benide yoklamaya basliyor sanirim bulantilar. 8 ci haftadan sonrada pekale basliyabiliyormuss:) 2 gundur yedgim hicbirsey tad vermiyor..herseyin tadi saman gibi geliyor bana. Bu arada birazda soguk almisim, simdu usuttum ondanmi acaba diyorum bu tuhaf haller, yoksa hamileliktenmi?
Birde bulantilar artarsa isyerinde nezamana kadar sakliyabilirim hamileligimi arkadaslardan bilemiyorum:) Henuz aciklamayi dusunmuyorum 12 ci hafta bitene kadar...insallah caktirmam, ama ogurur durursamda hemen anlarlar sanirim:)

Bu arada, benimde sacimin dip boyasi geldi, ben 7 ay bekliyemem boyatmak icin kizlar,,benim aileden gelme erken beyazlama dururum var, 20 yasimdan beri...sacimin sadece onleri beyazliyor ve buda cok sinir bozucu eger simdi boyatamazsam....varmi bi fikriniz?? Bu sali doktorada danisicam boyanin direk bariz etkileri olurmu bebis uzerinde diye...

hayirli haberlerle geliceksin yarin canim insallah. Aynen bende kuru kayisi yiyorum hergun, kabizliga faydasi olsun diye. Onun disinda ozellikle surekli yedigim bisiy yok...birazda canimne isterse ama canimda bisey istemiyor oyle:) ceviz felan bende arada yiyorum..
Hergun fazla miktarda cay kave tuketirdim, hemde sekersiz ve sutsuz, simdi onlarida icmiyorum...hamilelik baya kisitlama getiriyor anne adayinin hayatina, ama olsun, herseye raziyim yeterki bebegim saglikla gelsin dunyaya.

Haftasonuda gecti gitti walla, sabah erkencikten kalkicam, doooogruu ise:)

ben günlük ceviz-badem-fındık üçlüsünü düzenli tüketmeye çalışıyorum.bebek için önemliymiş bunlar.anneyeozel diye bir site de var canlarım orda da çok güzel bilgiler var.besin değerleri ve kalori hesaplayıcısı çok güzel.gerçi her konusu güzel bilgilendirici.benim çay ile zaten aram yok canım.bitki çayları çok içerdim ama şimdi onları da içemiyorum.içtiğim tek şey bol bol su ve gün içinde 2 bardak süt..annelik öyle canım kısıtlıyor söylediğin gibi.bende öyle diyorum bu sıkıntılar elbet biter yeterki bebeğim sağlıkla ve hayırla kucağıma gelsin.

İnşallah herşey güzel olur canım bebişinin kesesini görür ve hatta kalp atışlarını da duyarsın...:Saruboceq:
Amin canım ben çok sabırsızım ama sabırla bekiliyorum
Hoş geldin canım aramıza sağlıkla kocağına alırsın inşallah bende de bulantı yok bende senin gibi endişeleniyordum ama normalmiş herkesde omuyomuş artık bende fazla takmıyorum bu olayı

hoşbulbuduk canım seninle aramızda bir gün var umarım bebişlerimiz bizi bırakmaz biz onları çoook ama çooook seviyoruz sen hiç gittinmi dra ve sende normal halinden farklı ne gibi değişiklikler oldu

hoşbulbuduk canım seninle aramızda bir gün var umarım bebişlerimiz bizi bırakmaz biz onları çoook ama çooook seviyoruz sen hiç gittinmi dra ve sende normal halinden farklı ne gibi değişiklikler oldu

Ben hala doktora gitmedim çünkü daha öncede 6+4 ken kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz daha bekleyim dedim bu sefer yine öyle olabilir çünkü yarın doktorumu arıcam sorucam çarşamba gitmek istiyorum bakalım dr ne zaman derse o zaman gidecem bende göğüslerim çok şiş dokununca acıyor ara ara hala hasta olacakmışım gibi ağrılar geliyor mide bulantısı yok sık sık acıkıyorum s(igarayı bıraktığım için bunu belirtiden saymıyorum)hemen yoruluyorum birde uykum geliyor sürekli idrarım sarı hep çok su içince açılıyor rengi vücudun susuz kaldığını ordan anlıyorum o kadar seninkiler nasıl ?

kıslar nasılsınız?
yeni gelen anne adayları hoş geldinizz..
kıslar benim 8. hafta başladı bulantılar, kokular beni mahvetmeye başladı..
ağzımın içi acı resmen..hiç bişi yiyemiyorum..işin kotusu su da içemiyorum..midem bulanıyor..meyve suyu içmeye çalışıyorum.

Allah kolaylık versin canım benim bugün regli olacakmış gibi ağrıyor kasıklarım falan bide çok belim ağrımaya başladı senin 5+4 ken falan ağrıyomuydu canım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…